Drama mellan Paow och Jasse på premiären av PH

Årets säsong av Paradise Hotel har inte ens hunnit börja och redan har Paow ställt till med lite dramatik. 
Igår på premiärfesten ska Paow ha slagit till Jasmine Gustafsson i huvudet – de är fiender, mer bittra än en dåligt blandad Camparidrink.
Enligt Paow ska hon mer ha ”klappat” Jasse på huvudet varje gång de möttes då Paow var betydligt längre i sina klackar, och förlåt men det hade gjort mig vansinnig till slut, även om det var en vän som gjorde det. Klappa på huvudet?
Det är så förbannat barnsligt att jag mest bara vill sätta Paow i en spjälsäng på femminutersmetoden. Väx upp för fan!
VEM i vuxen ålder håller på så här?

Vem hade INTE lackat ur till slut?
Jag är förvånad över att Paow inte fick sig en hurring till slut om jag ska vara ärlig, men det bevisar ju bara vem som är den vuxna av dessa två.

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ?

      Äkta R e d u c t i l. Underlättar v i k t n e d g å n g avsevärt med minskad a p t i t och ökad energi. Erbjudanden just nu.

      t h e y n c @ l i v e . s e

        how about n o

    Paow påminner mig om mobbare på mellanstadiet.

      Vem blir först denna säsong att göra sina föräldrar stolta genom att pippa i tv?

      Känns som Paow har fastnat i någon högstadieålder

      Hon nattades säkert med femminutersmetoden ?

        Haha! Skrattade högt!

    Var inte de två bästisar? Please fill me in. Inte sett Paradise på flera år och kunde inte care less om den smörjan till dum-TV (eller EOTB för den delen).

      please fill me in
      kunde inte care less

        Ja, som jag nämnde; kunde inte care less om dum-TV.
        Men detta handlar ju om deras relation och inte om programmet per say?

          Tror personen mest anmärkte på din svengelska.

            nyfiken på vad som är ”smart-tv”
            är det sådan som handlar om paow och jasses relation?

    Paow har verkligen fastnat i något form av femtonårig kickers mode. Så obehagligt beteende och hon känns typ helt empatistörd om jag ska vara ärlig. Tragiskt.

    Man blir inte ens förvånad längre… Förstår inte hur någon kan ha så dålig självkännedom som den kvinnan, det är nästan svårt att inte tycka synd om henne.

    Men kan hon bara sluta??? Väx upp för fan

    Eh, hon var väl full bara. Har de så lite bekymmer i livet så det här är viktigt?

    Jag tror inte att Paow slogs. Hon säger ju själv att hon var fjantig och klappade Jasse på huvudet lite förminskande. Jasse har väl inte varit så snäll mot Paow heller så det kan man lite förstå, samtidigt förstå att Jasse blev irriterad vilket Paow också själv skriver. Du skriver alltid nedlåtande om Paow som om hon alltid skulle vara den dåliga och vara så dålig. Jag tror att Paow har flera fina sidor och hon får ofta ta oförtjänt skit.

      Tycker du att hon borde hyllats för sitt översittarbeteende menar du?

      Hon har säkert flera fina sidor och är säkert skitrolig ibland men det tar inte bort det faktum att hon oftast rent ut sagt är en jävla idiot, hennes beteende många gånger är bara pinsamt. Det är iallafall så hon har framställt sig själv i för nära, bloggen, Instagram och på TV och hon har haft all tid i världen att försöka växa upp men märkligt nog gräver hon bara ner sig djupare och djupare. Och hon har bara sig själv att skylla på.

