Nicole Falcianis nya header

Vad tycker ni om min nya design? Hiss eller diss? Jag säger megahiss, jag älskar den!! Kände verkligen att det var dags att byta. Hade haft min gamla i nästan två år, så jag tyckte det nya året förtjände en ny härlig design. Duktiga Moa har illustrerat headern och jag är blown away. Jag kan ju rita fula streckgubbar och inget mer, så jag är alltid så fascinerad över människor som har talangen att kunna illustrera.//Nicole Falciani

Nicole har en ny header med ett flygplan.
ETT FLYGPLAN!!
Vad ska Aningslösa Influencers säga om detta?

Här nedan kommer ett förslag på hur Nickys header skulle kunna se ut istället, för att influenca till mer miljövänliga val.

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur mår Nicole? Hon ser alltid så sorgsen ut nuförtiden.

      Vad menar du? Hur ser hon sorgsen ut?

    Gossips.se har ofta postat precis sådana här inlägg innan det uppmärksammas på här bloggbevakning…

      Inläggen här är ju ofta tidsinställda, så vad insinuerar du?

        Ska klargöra min kommentar lite: Gossips verkar ofta publicera inläggen direkt de är färdigskrivna, medan Camcam tidsinställer till nästa dag på fasta tider. Följer man samma personer så är det nog stor risk att man skriver om samma saker.

        Inlägget på gossips skrevs igårkväll, inte samma anonym som ovan så vet inte vad hen insinuerar men kanske att CamCam blivit inspirerar av gossips att skriva inlägget?

          DET ÄR ETT INLÄGG OM EN HEADERJÄVEL.

            Exakt ?

              Nu går vågorna högt hos alla flygplanshatare ?

    Det är ju för att det ska matcha hennes aestethic, om inte annat så flyger hon ju mycket. De andra grejerna på bilden har ju med saker hon oftast gör.
    http://www.caloveline.com

      Åh nej, snälla sluta! Säg inte att ’aesthetic’-begreppet nu är på väg mot Sverige med samma framfart som sociala-media-uttrycken ’obsessed’ och ’yaaaaass’. Estetik. Hennes estetiska profil på bloggen. Inte ’aesthetic’. Jag är så jävla gammal känner jag…

        Jag är ledsen att berätta detta för er men det har varit en grej Sverige i flera år mvh/ 25-åringen

    Det är ju inte olagligt att flyga till att börja med. Och dessutom att resa är ju en av de mest underbara grejerna man kan göra. Löjligt inlägg där ambitionen bör vara uppjagat kommentarfältet.

      Nej inte olagligt, men onödigt att uppmana till. Klimatet har inte råd med vår överkonsumtion och alla våra flygresor. Men människan är ju tyvärr en kortsiktig varelse som sätter sitt ego framför vår gemensamma miljö.

        Ska tänka på dig när jag flyger till London på onsdag och till Polen nästa helg

          Gör du så 🙂

          Varför bryr du dig inte? Är du 50+?

          Vem vill till London å Polen…?

        Så ett ritat flygplan på en grader uppmanar till det? Får man bygga pappersflygplan nå mer?

          Nej, men influencers livsstil uppmanar till det. Så fortsätt bygga pappersflygplan om det roar dig 😉

        Bla bla bla bla bla

    Förstår inte varför alla ritade bilder på influencers använder sig av samma stil. Tycker mest det ser stelt och oprofessionellt ut. Dessutom ser det ut som de är kalkerade, som om de bara ritat svarta streck över ett foto och sedan fyllt i med lite färg..

      Det är ofta gjort så ? Är själv illustratör och en lär sig att se om det är kalkerat eller inte. Inget fel i sig, men lite surt för de som spenderat mkt tid att lära sig att förlora jobb till de som kalkerar ? Men det är väl vad marknaden vill ha så bara att gilla läget!

      …. Vilket förmodligen är exakt vad de också gjort, kalkerat av ett foto i valfritt bildbehandlingsprogram. Håller helt med dig, platt, livlöst och kopior av varandras befintliga stil precis som med allt annat som inflöenserna tar i.

