Det händer på Instastory 8/1 2019

Isabella visar glödande klet, Paula tipsar om väääääärldens tips och GabJossan visar varför ”stopp-dansen” är extremt underskattad och borde införas på alla nattklubbar.
Allt detta och mycket mer hittar du i dagens ”Det händer på Instastory”.

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,232876″ ap mute yot ]

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varifrån kommer den här glow-trenden? Vem började anse att det vore fett att se polerad ut?

      Började väl när highlighter blev super inne och hett, sen finns det alltid personer som tar trender lite för långt 🙂

      JgLow
      ?

      Fast glow ska inte se ut som på Bella, less is more brukar vara bäst. Hon har antingen flottig hy eller kass MUA

        Ja alltså vilken utbildad mua kan låta Bella gå ut sådär och sedan tagga henne i hennes sociala medier? Kan inte direkt va jättebra reklam för henne

          Lägg av ni två.

    Jag är så förvånad över klänningarna som Stylein syr upp till Isabella. Både denna och den svarta hon hade förra året känns så skolslöjd-aktiga. Konstigt materialval som inte smickrar någon bärare och dåliga sömmar/fållar. Eller har jag missat något? Tycker ni de ser ut att vara skräddarsydda av proffs?

      Verkligen, håller med! Tyckte ”bättre” om märket innan de började klä Bella. Nu tänker jag bara att de gått ned sig istället (fast det kanske aldrig varit bra- inte handlat där tidigare bara kollat på i butik) Är det dålig sömnad pga stress eller är allt typ uppsytt i Wish fabriker i Kina??

      Håller med, de klär henne verkligen inte alls och ser inte särskilt exklusiva ut.

      Är själv så otroligt dålig på att sy så det känns inte helt schysst att säga, men jo, tycker det ser ut som när jag gick i 7:an och promt skulle sy ett linne i satin. Jättesvårt att få snygga sömmar i silkiga material, trodde proffs skulle vara bättre än gemene man..

      ”Det ÄR SÅ ROLIGT att få jobba med Elin och Irina. De är perfektionister uti fingerspetsarna men då blir det också bra.”
      Enligt Bella så är tydligen Stylein haute couture.
      Valentino släng dig i väggen 🙂

        Ha ha, kan bara höra domarna i project runway angående materialvalen och den typen av klänningsmodell, brukar INTE bli bra, man ser varje söm, varje dålig fåll som drar. Förstår inte alls hur hon kan tycka att det blir bra?

      Prinsessan Victoria bar en likadan svart efter att Bella burit den förra året.

        Den satt inte bra på henne heller 🙂

      Materialet på den svarta klänningen såg bara billigt ut? Kunde lika gärna varit en klänning från na-kd, Nelly eller något annat budget märke. Bella har ju en väldigt fin figur men den görs sig inte rättvis i dessa klänningar.

      Jaha då har man sett detta. Heja THK du är bäst du är den jag gillar mest. ❤

      Har tänkt exakt samma sak. Isabella bär upp kläder väldigt bra och jag har sett så mycket snyggt på henne. Så när hon skriver om skräddarsydda plagg tänker man ju att det bara kan bli fullträff. Men så blir det fail istället.

    OT (förlåt….)

    Ska på några arbetsintervjuer men min fråga är, hur sjutton vet man vad det är för lön??? Det är fast månadslön vilket jag inte är van vid, har såklart googlat runt för att få ett hum men känns ändå onödigt att gå igenom hela processen med intervjuer osv för att sen få reda på att lönen är mycket lägre än vad man trott. Vill heller inte fråga rakt ut och ge ett dåligt intryck

      Fråååååga! Alltid. Direkt! En arbetsgivare vill ju inte slösa tid på en kandidat som kommer tacka nej pga lönen i slutändan heller. Win-win för alla!

      Dåligt intryck? Att fråga saker om anställningen ger ett seriöst intryck

      Jag har aldrig varit med om att de inte diskuterar lönen senast på själva intervjun. Det lär komma upp då de inte heller vill lägga en massa tid på någon i onödan.

