Maja Nilsson Linderlöf om drevet mot maken

Maja Nilsson Lindelöf och hennes Victor välkomnade nyligen en son till världen, en händelse vars glädje kanske grusades en aning av drevet mot den nyblivna pappan.
Anledningen? Han tackade nej till en landskamp i fotboll av ”personliga skäl”. Det får man tydligen inte ha som landslagsspelare, utan där har man högre krav på sig att ställa upp för fosterlandet än självaste kungafamiljen.
Tydligen.
Rykten gick om att Victor tackade nej till spel för att vara solidarisk mot John Guidetti som inte blivit uttagen till spel, och det gick media tydligen upp i spinn av.

Nu har Maja skrivit ett blogginlägg om vad som föregick Victors beslut och vad medias hantering av det fått för konsekvenser.
Här följer delar ur det:

Dagen innan landslagsuttagningen åkte vi hem från sjukhuset och hade fått höra att bebisen inte växte som han skulle och att huvudet var det enda organ som fortfarande växte, att all energi från min livmoder enbart gick till hans hjärna. I chock satt vi i soffan hemma och ringde våra familjer och berättade. Minns att jag satt i soffan, klappade på magen och grät varannan minut över att hela min verklighet har förändrats. Min vanliga hälsosamma graviditet var plötsligt någonting annat, min son som har växt som han ska har helt plötsligt slutat och väger på tok för lite för sin ålder. Jag fick 12 timmar på mig att bearbeta alla känslor om en igångsättning, eventuellt kejsarsnitt, en tidig förlossning och en bebis som inte mådde bra innan media skapade en hatstorm mot oss. Istället för att acceptera Victors ”Nej tack, jag måste tyvärr tacka nej den här gången pågrund av personliga skäl” så målades han upp som en landsförrädare och man ifrågasätter hans professionalism.
[…]

Allt detta konstanta tjat om att spelarna måste ha respekt mot media, ställa upp på intervjuer, svara på frågor, när det gång på gång inte visas någon respekt överhuvudtaget tillbaka. I någon tv-studio diskuterar Alexander Axén att ”personliga skäl” inte håller som ursäkt utan att man kräver en förklaring. Att det är Victors ansvar. Vilken människa i hela världen vill berätta för pressen om att ens bebis inte växer som han ska i magen?
[…]

Satt vi inte på sjukhuset för att göra ultraljud, oroliga över svaren med tusen frågor till läkaren så ringde Victors telefon stup i kvarten med frågor om presskonferens, EM-kval, spekulationer och hot. Jag fick kommentarer om att jag borde bli skjuten och att Victor är en landsförrädare. Allt för att Victor ansåg sig ha rätten att hålla sin sons hälsa och födsel för sig själv.

Där har du nått att skriva en krönika om, hur värdigt det är, Olof Lundh. Och Victor stavas med C, det borde man veta om man är en ”etablerad sportsjournalist”. //Maja Nilsson Lindelöf

Har media någon som HELST rätt att kräva NÅGON på en förklaring till en förklaring?
Kanske om det gäller rikets säkerhet, men när det gäller fotboll – knappast va?

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Personliga själ är precis vad det låter som – personliga.

      Skäl?

        Dagens rättstavarpris går till (trummvirvel)

        Liiiiina

        Badabadumtisssss

          Ah men palla

      Alla själar är väl väldigt personliga?

        Inte influencernas, dom har givetvis kopierat sina själar. Samma väska, samma sprätteben, samma plastiga mobilskal och samarbeten.

          De har inte bara kopierat, de har dessutom sålt sina själar… ??

        HAHAHAHAHAH

      Hahhaah oj. Menade såklart skäl ?

        Härligt med någon som inte blir krääääääänkt av att en liten felstavning faktiskt kan bli lite skojig!
        Heja RebecKa!

          Finis! Ha en trevlig helg! ☀️

      Så bra skrivet av Maja!! Backar dem fullständigt! Skämmes, journalister, skämmes!!

    Men fy fan… När det kommer till sport, och framförallt fotboll verkar det som, blir många neandertalare igen. Det måste ligga något djupt problematiskt i själen hos dessa människor och det ska fan ses som en ära att få ha Lindelöf i ”sitt” lag efter att ha betett sig som grisar.

