Dubbelt upp från Instastory

Jag kan inte annat än instämma – håll koll på din vikt från SJUKSÄNGEN!?
Vad ända in i glödheta helvete, Aftonbladet?!?!?!?!!??!!?!?

Hampus Haj verkar vilja sadla om från Day Trading till Meme Making.
Jag ÄLSKAR memes so keep ’em coming! 🙂

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blondinbella drar ned Hajen i media, han framstår som kriminell, and hon cruisar nu glatt med en ny lover i Qatar och har sig – fy fan!

      Ja, eller frågan är väl nu om hon verkligen är/var i Doha. Eventuellt en manipulerad bild, ingen som helst aktivitet i övrigt på Instagram (inga skrytbilder = anar ugglor i mossen).

        Nej, bilden var inte manipulerad. Är helt säker på att hon var där men anledningen till att hon inte kört sitt vanliga skryt är för att skapa spekulationer. Hon vet att hennes tystnad får folk att undra = mer uppmärksamhet, klick och kommentarer.

          Då undrar helt uppriktigt – hur är du säker? Vilka indikationer säger dig att hon är eller har varit där? Rada gärna upp i punktform. Eller är det enbart din känsla?

        Fotot på stranden i Doha är absolut manipulerat. Bilden är ett montage. Det är hur uppenbart som helst när man börjar titta efter. Hon har lurat alla tusen upprörda på sin insta. Och Expressen och Aftonbladet med.
        Så det var ju ett framgångsrikt lureri! Som gav kolossalt med uppmärksamhet.

          Vad är det för knöl på höften i skuggan? Ser jätte konstigt ut..

            Hennes rumpa?

            Bilden är inte manipulerad, hon är i Doha, herregud. Tror ni Isabella skulle riskera en sådan lögn? Jeez. Hon ska dessutom till Australian och hon åker säkert därifrån, alltså tror jag hon gjorde en lång mellan-landning för att semestra lite.

            Jag avskyr människan, men tror INTE att hon skulle ljuga om att vara i Doha för att skapa rubriker ang. flyg.

            Eller hur. Skuggan är mysko.

              Kolla fotspåren då? eller icke fotspåren på bilden.

                Fotspåren kan blivit bortsköljda av en våg.

            Knölen på höften är skuggan från hennes höft/rumpa/ lår som skapas av att hon går. Hennes lår lyfts upp lite, samtidigt som vinkeln på benet riktas in mot center av kroppen istället för rakt fram. Solen som skapar skuggan är inte exakt centrerad bakifrån. Små vinklar kan göra stora skillnader i hur ljuset avspeglas i skuggan.
            Arbetar med detta med mina elever just nu i bild/NO. Lyckas man fånga en bild i rätt ögonblick kan skuggan se väldigt konstig/rolig ut.

          Är all uppmärksamhet bra uppmärksamhet? Är övertygad om att hon håller på att köra sitt varumärke i botten, iaf i Sverige

          Hur vågar hon ljuga om det? Kan ju bli väldigt pinsamt om hon träffar på läsare på stan.

      Bella hade varit ledig endast två dagar på tio år skrev hon förra året.
      Dessa två dagar var tydligen när hon var på Maldiverna med Hajen.
      Då var hon nog för utpumpad av sällskapet för att ens orka skicka upp en bild på någon manet eller passerande sjöfågel.
      Så dessa fyra dagar av tystnad (så när som på bilden från Doha, sann eller falsk) är förstås ovanliga.
      Men Bella kommer säkert tillbaka och då låtsas hon som ingenting. Hon skriver väl helt enkelt att hon behövde denna TOTALA avkoppling från de annars så extremt påfrestande arbetsdagarna. Men nu är hon förstås fit for fight igen och snart är det dags för Hermine Hold som alla väntat på.

        Jag undrar vad hon räknar som ledighet, tvivlar på att hon jobbat varenda dag i 10 år ,( om man bortser från bloggen eller insta då.) Jobbade hon under sin förlossning eller barnens första tid i livet? Alla födelsedagar osv? Aldrig aldrig ledig? Nä de tvivlar jag på, orka överdriva

          Det räcker att hon kollar mailen några minuter för att räkna en dag som arbetsdag.
          Skulle hon dessutom lägga upp något på Instagram den dagen kan hon ta två dagar komp med spa.
          Bella har ett eget kollektivavtal med sig själv.