        Sant det! Kan vara värt att fråga om lönen före intervjun till och med för att inte slösa din och deras tid.

        Bor inte i Sverige iofs, men här (UK) har du generellt ett screening call före en officiell intervju för att kunna sålla bort kandidater som har andra löneförväntningar än företaget kan erbjuda, men också så du kan få en känsla om det är ett företag du öht skulle vilja jobba för och en roll som kommer passa dig.

        Också värt att löneförhandla deluxe före anställning då det i min erfarenhet är ett guldläge att få upp lönen, och inte bara inflationshöjningen varje år.

          Tack för alla svar!
          Vet bara att det är individuell lönesättning + provision. Hur vet jag var jag ska lägga min gräns? De svar jag fått från google visar mest lönen för äldre personer än vad jag är (jag är 21).

            Försöker skriva ett svar men de bara hamnar i modd… inom vilket område är det du ska jobba?

              Kundservice/agent på ett elbolag.

                Enligt SCB så ser lönenivån ut såhär i privat sektor:
                Ålder 18-24 = ca 22000 kr
                Ålder 25-34 = ca 26000 kr
                I offentlig sektor:
                18-24 år 24000 kr
                15-34 år = 26000 kr

                Så har du en fingervisning av vad lönen borde ligga på. Sen är frågan om det är skäligt att vilja ha ovanstående summa utan provision eller om den totala summan inkl provision ligger där kring.

                Jag hade nog, om de frågar om löneanspråk, sagt t.ex ”jag vill gärna ha marknadsmässig lön och enligt SCB så ligger den på ca 26.000 kr”, och sen se vad de svarar. De kan ju säga att du får 22000 kr men att med provisionen blir det den summan. Eller om du har tur så får du då den summan i fast lön. När du svarar på det sättet så är det ju upp till dem att tolka vad du menar.

            Utgå inte från Google. Fråga företaget.

            Vad är det för roll?

            Vid anställningsintervjun brukar man få frågan vilken lön man tänker sig.
            En seriös arbetsgivare lurar inte någon att komma in på en felaktigt låg nivå bara för att den som söker jobbet inte har rätt föreställning om vilken lön det kan bli fråga om eller inte vågar ta till ordentligt. Vill man som arbetsgivare ha nöjda och motiverade medarbetare försöker man ha korrekta löner även om det är individuell lönesättning och lönerna inte är kända av alla.
            Å andra sidan brukar ett orealistiskt högt löneanspråk inte vålla någon större diskussion vid första intervjun utan det snacket får man ta senare om det skulle bli aktuellt att gå vidare. Möjligen är den som har ett väldigt högt löneanspråk inte heller rätt person för jobbet.

      Du får väl fråga???

      Bara för att det står att det är fast lön så betyder det inte att den redan är fastställd. Det betyder bara att det inte kommer ingå några rörliga lönedelar. Inom vilken bransch är det du har sökt jobb? Vad lönespannet ligger på beror såklart på många orsaker men det första du bör kolla är om företaget har kollektivavtal. Har dom det så kan du räkna med att få vad som står i avtalet. Har de inte kollektivavtal så kan SCB vara en bra källa för att kolla vart lönespannet ligger. Lycka till på intervjun!

      Om det finns en facklig representant på jobbet/i jobbannonsen så kan du ringa den personen, de brukar vara med och godkänna lönenivå vid nyanställningar. Det kan kännas lättare än att fråga den evt blivande chefen.

      Är du med i något fack? Ring dem och fråga vilken nivå du ska kunna kräva. Jag ringde mitt fack innan en intervju för att veta nivån och fick rådet att sätta sig något högre, så har du lite utrymme och förhandla också.

    Varför är det så viktigt för gab att heeeeeeela tiden understryka att de dricker alkoholfritt???? Maj gaaad

      För att folk är idioter och goes bananas annars. Jag förstår henne.

