Tacoparet fick en dotter i april.
Tacoparet fick en dotter i april. - Foto: SVT/regnbagsreggad

Därför är "Tacoparet" kvar på sjukhuset: "Vill bara bli frisk"

För en vecka sedan fick "Tacoparet" en liten dotter. Nu berättar dem att de fortfarande är kvar på sjukhuset. Det här är anledningen!


Sofia Lindhe, 27, och Anton Pehrson, 30, blev "Tacoparet" med hela svenska folket när de medverkade i ”Gift vid första ögonkastet”. Anledningen till varför de kallas för "Tacoparet" är av den enkla anledningen att de båda är förtjusta i just maträtten tacos. Under deras säsong fick vi bland annat se att deras förkärlek är så stor att de båda hade två tacotavlor hängades i köket. Deras kärlek sprudlade och efter programmet var de fortfarande ett par. I oktober förra året berättade dem på Instagram att de var gravida.  

Tacoparet fick en dotter 

Förra veckan möttes följarna av ett Instagram inlägg där Sofia skriver att de fått en dotter. 

– Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej klockan 12.37! Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra. Mer uppdateringar kommer när vi har landat i allt, skriver Sofia. 

Tacoparet – hög feber och infektion

Sofia och Anton uppdaterar nu sina följare med att förlossningen inte riktigt blev som det var tänkt. I en bild på Sofias Instagram ser vi hennes hand täckt med bandage och en infart mot deras dotter iklädd rosa kläder. 

– Jag har hög feber pga en infektion som vi inte vet var den kommer ifrån. Det hålls också extra koll på bebis som trots allt är världens snällaste och duktigaste tjej, skriver Sofia under bilden. 

Tacoparet: "Vill bara bli friska" 

Än så länge är Sofia och Anton ovetandes när de får komma hem från sjukhuset.  

– Nu vill vi bara bli friska och åka hem för att starta vårt riktiga liv. Samtidigt är vi enormt tacksamma över att vi är på rätt plats och blir väl omhändertagna, berättar Sofia. 

Följarna visar nu sin kärlek till Sofia och Anton i kommentarsfältet med många hjärtan och "krya på dig"-rop. 





/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00