        Jag har aldrig hört någon verkligt hårt arbetande entrepenör prata/skriva så mycket om återhämtning. När hon arbetat 12 timmar en dag, då inkluderar hon tid för frissan, makeup och träning. Dessutom är maten glad när hon kommer hem. Sedan måste hon vila upp sig.
        Fast undrar om hon manipulerar bilderna själv eller om det är Head of Manipulation som gör det.
        Skulle dessutom göra veta vad det betyder i Bellans värld att vara världens mäktigaste kvinna? Tror inte vi har samsyn där.

          Bella & Forni är två som kräver typ extremt mycket återhämtning om man jämför me typ alla ”vanliga Svensson”! De flesta återhämtar sig knappt lika mycket på ett decennium som dom för på ett år ?

    Fråga till Camilla. Varför är det okej att spekulera runt KnivMickes faderskap till Luna?

    Det var ju inte okej gällande någon annan influencers ex här om dagen…

      Det har jag inte sett tyvärr, men ska kolla det nu på en gång. Tack för att du sa till. Det är givetvis inte okej!!

    1380 nästan bara arga kommentarer inne hos Bella, ändå tappade hon bara ca 350 följare?

      på insta eller bloggen?

      Om man hänger med någotsånär i vad hon pysslar med och fortfarande följde henne innan detta, så ska väl inte detta spela någon roll egentligen. Alla normalsmarta människor har redan lämnat menar jag.
      Helt övertygad om hon har massvis av köpta likes dessutom, det har även stått i kommentarerna.

        Alltså kh hahaha… Köpta likes för att det står i kommentarerna? Du verkar smart du, ett snille…eeelller in..

      Dom som skrev argt var väl antagligen inte hennes följare…

        Precis, aningslösa influencers repostade ju Isabellas strandbild så några av deras 53k följare kommentarade nog. Fascinerande att de hunnit få så många följare på så kort tid!

      Man kan ju se folks Insta utan att för den skull följa dem. Jag tittar dagligen in på flera influencers konton utan att någonsin ha följt dem. Så de som skrivit negativa kommentarer kanske inte ens följde henne överhuvudtaget.

      Köpt nya?

      Många av de som skrev och gav kritik och var upprörda var nog inte ens följare från första början.

        Tror många läste i tidningen att några var upprörda över/läste det här och ville passa på att få läxa upp Bella

      Kan det vara så att de som kommenterat inte följde henne från första början?

    OT – är det någon som skulle kunna förklara för mig vad klimatkompensering innebär egentligen? Vad görs konkret för de pengar? Planteras det träd? Finns det någon jätte maskin som suger in CO2? Har tänkt på det jättemycket hur alla skriver hur de klimatkompenserar men jag har faktiskt ingen aning vad det innebär förutom att miljonärer som BB får betala ett extra slant för att få en lapp där det står ”you are a climate hero!”.

      Det är egentligen skitsnack, och används bara för att ge sig själv en bättre bild – dåligt samvete existerar nog inte. Men ja, de flesta planterar lite träd.

        Ok! Vad händer sen med de träden? Sågas de ner sen och säljs? Eller får de verkligen växa?

      Det innebär att du betalar för tex återplantering av skog i vissa områden, mer hållbart jordbruk, finansiering av vindkraft och liknande saker.
      Står om detta tex här:
      https://klimatkompensera.se/om-klimatkompensation/
      Och här
      https://m.naturskyddsforeningen.se/klimatkompensation

    H som faktiskt verkar ganska så vettig, hur i hela världen kunde han stå ut med henne?
    Kär eller ej :/

      Tycker inte han verkar ett dugg vettig. Tycker han är läskig, först lura människor på 34 mille och sedan desperata försök att hänga kvar i sociala medier. Om han varit vettig hade han inte gjort det han gjort från början, och om han hade gjort det ändå så hade han haft samvete nog att skämmas.

        Fast lura? Människor har ju valt att ”låna” honom pengar som han ska förvalta så dessa människor ska få tillbaka sina pengar plus höga räntor. Risken ingår liksom att man kan förlora allt när man handlar på börsen. Han har ju uppenbarligen inte förlorat allt med flit, varför skulle han vilja vara fattig?

