”L” som i Loser.

Catrin Hedlund:

loser
Tagen på finlandskryssningen när hon var anhållen i sin frånvaro.

Catten av Tälje är ute igen på gatorna och jag hoppas att alla musikälskade biljettjgare håller hårt i plånboken nu!

Efter att vi gått igenom förhören och allt så skulle man se om jag skulle begäras häktad eller ej, men tack gode gud så friades jag och slapp sitta häktad!

Jag antar att detta är det enda sammanhanget i vilket Catrin kan använda sig av orden ”friades jag” för hon lär nog inte frias för så mycket annat.

Och det är SÅ synd om henne tydligen om man läser hennes blogg men jag håller verkligen inte med. De enda det är synd om är hennes barn och alla som drabbats av hennes kriminalitet.

 

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är ute och har redan bloggat om det 😉

    Hon borde fixa tänderna. Ser ju ut som en misslyckad vampyr.

      Nödvändigt att gå till personliga angrepp har det med brotten att göra?

    Hon är INTE friad. Hon hålls bara inte häktad fram till rättegång. Friad är något helt annat. Men hon verkar ju vara lika långt från verkligheten som alltid

    När får vi veta mer om din advokatgrej??

    Ja, hihi, hästarna har inte hittat hem ännu?, hon erkände troligtvis och då finns det ju ingen anledning att hålla henne häktad tills rättegången startar.

      Så går det ju inte till. Häktad sitter man bara ifall det finns risk för flykt, fortsatt brottslighet eller att man kan förstöra utredningen om man är på fri fot. Uppenbarligen så har Tingsrätten bedömt att risken för ovanstående inte är tillräckligt stort för att motivera en fortsatt häktning eller att brottets straffvärde är såpass lågt att det inte finns anledning att hålla henne inlåst under tiden förundersöknings blir klar och åtal väcks. Det kan ta flera månader innan målet kommer upp till rätten. Har inget att göra med om man erkänt eller ej.

        Nötet erkände ju inte, hon skyllde på att hon inte hunnit skicka biljetterna….. Så hur ska hon nu göra för att få tag i biljetterna som hon inte har skickat månntro….

          Jag såg det nu. Det var som jag skrev, straffvärdet är inte tillräckligt högt för fortsatt häktning, och att risken för fortsatt brottslighet inte är såpass stor. Intressant.

            Utredningen fortsätter ju

            Carina, eh ja? Läser du ens det du svarar på?

            Ja, C, gör du?

            Carina, vad menar du med kommentaren ”utredningen fortsätter ju”? Det är väl självklart att förundersökningen inte är klar i dagsläget, vore den det så hade åklagaren väckt åtal. Vet inte riktigt ifall du förstår turerna kring häktning, erkännande eller ej och utredningar. Verkar inte så på dina kommentarer på det jag har skrivit.

    Hon bara snyftar över sig själv, ”huuuur kunde detta hända mig, sååå oräättvist”.

    Komplett störd person.

    Kan någon förklara vara hon är känd nu igen?

      Jaadu, delvis för att hon började blogga om att hon var på tjocken med Paintoz (vilket såklart, quelle suprise, inte var sant) Sen har hon blåst massa folk till höger å vänster så hon har blivit mer ökänd på grund av det. Hon har även fejkat att hon skulle blivit våldtagen när hon var i Turkiet för att få ut försäkringspengar. Jag har förstått också att det är ganska många som även stör sig på att hon har barn med olika svarta män. Hon har alltså, som du säkert förstår, huvet helt upp i det blå och tror att alla är nyfikna på henne för att hon är så intressant när det i själva verket är för att man tycker att hon är helt verklighetsfrånvänd och tragisk.

        Nej, Andrea, det är inte ”ganska många” som stör sig på att hon har barn med svarta män. Det är några enstaka rasister (dig bl a) som är störda nog att störa sig på det. Vi normala stör oss inte på det.

          Oj, det var värst! Jag har nämligen sett på ganska många olika ställen på internet, att det finns folk som det sticker i ögonen på.

            Mm visst. Visa det istället för att snacka en massa skit, och Flashback räknas inte pga massa rasistiska idioter som vädrat sina äckliga åsikter i tråden om henne.

          Nä, att hon har ett vidlyftigt sexliv och gillar one night stands, och att hon skiter i att personer är upptagna är ju inte relevant för brotten hon begår, sex gillar ju dom flesta av oss, och hon skrämmer ju iväg sina karlar genom att sno från dom och lura dom, så det för man ju förstå att hon måste ta tillfället i akt om någon hakar på och vill ha sex för stunden…. Lite kul är det ju att den yngstes pappa har ett barn i samma ålder som honom med den han är gift med och var, när barnet avlades, då fattar ju alla att han prasslade, och den hon ljög om var barnafadern har ju skrivit att det inte ens har förekommit någon fysisk aktivitet mellan dom, så hon kanske aldrig har fattat hur barn kommer till? Även där har kanske Anne brustit som ansvarsfull mamma genom att inte ha pratat med sin dotter om blommor och bin….

