Bianca Ingrosso är singel igen

Av hennes inlägg den senaste tiden har det gått att utläsa att livet inte helt varit en dans på rosor för Bianca, och nu tar hon bladet från munnen och avslöjar för Nöjesbladet att hon är singel efter att hon och Philippe gjort slut igen.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Philippe Cohen har gjort slut.
Det berättar realitystjärnan när Nöjesbladet träffar henne inför vårens säsong av ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 och Dplay.
– Jag är singel, säger hon.

Är det jobbigt?
– Det är klart, alltså alla break-ups är ju tuffa, men jag tycker ändå att jag mår bra.

Får jag fråga vad det var som hände?
– Det var egentligen ingenting som hände. Vi kommer alltid att älska varandra, men det funkade liksom inte och kanske… jag vet inte. // Nöjesbladet

I oktober gick Bianca ut med att hon och Philippe skulle testa att vara särbos då samboskapet inte riktigt ville fungera efter att ha haft ett långdistansförhållande tidigare, men nu tar de alltså ett break fullt ut.
Bianca berättar för Nöjesbladet att hon känner sig vilsen och just nu går i terapi.

– Jag är i en period nu där jag är ganska lost. Jag hade inte klarat det här utan terapi, säger hon.

– Jag kan inte säga att jag har tappat bort mig själv, men jag har lite tappat vad som är viktigt för mig. jag är ganska bra på att ge det som kanalerna vill ha och kan ibland ha trott att så länge de är nöjda så är jag nöjd. Men nu har jag kommit till en insikt om vad som är viktigt för mig. Det är den balansen jag håller på att hitta nu. Saker har gått så himla fort sen första säsongen.//Nöjesbladet

Först Samir och Sigrid och nu Bianca och Philippe!?
VAD ÄR DET SOM HÄNDER!?

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inte konstigt att folk runt 25 års åldern gör slut, sen träffar dom den rätta kanske. Mycket händer mellan 20-25år önskar henne all lycka och försöka njuta av singellivet sen

      Håller med. Kände att jag och många runt mig utvecklades extremt mellan 20-30. Särskilt mellan 27 och 30. Så lätt att folk växer ifrån varandra eller finner sina sanna prioriteringar osv.

      Nu blev jag nervös av att läsa detta? varit tillsammans med min kille i 4 år och vi är 19. Är det risk att det tar slut snart??

        Jag har varit tillsammans med min man sen vi var 15. Idag är vi 26, gifta och 2 barn. Men det är ytterst ovanligt att man faktiskt håller ihop från tonåren upp till vuxen ålder och sen kanske hela livets

          Du gav mig hopp?

            Det är inte hela världen om det skulle ta slut heller. Man måste inte tycka samma när man är 25 som när man är 15. Framför allt ska man inte bli vuxen på någon annans premisser. Grattis om det funkar, men ett förhållande är inte mer värt för att det startade när man var tonåring.

              Amen! ?

            Jag träffade min man när jag var 16, är gift och har två barn med honom. Är 29 år 🙂

          Precis, det går, jag var 19 och maken 24, nu är vi över 40 båda. Och har 2 stora barn med.:) De blir vad man gör de till. Men klart att alla inte kan hålla ihop livet ut.

          Jag o min man blev ihop på gymnasiet, jag var 16, han 17 år. Fick vårt första barn när jag var 21, två barn till inom 4 år efter det. Nu är jag snart 50…hua och vi är fortfarande tillsammans/gifta och har det bättre än någonsin. Barnen utflugna, två barnbarn (fick mitt första när jag var 46:) och ett tredje på väg. Jag och min man umgås gärna med våra barn med resp men kan leva som ungdomar kvällar/helger, slappandes i soffan me netflix maraton?. Jag önskar alla att få hitta sin ”människa” i livet.

          Jag var 17 år när jag blev ihop med min man, nu är jag 55 år och är lyckligt gift❤

          Jag träffade min man när jag var 17 och vi höll ihop tills han dog i en olycka 30 år senare. Det finns kärlek som varar tills döden skiljer oss åt och jag saknar honom varje dag?