        Lura, som ovan skrivit är fel. Människor har lånat ut pengar till honom för han skall förvalta dem. Affären gick inte som förutspått. Sakligt.
        Sitter du på info om att han inte skäms?

          Dock köpte han väl en Bentley trots att affärerna inte gick lysande? Hade jag varit ett sjunkande skepp hade jag inte gjort så.

            Att förlora 30 mille i den branschen kan du göra på en eftermiddag. Satsa pengar ena dagen, köpa bil andra dagen, förlora tredje dagen.
            Han köpte inte bilen efter förlusten…

              Man gamblar inte så om man är klok och vill bli långvarig. Hej hej, riskspridning… Bella har ju sagt att han ofta hade ”problem med kortet” så hon var tvungen att betala.

        Näe, han har inte lurat någon. Pengarna är personligt lån mellan privatpersoner. Tror hans intentioner var ärliga/goda att han lånaden pengarna för att förvalta dom med avkastning. Om man är ute efter att lura någon så behåller man pengarna, flyttar från Sverige och lever loppan utomlands.

      Det var ju han som utförligt instruerade Bella om hur hon skulle bluffa bloggläsarna, så speciellt vettig eller schysst verkar han inte alls. De är samma skrot och korn men sen föll de bägge och deras relation på eget grepp, eller vad man kan säga. Karma liksom.

        Fast nej.

        Hon frågade om åsikt hur hon skulle göra och han sade vad han tyckte.

        Idéen var hennes från början. Han bara såg till att den inte skulle genomskådas för snabbt.

          Haha han kunde sagt nej. Han var med på det.

            Men säger man nej vid ett sånt tillfälle om der är någon man är kär i? Jag är inte så säker på det.

              Tycker inte det är rätt det han har gjort, men jag kan absolut förstå det. Är man kär så gör man dumma saker för den personen helt enkelt.

          Nej nu ljuger du TrH – det var ju hans idé och han som fick henne att skriva det, han föreslog och bestämde ju – enligt det som visades här iaf – vad hon skulle skriva. Så var ju han som fick henne till det. Idéen var ju hans inte hennes.

      Vettig? Han verkar ju vara exakt samma skrot själv. De passade nog perfekt för varandra.

        Utveckla

          Pinsam du är H.

    Dock är Bella knappast så stor att hennes lögner når hela världen, det är bara här hemma som skvallertidningarna har lite roligt med allt som bluffdonnan häver ur sig.
    Några djupare känslor för nåt verkar hon inte besitta heller, varför skulle någon vilja komma nära henne är en gåta.. Till och med barnen är ju bara spelbrickor

      Knappt ens skvallertidningarna bryr sig ju. Jag skulle nog säga att det är mest här inne vi har ”roligt” med allt hon häver ur sig.

    ALLA borde bojkotta AFTONBLADET!
    En sån här artikel är ORIMLIG!!! Som Kishti Tomita hade sagt. ORIMLIG!

      Slutade läsa Aftonbladet när de höll FV bakom ryggen och bara gått in där två gånger sedan dess, så nöjd över att ha bojkottat de och får mina nyheter från andra medier.

        Pga FV? Alla har ju slutat eller blivit utbytta.

          De låter ju OC skriva krönikor igen trots att han har trakasserat medarbetare sexuellt.

          De har vetat om detta länge. Det var tvugna att agera nu på grund av media, inte för att de faktiskt brydde sig. Ledningen var och är genomrutten där.

        Jag slutade också läsa Aftonbladet då.

        Jag med. De är korrupta och inga riktiga journalister. Att vara journalist är på ett sätt ett hedersuppdrag, då håller man inte kompisar ryggen. Vidrig tidning.

      Ingen artikel, en annons för viktklubben. Såg den också och tog print när den låg ute.

        Men viktklubben är väl Aftonbladets? Oavsett så var detta det mest sinnessjuka jag läst på länge. Influensa? Finns inga ursäkter! Fortsätt träna och ät grönkål. Absolut inte ok att vila och äta glass. Så förbannat sjukt. Den som skev detta måste ju ha haft ordentligt med otur när hen tänkte.

          Har någon läst hela artikeln? Om inte så kan ni inte dömma. Om de förespråkar kaloriunderskott och burpees är det så klart förkastligt. Med om de förespråkar näringsrik mat utan onödigt socker, mycket frukt och grönt för att stärka kroppens motståndskraft, vatten och te att dricka och att röra på fötter och ben för att undvika blodproppar medan man är sängliggande, samtidigt som man undviker att äta massa onödiga kalorier, så är det bara kloka råd.

