Paow utslängd från nattklubb

Bild: Svenska bloggare

”Paow blir utslängd.
Klubben blir uthängd.”

…och det är början på min nya rap song.
Tror ni jag kan få Paow att dansa i videon?

Varför händer detta ALLTID Paow och hur kan det ALDRIG vara hennes fel?

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har så himla svårt att tro på vad hon säger.

      Sturplansgruppen har nolltolerans mot knark och det är förbjudet för en man att vistas på damernas. Att gå två st. tillsammans på en toalett brukar vara föra snorta kokain eller utföra sexuella handlingar så inget konstigt med att Pow blev utslängd.

        Eller kissa i kors. Eller hålla håret på den som spyr.

    Tror absolut det stämmer. Är man ute mkt i Sthlm hör man sånt här hela tiden, finns så många svin till vakter..

      Ja tror på henne och vad som hände.

        Kan stämma, min kompis drack en lättöl inne på klubben, vakten kom och slängde ut han för han var för full (vi satt vid ett bord och snackade)

          Jag har också varit ”för full”….bara det att jag inte dricker alls, utom ett glas champange på nyår.

      Är man ute mycket i Stockholm blir man fan polare med alla vakter. Gick ut heeela tiden förr, mest stureplan. Varit riktigt full ett par gånger att jag sa till vakten att jag bara ska ta luft runt hörnet och sen komma tillbaka vilket var helt OK. Han visste att jag skulle spy men brydde sig inte för man kan ändå vara städad trots dyngad.

      Vissa beter sig bara svinigt ute och startar många bråk, och därför blir de utslängda. Är man trevlig blir man inte utslängd. Vi vet nog alla hur paow är vid det här laget.

        Håller med, har aldrig haft problem med någon ordningsvakt öht. Dom bemöter en som man bemöter dom.

        För några årsen va jag ute mycket på stureplan, framför allt solidaritet. Där blev mina kompisar utslängda för precis ingenting. Så fort man betalat inträde tar dom sig friheten, ut med dom som är inne så att fler kan komma in och betala!

          Japp så gör Spyan också. Sätter det l system. Fler betalande.

            Det hände mig och en kompis på Spyan nyligen. Vi hade precis betalat in oss och direkt kommer en vakt och knackar oss på axeln och kastar ut oss pga ”för fulla”. Vi hade druckit två öl var innan, kanske vår nyktraste utgång :))

        Vad bra för dig då, men det stämmer inte för alla. Jag har jobbat som dj länge och runt stureplan i många år och jag ser med nyktra ögon hur vakter kan bete sig. Jag är också vän med många vakter men många är även rövhål. Gissar dessutom på att du är ljushyad tjej? För det förekommer massa rasism och annars konstigt att du kommit undan på det sättet..

    hon vill inte hänga med trashfolk, men är inte hon trash i detta sammanhang om man beter sig svinigt

    Noll självinsikt och mentalt konstant fjortis.

    Gemensamma nämnaren i allt paow råkar ut för är….

    Fast hennes historia kan ju va sann, ibland kan man ju ha otur.
    Jag blev utsläng från Pure en gång som fanns på Stureplan, var där en gång och aldrig mer. Anledningen var för att jag ramlade och hade höga klackar, nej jag var inte full..

    Hon måste ju mena vakter med små snoppar

      hon menar att vakterna på Stureplan har stora snoppar och därför inte mindervärdeskomplex …
      själv har man ju svårt att se varför just dem skulle samlas där

    Ah hahaha kom att tänka på när jag blev utslängd à la film (tänk ena handen i ”nackskinnet” och andra i byxlinningen. Var på tok för full, tror inte att jag käftade emot men försökte smita undan och stanna inne fast jag blivit ombedd att gå:) var en av mina favoritvakter och han var det efteråt också. Ibland är det faktiskt bara ens eget fel och ingen annans:)

    Jag vet hur det är att bli anklagad för något på en knubb och sedan bli utslängd.
    Jag blev utslängd (några år sedan) för att de ansåg mig vara för full. Men jag hade inte ens druckit en droppe. För jag dricker inte.
    Antar att jag bara var för tråkig och tog plats för dem som ska in och casha i baren. ?‍♀️

      Jag blev utslängd en gång från en klubb för att en annan tjej beställt shots i baren och tagit de och inte betalat. Signalementet som bartendern gav passade in på mig så vakten släpade fram mig till baren och skrek att jag skulle betala eller aldrig komma tillbaka. Hade hängt med mina kompisar hela tiden.

      Jag fick inte ens komma in på casinot här i Sundsvall för att jag var ”för full” – hade inte ens druckit en droppe ? Jippie eller nåt sånt

        Jag fick inte komma in för att jag hade rosa hår.

    Jag vet hur det är att bli anklagad för något på en knubb och sedan bli utslängd.
    Jag blev utslängd (några år sedan) för att de ansåg mig vara för full. Men jag hade inte ens druckit en droppe. För jag dricker inte.
    Antar att jag bara var för tråkig och tog plats för dem som ska in och casha i baren. ?‍♀️
    Så jag misstror inte paow faktiskt.