    Får man inte ens rita flygplan längre utan att någon ska hoppa på en? Shit…

      Jo det får du. Du får rita så många flyplan du vill. Poängen var att det är dumt att ha på headern som influencer.

        Varför skulle det vara dumt att ha på headern ? nu får folk ge sig haha

      Försiktig! Snart får man nog inte ens säga ordet fl*gp*an??

        Får säga som min bror när han var liten ”Fyyyyyyy-pan!”

    Tyvärr så tycker jag headern är väldigt tråkig. JÄTTEtråkig. Jag gillar tanken, med tecknat och lite enkelt, men det här var …. urtrist. Förlåt, Moa …….

      Vad är det du tycker är trist med designen/headern? Är genuint nyfiken.

        Ser ut som exakt alla andra influensers har. Dessutom inte särskilt välgjorda illustrationer heller!

          De flesta av dagens influencers har väl inte ens någon header/blogg ? och det som är vanligast bland de som har är väl en stor bild på dem själva

        Nu hoppar jag in och svarar fast det inte var mig du fråga: det jag tycker gör den tråkig är komponeringen av illustrationerna. Ser ut som om hon bara lagt allt i en hög vid sig, tycker inte den ger ett särskilt harmoniskt intryck och känns platt.

        Kompositionen är i princip icke-existerande, det är det tråkigaste imo. Sen är stilen, skuggningen, eller färgerna i min smak men det är mer subjektivt än en tilltalande komposition!

        Den känns bara blek och ”gles” och tråkig, säger mig ingenting. Hade den kommit upp i mitt Instagramflöde hade jag bara scrollat förbi den. En header eller logotyp ska väl i alla fall fånga ens uppmärksamhet? Den här är bara menlös. Förlåt…..

      Skulle framförallt kalla den väldigt klyschig och inget nytänkande. Idén verkar vara att lyfta fram alla klichéer man kan tänka sig kring ordet influencer. Saknas bara solglasögon och en cocktail typ ?

    Känner mig rätt obrydd om flygplanet, men headern var fruktansvärt ful.

    Ja gillar den men fruktansvärt trökigt inlägg, tycket du tappat DET sista tiden ?

    I sitt senaste blogginlägg skriver Nicole att hon ska ha två intervjuer med potentiella assistenter. Vad är grejen med alla dessa influensers och deras assistenter?! Vad gör dessa egentligen? Är det lika vanligt i andra yrkesgrupper? Så många frågor..

      Vad spelar det för roll, bara dom får betalt så har hon ju skaffat jobb åt en människa. Toppen ju!

        Nej spelar väl egentligen ingen roll (gör väl inte mkt i blogg/influencervärlden?). Mest bara nyfiken på vad dessa assistenter har för arbetsuppgifter ?

          Tror ju knappast de anställer och betalar ut lön om de verkligen inte behöver en assistent eller skulle sakna arbetsuppgifter till dem. ?

          Bubble i ”Helt Hysteriskt” är ett bra exempel på assistent!

    Jäklar vad Bella har pumpat upp ansiktet med fillers! ? Förstår inte att man vill se15-20 år äldre ut än vad man faktiskt är…

      Vad baserar du det på att hon använt fillers? Finns ju retuschering också.

        Kolla på hennes storie

      Fillers är väl iofs bättre än operation. Men håller med, förstår inte heller varför man vill se äldre ut.

    Tycker det ser ut som en 16-årings blogg.. tycker inte alls det passar hennes still eller aesthetic!

      Estetik?

    Känns helt ärligt som något alla hade 2010? Inget fel med att ta tillbaka det, och ganska härligt att slippa en överretucherad photoshoot bild, men just den här stilen känns ganska gjord redan.

    OT….Angelica Blick “Pablo Escobar’s mansion” fotos— ? Lol Fyre Festival “Influencer” 2.0!!!

    Gillar verkligen inte den stilen, känns som det är gjort med 5 filter i Photoshop typ.