            Nä det kostar väl pengar att läsa och det skulle jag aldrig betala för. Men det står ju ”så håller du koll på vikten”. Det kan väl inte misstolkas. Jag är helt med på att det är bra med näringsriktig mat dock, absolut. Men är man sjuk i influensa (har man influensa så är man ju oftast väldigt sjuk, feber, ont i kroppen, hosta osv) så tänker jag att ingen ska behöva tänka på att ”hålla koll” på vikten. Det visar ju på vårt ätstörda samhälle. Hade artikeln velat undervisa i mat som kan hjälpa kroppen att mota bort influensa hade de kunnat skriva annorlunda. Typ ”den här maten hjälper din kropp att orka med influensan” eller ”tips på mat som är lätt att äta när du inte har så mycket aptit”.

              Man kan döma en artikel efter rubriken. Det är ofta inte ens artikelförfattaren som satt rubriken. Och Aftonbladet är fullt med clickbait. Det är deras levebröd.

                *inte

            Det är faktiskt dåligt att undvika socker och bara dricka vatten när man är sjuk i tex influensa. När man tömt kroppen på energi och näring på det viset bör man fylla på genom att dricka tex saft eller äta vitt bröd, som är lätt för kroppen att smälta. Sen kan man övergå till bättre mat när man är frisk. Fråga vilken sjuksköterska som helst.

              Tror knappast någon ssk rekommenderar saft och bullar för tillfrisknande… Kanske om det rör sig om ett barn som inte vill äta.

                Vätskeersättning består av vatten, socker och salt.

                Och det stämmer att sjukvården rekommenderar både glass och fruktsoppa, ja till och med saft eller Coca Cola om man har svårt att få i sig något överhuvudtaget.

              Fast det är kolhydrater dom menar att man behöver ha i sig när man är sjuk för att ge kroppen energi. Dvs. pasta, potatis, ris, bröd, musli, gröt, osv. Inte att man ska hälla i sig en massa strösocker.

            Jag har läst artikeln. Det står i princip att många drar ner på energiintaget när de är sjuka och att det är fel. Näringsrik kost med extra mycket grönsaker och att dricka extra vatten är viktigt. Lättare promenader utan ökad puls kan vara okej men om man har halsont eller feber så bör man undvika detta och istället vila.

              Tacka fasen att man drar ner på energiintaget när man har influensa. Man är ju så sjuk att man tror att man kommer att stryka med?! Har precis börjat återhämta mig efter en rejäl influensa och under de första fem dagarna fick jag bara i mig varmt (!) vatten och några skedar soppa. Å andra sidan gjorde jag ju inte direkt av med särskilt mycket energi heller…

          Att träna när man är sjuk/inte helt tillfrisknad än är ett utmärkt sätt att skaffa sig hjärtmuskelinflammation ✌️

            Hade en kusin som tränade med infektion, avled i hjärtmuskelinflammation! Blev bara 17 år!

              Min pappa bar möbler i en flytt när han var sjuk. Mamma var höggravid och de hade inte möjlighet att ta hjälp av någon som kunde hoppa in i pappas ställe. Han fick hjärtmuskelinflammation av det och var nära på att dö.

        Viktklubben har en ”annons” om viktnedgång VARJE dag i Aftonbladet. Fattar inte hur det kan få fortgå!

          För Viktklubb är en del av Aftonbladet

            Aftonbladet och Viktklubb är en del av det norska bolaget Schibsted Media Group.

          Viktnedgång i sig, om man är frisk och överviktig, är inget dåligt. Vill du förbjuda alla tjänster som erbjuder hjälp med viktnedgång? Att hetsa om vikt är inte bra men att eftersträva en hälsosam vikt och bra matvanor är inte något förkastligt.

    Finns det ett gulfilter? En från ensam mamma har en massa bilder på familjen och alla ser gula eller gulbruna ut. Är det ett konstigt sätt att försöka få dem att se fräscha ut?

      Gulsot maybee?

        2 vuxna och 3 barn i ett år?

      Finns alla filter i alla färger. Finns ju både inbyggt i mobilen och i appar. Bara att köra.