        De enda som stör sig på det är de personer som är rasister och gör skillnad på människor beroende på vilken hudfärg de har. För oss andra normala har dock sådant som att skaffa barn med personer med annan hudfärg ingen betydelse eftersom vi alla är människor!!

        Så trött på dina kommentarer, Andrea.

          Om man nu är så besatt av vilken hudfärg Catrins barns pappor har är mitt råd att börja gå hos en psykolog för sin xenofobi. Det är fan inte sunt att tycka att det är konstigt att skaffa barn med en person som har en annan hudfärg än sin egen.

          ”Fördomar är nedärvd kunskap.”

          – Edmund Burke

        Suck Andrea

    Tycker så synd om hennes barn. Tänker hon inte på dem överhuvudtaget? Borde inte socialen reagera i det här fallet? Eftersom Catrin har ensam vårdnad och begår brott hejvilt så är det ingen bra miljö för två små barn att växa upp i. Att hon åker iväg på resor hela tiden och dumpar sina barn hos deras mormor är en annan historia..

      Läste precis en artikel om henne på lt.se

      ”..Bloggerskan ska ha förnekat brott, men medgivit att hon mottagit pengar. En av hennes förklaringar är att de som köpt biljetter ännu inte hunnit få dem.”

      LOL!
      Tycker att Catrin är så fascinerande! Är så nyfiken på vad som försiggår i hennes huvud 😮

        Lika fachinerande som en blodig fästing då, nä en patetisk, ynklig parasit är snarare en mer sann beskrivning av henne.

          Uppenbarligen fascineras ju du ofantligt av henne Carina då du alltid (på ett ganska besatt sätt) kommenterar om henne.

      Förhoppningsvis blir det ändring på den saken nu när papporna är informerad om att hon anhölls, dom kanske lägger in ansökan om delad vårdnad och får mer att säga till om och barnen kanske då inte behöver vistas heltid med en mamma som är kriminell, hon hade ju kunnat börjat göra rätt för sig och börjat arbeta och betala tillbaka till dom brottsoffer hon är skyldig pengar, istället har hon spätt på skulderna genom fler brott, och nu måste hon ju köpa nya biljetter och skicka till dom som betalat och inte fått biljetterna, hon medger ju att hon tagit emot pengarna för biljetter men påstår att hon inte har hunnit skicka biljetterna ännu…. Hur ska hon fixa det? Hon är ju för slö för att arbeta…. Ja, hon har ju onekligen målat in sig i ett hörn och kommer inte att kunna krypa eller gå på händerna så att hon klarar att ta sig därifrån, nattsvart komedi, spännande pjäs med fortsättning under oöverskådlig tid….

    Ja men ta hellre en paus med dina jävla bedrägerier än sociala medier CATRIN!

    Hon är körd och urtypen av en kvinnlig psykopat. Inget straff eller behandling kan ändra på detta. Stackars barn.

      Inget synd om henne alls, men däremot om hennes barn, misstankarna kvarstår fortfarande och utreds av polisen, undrar om hon skickar biljetter nu eller hur hon ska bära sig åt för att hålla masken…. För vid senare förhör kan hon ju inte skylla på att hon inte har hunnit skicka dom….

    Det bästa är ju att hon är totalt utskämd nu, förskolepersonal, skolpersonal, ja alla vet ju om det här och förhoppningsvis luras ingen att köpa biljetter av henne få det har fått stor media uppmärksamhet, är hon så korkad så att fortsätter att begå brott så gräver hon ännu mer sin egen grav, och eftersom några kontaktade barnens pappor nu och underrättade dem om att hon blev anhållen får man hoppas på att dom insisterar på delad vårdnad åtmindstonde, eller ännu bättre, hel vårdnad, hennes morsa fattar väl fortfarande inte att hon ljuger, någonstans har hon ju ärvt sin ointelligens från, intressant att hon inte skriver nåt om sin pappa längre…. Han har kanske reagerat sunt och tagit sin hand ifrån henne.

      Ja jag förstår att du förtjust gnuggar händerna och njuter nu. Seriöst, din besatthet av Catrin är lite otäck.