        Jag träffade min man när jag var 14, vi blev tillsammans när jag var 16. Idag är jag 32, vi har 3 barn och i sommar firar vi 11 år som gifta.

        Vi träffades när jag precis fyllt 18. Vi har varit tillsammans i 33 år, gifta i 28 och har tre barn. ❤️

        Jag och min man har varit tillsammans sen vi var 15, vi är nu 30 år med 2 barn. Växte upp och mognade tillsammans ??

        Jag och min man blev ihop när jag var 14. Nu snart 16 år senare är vi gifta och har ett barn. Men man behöver fortsätta vara nyfikna på varandra.

        Jag träffade min man när jag var 20. Nu är jag 38 och vi är gifta o har 2 barn. Tvivlar starkt på att vi någonsin kommer att skilja oss. Vi hör lixom ihop.

        Vi träffades då jag var 16, han 18, var tillsammans 5 år, tog 6 mån paus och fortsatte, nu gifta och 2 barn!

        Jag träffade min man när jag var 17 och han 18. Idag är vi 35 och 36, har två barn och är gifta.

        Yes ! Most likely ☺Men jag känner en tjej som har varit ihop med sin fästman sedan hon var 14 nu är hon 23 och dom har just fått barn….

      Håller med. Jag gjorde slut med min dåvarande pojkvän när jag var 27 efter 10 år ihop. Har många vänner som också gjort slut runt åldern 25-30. Men också några som håller ihop sen de var 16, nu 30.
      Men tror det är mycket som händer mellan 20-30, har man tur växer man tillsammans men många verkar också växa ifrån varandra.

    Inte förvånad. Hur ska man kunna ha en framtid ihop om man inte klarar av att bo tillsammans? Fine om man är äldre, färdig med barn (eller inte vill ha) osv, men i den åldern, nej trodde inte på det.

      Håller med.. tror tyvärr att det är dömt att misslyckas när man gör slut, är med nån annan under tiden och sen inte kan bo ihop när det varit målet och man blivit tsm för tredje(?), fjärde gången igen.

      Jag har varit sambo med två av mina ex, den ena köpte jag hus och bodde ihop i sju år med och den andra var 2,5 år i lägenhet. Nu som 30-åring kan jag definitivt tänka mig att vara särbos med nästa snubbe. Älskar att bo själv och efter två år som singel är jag inte ett dugg sugen på att bo med någon.

      Tänk ett långt förhållande utan tjafs om vem som ska plocka ur diskmaskinen, vem som tvättar mest och inte behöva gnälla om att han inte ser när det behövs dammsugas. Kanske är jag fortfarande präglad av mitt senaste förhållande men jag tycker det låter som en drömtillvaro om det finns en ekonomi som tillåter.

        Jag är särbo med min kille sedan åtta år och det är en riktig drömtillvaro. Vi träffas när vi vill. Ibland är det alla dagar i veckan, ibland är det tre. Är jag skittrött efter en lång dag på jobbet är det så jävla skönt att få komma hem och vara själv. Jag tror att just särboende hade räddat många relationer men att det inte ses som ett alternativ för många eftersom det är norm att bo tillsammans. Våga särbo!

          Min exkollega är runt 60 och är gift och särbo. Dom bor inte jättelångt ifrån varandra men ses framför allt bara på helgen. What ever works for you!

            Hahahaha jag är med gift men särbo, funkar utmärkt?

