Tisdag 24 Maj
Stockholm

Alex Drosso - Nyheter, artiklar, reportage och video

Alexander Ahlgren, mer känd som Alex D’rosso, är en svensk TV-profil, DJ och producent.Han är född den 12 oktober 1990, är bosatt i Huddinge och äger ett aktiebolag under namnet Alex D'rosso AB. 


Alex uppmärksammades av media 2016 när han deltog i dokusåpan Paradise Hotel och vann tillsammans med Anna Bohman. Efter programmet gav han hela vinstsumman till sin mamma. Alex vann också Mr Universe Model Sweden 2016 och utsågs även vara den förste svensken som fångade alla 149 Pokémon. 


2018 valde han att vara med i TV-rutan igen och blev en deltagare i programmet Ex on the Beach. Han var med i startåttan och i sista avsnittet hade han hittat kärleken. Alex och Sara Bolay blev offentliga efter programmet men gjorde slut några månader efter på grund av distansen. Sara är bosatt i Dubai. 


Idag jobbar Alex som DJ, främst på klubben SENSE som är en väldigt populär klubb i Stockholm. Hittills har han producerat sju singlar men ingen har slagit igenom stort än. Han är mest populär på plattformen Instagram med över 110.000 följare. 

Alexander D'Rosso
Bild: Instagram/Alexdrosso


Visa resten ↓