        Gnugga händerna verkar både tröttsamt och trånigt när man kan skriva här i tråden och mobilspela, efter att ha hjälpt till att göra mat åt duktiga judoka som har städat och fixat efter sommarens judoläger….. Det är hon inte värd. Men eftersom jag har en stor portion humor, är duktig på att skriva, inte orkar göra nåt annat ikväll, är bra på att argumentera, är väldigt lycklig över att jag lever ett harmoniskt liv, är hederlig, aldrig har varit föremål för en brottsutredning, aldrig har lurat av folk pengar, har uppfostrat min son till en bra och ärlig person helt själv, inte slängt iväg honom till någon så fort det inte passar mig att vara mamma, är oerhört stolt över att jag inte satt mig och mitt levende före mitt barn, är omtyckt och inte illa omtyckt som Catrin, inte är ökänd och bortgjord inför grannskapet, har vänner som inte är med mig för att få en del i kaka, så kan jag bjuda på mig själv genom att stå för mina åsikter och plädera för ärlighet, ödmjukhet och medmänsklighet, och jag är sååå nöjd med att jag aldrig har utnyttjat mina ex och snott pengar av dom och satt dom i skiten.
        Då slipper man tillbringa några dagar i en cell, det är ju visserligen normalt att inte göra det, iallafall för dom flesta av oss…. Natti natti sötnos?

          Ett tips så att du blir ännu bättre på att skriva är att använda punkt ibland. Jag har sällan läst så långa meningar med så många kommatecken som du skrivit i detta kommentarsfält.

          Att du är bra på att skriva och argumentera håller jag verkligen inte med om. Vad nu det spelar för roll.

            Håller med!

      Vilken jävla tur att vi som jobbar inom förskolan kan ogilla en förälder utan att det påverkar hur vi behandlar barnet (talar iof för mig och mina kollegor då jag inte kan prata för folk jag inte känner). Och vi vet ju att hon inte skäms så hur ska det påverka henne att förskola och skola vet har du tänkt? Ska också säga att jag inte på något vis är på hennes sida men tykte din kommentar va lite märklig på den punkten.

        Jag är själv barnskötare och har jobbat ett antal år på förskolor, självklart behandlar man inte barnen till kriminella och knäppa föräldrar annorlunda, men lika självklart skvallrar man ju om dom när inte barnen är närvarande, och hon har ju klagat på Kevins skola på bloggen, att pedagogerna är okunniga och oerfarna så populär är hon nog inte…. Men föräldrarna till de andra barnen vet ju hur det är och pratar säkert hemma, hur länge dröjer det innan något barn säger till Kevin, din mamma är en tjuv…. Catrin har säkert inte pratat
        med Kevin om vad hon gjort, vilket hon borde ha gjort, för det får han ju reda på förr eller senare iallafall….. Kul att gå runt i Järna när folk snackar skit om henne och hon är så föraktad.

          Varför skulle föräldrarna på kevins skola berätta för sina barn vad Catrin har gjort? Man berättar väl ändå inte sånt för barn?!

          Det var ett litet barn i Västerbotten som fick höra av en dagiskamrat att hennes pappa satt i fängelse för ett riktigt allvarligt brott (artikeln specificerade inte vad). Dagisföräldrarna som visste vad som hänt pratade om saken så att deras barn hörde och sedan gick det som det gick… Flickebarnet visste inte om det utan trodde att fadern var i utlandet, vilket var det bästa för henne. Nu har flickan fått allvarliga psykiska problem, hon har försökt hoppa framför bilar och BUP har inte hjälpt till p.g.a. resursbrist. Det blev ramaskri efter att någon lokaltidning skrev om fallet.

          Barn förstår allt. Tänk på vad ni pratar om inför barn.

    lovisa i top model är ju kopia av blondinbella. speciellt när dom pratar

      Haha det var seriöst min första tanke också ? Great minds think alike ?

    Du är en bedragare. Hoppas verkligen att INGEN här mailar dig och att dina kommentarer tas bort.

      ?

    Varför har du inte en egen adress till din blogg längre? När man är inne på din blogg står det bara ”blogg.ng.se” som adress högst upp, men om man sedan söker på blogg.ng.se så kommer man in på någon helt annan blogg! Man måste alltså skriva in ”bloggbevakning.se” för att komma till din blogg, men sen står det ändå blogg.ng.se däruppe och ”bloggbevakning.se” sparas aldrig ner i historiken?? 😮

      Du kan fortfarande använda bloggbevakning.com när du går in här, men den pekar till en annan url som är blogg.ng.se/bloggbevakning. Om du klickar/trycker där du säger att det bara står blogg.ng.se så borde du kunna se hela adressen istället för bara domänen.

      Fattar inte problemet? Det är ju bara att skriva in bloggbevakning.se i adressfältet, att den sen redirectas till Nöjesguiden spelar väl ingen roll?

      För att omfattas av Nöjesguidens utgivningstillstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.