1 av 2
2 av 2

Det bästa av två världar i Call of Duty: Ghost

Få saker slår känslan av att vara jagad av tre hämndlystna polare i en intensiv och nervkittlande Call of Duty-match. Nya Call of Duty: Ghosts tar multiplayer-läget till en helt ny nivå.


Det nya multiplayer-läget innehåller exempelvis 20 nya matchlägen, bland andra"Juggernaut Maniac", "the Helo Scout", "theVulture" och "the ODIN Strike". Dessutom får du tillgång tillöver 30 nya vapen – ja, du kan till och med använda vakthunden Riley för att fåextra skydd eller attackhjälp när du ska sänka en motståndare.

Men finns det ju ett problem med multiplayer-matcher, och det är att enspolare (eller dödsfiender) inte alltid är på plats när det värsta spelsugetinfinner sig. Därför är det extra kul att Call of Duty: Ghosts innehåller ettnytt spelläge – "Squads" – som ger dig det bästa frånmultiplayer-läget även när du väljer att spela ensam. I Squads-läget bygger duditt eget lag, som du sedan tar med dig ut i strid mot andra lag. Du väljersjälv om de övriga medlemmarna i laget ska styras av en kompis eller en dator.Du kan träna upp ditt lag och ge dem förmågor och egenskaper som kompletterardina egna på ett bra sätt. Om du exempelvis själv är skicklig i närstrid, kandet vara bra att ha en lagkamrat som är mästare på att hantera sniper-geväret.

MedCall of Duty: Ghosts får du helt nya möjligheter att skapa det perfektaelitförbandet. Frågan är bara: är dina polare är tillräckligt bra för att ingåi det? Klicka här för att beställa Call of Duty: Ghosts.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!