      Såå fina sidor, så som SD-anhängare…

    Jag är inte så jättelång i strumplästen, har alltid varit ”den kortast och minsta” = den som aaaaaallaaaaaaa tycker är roligt att klappa på huvudet, lyfta omkring på eller alt slänga runt med.
    Och det är så fruktansvärt jävla tradigt och förminskande.
    Tror att jag hade kunnat ha en strålande brottar karriär i ryggsäcken dock med tanke på att jag har blivit något av en expert på att parera eventuella lyft och kast.
    Vet liksom prick hur jag ska spänna mig så att inte ens en 2 meters gorilla kan lyfta mig.
    Våld löser inga problem så sitt ner i båten och ta detta med en nypa salt nu – men jag hade fan gett Paow en hurring.

      Alltså va? Menar du på riktigt att det är vanligt att folk ”lyfter omkring eller slänger runt” korta personer? Haha låter så himla bisarrt. Vad umgås du med för tjommar? Eller är det främlingar? ?

    Kollar på scientology and the aftermath med Leah Remini.
    Min familj har varit och vissa är ännu, del av kyrkan. Jag fylls av både glädje och sorg när jag tittar på detta och ett brännande hat inför all hjärntvätt som annars relativt vettiga personer så lättvindigt sväljer med hull och hår. Men även en saknad. Saknad av de familjemedlemmar aom förvägrar en kontakt för att man inte tror på samma bullshit som de, och att de på allvar tror att man har en trasig själ och är en repressive person som de absolut inte kan nedlåta sig att bry sig om längre ?

      Var kan man se den?

        Finns bl a på Youtube! Rekommenderas!

      Kan rekomendera (ljud)boken ”sekten på dimön” som är skriven av en avhoppare och baserad på hennes upplevelser efter över 20 år i sekten. Hon har sagt att anledningen till varför hon skrev en bok baserad på verkligheten istället för verkligheten rakt av är för att den är så sjukt att folk har svårt att ta det till sig.
      3 välskrivna och väldigt spännande böcker 🙂 finns på Nextory.

    Idamarieisaksson skriver så här på sin instagram den 12/2 2019. Idag länkar hon en kod via företaget Chiquelle ett samarbete med dem shoppingtips från Chiquelle coming up soon.
    Med koden idamarieisaksson 15 får ni 15 % rabatt. Alltså Gud denna människa är bra mycket pinsamm för att skriva så här som hon gjorde den 12/2 för att sen ha ett samarbete med uppmuntran till köp konsumtion jag tycker att Camcam borde skriva om detta. Hon står inte för det hon säger utan så länge någon betalar för henne så är det fine. Tydligen räcker inte lönen som marknadschef.

    idamarieisaksson
    Blending in ➰ Har rensat bort och skänkt bort säkert 2/3 av alla mina kläder och skor. Så skönt för sinnet. Om jag köper något nu måste det vara något jag verkligen behöver eller har längtat efter länge. Kvalitet framför kvantitet. Det är lätt att tappa bort sig i konsumtionshetsen. Som influencer ska man tex komma med nytt och spännande content hela tiden, hets att ha nytt och det senaste hela tiden. Företag skickar kläder, kläder som ofta bara används en eller ett fåtal gånger. Nej, stopp! Så dumt alltså, så dåliga förebilder. Dags att tänka om! Hållbar konsumtion och återbruk!

      finns på hennes stories.

        kan inte någon skriva till henne och påminna henne om det hon sagt för det stämmer inte allt handlar om att tjäna pengar hon bryr sig inte alls om hållbar konsumtion. 😛

          samt det är ett dolt samarbete för ingenstans har hon skrivit i samarbete med chiquelle.

          Kan inte ”nån” skriva till denna nobody?! Gör det själv!

      Men hon utgår ju bara från sig själv? Ingenstans står det ju att andra också ska sluta handla. Låt henne tjäna pengar om hon har möjlighet och vill. Skit i att använda den där jävla rabattkoden om den stör dig så mycket.

    jaha

      det är bra att fler ser så de ser att hon ljuger. hon bryr sig inte om miljön eller hållbarhet utan endast sin egen plånbok. Hennes följare borde se att hon ljuger de rakt upp i ansiktet.

        ?