        Uppstår det så mycket tjafs att det känns jobbigt eller blir ett problem så kanske man inte är helt rätt för varandra, tänker jag 🙂
        Uppstår sånt ska det ju kunna pratas om och sedan lösas utan att det blir jobbigt.. i ett fungerande förhållande.. tänker jag iaf. Annars hade jag heller inte orkat leva med någon om inte vardagen flyter på utan att man skapar jobbigheter för varandra. Sånt finns det ju nog med utanför förhållandet. Där innanför ska det vara lugnt, stabilt och teamkänsla. Annars, väldigt mycket nejtack 🙂

          Tänker samma som du Anonym 17:04. Om man tjafsar så mycket är det kanske inte rätt förhållande. Särskilt inte om man tjafsar utan att ens ha barn. Jag och maken har bott ihop i sju år, fem år som gifta, och vi tjafsar väldigt lite om något och jag blir förvånad när jag hör vänner prata om hur de grälar med respektive. Jag tror tv och film fått oss att tro att man ska ha ett ”eldigt” förhållande med massa dramatiska gräl och häftigt ”make up sex” men det är inte vettigt i verkligheten och snarare en indikation på att förhållandet inte är rätt.

            Förstår hur ni tänker men då bodde jag i sju år med någon jag såg som min själsfrände och vi bråkade typ aldrig (mer än att jag bråkade under mens typ hehe). Och då faller kanske mina tjafs-argument lite men även när en är rätt för varann måste man ändå på något sätt kompromissa. Man tycker ju alltid olika om något och det är svårt att få till exakt 50/50 jämställdhet i hemmet utan att en projektleder den andra, för man har levt på olika sätt innan.

            Som sagt, har varit singel sen senaste samboförhållandet som var en mansbebis av rang så jag kanske ändrar mig om jag blir kär igen. Men tycker ändå särbos låter drömmigt, en kan också välja bort vardagstristessen på ett annat sätt.

        Det är intressant det där. Jag ÄLSKAR att bo själv, trodde aldrig jag skulle ens kunna tolerera att bo med någon annan men så möte jag min partner och klarar inte av att sova borta från honom. Vi bestämde oss aldrig för att flytta ihop, det bara vart så när ingen av oss ville lämna den andra. Men i teori är särbo fortfarande idealet 😛

        Så måste det inte alls vara. Vi bråkar aldrig om städning, tvätt och matlagning osv. Men så sköter min man det mesta också. Har kanske med det att göra.

        wow vilken välskriven blogg Prisonbeauty! Första gången jag gick in o läste, väldigt intressant o som sagt, du skriver verkligen bra! Kram till dig!

          Nej men skillnaden mellan er som vill vara särbos är ju att Bianca alltid framhållit hur mycket hon drömmer om att bara bo med honom, och ha familj, vilket betyder att hennes ideal är annorlunda än ert. Det är väl även det idealet som råder i den åldern. Till råga på allt har de gjort slut ett antal gånger och när de väl skulle manifesterat sitt ”ideal” gick det inte. Därför menar jag stt kan man knappt bo tillsammans och gör slut massa ggr och under den tiden träffar andra är det helt enkelt inte rätt, men det förutsätter att ens ideal är sambo/gift och inte halvfri eller särbo eller nåt annat.

      Måste man bo tillsammans? Bara ok att vara särbo om man är äldre alltså?

    Statistiskt sett så gör de flesta tydligen slut i januari. God knows why, vädret kanske?

      haha du var lite snabbare. Jag har för mig att det beror på att man får tid att umgås och tänka under ledigheten.

      Ja men det verkar ha varit slut ett tag, de verkar inte ha setts på ett bra tag. Men annars stämmer ju tydligen det att många gör slut i januari, andra torsdagen i januari är vanligaste dagen sägs det väl.

      Snarare trött på varandra efter all ledighet likdanst är ju efter sommartid många går isär…

      Ja det kanske blir som ett kvitto på hur förhållandet är. Känner mig mer kär än på länge efter den lediga tiden vi fick ihop. Det är jag tacksam för.

        Åh vad fint 🙂

    Detta har man märkt och förstått… sedan en månad, två månader .. så är inte helt nytt breakup.

    Statistiskt sett så är det överrepresentation av uppbrott och skilsmässor i januari.

