Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mike Tysons imitation av rap-legendarerna är sjukt episk

- 08/12/2015, 16:13
Mike Tyson mimar till "Push it".
1 av 3

Mike Tyson mimar till "Push it".

Programledarna LL Cool J och Chrissy Teigen.
2 av 3

Programledarna LL Cool J och Chrissy Teigen.

Spike TV/Viacom / Scott Gries

Dwayne "the Rock" Johnson.
3 av 3

Dwayne "the Rock" Johnson.

Spike TV/Viacom / Scott Gries

Så här har du aldrig sett boxaren förut!

Före detta tungviktsboxaren Mike Tyson mimar till låten "Push it" av rap-trion Salt n Pepa i tv-programmet "Lip Sync Battle", där världsstjärnor tävlar mot varandra genom att mima till hitlåtar. Efter att ha varit ett stående inslag i "Late night with Jimmy Fallon", blev det en egen show som har slagit tittarrekord i USA. "Lip Sync Battle" leds av rapparen och skådespelaren LL Cool J tillsammans med supermodellen Chrissy Teigen. Succéprogrammet har även nått Sverige i form av Youtubeklipp som cirkulerat. Klippet med skådespelerskan Emma Stone i duell med Jimmy Fallon har visats över 70 miljoner gånger på Youtube.

"Lip Sync Battle" till Sverige

Äntligen är det vår tur att få skratta tills vi får ont i magen, för nu kommer "Lip Sync Battle" äntligen till Sverige! Från och med den sjunde december kommer programmet att visas klockan 22.15 varje måndag till lördag på Comedy Central. Justin Bieber, Anne Hathaway och Dwayne ”The Rock” Johnson är bara några av kändisarna du kommer att få se i ett helt nytt ljus.

Medan du peppar inför nästa avsnitt och funderar över vilka du skulle vilja se fajtas i ett Lip Sync Battle kan du kolla på Tysons episka prestation. Salt n Pepa må vara en av de första kvinnliga rapgrupperna och legendarer inom hiphop, men boxaren gör det minst lika bra och rockar en guldkedja runt halsen bättre än de flesta!

Så här har ni aldrig sett Mike Tyson förut:


Så här fett kommer det att bli:Mimade du när du var liten?