    Är det bara jag som undrar över hur IL kan ha nästan en halv miljon följare på ig men snitta på ca 4000-10 000 likes per bild. Kanske är det normalt, vad vet jag, men rent spontant känns det väldigt underligt… Kan hon ha köpt följare?

      Hon köper både likes och följare ?

        Nej!! Det gör hon inte alls!

          Hej Simon! Kämpa!

      Många gamla oaktiva följare. Folk som bara raderat appen men inte tagit bort sitt konto. Hon har ju varit med väldigt länge.

      Hon går på kvantitet istället för kvalité – och provokation istället för sympati/vara omtyckt. Över 5000 inlägg… Förstår inte storheten och uppriktigt sagt så tyckte jag hon var passé tills jag hittade camcams blogg.

      Det som stör mig mest är att alla fortsätter gå in och klicka på artiklar om IL. Det är ju precis det hon vill o det är därför det fortfarande skrivs om henne. Sluta lyssna på poddar, läsa artiklar och annat med IL så blir det snart tyst därifrån

      intressant….

      Skulle skriva; Verkligen intressant… hur vet man att bb har köpt följae ocg likes?

        Det vet man inte, det bara hävdar vissa här för att jävlas och smutskasta. Men Nej jag tror inte hon köpt varken likes eller följare.

    Paow lever kvar någonstans mellan 2004-2007.

    För övrigt, vad är grejen med PH och att massa gamla deltagare ska va med år efter år.

    Skäms att jag tittar på programmet…….

    Misstar Nadja för Kissie hela tiden ?

    Flora hade igår ett samarbete på bloggen för nya skönhetsmärket Love, Beauty and Planet. Postade en kommentar om att det mest verkar vara ett sätt för giganten Unilever att ta större del av marknaden (https://www.google.se/amp/amp.timeinc.net/fortune/2017/12/13/unilever-new-brand-love-beauty-and-planet). Kommentaren blev inte godkänd, kollade senast i eftermiddags och då fanns inlägget. Men nu när jag ska länka inlägget här kan jag inte hitta det längre.. Nån annan som hittar det?

    Det måste till ena jävligt höga platådojor om hon skulle försöka ge mig en klapp på huvudet……

      Vi har fattat att du är lång nu. 🙂

        Det är väl en man?

          Det? Är inte Josephine en människa?

    Väldigt förminskande att klappa nån på huvudet.
    http://Www.caloveline.com

    Äkta R e d u c t i l. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad a p t i t och ökad energi. Erbjudanden just nu.

    t h e y n c @ l i v e . s e

      Sluta.

    Hur fan kan man ägna sig åt ett sånt leverne med två katter hemma?

      ??

        INTE ALLA KATTER

      Ja, stackars katter.. ehhh, är inte frågan hur man kan ”ägna sig åt ett sådant leverne (punkt)” mer adekvat??

        Ja, jag inser att det skulle vara ett (frågetecken)..

        Ehhh? Det mest adekvata är väl att hon ska ansvara över två små individer, men ofta är på fyllan runt om i världen.

    Varför sänder de ens sånt här skräp.

    Tänker på att i princip alla Paow-draman har innehållit orden ”putta” och ”knuffa”. Trodde inte det förekom utanför dagismiljö, men jag hade visst fel…

    En av de trashigaste och mest tragiska människorna.

    CamCam, kan du inte snälla göra en mash-up (heter det så?) med delar från Trolljägarna och PH?
    Älskar ironi och det känns annniiingens (läs mycket) ironiskt att Paow skriker ”fi**or” om tjejerna i PH, och när det sen är reklampaus ser man samma P sitta och grina över att människor är elaka!

    P.S Du borde även pitcha en ny programidé till TV3; ”Dumpad av ensam mamma söker”! 😀

    You´re welcome! 🙂

      Vem har blivit dumpad?

        Tjaa.. Alla som inte är kvar sist? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.