Bäst och sämst klädda på Nobel 2023
De var bäst och sämst klädda på Nobel 2023 – se alla bilderna här! - Foto: Christine Olsson/TT Bild. Bilden är ett montage.

De var bäst och sämst klädda på Nobelfesten 2023: "Ser ut som en torktumlad Greta Gris"

Nyheter24:s Quetzala Mikko Blanco betygsätter klänningarna på årets Nobel 2023. Vilka var bäst klädda egentligen? Och vilka var de sämst klädda på årets största fest?


Kronprinsessan Victoria i mörkt lila från Camilla Thulin. En av kvällens vinnare! Gillar att det inte är så mycket lull-lull utan väldigt cleant skuret.

Kronprinsessan Victoria på Nobel 2023 i en klänning designad av Camilla Thulin. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Drottning Silvia måste ju ha tillgång till världens vackraste klänningar. Varför väljer hon en klänning som får henne att se så washed out? Färgen var verkligen inte rolig. Tänk att ett solkrigt Greta gris-gosedjur har tvättats för hårt och sedan torktumlats av misstag så är den här färgen resultatet. Sövande tråkigt.

Drottning Silvia strålade inte direkt i den här grådassiga rosa färgen. Bildkälla: Jonas Ekströmer / TT /

Prinsessan Sofia är nog min absoluta favorit i kungahuset när det kommer till kläder. Hon väljer väldigt sällan rysh-pysh och typiskt prinsessigt, utan brukar ofta stråla i quiet luxury. Den här svarta blåsan är inget undantag.

Prinsessan Sofia ser verkligen helt otrolig ut i den här svarta, avskalade klänningen. Pricket över i:et blir de maffiga smaragderna i diademet. Bildkälla: Jonas Ekströmer / TT /

Ebba Bush. Jag tänkte nog aldrig att jag någonsin skulle säga något snällt om Ebba Bush, men nu kommer det: Jag gillar VERKLIGEN den här klänningen på Ebba Bush. Designen signerad Camilla Thulin. Precis som "Vickan" så är det en liten blomma där på axeln. Fint! Stort plus för de pråliga smyckena. 

Ebba Busch i Camilla Thulin. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Magadalena Andersson. NEJ vad är det här för soppa? Klänningen ser ut som en mix mellan Darth Vader och något som Madonna ratade för sin senaste turné. Eller kanske river hon biljetter till entrén på en swingersklubb? Jättetråkiga smycken också. Om jag ska säga något snällt så var sminket väldigt lyckat, och manikyren klockren.

Magdalena Andersson. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Nooshi Dadgostar. Jag hör ju till dom som älskar kombinationen rött och rosa, och även fast den här modellen såg lite väl ofestlig ut så var färgerna fantastiska. En av kvällens stora vinnare!

Nooshi var en av kvällens stora vinnare i rött och rosa. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Anna Kinberg Batra. Återigen är det lite action på axeln, som verkar vara kvällens trend. Vacker färg på henne. Väskan var lite konstig till. Ser ut som hon brutit sig in på en hönsgård och ryckt åt sig första bästa fjäderhög. Men i det stora hela, en väldigt majestätisk look! Snyggt med gult guld till. 

Anna Kinberg Batra med maken David Batra. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Birgitta Ed. Det här är sånt som ger en mardrömmar. Det känns som Elsa i Frost, och det är inte en bra look på någon som har passerat 10 års-åldern.

Birgitta Ed gav Elsa i Frost-vibbar. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Märta Stenevi. Ja, vad ska man säga. Bara för att man gillar miljön så måste man väl inte ha ett gammalt lapptäcke på sig? Jättefint som överkast i fritidshuset, men inte på Nobel. 

Maken till ofestligt när Märta Stenevi valde något lapptäcksliknande. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Sofia Åkerman Jag har så många frågor här. Varför ser det ut som att hon har nån slags brynja mitt på klänningen? Eller är det ett läderförekläde? Så hemskt med skorna också. Vad är det för något som tittar ut där under egentligen? Bedrövligt...

Sofia Åkermans klänning lämnade lite att önska. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!