Bland alla reklaminlägg inne hos Victoria Riis på Matplatsen ramlade jag över det här inlägget där hon lagar julgodis med smak av turkisk peppar och choklad.
Som ni vet så ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR jag salt godis – särskilt Djungelvrål – lika mycket som Monas Universum älskar sina bajssprayer, men trots det så avskyr jag blandningen av lakrits och choklad.
Jag skulle vilja sträcka mig till att säga att jag tycker att det är avskyvärt – som att skända både choklad och saltlakrits på en och samma gång.
Varför man vid jul måste envisas med att förstöra redan perfekta smaker genom att blanda ner allt från lakrits till chili i baket förstår jag inte, men jag protesterar å det grövsta och använder alla mina godis-veton på en och samma gång.
Visst kan jag inte vara den enda?
Och finns det undantag?
När lakrits är gott i bakverk?
”Do tell” i så fall, så slipper jag framstå som dessert-Grinchen varje år när lakritsfudgen plockas fram.