      Hihi knubb så gulligt?

        Log åt det där, ”knubb” haha. Gulligt!

        Hahah ja blev lite fel ? skratta också faktiskt

    Är man ute mycket i Stockholm så vet man att det är sant. Sense (tidigare Marquise) är ett av få ställen med 18-årsgräns, majoriteten är från förorten och det är en väldigt stökig ”klubb”. Kanske att vakterna tröttnat och kör ut allt och alla för minsta lilla, men det finns många som delar hennes uppfattning.

    Paow använder kukstorlek för att härleda personliga egenskaper. Jag förväntar mig nu att sveriges samtliga feminister som är ”kroppspositiva” attackerar Paow. Eller det vara kanske bara när kvinnors kroppsdelar attackeras som det var ett problem.

      Haha, men vänta lite nu, vem är du att förvänta dig vad Sveriges samtliga feminister ska göra?

        Samma slags twitter- och instagramdrev som de brukar dra igång mot annat som de inte gillar.

          Klockan är egentligen för mkt för att gå igång på detta. Men jag gissar att skolan inte din grej va? Orkar inte med dessa verkligenhetsfrånvända nättroll..

            Nej, skolan var verkligen inte min grej. Jag har bara en masterexamen.

      Gör det själv, om du nu vill kämpa mot snoppkränkningen av okända män. Ut med dig och demonstrera.

        +1 Tänkte precis skriva det! Denna masterexamen verkar inte ha gjort den här figuren till någon tänkare av rang direkt.

          När kvinnor drabbas => systemet ska ändras
          När män drabbas => män får göra arbetet själva.

            Ja? Haha eller vadå då?

    En del av min anställda är inhyrda ordningsvakter. De arbetar även på Sthlms olika nattklubbar. Det jag hör dom berätta om hur de beter sig och arbetar när de står i dörr gör att jag, för en gångs skull, tror på vad Paulina skriver.
    Däremot kan jag tänka mig att hon har en dålig attityd när hon druckit men en bra OV ska kunna hantera det utan att slänga ut någon. Två av tio OV jag har inne per natt kan hantera de flesta konflikter utan att det resulterar i drama. Resten är ute efter att få örfila, skrika, brottas eller gripa någon.

      Hur kan du ha dem kvar som anställda?

        Las

          Haha ”Kärran” 18:19, du behöver inte svara i mitt namn ?

        Jag är inte deras högsta chef och dessutom är de inhyrda. Sköter de sig hos oss får de vara kvar men jag har portat många från att komma tillbaka till oss.
        Deras chef, som driver bolaget som hyr ut till oss, erkänner själv att problemet är stort hos alla vaktbolag. Det är stor brist på bra OVs och ofta får man ”ta vad som bjuds”.

          Ok, förstår!

          Det finns massa bra vakter, men då får man betala för dem också. De kommer ta jobben där de tjänar bäst och gärna har ett fast schema. Det är ofta därför det finns så mycket idioter på krogen, krögaren vill komma billigt undan, och väntar gärna tills sista sekund med att boka för att pejla in hur många gäster som kommer komma för att inte råka boka för många vakter.
          Ska du boka en vakt i sista sekund då får man precis som han säger ta vad som bjuds. Och då blir det någon av de väldigt många idioterna om man inte råkar ha tur eller är beredd att betala mer. Och oftast är pengarna viktigare än service och säkerhet.

          Dessutom så är det beteende som många beskriver ovan (bli utkastade fast de är nyktra, eller någon bagatell eller rent av något påhittat för att de inte passar in) det kommer 100% från att krogen vill ha det så. Och hur många BRA vakter tror ni vill jobba utifrån de premisserna?

          Jag har både jobbat på krogen i bar och med servering men det var först när jag började i dörren för snart fem år sen som jag fattade hur många as till krögare det finns, det finns väldigt få krogar jag är okej med att jobba på i dagsläget.

    Har en vän vars bror blev knuffad i kön in till nattklubben och ramlade. Vakterna tog tag i honom, drog in honom i ett litet rum och slog honom gul och blå.
    Jag själv har blivit utslängd en gång utan anledning, fick inte ens chansen att ropa på min väninna som kommit in.
    Har även hört en ordningsvakt säga till en annan vakt om min vän (som har mörk hy) : ”Den där mörka jäveln kommer i varje fall inte in!”
    Så jag tror absolut på att Paow kan ha råkat ut för detta tyvärr.

      ?

      Jag har också mörk hy och det där var jag alltid rädd för när jag var yngre och skulle in på krogen. Vet andra, både killar och tjejer, som blivit nekade att komma in och där det varit uppenbart att det handlat om hudfärg.

