Slut mellan Samir och Sigrid

 

https://www.instagram.com/p/Bs0dBg0Asp6/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1edjqus9f3da2

 

Samir och Sigrid träffades och blev ett par i Let’s Dance där hon var hans danspartner, men efter drygt två år tillsammans går de nu skilda vägar.

 

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför måste man klicka på Continue Reading –> ???

      Om man vill läsa fortsättningen måste man klicka.
      Annars inte.

        Jo vi förstår det. Men frågan var varför
        , har aldrig sett det innan, men antar det finns någon särskild anledning?

    What? Det är väl ingenting någon av dem gått ut med.

      Nej, men jag vet från säkra källor.

        Finns ju inget som säger att du verkligen vet det eller att dina källor talar sanning, så tycker vi kan skippa att sprida såna rykten.

        Sluta.

    Tycker inte om bloggar där man måste klicka igen för att läsa inlägg 🙁 Varför detta nu?

      Räcker ju att man klickar in på kommentarerna så ser man ju inlägget, och det gör ju många av oss ändå redan. Så det är ju inte direkt jobbigt att behöva trycka en gång, men skulle gärna vilja veta varför det är så helt plötsligt och om det kommer vara så på alla inlägg eller bara vissa ?

      Jag måste ha klickat i fel någonstans. Brb.

      Vilka problem man kan ha! ???

    Mkey.

    Cam Cam, you’ve changed ?

    Nämen titta, e de alltså möjligt att sköta en break-up på ett snyggt sätt som visar att man respekterar varann även om man är ett influenser-par? *looking at you Ben Mitkus* ??

      Ja, Isabelle Strömberg gjorde det väldigt fint t.ex.

    …och det är så här man avslutar sitt offentliga förhållande på ett respektfullt och moget sätt.

    Jessica Lagergren gör reklam för ett företag där man samlar alla sina krediter. Hon har skrivit flera inlägg i samarbete med dem och kommentarerna är inte positiva. J har i sin podd flera ggr berättat om hur dålig hon är med pengar och hur mkt skulder å sånt hon haft tidigare. Att hon handlat på kredit, skaffat olika kort bara för att kunna ta ut pengar till att gå ut på krogen/handla mat osv. Intressant om man nu är kass med pengar ÄNDÅ uppmana andra att handla på kredit(trots att det satt henne i knipa förr) Vissa av dessa inlägg är fulla med arga kommentarer med läsare som tycker samarbetet är oansvarigt och dumt.

      Eget ansvar!

        Självklart! Det är mer lustigt då det inte känns så trovärdigt. Och det här är ju en blogg om bloggare, så tänker att det kan vara relevant för camcam att skriva om

      Här är första samarbetsinlägget där läsarna frågasätter samarbetet
      https://blogg.loppi.se/jessicalagergren/lat-oss-prata-allvar-om-en-sak/

      Vill hon sluta som Catten af Tälje?

      Om hennes inlägg är rätt eller fel formulerat vet jag ej men tjänsten & företaget hon samarbetar med ger ju INTE ut några krediter eller lån utan hjälper dig ju bara med dom du kanske redan sitter på för att sänka dina kostnader & dra ner Räntorna. Därför kan hon ju inte uppmana sina följare till att handla på kredit? Jag har själv samarbetat med detta företag & hos mig var responsen i stället positiv, men det handlar nog också om hur man som influncer formulerar sig i sina inlägg. ? Jag är INTE för kredit, vilket jag är väldigt tydlig med, men jag vet också att det är många som hamnar i situationer där dom behöver köpa något på avbetalning & då kan detta företag faktiskt hjälpa dig att sänka dina skyhöga räntor.. Jag är noga med vilket ansikte jag står med mot mina läsare & har sagt nej till både spelbolag, kreditföretag, Raketer och en hel del annat som företag vill sälja in, då jag inte kan stå bakom detta. Men denna tjänst tycker jag inte uppmanar följarna till att shoppa, snarare ta till hjälp att sänka sina kostnaderna & snabbare bli av med sina skulder.. 🙂

    Samir är en fin kille.

      Tycker också han verkar vara en fin person. Genuint snäll.

    Tråkigt när kärleken tar slut.

    I längden tror jag dom var för olika. Men tråkigt iallafall.

      Var de olika långa (i cm)?

    Så tråkigt. All respekt för de som sköter breakups snyggt, känns som att det tyder på att man respekterar varandra vilket ju är fint. Hyser nån typ å moderskänslor för Samir, hoppas det går bra för honom. Vet ju att han haft det tufft med utmattning bl a.

    Normal bryr jag mig inte när kändisar gör slut men i detta fallet känns det faktiskt lite sorgligt. De va så söta tillsammans!!

    Samir verkar vara en genuin och jäkligt fin person och jag önskar dom allt gott i framtiden ❤️

    Himla trist! Tycker att deras förhållande kändes sunt och att Sigrid framförallt lyfte fram Samirs fina sidor. ? Hoppas nu bara att de blir lämnade ifred från onödiga kommentarer och påståenden!

    Himla trist! Tycker att deras förhållande kändes sund och att Sigrid framförallt lyfte fram Samirs fina sidor. ? Hoppas nu bara att de blir lämnade ifred från onödiga kommentarer och påståenden!

    Inte drygt två år, nästan två år. Trist.. jag blev chockad för de verkade så kära bara häromdagen, men jag hade från början inte förväntat att det skulle hålla mer än ett år el två, kände det på mig. Men trist, de var fina ihop och jag hoppades på dem.

    Tråkigt men inte oväntat. Många gånger blir det så när man är börjar störtkär

    Tråkigt, dom var fina tillsammans. Men ibland är det enda alternativet att gå skiljda vägar, att dessutom kunna sköta det snyggt 🙂

      Till skillnad från tex Ben som inte skötte det snyggt alls, eller mitt eget förhållande med mitt ex; Jag gjorde slut, tog bort min FB och min fd svärmor försökte få tag på mej. Då fick hon reda på att vi gjort slut och sen träffade hon min mamma och hade sagt att nä men vi var minsann tvungna att försöka lösa det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.