Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jazzbaciller, bajs och kyrkor – Sveriges topp 10 roligaste videos

- 29/04/2014, 16:35
Daniel Tosh, programledare för Tosh.0

Daniel Tosh, programledare för Tosh.0

Ian White

Tio bidrag kämpar om tittarnas röster. I potten ligger en resa till Los Angeles. Det är dags att utse Sveriges nästa internetstjärna.

Klockan 21.00 den 6 maj är det premiär för den sjätte säsongen av Comedy Centrals publiksuccé Tosh.0. Showen presenteras av komikern Daniel Tosh som med humor och ironi kommenterar populära klipp från internet.

Tio finalister

För att fira den nya säsongen pågår en jakt efter Sveriges nästa internetstjärna. De 10 roligaste och mest kreativa hemmagjorda bidragen har valts ut av en jury och nu är det tittarnas tur att välja vem som är absolut roligast.

Resa till LA

Tittarnas favorit vinner en resa till Los Angeles och inspelningen av Tosh.0 för två personer. De fem roligaste klippen inklusive vinnaren kommer dessutom att visas på Comedy Central Sverige.

Röstningen på de 10 roligaste klippen pågår fram till och med midnatt den 2 maj 2014. Röstningen hittar du här! 

"Svensk humor är säkrad"

"Det känns betryggande att framtiden för Svensk humor är säkrad" säger komikern och podcastprogramledaren (Alla mina kamrater) Martin Soneby om de, av juryn, utvalda bidragen.