Fredag 28 Jan
Stockholm

Diviga stjärnor eller framtidslöften - bygg ditt eget drömlag i FIFA14

Få jobb är mer åtråvärda än det som manager för en klassisk fotbollsklubb. Som inbitet fan är det svårt att inte ha en åsikt när en kaxig stjärna säljs från ett lag till ett annat för svindlande summor, eller när en gammal trotjänare byts bort mot en lovande men oprövad junior.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

I nya FIFA 14 kommer du närmare den riktiga manager-upplevelsen ännågonsin tidigare.

Med nya Global Scouting Network kan du som manager utveckla och bygga uppditt helt egna nätverk av scouter – scouter som jobbar helt efter dinaönskemål. Du kan exempelvis styra vilka ligor de ska leta i och vilka förmågorhos spelarna som är viktigast för just ditt lagbygge. Det nya, lättnavigeradegränssnittet i karriärläget gör dessutom att det blir mycket lättare äntidigare att hålla kontakten med dina scouter. 

En viktig nyhet, är att scoutingaktiviteten inte längre är begränsadtill när transferfönstret är öppet. Nu kan dina scouter leta talanger året om –precis som i verkligheten!

Det kommer alltid råda delade meningar om hur man bygger det perfektalaget. Med FIFA 14 kan du en gång för alla visa att just din fingertoppskänslaär den bästa.

Beställ ditt eget exemplar här .

Kommentera
Kopiera länk
Dela