Sanna Jörnvik med fästmannen Carl Déman, och Malin Gabrielsson.
Sanna Jörnvik med fästmannen Carl Déman, och Malin Gabrielsson. - Foto: Instagram/sannajornvik/malingabrielssons

Sanna Jörnvik om relationen till Malin Gabrielsson: "Min ärkefiende..."

Sanna Jörnviks och Malin Gabrielssons relation har länge varit omdiskuterad av deras och även JLC:s följare. Influencertjejerna är nämligen respektive till två av grabbarna i den populära trion JLC. Nu avslöjar Sanna sanningen i en vlogg.


Sanna Jörnvik, 24, och Malin Gabrielsson, 29, är två influencerdonnor med späckade scheman. Det är vloggar, poddar och allt där emellan. De lever båda mammaliv i Göteborg och deras arbete följs dagligen av en hel drös följare. 

Sanna är tillsammans med Carl Déman och Malin är tillsammans med Jonas Fagerström. De två utgör gruppen JLC, tillsammans med Lucas Simonsson. Sanna och Malin har synts endel i grabbarnas gemensamma Youtube-kanal, men fansen har reagerat på att de inte verkar vilja ha med varandra att göra annars, då de sällan syns i andra sammanhang tillsammans. 

Sanna Jörnvik om Malin Gabrielsson: "Min ovän..." 

Under veckan släppte Sanna Jörnvik en video på sin Youtube där hon nu kommenterar det hela. Där hon inleder med att skämtsamt säga att hon ska hämta upp sin "ärkefiende". 

– Folk verkar kommentera om att jag och Malin har någonting emot varandra - vilket vi aldrig har haft, och förhoppningsvis aldrig kommer och ha, säger hon och fortsätter förklaringen med:  

– Det är nog bara för att vi inte umgås så mycket som folk tror att vi typ inte gillar varandra. 

Sanna och Malin Gabrielsson skojar sedan friskt med varandra om denna påstådda intrig mellan dem. 

– Min ovän! Säger Sanna medan hon filmar Malin och skrattar. 

Så vi på Nyheter24 kan tillsammans med deras följare pusta ut - tjejerna verkar ha en god relation.

/
JLC
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00