      Yayanaomi använder nog samma filter.

        Precis vad jag tänkte, alla i hennes familj har alltid en speciell hudton?

    Men varför låg hon inne med dropp i tre timmar för influensa? Jag förstår inte de som åker till akuten för influensa förutom om man är t.ex. gammal och väldigt sjuk i övrigt, eller barn. Folk är så rädda för feber. Jag hade också influensa nyligen och var sängliggande i en vecka med hög feber . Alvedon och mycket vätska bör man ha hemma och kan så klara sig själv. Att åka till akuten och föra smittan vidare är idiotiskt så länge man inte är döende.

      Hon fick inte behålla någonting och var till slut tvungen att åka in och få dropp.

      Hon kanske behövde det? Man får ju inte heller dropp bara sådär så personalen bedömde antagligen att det fanns ett medicinskt behov för henne att få dropp!

      De senaste två månaderna har jag pendlat mellan influensa, vinterkräksjuka och gradivitetsillamående. Vilket innebär att en bra dag klarar jag av att behålla ett glas vatten och några riskakor. Allt annat har kräkts upp. Och jag är så tacksam över att jag har kunnat få drop för att få tillbaka vätska och därmed kunnat få energi för att klara av livet. En själv avgör när det är dags för drop.

      Jag har blivit inlagd på sjukhus för influensa. Ena lungan höll på att kollapsa.

    Så om jag känner för att vara en blåmes idag så är det ok?

    Hajens meme var lite rolig, men jag undrar verkligen vad han tänkte om Bella medan de var tillsammans. Alltså vad han tänkte om hennes lögner hon drog om bitcoins, hotlappar etc.

      Han var ju med på det enligt smsen han själv läckte.

    OT men ändå inte:
    thelowengriphouse tigger ny tvättmaskin på Instastories.
    Påstås att den nuvarande håller på ”att ge upp”.
    Men den är ju två år gammal eftersom alla vitvaror var nya när huset stod klart 2017.
    Så genomskinligt när influencers frågar om råd och tips.
    ”Vilken ny tvättmaskin är bäst på marknaden?”
    Betyder: Vi vill ha en gratis tvättmaskin genom samarbete.
    Varför byta ut en maskin som är två år? Den har ju t o m garanti kvar och borde gå att fixa lätt.
    En två år gammal maskin ”ger inte upp”.
    Jag anar ugglor i mossan. Vem ska ha en ny tvättmaskin som belöning?

      Ha! Du har aldrig bott med någon som kör cross hör jag.

        Vanliga hushållsmaskiner klarar inte grovtvätt. Tveksamt om de gjorde det ens för 20 år sedan då maskinerna normalt var robusta och inte innehöll så mycket plast.
        Ska du tvätta lera, sand och grus år du skaffa en grovtvättmaskin t ex från Miele.
        Men då talar vi ganska mycket pengar förstås. Men hellre det än skaffa ny enklare maskin vartannat år.

        Bella och co. bor nog inte heller med nån som kör cross dock.

        Va? Kör Bellas nya kille cross??

        Vad har cross med något att göra?

        😀 Men jag misstänker att Bellas garderob nog är av fintvätt-kvalitet…..

          Eller lite spons på lokala kemtvätten vore kanske nåt ?

      Patetisk från Bella och hennes team att tiga saker det är så hon blev rik och byggt upp sitt företag. Hoppas ingen köper hennes grejer så de går i konkurs. Ljuger, skryter överdriver, manipulerar you name it.

      Vår tvättmaskin är 10 år gammal och håller fortfarande. Vi är fyra i familjen och tvättar jättemycket. Bella och barnen är väl knappt hemma, hur mycket tvätt kan det bli?

        Jag tror att det är någon i teamet som behöver en tvättmaskin.
        Billigare för Bella att ordna fram en tvättmaskin genom samarbete än att betala ut lön med arbetsgivaravgifter och skatteavdrag så att vederbörande kan köpa en maskin.
        Någon som fortfarande undrar hur Bella efter 12 år i gemet har blivit förhållandevis rik? Synd bara hur mycket skattepengar som gått förlorade på hennes trixande.

    HAHAHAAHA, jag avlider åt andra memen?

    Medias bilder på Bella är ju inte ens lika hennes? Hur mycket photoshoppar hon???