        Ja måste vara skönt att slippa alla ”välmenande” råd om att det inte är bra att ta hand om barn i fyllan – lika bra att säga på en gång att det är alkoholfritt. Jag förstår henne helt.

          Eller så skiter man i vad folk tror och inte tror.. Och om dom skulle dricka en drink med alkohol, vad gör det?

      Hon och Fjodor blev ju anmälda till socialtjänsten förra året pga något som lades ner direkt. Skulle också vara extratydlig om jag varit med om det.

    Kan inte någon i Bellsans närhet snälla be henne att SPOTTA UT TUGGUMMIT innan hon börjar smaskflamsakrysta fram sitt svengelska larv? Distat smask i ljudupptagning kan vara bland det äckligaste ljud som finns ? Korkat framstår det dessutom, som ljudet från en idisslande ko

      Ja tack! Och lyfta på fötterna och inte släpa klackarna hela tiden…

    Det finns inget fackligt ombud med kontaktuppgifter uppgivet i annonsen? I så fall kan du höra av dig dit och fråga om lönestatistik så får du ett uppfattning om hur spannet ser ut. Har jag utnyttjat i min branch, om arbetsplatsen är liten och ingen annan har rollen idag, har de kunnat ge info för liknande tjänster på marknaden.

    Isabella är apsnygg i mycket av det hon har på sig. Dock ser allting från Stylein ut som ngt man hade kunnat beställt från Wish. Eller DM.

    Sömmerskan får lite väl mycket att göra när de väljer ett så otacksamt material…

      Ja, siden är svårsytt. Sömmarna korvar sig. Inte lätt att skära till snyggt heller.
      Dessutom är väl ljusgrått siden inte det bästa. Siden är ett tätt material och risken är att det blir svettfläckar som syns.
      Svart siden är dock ok att svettas i 🙂

        Ser mer ut som billig polyester. Very haute cotoure indeed

          * Couture

    Roligaste på instastory just nu är väl ändå Bookens försvarstal om Darin-duetten?

      Ricky Martin har nämligen kysst henne för 20 år sedan.
      Hon. Är. Så. KUL!

        Kolla nu då, svaret till Patrik Isaksson…. finner inga ord länge..

          Helt fantastiskt. Kan inte hantera henne.

          Försvarstal har Bookskan svart bälte i. Liksom självinsikt. Minns ni detta? Snart är fem år gammalt, men ooooh så aktuellt. ???

          https://ng.se/node/283375/om-nojesguiden

            Haha, det här har jag missat. Tack!

            Frans ?

            Hennes försvarstal med så mycket bättre för ett antal år sen tog priset alltså ?

            Roligaste jag läst på länge… Tack! 🙂

          Alltså vad HÄNDER?! Hon är ju inte klok? ??

          Stackars Patrik förstod inte att han öppnade Pandoras ask när han gav henne EN mening.
          Hon kommer inte glömma hans virtuella ”puss” i första taget och om tio år kommer vi kunna läsa i skvallerpressen att hon minsann haft en ”fling” med honom, de har ju ”pussats” virtuellt.

          Varför lägger hon ens ut deras konversation? Hon är som en fjortonåring som fått svar från sin största idol.

            Var väl smickrande för Patrik att omnämnas och särskilt i samma sammanhang som Darin, Danny och Julio Iglesias? Mest troliga duetten är väl med honom isf, kanske med Jan Johansen el Rickard Herrey ? ?

              Kommer ihåg för några år sen när Patrik Isaksson var på besök i min hemstad och spelade på en krog en onsdagkväll på sommaren. Det var typ 5-10 personer max vid scenen, och alla var mellan 40-50, såg lite genant ut för honom. Nu var det i och för sig i en norrländsk stad med en hockeymatch i samma veva som typ hälften av stan gått på den kvällen. Men kanske skulle han behöva Anna för en räfflande comeback? ?

        Nja Julio Inglesias står det ju, och pussat på kinden skriver hon. Men kanske har Ricky M också kysst henne? ?‍

          På bilden innan hon skriver om Julio Iglesias har hon skrivit längst ner att Ricky Martin kysste henne för 20 år sedan.