      Det är väl tyvärr ofta män i grupp beter sig så? ?‍♀️ Inget nytt fenomen precis.

      Män…

    Från en annan som ska föda vilken dag som helst nu – Maja är grym. Victor likaså. Blev alldeles gråtig när jag lästa Majas inlägg, kan inte ens börja förstå hur påfrestande det måste varit/är för henne och familjen. Önskar dem allt gott

    Fattar inte, oavsett komplikationer så är väl ens barns födelse viktigare än en landskamp? Tycker det hade varit rimligare att han hade fått förklara varför han ska spela istället för att vara med sin fru. Här ser vi ju väldigt tydligt vilka skilda förväntningar vi har på kvinnor och män som föräldrar. Tänk bara vilket liv det var när den där kvinnliga sportkommentatorn (sorry, kommer inte ihåg namn) skulle åka från sitt spädbarn för att jobba under OS. Pappor förväntas inte ens vara med när de föds för att en landskamp är viktigare.

      Jessica Almenäs!

    Inte för att vara elak men finns det många som lyssnar på vad sportjournalisten ifråga säger? Är han inte lite känd för att ofta säga väldigt konstiga saker som ska låta så sensationellt som möjligt, helst om Zlatan? Det är åtminstone ingen jag uppfattar som känd för sin research eller kunskap men jag kan såklart ha fel.

      Var inne skummade runt och vad läste jag? Ord som gick i rundgång.

    Nu är idrotten i Sverige till största delen finansierad med skattemedel. Nästan alla som är med i landslag måste rapportera var de befinner sig eftersom de måste ställa upp på dopingkontroller även i träning året om 24 timmar om dygnet. Den del som inte är skattefinansierad är finansierad av företag som förväntar sig seriös satsning som blir publik och som blir mediebevakad. Vill man hålla låg profil och leva utan mediebevakning finns tusentals andra jobb. Detta är ovanligt välbetalt + extremt eftertraktat och då får man vara mer öppen för det är verkligen inte lätt i dagens värld för idrotten att överleva och dra in mer skattemedel + sponsorer. Det är skillnad på olika jobb. Med det sagt kan jag förstå att man vill vara privat, men jag kan lova att om han berättade i förtroende för en reporter så skulle det hållas som det också. Det känns som att fler och fler är nästan Trumpiskt misstänksamma mot all media.

      Fast det går ju inte att dra en parallell mellan att vilja leva privat och inte vilja gå ut irl om problem under graviditeten? Personliga skäl räcker ju alldeles utmärkt, varför skulle han vara tvungen att berätta nåt i förtroende för en AB reporter? Hade det räckt eller hade han behövt berätta samma sak ’i förtroende’ för Sveriges enade journalistkår? Det kan du ju knappast lova hade respekterats när hans personliga skäl inte gjorde det.

        Här vill jag faktiskt dra en parallell till just män och kvinnor…..

        När kvinnor (ink mig själv) ringde och sjukskrev sig från jobbet så lät det såhär:
        – Hej Lena här. Kommer inte, har magsjuka.

        – Hej Bettan här, kommer inte, har feber.

        – Hej, Ulla här, kommer inte pga min lunga kollapsade.

        Visst vi jobbade alla inom vården. Men tror ni hajjar…

        Har sadlat om till gruvarbetare.
        Nu låter det såhär:

        – Tja, Conny här, är sjuk. Kommer sen.

        – Tjenare! Ronny här, fan har blivit sjuk. Kommer sen. (När jag känner för det…)

        – Sonny här, jävla osis. Sjukskriven 2 månader. Syns sen. Tur det är os på tv. Hehehe.. Ska tänka på er! Vet nån om alvedon och bira går ihop?

        Jag: Hej, är sjuk.
        Manlig chef: ok, krya på dig.

        Vilken skillnad va? Jag har omfamnat min inre gubbighet fullt ut när det behövs. Så jävla skönt! Likaså har chefen en ”kvinnlig inställning” till att inte ifrågasätta, särskilja på mig och grabbarna.