      Och efter sommaren och all ledighet

        Helt enkelt när man fått tid över till att umgås

          Haha så tragiskt ändå. Där har man valt en person att leva med och så får man för mycket tid ihop och gör slut. Det bevisar ju bara att det inte var rätt person, men ändå. Tänker liksom på de som gift sig och sen fjorton år senare skiljer sig efter fyra veckors semester ihop?

    LIVET händer.
    Det är nog den troligaste förklaringen.

    Ibland blir det inte som man vill, ibland känns det inte som man vill, ibland blir allt precis som man vill – men det räcker ändå inte. Ibland händer livet.

      Amen 🙂

    Vimmelmamman gör en Anna Book. Vimmelmamman har hintat till och från att hon vill vara med i Let´s dance och la upp för något år sedan en video där hon dansade i köket med en blinkning till programmet mm. Nu svarade hon på en kommentar från en av dansarna i programmet om hur hon älskar Let´s dance och taggar även mannen till dansaren som också är med i programmet. Folk har verkligen ingen stolthet.

    https://www.instagram.com/p/Bs5F-U4AClo/

      Och?

        Varför så dryg……

      Gillar henne

        Tycker hon faller mycket i trovärdighet då hon fiskar mycket efter komplimanger kring sitt utseende. Hon botoxar sig mer och mer och känns extremt osäker och bekräftelsesökande. Nu senast på hennes story där hon åmar sig till musik i något som ska föreställa en sexig dans med tillgjorda miner för att göra reklam för ett plagg från Ellos. Det är inte ofta jag använder ordet cringe, men jag hittar inget annat ord. Cringe.

          Totalt sönderbotoxad. Ålderskomplex deluxe.

    Hon har ju själv erkänt att hon tycker det är svårt med förhållande. Att vara två och tänka på den andre. Inte få ha sitt eget osv. Tycker på något sätt att det kan vara bra för henne för att samtidigt landa i sitt mående också, då hon inte mått så bra den senaste tiden. Önsksr båda två lycka iaf.

      Jag är inte autistisk (tror jag) men det här med att landa i sitt mående, vad betyder det egentligen? Jag hör det ibland men har egentligen aldrig förstått vad det innebär 🙂

        Om man inte mår bra av någon anledning eller inte längre vet vem man är, så kan det vara bra med distans för att få tid att känna efter och reflektera över sitt mående/sig själv. Är man ihop med någon eller lever som sambo kan det vara svårt att ”må dåligt” fullt ut eller veta vem man är; för man tar hela tiden hänsyn till den andra. Då kan man behöva ***spaaace***.

        Jag är autistisk ?
        Tycker ”Aa” svarade rätt bra på det ??

          Tack till båda. Jag har hört (vet inte om det stämmer) att människor med autism ofta har svårare att förstå metaforer, precis som jag 🙂

        Säger Bianca att hon är autistisk?

          Nej

    Familjen? Maffian eller hiphopgruppen (eller båda)?

    Allt kan hända här i livet verkar det som för våra kändisar, Sofia.
    Jag läste det också på flashback.

    Jag har uppfattat det som att de gjort slut ett x antal gånger tidigare.

    Livet händer? Är väl inget konstigt att göra slut.

    Tips: Underbara Clara skriver om hur barnlösa bör begå kollektivt självmord istället för att klaga på föräldrars som skaffar barn som förstör miljön. Hon ”skämtar” såklart, men riktigt osmakligt, tycker flera i kommentarsfältet.

      Vilket pucko. Väldigt smaklöst ja!

      Wtf

      Tycker att kommentarsfälten under alla klimatinlägg är bra mycket osmakligare än ett skämt från Underbara Clara.

        Hon skämtar om självmord! Nej, här tar faktiskt Clara priset.

          Medan andra diskuterar hur bra det vore med tvångssterilisering av människor, vilket knappast har låtit som ett skämt.

            Vilket gör det hon skriver såååå mycket bättre! Eller?

              Tycker inte att skämt är lika osmakligt som några som menar allvar.

                Nej. Dessutom skämtar hon inte om en individ som kan ta illa upp. Tyckte inte det var jätteroligt men ser inget fel med det hon sa.