    Vad menar du? Har själv använt dietpillren och de fungerar kanon
    Lider man inte av övervikt ska man inte ta dem.

    Har ni märkt att detta är ett väldigt svenskt fenomen? Jag är ofta inne på ”wellness”/yoga/new age profilers instgram, typ Yoga Girl-liknande tjejer som Mel Wells och Rebecca Campbell. De glorifierar resor och flyg sjukt mycket. Mel Wells la nyligen upp ett par punkter på hur man lever livet på ett bra och utvecklande sätt och en av punkterna var typ ”Travel as much as possible” och alla bara hejjade på i kommentarerna. Tyckte det var intressant eftersom en svensk influencer hade blivit halshuggen om de la upp samma sak. 😉

      Det är väl framförallt ett väldigt nytt fenomen? Kanske att Sverige ligger före? Är väl bara senaste månaderna som det pratats negativt om att resa.

        Nä! Det är för att svenskar är så oerhört benägna att göra som alla andra utan att tänka själva samt att svenskar alltid vill vara som alla andra, att stå för sin åsikt och att PÅ RIKTIGT acceptera att folk är och tycker olika är så osvenskt det kan bli.

        Ja, framför allt efter senaste sommarens galna hettta i hela landet och med bränder i HELA Sverige. De har även sagt att det ska bli fler såna heta somrar inom en snar framtid, och även väldigt kalla vintrar. Vi kan säkert inte räkna med så mycket hjälp från de andra EU-länderna framöver. Utan framför allt de polska brandmännen skulle katastrofen blivit värre.

        Så många började tänka: vad är det vi gör med vår jord? Och de inte som inte tänkte så kan man inte omvända på något sätt… Förhoppningsvis så kommer klokhet med mognad.

          Det demonstrerar i alla fall fler ungdomar i Holland och Belgien än i Sverige…. https://www.youtube.com/watch?v=jdNC455X9KA&t Det är politikerna som inte lyssnar.

    Förutom att flygplanet kanske inte är så spot on med tanke på klimatdebatten så känns det väldigt ihoprafsat. Ok, en tjej med tax (? inte en aning, följer henne inte) som reser till solen mycket och använder dator, mobil, kamera, sport-bh, läppstift, högklackat och gillar väskor (?). Det kanske summerar hennes tillvaro, och är hon nöjd så är det ju fine.

    Så trött på flygdebatten och alla moralpoliser. Kan vi prata om nåt annat tack.

      Nej. Är rent av farligt för allt liv på jorden att sluta prata om det. Vi ska aldrig sluta prata om det.

        Är det bara flygplanen som utför en fara? Vänd blicken mot Kina och Brasilien. Kinas utsläpp av växthusgaser förväntas slå rekord under 2018. Brasiliens nya president kallas ”Sydamerikas Trump” och vill skövla ännu mer av regnskogen och dessutom bygga en motorväg genom Amazonas.

          En stor del av deras utsläpp beror på OSS. VÅR konsumtion. Efterfrågan från OSS. Vänd blicken mot västvärlden.

      Verkligen. Detta evinnerliga käbbel på denna blogg om smygreklam och flygreklam är så jäkla tråkigt att läsa om. Något nytt, please.

    Vänster lår kanske lite långt.

    Haha, superb redigerat med tåget! Tycker hon ska ta hedern som du förbättrade, cred till Moa och CamCam! (PS. kan folk chilla liiite? Jag läste inlägget ironiskt och inte som att CC menade att Nicole inte ska ha en header med ett flygplan på).

    Tyckte headern var fin faktiskt, men den påminner lite om omslaget till en tonårsbok typ. Nu läser jag ej Nicoles blogg så kan inte uttala mig om det ”passar” henne eller inte.

    Ser ju ut som när man satt och kladdade när man gick i högstadiet.

    ha ha! inte ens i Harry Potter flög tågen någonstans i luften. *grin* Det går att boka kryssning på segelfartyg också. 😉 Tåg till Grekland och sedan följa med på en segelbåt, det vore något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.