        Det ena behöver således inte utesluta det andra. 🙂

        Hoppas att kvinnor också slutar förklara sig, liksom de ”kräver” en förklaring av andra kvinnor.

        Men visst, svävade kanske iväg en smula. Men då är jag heller inget fan av fotboll. Ser det mest som människor som jagar en boll och tar det på blodigt allvar. Det är en lek för fan.. Dom äkta hjältarna finns inom vård, barnomsorg och skola.
        Men det är väl så, vansinnet är det mest framträdande sinnet.

        Han kunde tex sagt allvarliga hälsoproblem i den närmaste familjen. Personliga skäl säger folk ofta när de har ont i viljan, så det var ett dumt sätt att formulera sig på. Fotbollsfans är ju helt galna, inte svårt att förutse att det skulle bli kalabalik.

          Finns ett brett spektra av personliga skäl.

          Jag har tagit ledigt med kort varsel ibland, pga personliga skäl.

          Bl.a. har jag gift mig, vårdat min sjuka mor, satt samma mor i graven, flyttat osv.

          Varför känner just DU att andra måste förklara sig eller redogöra vad dom gör??

          Behöver du redovisa allt för alla?

          Om din vän ringer och ber om en fika och du inte kan. Säger du ”tyvärr tisdag passar inte, men en annan dag”?
          Eller kör du raka rör med ”ah, tisdag har jag besiktning, deklarationen ska in, gynkoll, svampmedlet var restat på apoteket så jag måste åka utanför tullarna för att få medel till fotsvampen… Nåååååågot hektiskt dag, kanske onsdag?”

          Ont i viljan ❤️ vilket jävla bra uttryck, det ska jag börja använda mig av

          Tala för dig själv? ”Personliga skäl” är ett vedertaget begrepp i svensk lag.

            Javisst är det det när det är tal om uppsägning.

            Men språket är ju levande och används ganska brett..

            Har du aldrig hört talas om att någon använt sig av frasen i andra sammanhang?

            Personliga skäl och privat/ensak betyder ju samma sak. I princip.

            – Varför ville inte Lisa följa med?
            – Hon hade personliga skäl till att tacka nej till inbjudan.

            – Olle tycker det är pinsamt att diskutera hans dåliga ekonomi. Vilken barnslig attityd..
            – Det är väl inte så konstigt? Det är ju hans ensak.

            – Kan du inte utförligt berätta om ditt sexliv?
            – Nej tack. Det är privat.

      Det innebär inte att du måste berätta allt för alla.

      1. ALLA visste att Maja var gravid.
      2. När Victor då tackar nej av personliga skäl krävs det ju inte jättemycket slutledningsförmåga för att räkna ut att det har med graviditeten att göra.
      3. Den där rapporteringsplikten har du ju hittat på? Och den gäller absolut inte gentemot media?
      4. Janne Andersson visste helt säkert att det var graviditeten det gällde, men av helt vanlig respekt så berättar han inte mer för media. Det är ju inte hans sak att berätta.
      5. Det är så lätt att sitta och säga ”Vill man hålla låg profil och leva utan mediebevakning finns tusentals andra jobb.” Maja tar ju upp detta i sigg inlägg och sägar att de accepterar det men denna gången gäller det kanske det allra mest känsliga som finns. Vidare är det ju allmänt känt att media i England har andra, mer extrema, arbetssätt än i Sverige varför det är fullt förståeligt att man försöker lägga locket på i NÅGRA dagar när ens barn i magen visar sig vara sjukt och man ska gå igenom en födsel. I syfte att inte ha papparazzis utanför förlossningskliniken.
      6. ”men jag kan lova att om han berättade i förtroende för en reporter så skulle det hållas som det också” – Tror du på riktigt att det är där fokus ligger när ens barn visar sig vara sjukt?!? Att hitta en reporter man har ”förtroende” för och berätta om den ångest och rädsla man känner istället för att helt enkelt meddela sin ”chef” (Janne Andersson) och resten av landslagsledningen att han inte kommer vara med, det gäller graviditeten och han önskar att de ska förklara för media att det är av personliga skäl.
      7. Maja i egenskap av bloggare gör ju deras liv mer offentligt och hon är ju väldigt personlig och öppen om det mesta- liiite is i magen och man får en förklaring några dagar senare. Den kom ju bevisligen här nu men tyvärr var skadan redan skedd.