    Till artikelns försvar så står det i princip bara att det är viktigt att äta MER än vanligt när man är sjuk för att få i sig extra energi och näring och att man helst ska vila helt, men att visst promenader funkar om man inte har feber. Hur var det med källkritik…

      Varför väljer de då att ha ”så håller du koll på vikten – från sjuksängen” som rubrik?! Det är ju det sjuka kan jag tycka. Alla vet att man måste få i sig näring när man är sjuk. Hålla koll på sin vikt däremot….?

      De kanske borde ha kallat artikeln för ” så får du i dig den extra näring och energi du behöver när du är sjuk” eller nåt i stället.

        Därför att det är Aftonbladet och de lever helt och hållet på clickbait.

          Ja jag vet. Men det sjuka kvarstår ju även om artikeln innehåller ”vettiga” saker som Kristina påstår att den gör.

            Påstår? Googla ”influensa viktklubb” och läs själv. Det står typ bara vettiga saker ärligt talat.

              Ja men rubriken är problematisk oavsett!??!

                Jag tycker den är mindre problematisk när jag läst innehållet. Vi är av olika åsikt och tycker att artikeln gör mer nytta än skada om man faktiskt klickar på den, är rubriken felet så får man faktiskt maila Aftonbladet och be dem fixa det.

      Ja, det var ju en skitbra artikel? ”Träningen” var promenader, om man inte hade feber osv, för då skulle man vila. Rubriken var clickbait, okej, men det hade tagit 2 sek att kolla vad som stod i artikeln innan man postade kritiken här på Bloggbevakning.

        Du ser inget problem med rubriken? Oavsett vad som står i artikeln…

          Visst med avsändarens namn, men Bloggbevakning borde ha klickat in på artikeln för säkerhets skull.
          Sen är det väl egentligen en skitbra rubrik om man vill läxa upp folk som ens tänker på att träna när de har influensa. Jag själv brukar minska intaget av kalorier för att jag tänker att äsch ”jag ligger ju bara i sängen”.

          Fattar att influencern blev upprörd, det är ju som att nån får bröstcancer och läser ”så ska du äta om du har bröstcancer” och sen står det i artikeln: ät vad fasiken du vill.

          Men jag känner inte att det är nån idé att stå fast vid att artikeln är skit när man väl har LÄST den. Maila dem och be dem byta rubrik tar någon minut. Gör det i grupp. Så fixar dem det. Klart.

            Fast det står inte ”så ska du äta när du är sjuk” det står hur du ska hålla koll på vikten när du är sjuk. Sorligt om det är prio när man ligger i influensa, att ha koll på vikten i stället för att bli frisk.

              Fast LÄS artikeln. Det står det där. Vi kommer ingen vart, du tycker rubirk en är så pass allvarlig att innehållet inte spelar nån roll, jag tycker annorlunda. Ha en fin söndag 🙂

                Jag har läst artikeln och det är rubriken i sig jag kritiserar. Inte innehållet.

    Om han ska göra memes kan han väl åtminstone göra bra memes?

      Ja de där var ju inte ens roliga. Mer som att en 13åring försöker vara rolig inför sina kompisar.

        Ja, jag tyckte #2 var jättejättedålig haha!

      Jag tyckte dom var roliga 🙂

    Anna Book får mycket kritik nu för att hon gör reklam för Svea casino.

    OT men stör mig lite på dubbelmoralen hos Egoina som ofta pratar om sin klimatångest och alla dokumentärer hon sett att jorden håller på att gå under ändå har två jobb som går ut på att få folk att konsumera?

    Jag tycker själv att det är supersvårt, jag har gett mig själv köpstopp och flygfritt iår och jag tycker att hon verkar så vettig och gullig men lite aningslös eller?

      Aningslös? Ansvarslös, möjligen? Varför ska vissa undkomma kritik bara för att de är ”gulliga”? Tror inte Egoina är mindre intresserad av att tjäna pengar än någon annan.

      Så det räcker inte längre med att ha ett miljötänk nu ska man inte få ha ett jobb heller om det inte är godkänt?

      Allvarligt det kanske är dags att tagga ner.

    Men Gud. Han är ju glömd och passé. Hur länge ska han mjölka att han dejtade Bella?

    Fast ingen kan väl vara förvånad eller överraskad att det skrivs sådant från Aftonbladet…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.