      Ååhhh kan ingen sammanfatta för oss som är blockade ???

        Pssst det är därför vi har Camilla här.

        Låååång rant om att hon tog bort sin kommentar på Darins inlägg för att en taskig taskmört skrev taskiga saker som inte borde få synas på älsklingen Darins sida. Hon fortsätter med att hon måste få drömma och kommer fortsätta drömma om att få sjunga duetter med olika personer, men att det är mer troligt att hon får sjunga med Ricky Martin än Darin då Ricky faktiskt kysste henne för 20 år sedan.

          App app app! Ingen mört alls, det var en ?. ??

    Jag äter hellre en glödhet tomat direkt från smörgåsgrillen samtidigt som jag lyssnar på Håkan Hellström på högsta volym och går på en bädd av krossad glas innan jag kommer att använda ett schampo (eller vad det var för klet) som luktar koriander. ÄR DE HELT FLÄNG I HUVUDET DE SOM SITTER PÅ PRODUKTMÖTENA OCH KOMMER PÅ DETTA?!!

    (Håkan Hellström-fans och tomatlovers göra sig icke besvär att lämna stötta kommentarer.)

      Hatar Hellström, tomat och koriander ungefär lika mycket! Har inte sett filmklippet så jag vet inte vad du pratar om men jag håller med!

        Koriander ??????

          Vem minns familjen Koriander?

            Jag! I Tre Kronor.

      Ja hur tänkte dom där? ? koriander eller ingefära? Nej tack jag vill inte lukta som en thai-moj.

        Jag vill lukta choklad och apelsin mums.

      Fyyy. Tycker inte om lukt alls, mitt shampoo från Maria Nila luktar lite som hostmedicin tycker jag 🙁 Som tur är luktar inte håret något efteråt

      Koriander smakar ju tvål, så det passar kanske ändå? ?

      Stör mig också på att isabella som är experten själv på engelska säger koriander istället för cilantro, i hopp om att det är rätt.. trött på hennes engelska…snark

        I UK säger man väl ändå coriander o i USA cilantro.

          Jo, fast hon pratar ju inte brittisk engelska utan amerikansk engelska

    Apropå nåt helt annat, varför skriver Mona ett helt inlägg om sin kompis ”Säpo-frun”s skilsmässa på sin blogg?! Även om skilsmässan inte är hemlig, men ändå!

      Därför att Mona inte har jättehöga studieskulder direkt…

      För att hon tror att någon bryr sig om hon tar bort ordet säpo framför namnet

      Är ju samma person som skrev ett helt, ja helt inlägg om hennes tonårsdotters trosor 😉

      För att få en radda kommentarer som bekräftar att hon är en intressant bloggare. Stärker hennes ego men lämnar för övrigt även detta inlägg till kategorin totalt ointressant ?

    Någon som kollat på You? Tyckte genast mer synd om Bella som har en stalker efter sig, usch

      Jag har sett några avsnitt och tycker inte att situationerna är jämförbara… Men självklart är det synd om alla som har utsatts för stalkers.

        Hur vet du det? Menar, hur vet du hans tankegångar? Han har ju bevisligen stått både utanför jobbet och hemmet

          Tror inte att han stal hennes mobil eller har hennes ex inlåst i en bur, men man vet ju aldrig.

            Nä? Det var väl knappast svar på frågan? Ingen hävdar att det är exakt samma scenario, utan att det är obehagligt att ha en stalker

      Stalkern försvann tydligen i samband med hajen…

        Nej senast igår skrev Jon ju att han fortfarande var aktiv?

          Stackarn 🙁 Så sjukt att sånna personer blir utsläppta, han behöver ju vård

      Såg sista avsnittet idag. Nej men Bellas stalker är inte samma sak ? Joe är en sociopat, psykopat, mördare… Bellas stalker är… Knäpp? ??‍♀️

    https://www.expressen.se/dinapengar/stordalen-koper-forlag-trappar-upp-boksatsning/

    Varför blev det inget för Bellsan? Någon som vet vad som hände?

