Pulversåsen är tillbaka!

Anna Book:

boken
Faksimil Annas instagram

Oj oj Boken, jag vet verkligen inte var jag ska börja.
Som jag lärt mig av Gordon Ramsey så MÅSTE köttet få vila innan man skivar upp det för annars blir det så här – blod på hela tallriken.
Visst hör vi också hans arga, brittiska stämma i huvudet om jag skriver:
– IT’S RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW!!!!!!

Sen undrar jag om det verkligen är gafflar i bunken som det står ”forks” på? Ser det ändå inte lite ut som knivar? Alltså Knajfs?
Och sist men inte minst – absolut inte minst – har vi Mor Annas såssnipa fylld till bristningsgränsen med pulversås pepparsås.
En förvirrad själ bland kommentarerna ber lite ursäktande om receptet men för att inte tynga ner Anna med alla dessa frågor om recept så tänkte jag hjälpa henne lite på traven.
Så här gör du Annas pepparsås – det finns två sätt.
Du går till affären. Lokalisera såsgången. Välj mellan pepparsås på tetra eller pepparsås på påse.
Så väl som jag känner Anna vid det här laget så skulle jag sätta min högra tutte på att hon väljer påse.
Sås på påse har ju visat sig vara lite av ett vinnande koncept på hennes Periscope så varför vidga vyerna.

Klart!! Du har sås!

peppar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *