Bingo Rimér tycker att stockholmare är känsliga för obekvämlighet.
Bingo Rimér tycker att stockholmare är känsliga för obekvämlighet. - Foto: Stella Pictures

Bingo Rimér tror inte stockholmare håller i krig: “Inte redo för att ladda en AK4"

I ett inlägg på Instagram grunnar fotografen Bingo Rimér på hur Sverige hade klarat sig i krig. Bingo är inte optimistisk, på grund av stockholmare…


Oron är stor över de senaste händelserna i Ukraina. Många har uttryckt att de är upprörda och uppskakade och att de skänker sina tankar åt det ukrainska folket idag. 

En av dem är kändisfotografen Bingo Rimér. I ett inlägg på Instagram berättar han att han diskuterat det oroliga läget med den 18-åriga dottern Nova Rimér. Han reflekterar också över vad som skulle hända om Sverige blev attackerat. 

Bingo Rimér är inte optimistisk inför Sveriges chanser i krig. Och anledningen? Jo, stockholmare. 

Bingo Rimérs känga till stockholmare: “Vi som tycker det är jobbigt att man bygger om Slussen”

Bingo Rimérs förtroende för de stockholmare som gått en militär grundutbildning verkar vara mycket lågt. I inlägget skriver han:

“Jag undrar hur många Stockholmare som gjort lumpen som är sugna på att kliva in i ett krig? Om Sverige skulle bli attackerade”

Foto: Stella Pictures

Kändisfotografen antyder att invånare i huvudstaden är känsliga för att ha det obekvämt, och att en krigssituation då känns långt bort.

“Vi som tycker det är jobbigt att man bygger om Slussen är nog inte redo att ladda en AK4 och åka till Gotland”, fortsätter Bingo Rimér. 

Bingo Rimér avslutar sitt inlägg med att skicka en tanke till sina utsatta vänner i Ukraina.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00