1 av 2
2 av 2

List utmanar styrka i nya Call of Duty: Ghosts

Det har gått tio år. Tio år sedan det otänkbara inträffade. Tio år sedan ditt land i det närmaste förintades och en ny världsordning skapades.


Kvar finns bara förödelse och sorg - och ett hemligt elitförband, som med dig som ledare har bestämt sig för att utmana den hänsynslöse inkräktaren.

När du för första gången i spelseriens historia sätts på de underlägsnas och utdömdas sida, ser skaparna av Call of Duty: Ghosts till att du är i gott sällskap. Du ingår nämligen i den hemliga specialstyrkan "Ghosts", som med finess och taktik kan ta sig an en fiende som är helt överlägsen – såväl vad gäller antal som vapenstyrka.

I Call of Duty: Ghosts har du själv full kontroll över vilka som hänger med dig ut på slagfältet. Du bestämmer själv hur dina soldater ska agera, vilka vapen och specialkunskaper de ska ha - ja, till och med hur de ska se ut. Möt AI-kontrollerade lag eller lag som en kompis tränat upp. Allt som dina soldater lär sig i ett spelläge kommer sedan till nytta i andra spellägen. Så - det är aldrig läge att slappna av!

Förutom nya dynamiska kartor, nya spellägen och nya högteknologiska vapen, bjuder Call of Duty: Ghosts även på en hel del uppgraderingar i själva spelkänslan. Exempelvis är det enklare än tidigare att titta fram bakom hörn och att byta från liggande till hukande och stående.

Call of Duty: Ghosts är utan tvekan det mörkaste, mest verklighetstrogna och skrämmande spelet i seriens historia. Klicka här för att beställa ditt eget exemplar

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!