      Bella säger att det inte kändes rätt för henne, så hon backade.

      I call bullshit.

        Så in i baljan

        Han ville inte ha mer med henne att göra.

          Jo han ville det men hon ville inte, troligtvis pga de rykten som spreds här.

            Hon bidrog väl i högsta grad själv till de ryktena? Allt för klick.

        Hon backade ur, kändes inte rätt sa hon, kan ha varit pga H också och på ryktena som ni spred här. Inte så kul kan jag tänka mig så det kan man förstå. Så det var vad som hände Sofia – folk påstod saker och spred ”sexrykten”.

    Är det smart att stå och suga in magen under en ”fitting”? Det blir väl inte riktigt bra när man inte orkar mer och släpper ut.

    Åh, vad glad jag blev av Gabbis story! Både att hon och Fjodor på något sätt kändes lite flamsiga och roliga med varandra, något man inte alltid ser, men så de söta små också! Kunde inte sluta le åt Jasons fascination och glädje över Lollo och Bernie. Sånt där är så himla fint tycker jag.

    Kan låta otrevligt. Men du suddar bort ansikten på barn som du lägger upp ibland, men visar klipp från Nemos story på hans dotter?

      Men jaha Gabriellas barn syns ju också? Vad spelar det för roll att dom syns en sekund, föräldrarna har redan gjort det valet.

        Oj förlåt, det har du rätt i.
        Ja absolut men var bara en tanke eftersom hon suddar bort ansikten

    Kommer ni ihåg när Bellsan under en live, dramatiskt tog av sig sig Hermesarmbandet som hon fått av Hajen? Kolla vad som nu skymtar förbi i hennes story. Pin.

      Eeh och? Hon har flera sådana armband. Du är sent ute och har missat en del. ?‍

      Hon har dock förklarat att hon fått ett nytt likadant av någon icke namngiven annan. Om det är sant vet jag inte, men det är förklaringen hon ger oavsett.

      Det är inte samma

        Haha ni ar alla sa lattlurade!!

          Hon råkar få ett e x a k t likadant armband av någon i sin närhet? ?

    Förlåt för OT!
    Har fått meddelanden från flera olika killar på instagram som skriver massa snusk och när jag frågar varför de skriver detta skriver de att de hittat mig på ett sexkonto på instagram och att jag gillat massa inlägg från detta konto. Är det någon som vet hur man kan kolla upp om detta stämmer? Har inte varit inne på något sånt konto och är orolig att någon i min familj/vänner ska se detta. Tacksam för hjälp!

      Fråga dem vad det är för sida och vad ”du” heter där? Anmäl sedan till polisen.

        Jag frågade men ingen ville skicka inläggen som jag tydligen har gillat. 🙁

      Man kan se bilder man har gillar på insta, kolla din profil sen inställningar tror jag. Då borde du kunna se om den biten stämmer åtminstone.

    Är det en peruk Bella har på sig eller är hennes hår så? ?
    Gått lite överstyr med hennes styling

      Fint ju! Bra föning

    Coriander? Heter inte koriander ”cilantro” på engelska..? Eller det kanske skiljer sig beroende på vilket land man är i?

      I engelska språket används Coriander men i USA/Mexiko säger dom cilantro har jag för mig. 🙂

        Jag tror att Coriander är korianderfrön medan cilantro är bladen.

          Coriander låter som en svengelsk översättning. Det tar mig tillbaka till ”småskolan” när en klasskompis svarade ”svääärt” när vår lärare frågade vad svart heter på engelska ?

          Okej, okej. Man ska inte skratta, vi var bara barn och var inte så haj på engelska än.

        I Mexiko pratar man spanska och på spanska heter det Cilantro..

      Det heter coriander pa engelska, men pa amerikansk engelska sager man cilantro.

    Jo, fast hon pratar ju inte brittisk engelska utan amerikansk engelska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.