Will Smith har en av rollerna i nya live action-filmen om Aladdin
Will Smith har en av rollerna i nya live action-filmen om Aladdin - Foto: Disney & Matthias Schrader/TT

Här är trailern till den nya live action-filmen om Aladdin

Disney är tillbaka med en live action-film av den tecknade filmen Aladdin från 1992 med samma namn. Nu släpper Disney en första smygtitt.


I september förra året meddelade Disney att de skulle göra en live action-film av den Oscarsbelönade filmen Aladdin från 1992 som i sin tur är baserad på sagorna “Tusen och en natt”. Nu har Disney precis släppt den första trailern för filmen och den ser magiskt ut. 

Disney har på senare tid gjort flera live action-filmer av sina tidigare tecknade filmer. Bland annat "Skönheten och djuret" och "Djungelboken". 

I rollerna kommer vi se Mena Massoud som Aladdin och Naomi Scott som prinsessan Jasmine. Anden Genie kommer spelas av ingen mindre än Will Smith

Filmen regisseras av Guy Ritchie, känd bland annat för filmer som “Sherlock Holmes” och den brittiska klassikern “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”. 

Filmen spelades bland annat in i England och i ökenområdet Wadi Rum i Jordanien.

Filmen har premiär i Sverige den 24 maj 2019, se trailern ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.