Söndag 1 Aug
Stockholm

Kända gamers skänker måltider till behövande

Jakob "YamatoCannon" Mebdi och William "Leffen" Hjelte.
1 av 3
Jakob "YamatoCannon" Mebdi och William "Leffen" Hjelte. Foto:
William "Leffen" Hjelte.
2 av 3
William "Leffen" Hjelte. Foto: Faksimil Youtube
Jakob "YamatoCannon" Mebdi.
3 av 3
Jakob "YamatoCannon" Mebdi. Foto: Faksimil Youtube

Gör som andra gamers: Hjälp Tomten att samla in julklappar i årets juligaste spel och var med och skänk 100 000 måltider till utsatta och hemlösa människor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

I juletid blir skillnader mellan människors livssituation extra tydlig för många. Vi blir påminda om att julen ser väldigt olika ut beroende på vilka förutsättningar man har. Den naturliga känslan blir ofta att vilja hjälpa de som inte har samma möjligheter som vi själva har och ge alla en lite godare jul.

I år är det möjligt genom att skänka måltider till de som lever i utsatthet och hemlöshet. 7-Eleven och Pressbyrån har lanserat spelet "Santa Mission" tillsammans med Coca-Cola och Sveriges Stadsmissioner där de skänker måltider till behövande när du registrerar koder i spelet, koderna hittar du på baksidan av korken på din Coca-Cola-flaska. Målet är att skänka minst 100 000 måltider, men för att genomföra det behöver de din hjälp. Allt du behöver göra för att engagera dig är att ladda ner spelet på mobilen, luta dig tillbaka, njuta av en kall Coke och lira årets juligaste spel.

Förutom att hjälpa andra kan du även själv vinna fina priser som biobiljetter och Spotify-abonnemang. De 500 första tävlande varje dag vinner även en goodie-bag från Pressbyrån och 7-Eleven.

Svenska gamers lirar Santa Mission

De kända spelarna Jakob "YamatoCannon" Mebdi och William "Leffen" Hjelte är några av dem som går igång på idén att spela för en godare jul.

– Nu kan du vara med och bidra genom att spela spel, perfekt! säger Jakob i en uppmaning till sina följare att ladda hem spelet.

Ladda ner spelet för att göra Sverige till en lite bättre plats att fira jul på:

Här laddar du ner Santa Mission om du har en Iphone

Här laddar du ner Santa Mission om du har en Android

Kolla in YamatoCannons hälsning här:


Kolla in Leffens hälsning här:

Gillar du att spela spel på mobilen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela