- Foto: Mikz

Är det här världens smartaste app?

I din mobil har du en mängd appar som du tvingas hoppa mellan. Vore det inte skönt att kunna läsa nyheter, få erbjudanden och hålla koll på din favoritbloggare på ett och samma ställe? Det finns en app för det.


Mer om Mikz

Mikz finns tillgängligt på både AppStore och Google Play.

Appen är helt gratis och har redan laddats ned över 380 000 gånger.

När smartphonen slog igenom och blev varje människasviktigaste ägodel blev det snabbt en trend att samla på sig en mängd mer ellermindre nyttiga appar.

Med tiden har fler och fler insett att det är något drygtatt bläddra mellan sex, sju sidor fullproppade med olika appar i telefonen.

En samlingsapp

Nu kan du slippa det problemet. Det Sverige-baseradeföretaget Danir har nämligen tagit fram appen Mikz där en mängd nyttiganyhetskällor, varumärken och bloggare samlas på ett enda ställe.

Appens största styrka är att du själv väljer vad du villfölja. Du kan alltså skräddarsy din egen mikz av ämnen just du är intresseradav.

Bred blandning

I Mikz hittar du intressant läsning inom en rad olikaområden – nyheter, mode, sport, nöje, gaming och mycket annat. Detta samtidigtsom du kan ta del av intressanta varumärken som du själv vill följa ochsamtidigt få unika erbjudanden.  

/
/
App
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!