                  Alltså hon driver ju med det faktum att kvinnor utan barn ofta värderas sämre än de med barn och familj (dvs. barn) att ta hand om. Sparka på de som ligger ner, brukar det väl kallas.

      Håller med Underbara Clara det får ju vara nog med idiotin någon gång.

      Att sluta föda barn är ju faktiskt som att begå kollektivt självmord pga människorasen dör ju ut. Så tolkar inte alls som att hon skämtar om självmord, utan mer ett skämt om vad effekten skulle bli om ingen skaffade barn. Tycker det är minst lika osmakligt att vara så lättkränkt att man inte ens ORKAR tänka ett varv till.

      Jag tycker det är osmakligt att vara så lättkränkt att man inte ens orkar tänka ett varv till. Om ingen skulle skaffa barn alls skulle ju människorasen dö ut och det är ju typ som att begå kollektivt självmord.

        Och skaffar vi för många barn och överbefolkar planeten ännu mer så kommer vi också att dö ut så småningom.

          Snälla, vi kan gott sluta yngla av oss så förbannat tills vi fått klimatet under kontroll. Vi kommer inte dö ut av det och vi måste våga prata om det.

    Det har nog varit slut mellan dom ganska länge, sedan november tror jag minst. Märktes framförallt i podden, att hon slutade prata om honom. Tyckte inte de verkade bra för varandra, var så stor skillnad på hur Alice pratade om sin kille och deras förhållande jämfört med hur Bianca pratade om sitt, de verkade inte stötta varandra helt utan det var mycket tjafs osv. Hoppas hon hittar sig själv ordentligt innan hon går vidare!

    På tal om att göra slut: Bella är ju kompis med Ida Backlund, och har härom dagen skrivit att hon och barnen i helgen ska hälsa på Ida uppe i Umeå där hon bor. Ida är känd entreprenör som bl a tjänat många miljoner på löshårsföretaget Rapunzel of Sweden. Ida har i höstas fått barn med fd elitskidåkaren Per Elofsson som hon var förlovad med, Per som för övrigt fick en stroke i samma veva. Nu i dagarna har Ida gått ut på sin insta och talat om att hon och Per separerat.

      Ida Backlund har sålt nästan hela Rapunzel och lämnat den dagliga driften av företaget. Detta på grund av hjärtfel sk arytmi.
      Så det verkar som livet inte precis leker för Ida. Hoppas Bella och barnen kan muntra upp henne.

        Precis, hon verkar ha genomgått en tuff tid på många sätt. Mycket tragiskt och säkerligen nåt allvarligt som hänt om man väljer att separera med en liten bebis. Och när Per är så sjuk. Usch.

    Vi blev tillsammans för snart 10 år sedan, då var vi 17. Om några månader gifter vi oss på jubileumsdagen. Vi hade dejtat ett tag och räknar från dagen jag frågade om vi var ett par 🙂

    Önskar Bianca allt gott i livet. Tror kanske att det är lite farligt att tänka som hon
    Hörde för ett par år sen när hon pratade om att det kommer att låta så bra att heta Ingrosso-Cohen i efternamn när dom gift sig. Hon hade dessutom redan bestämt vad deras små perfekta barn skulle heta.
    Det är fint med drömmar, men livet är den bästa läraren och att ta det för givet och tro att du styr över allt själv ger ofta en kvarsittning el två.

      Precis så! Det kan dessutom skrämma bort killen och få helt motsats effekt. Bästa är att vänta med sån snack tills det är läge dvs man är gravid eller ska gifta..

        Skrämmer bort killen? Då har du hittat fel kille. Jag kan snacka hur mycket jag vill om bröllop och barn med min kille och då är vi verkligen inte giftassugna eller peppade på barn inom en snar framtid. Så att det skulle skrämma iväg en kille hon varit tillsammans med i typ 4 år känns ganska dumt. Kanske om han var 20 år och de precis blivit tillsammans, men annars – nej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.