Kristoffer Appelquist
1 av 7
Kristoffer Appelquist - Foto: Bingo Rimér
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Efter 144 timmars snack är succén avslutad

Ikeas ’Under Täcket’ är bäddat och klart.


Efter 6 stycken interaktiva 24-timmars talkshower kan Kristoffer Appelquist ge sig själv en klapp på axeln. Han har nämligen intervjuat i 144 timmar de senaste veckorna. Det kallar vi programledare i världsklass. Vi passar även på att bocka och buga för alla fantastiska gästerna som satt guldkant på våra helger. Här har vi samlat det viktigaste vi lärt oss av våra underbara skådisar, entreprenörer, programledare, gamers och musiker.

LINA THOMSGÅRD

Geniet Lina fick oss att förstå att kräftor har en naturlig plats i sängen, att man ska tro på sig själv och hur viktigt det är med mångfald för att bygga en hållbar arbetsmarknad.


KUMBA

Fantastiska Kumba lärde oss att man kan vara både snäll och hård rappare, att man ska våga testa nytt (typ käka strandsnäckor) och att alla borde dansa som i Bollywood.


HEATON

Världsstjärnan HeatoN fick alla som tvekade att inse att e-sporten förtjänar sin plats på pallen, att man ska vara mer spontan (som att tatuera sig i live-TV) och att man kan vara både bäst i världen och ödmjuk samtidigt.


HANNAPEE

Tack grymma Hannapee för att du sprider ditt feministiska uppvaknande, för dina grova skämt som får vem som helst att slappna av och för dina relationsspel vi alla vill ha.


KRISTOFFER TRIUMF

Underbara Kristoffer gav oss en nyanserad syn på det manliga könsorganet, djupa insikter om lycka och karriär men även ett riktigt sug efter att lyssna om alla Värvet-avsnitt.


SOFIA KARLSSON

Vackra Sofia lärde oss att det gäller att behandla sina medmänniskor med respekt, att vi ska fokusera på det som är relevant i våra liv och att vi genast borde rusa till sångpedagogen så att vi också kan börja sjunga lika vackert som Sofia!


Och sist men inte minst stort tack till samtliga inblandade som tillsammans med Tradera bidragit till att skänka över 50 000 kr till Street Gäris, Gambiagruppen, Terrafem, Barncancerfonden, Ung Cancer och De utsattas dag.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Äntligen släpps Overwatch – sommarens hetaste spel

25 Maj 2016, 15:59

Tyck till om en NY PRODUKT!

24 Maj 2016, 17:03
Om du vill tjäna några extra slantar att shoppa för och samtidigt bli en professionell "tyckare" kan du få ett nytt extrajobb.

Vilda sexfester och morfinmissbruk – så lever överklassfamiljen

10 Feb 2016, 13:06
Följ den aristokratiska familjen Bellacourts vulgära liv på Comedy Central.

Överklassfamilj misshandlar servicepersonal och anordnar sexfester

2 Feb 2016, 17:12
Följ den aristokratiska familjen Bellacourts vulgära liv på Comedy Central.

Kända gamers skänker måltider till behövande

17 Dec 2015, 09:52
Gör som andra gamers: Hjälp Tomten att samla in julklappar i årets juligaste spel och var med och skänk 100 000 måltider till utsatta och hemlösa människor.

Bieber, Common och fler – så har du aldrig sett kändisarna förut

14 Dec 2015, 17:20
Äntligen får du se världsstjärnor duellera mot varandra genom att mima till olika låtar. Det är svinkul och stundtals helt bisarrt!