      Ja vaktar kan vara riktigt vidriga alltså.. min kompis blev som 18åring utslängd i linne och utan tillhörigheter mitt i vintern, fick inte ens gå in och leta efter en kompis eller hämta sina saker. Helt sinnessjukt. Om de nu vore så att hon var alldeles för full skulle hon lätt kunna somna och frysa ihjäl .
      Min efterenhet av vakter är att många har något maktmissbruk, bestämmer de sig för en sak går det liksom inte att ändra – skulle kunna blåsa och vara nykter men ändå inte få komma in etc

        De har fått avslag hos Polisutbildningen. De gillar makt och vill utöva makt. Får de inte bli poliser eller yrkesmilitär så blir de vakt…

          Du tjänar mer som ordningsvakt så.. Nä. Känner en vakt som vill bli polis men inte blivit det (pga synfel) resten har antingen börjat polishögskolan efter något år som OV eller så tillhör de de 99% av alla OV som har noll intresse för att bli poliser. En del vakter är med i hemvärnet eller har varit yrkesmilitärer men gått över till att bli OV, det är helt enkelt väldigt mycket fördelar med att kunna jobba inom det privata. Är du dessutom bra på ditt jobb kan du välja och vraka bland jobben! 🙂

    Paow = ”trashfolk”. Jag kulle undvika ställen där hon hänger.

    Haha, kommer ihåg en gång när jag och några polare var ute på stureplan och en vakt ville slänga ut mig för att han hade sett mig sitta och ”sova” inne på stället. Jag var den som var nykter så jag surfade på telefonen och kollade kollektivtrafik/taxi hem åt gänget. Från ingenstans kom han till mig efter ett tag och säger: ”du måste gå, vi kan inte ha kvar dig här”. Vi förstod ingenting och mina vänner frågade varför. ”Men herregud hon har ju däckat och suttit och sovit här”. ”Nej, hon har ju varit med oss och kollat hur vi ska åka hem”. ”Jag har sett henne, hon är helt väck”. Alltså vad fan…

      Var med om typ samma sak. En kompis stod och kollade i telefonen i baren medan vi väntade på vår tur. När vi hade köpt det vi skulle dricka kommer en vakt bakom oss och ber oss att ställa bort våra glas (han var ju givetvis tvungen att vänta tills vi hade betalat). Enligt vakten hade min kompis stått och sovit i baren i 10 min? Hon var i princip nykter då också.

    Klart det finns skurkaktiga vakter. Men de flesta är hyggliga killar som ska sålla de som är fulla eller påtända utan att kunna mäta. Klart att de gissar fel ibland.

    Om man är bara en aning full så hjälper det att vara trevlig, då kanske man klarar sig och får godkänt under granskningen. Blev också anklagad för att vara full när jag bara druckit en öl. Tack och lov blev jag ivägsläpad av en resolut kompis, annars vet jag inte hur det hade gått, för jag var rätt förbannad.

    Jag är i detta nu i en rättsprocess mot två ordningsvakter som misshandlade mig. Är en liten tjej på 160 cm och 58 kg. Detta var på biljarden på Hornsgatan på söder i Sthlm. Valde att inte driva detta pga alla skulle tro att jag hade missbetett mig som full. Men sedan fanns det så många vittnen så brottsofferjour kontaktade mig och nu är rättsprocessen igång. Detta tydligen pga att de vet vilket stort problem dessa sönderkoksade och aggressiva OV är i Sthlm. DOCK så har detta hänt mig EN GÅNG och jag är en riktig festprisse.

      Fy fan! Jag blev nedslängd i marken av vakter för ett tag sedan. Är aldrig ute, blev för full och bråkade med garderoben när jag inte fick ut min jacka. Vakterna tog mig och kastade ned mig i asfalten så jag blev medvetslös. Vaknade när polisen kom, men tappade medvetandet några gånger i polisbilen. Polisen försökte väcka mig och lyckades genom att trycka in fingrarna så hårt de kunde bakom öronen. Minns bara hur hela huvudet höll på att sprängas. Borde åkt till akuten för hjärnskakning men fick ligga i en fyllecell där de tog av mig alla mina kläder. Dagen efter var jag helt blå runt ögonen och blod i ögonen av slaget i huvudet.
      Har helt tappat förtroendet för polisen, Blev släppt dagen efter, mitt i vintern utan jacka, utan mobil eller plånbok, fick inte låna telefon för att ringa taxi/kompisar. Har knappt några minnen av följande vecka pga hjärnskakningen. Anmält? Nej, för jag slog polisen så mycket jag kunde efter deras otrevliga behandling, och jag är en rätt stark tjej så de skulle nog motanmäla.

        Eftersom det du berättat här är att du gjort dig skyldig till till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd så är det snarare du som har tur att du inte blivit anmäld. Du berättar också att vakterna agerade med lagstöd.
        Det är för jävligt att du råkade slå i huvudet, men det finns en anledning till att du blev nedlagd.
        Det finns vakter som är maktkåta och dumma i huvudet men i det här fallet är det du som agerat fel och olagligt.

      Den här historian köper jag däremot. Hoppas du vinner om det är så, såna vakter förpestar hela branschen och ska inte ha förordnanden!

      Där är vakterna inte kloka på en fläck. Hängde mycket där förut pga bodde nära

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.