Vattenspridare
Vattenspridare - Foto: Canva & Coolstuff

Roliga vattenspridare för lek i trädgården

När man skall lyxa till det för sina barn, syskonbarn, barnbarn eller för sig själv kan det vara fint med lite motivation. Det är viktigt att ha kul i trädgården och ibland kan det vara kul att främja det med att skaffa en rolig vattenspridare.


Artikeln innehåller reklamlänkar

1.Vattenspridande giraff 

Du kan ordna en kul savannfeeling i trädgården med en giraff-formad vattenspridare. Giraffen är nästan tre meter hög och sprider vatten genom munnen. Blås upp den och koppla den till en vanlig trädgårdsslang. Du hittar giraffen här.

2. Vattenspridande Flamingo

För kul lekar i trädgården fungerar den här vattenspridande Flamingon bra. Det är bara att blåsa upp och koppla till trädgårdsslangen. Vatten sprids ut från Flamingons långa hals.

Flamingon är starkt förknippas med sommar och den rosa flamingon passar bra med ett par exotiska palmer för att ge den tropisk känsla men det går lika bra ihop med en björk eller en ek som kan vara en svajande palm.

Halsen är 3 meter och vattenspridningen kommer från 1,8 meters höjd. Du hittar den här vattenspridande Flamingon här.

3. Vattenspridande Unicorn

Enhörningen är ett härligt mytologiskt väsen som du kan låta beta i trädgården. Den är två meter lång och sprutar vatten ur hornet. Blås upp enhörningen och koppla den till en vanlig trädgårdsslang så har du en imponerande varelse i din trädgård som kan ge många roliga stunder för dig och barnen. Du hittar den här enhörningen här.

4. Vattenspridande T-rex

En vattenspridande T-Rex kan bli en hit för trädgårdslekarna. Den vattenspridande T-rexen sprider ut vatten genom sin mun och är en meter hög. Trädgården förvandlas till en förhistorisk djungel. Du hittar den vattensprutande T-rexen här.

Artikelbild från Canva & Coolstuff

/
/
Lek
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00