1 av 4
- Foto: Adam Newacheck
2 av 4
3 av 4
4 av 4

3 typer du definitivt INTE vill bo med

Att bo ihop med polare är inte alltid det lättaste, här är 3 typer du kanske råkat ut för.


Ett gäng polare som lyckas parera samboskapet är snubbarna Adam, Blake och Ders i serien Workaholics på Comedy Central. De bor inte bara ihop, de sitter även rygg i rygg på jobbet och lever efter filosofin fest 24/7. Att komma i tid till möten, passa deadlines eller klä sig respektabelt finns INTE på agendan. Trots ett mer eller mindre ständigt flow av substanser i blodet klarar de av att behålla både jobb och vänskap, men tyvärr har inte alla lika bra flyt när det gäller val av roomie. Här är typerna du garanterat inte vill bo med.

1. Valpen.
Ensambarnet, sladdisen eller den allmänt curlade. Du pallar inte bo med någon som väntar på att morsan ska komma och ta hand om tvätten!


2. Kontrollfreaket.

My way or no way? Nej, nej, nej – ingen orkar med en polare som hänger över ens axel och ska kontrollera varje steg man tar eller grej man gör.

3. Den överkåta.
Om du har samma behov kan det bli en framgångssaga. Men singeln som alltid har ragg kan bli besvärlig… Oavsett om man vaknar av ett stön, lite oskyldigt fniss eller mitt i le grande finale av ett skrik så är tre för många i en två-kant. 



Femte säsongen av Workaholics har premiär nu på söndag den 22 mars kl 20:30 hos Comedy Central.

Och man kan ju säga som så här, trailern är intense . Mer än intense.

Stjärnor som tidigare gästspelat är bland annat Seth Rogen och Zac Effron. I senaste säsongen får vi se både grymma Jack Black och den svenska hunken Dolph Lundgren. Genierna framför kameran är även genierna bakom kameran och har tillsammans med regissören Kyle Newacheck skapat showen. När ridåerna gått ner kan man följa Blake, Adam och Anders (som de faktiskt heter i verkligheten) på twitter; @UncleBlazer, @ADAMDEVINE, @ders808 och @kylenewacheck.

Känner man att text är ett för avancerat nöje kan man surfa in på facebook sidan Workaholicstv och kolla sköna bilder och klipp!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du igen någon av dessa typerna?
Tack för din röst!