Onsdag 10 Aug
Stockholm
ANNONS: Innehåll i samarbete med mySafety
INFORMATION OM DE FEM KATEGORIERNA:
Årets Nätängel
Det stora priset som uppmärksammar en person, en grupp eller en organisation som inte bara diskuterar, utan även gjort något exceptionellt i kampen för att motverka och minska näthatet. Årets Nätängel vinner 50 000 kronor.
Årets Nätängel Media
Media står ofta i centrum i diskussionen kring näthat. Såväl genom att ofta vara målet för hatet, som att ha en unik position att bevaka, upplysa och motverka det. Årets Nätängel Media uppmärksammar en journalist, redaktion eller motsvarande, som gör det där lilla extra mot näthatet. Priset delas ut i samarbete med Adviser.
Årets Nätängel Gaming
Datorspelande och e-sport är vår nya folkrörelse. Och det är många som ständigt kämpar för att mana till en god, positiv och konstruktiv ton i spelets värld. Dessa viktiga hjälteinsatser vill vi uppmärksamma lite extra. Priset delas ut i samarbete med Svenska E-sportförbundet.
Prinsparets Stiftelses hederspris till Årets Nätängel barn och ungdom
Barn och ungdomar är inte bara bland de mest utsatta för näthat. De är även bland de mest aktiva i att uppmärksamma och motverka en dålig ton på nätet. Hederspriset uppmärksammar en person eller grupp individer under 18 som står i framkant i kampen mot hatet. Priset delas ut i samarbete med Prinsparets Stiftelse.
VeckoRevyns specialpris till Årets Nätängel för jämställdhet
Priset Årets Nätängel för jämställdhet delas ut i samarbete med VeckoRevyn. Priset går till en person eller organisation som genom sitt arbete bidragit till ett tryggare och mer jämställt internet. Nominering kommer att ske på VeckoRevyns hemsida.
Nominera en person, en grupp eller en organisation i formuläret nedan
mySafety Försäkringar har sedan 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för dig alla dagar, dygnet runt.
#mernätkärlek
I samarbete med
Partners

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.