HUR FUNKAR KOMMENTARSFÄLTET & HUR MAN ANMÄLER

13/5 2021
Fram till nu har kommentarsfältet varit helt o-modererat och öppet för alla att diskutera.

Har man misskött sig så har man hamnat på antingen modereringslistan eller svarta listan och genom det fått sina kommentarsrättigheter indragna.
Så kommer det inte längre fungera, utan jag kommer vidta åtgärder för att få bukt med oönskade kommentarer.

1. Du kommer behöva fylla i en email-adress när du kommenterar.
2. Du kommer behöva få en första kommentar godkänd innan du kan kommentera ”fritt”.
På detta vis hoppas jag kunna få bort de som hela tiden skaffar nya ip-nummer för att få igenom kommentarer som jag tagit bort eller blockerat på användarnivå.

Ni som VILL kommentera, sköter er och gillar diskussionerna i det här kommentarsfältet kommer beröras ytterst lite av dessa förändringar, men till er vill jag samtidigt beklaga det eventuella krångel detta kan innebära, men jag hoppas samtidigt att ni uppskattar åtgärden på lång sikt.
Förhoppningsvis är detta en tillräcklig åtgärd, men det får framtiden utvisa.

Jag vet inte hur mycket av detta jag kan implementera själv, och hur mycket jag behöver hjälp av en tekniker för att göra men förändringarna kommer införas så snart det bara går.

// Camilla

För att snabbare kunna uppmärksamma mig på en kommentar som borde tas bort så tänkte jag försöka med en ny sak.
Ser du en kommentar som innehåller rasism, hat, hot, förtal, uthängningar eller någonting annat som borde tas bort så kan du göra mig uppmärksam på den genom att skriva en kommentar innehållande mitt efternamn ”Gervide”. 
Då kommer den hamna på en lista som jag ser så fort jag går in på bloggen, vilket är hundra ggr om dagen.
🙂

Det kommer att stå att kommentaren är i moderering vilket är korrekt och vill ni så kan ni skriva ”anmält” under, i en ny kommentar så slipper vi diskussioner kring huruvida någon anmält den eller inte. 🙂

Missbruk av funktionen = Svarta listan.

OBS! Att någon inte håller med dig är inte en anledning till att anmäla en kommentar, utan den här funktionen är reserverad till de allra grövsta kommentarerna.

Tack! 
Förhoppningsvis kan vi tillsammans göra kommentarsfältet till en lite trevligare plats för alla. <3