Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

-NEJ! Gör inte det här på fyllan!

1 av 8

2 av 8

3 av 8

4 av 8

5 av 8

6 av 8

7 av 8

8 av 8

Annons | 08/04/2015 15:42

Om du inte är en Geordie förstås.

Att Geordie Shore som visas på MTV innehåller en hel del barnförbjudna sekvenser är ungefär lika chockerande som näringsinnehållet i en marshmallow. Det är ju stört underhållande på TV, men i verkligheten finns det en del grejer man ska undvika att göra på fyllan. Ja vi vet att Geordie Shore är verklighet, men snubbarna och brudarna är overkligt sjuka. Om du inte planerat att dö i ångestattacker ska du därför lära dig av deras ”misstag”…

Rensa inte luften. Det kan ju vara konstruktivt i vardagen. Men fest är fest, inte vardag. Håll därför käften. Det brukar bli bäst så.

Ligg inte med din polares span. Ett sne-ligg ger ovärt mycket ågren.

Shotta inte kl 04:45. Det är typ nästan alltid en dum idé. Vet man inte det då så får man reda på det dagen efter när betong-kepsen är på.

Smasha inte sönder grejer. Ba gör det inte. Det blir blod, trasigt och dyrt.

If you get to pull; glöm inte du vet vad…


Supa är kul. Men mindre kul när man skiter på sig. Så skit inte på dig.

Om du vill garva åt när andra gör ovanstående, spana in premiären av Geordie Shore säsong 10 nu kl. 22:00 på söndag den 12 april på MTV.
Eller se trailern här!

Gör du någon av dessa sakerna på fyllan?