Värvet!
1 av 5
Värvet!
Gympa i studion
2 av 5
Gympa i studion
Improvisationsteater...
3 av 5
Improvisationsteater...
Djupa samtal
4 av 5
Djupa samtal
5 av 5

Kristoffer Triumfs utspel: Jag ska röka bort min ångest

Triumf ber Appelquist gå och dränka sig


Nu har även Kristoffer Triumf gästat Kristoffer Appelquist i Under Täcket. Kristoffer är kanske just nu mest känd från succén Värvet, Sveriges mest nedladdade podcast. Men visste ni att han även vunnit guldägg, jobbat som redaktör åt Filip och Fredrik och gjort debut som standupkomiker?

I en del av intervjun röker Triumf och ber Appelquist, som han kallar för James, att gå och dränka sig. ”Jag ska röka bort mig ångest” säger han. Har han tappat det undrar ni? Men nej oroa er inte, de improviserar bara en Amerikans såpa. Så bra kan det bli när två komiker stängs in i 24-timmar. Vill du spana in fler bra och sjukt roliga delar från dygnet har vi valt ut russinen i kakan nedan:

Jag har ändå inte sett min penis på flera år. Se när Kristoffer, Kristoffer och Sara Wicklin diskuterar uppoffringar i Pest eller Kolera:


”Lycka är egentligen inte så jäkla mycket att stå efter… man måste nöja sig med att man inte är nöjd”. Triumf snackar lycka och livet.


Ganska nyss så tänkte Triumf på att lägga ner Värvet. Hur tänker han nu då? Se mer här:

Under en period i sitt liv kunde Triumf bara se på ’ren TV’. Simpsons är rent, men det smutsigaste som finns är Days of our lives. Varför är det så? Klippet nedan avslöjar mer:

Här berättar Triumf om varför han stöttar ung cancer:


”Jag ska röka bort min ångest” Kristoffer och Kristoffer improviserar amerikans såpa…


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!