        Word på allt du skrev

      Personliga skäl är inskrivna i arbetslagstiftning i Sverige, oavsett om du arbetar i privat eller offentligt sektor så ska inte arbetsgivaren lägga sig i när det gäller sådana här situationer. Du har heller ingen skyldighet att förklara.

      Det här bevisar bara hur inkompetenta män inom idrottsvärlden är, alla ifrån journalistiken till tränare.

      Fast nu var det väl så att just Fotbollskanalen gick ut med att Victor inte skulle spela innan det faktiskt var offentligt? Så det förtroendet du nämner förbrukar man ju nu trots det att de inte sa vad anledningen var.

      Den enda som möjligtvis har att göra med vad victors personliga skäl handlade om är hans närmsta chef, dvs arbetsgivare. Förmodligen kände hen till situationen. Media är, så vitt jag vet, inte Victors arbetsgivare och kan därmed inte kräva att få veta precis allt.

      Det finns faktiskt en gräns mellan privat och personligt, och den måste värnas. Man kan inte förväntas berätta allt för kreti och pleti. (Även om man har ett eftertraktat jobb och med en lön de första bara kan drömma om. Lönesättningen är en annan diskussion)

      Nu handlade väl iofs det hela mest om att man gått ut och bekräftat att det hade med John Guidetti och göra vilket det inte hade!

    De flesta områden som involverar engagerade män spårar ur på något sätt.
    Jag lovar, hade scrapbooking blivit hett bland män så skulle till och med Panduro få en aggressiv supporterklubb, och någon pysselbutik hade blivit sönderslagen med jämna mellanrum.

      Tror inte det har så mycket med sport eller engagerade män att göra faktiskt utan vanlig hederlig (dålig) skvallerjournalistik som råkar vara felaktig. Sen att man lägger till sport i sin titel gör ingen skillnad.

        Denna kommentar var fan hittills höjdpunkten på min dag, skrattar så jag nästan kissade på mig och med lunchen sprutandes åt alla håll!

          Alltså, till Syster 12.21

            haha, ja jag håller med! man får en så rolig bild framför sig med aggressiva män.

              Scrapbookarmännen, uuuuh..!

      Vandalisera pysselbutik … världens sämsta brott. Det är ju bara att följa glittret. Det går aldrig bort. Men du har ju såklart rätt, det kan hända, i en framtid nära dig.

      Finns ju en massa intresseområden som är mansdominerade där män inte kör den (våldsamma) testosteronstilen. Datasnubbar, t.ex. Eller schackspelande snubbar. Eller fågelskådande snubbar. O.s.v.

        Datasnubbar är bara ulvar i fårakläder ?

          Har sett flertalet män slå sönder tangentbord, skrika jävla h*ra och hota andra när de gamear. Eller alla hackers som sprider hämndporr.

            Jag spelar dataspel och blir kallad både det ena och andra varje gång. Det skriks och bråkas och hade de inte suttit och gömt sig bakom skärmarna hade garanterat knytnävarna kommit fram

        radioamatörer!

      Hahaha, det är så jävla sant ?

    Starka, fantastiska Maja. Jag hoppas innerligt både fotbollskanalen och sportbladet ber henne och Victor om ursäkt.

      Gilla på den!! ??

        Oj, detta hamnade fel, men jag gillar din kommentar också så win win

    Det handlar egentligen om att sparka en boll. Sorgligt att så många män inte vet vad en graviditet innebär.

      Nu sitter jag här 39 veckor gravid och det är lite tungt, ja. Samtidigt, att kalla fotboll för att ”sparka boll” är nedvärderande. Det är en aktivitet som förenar över landsgränser, kulturer, språk och barriärer. Fotboll är mer än bara sparka boll, och har ett kulturellt värde.

      MEN sportskvallerpressen gick hela klart för långt. Fy fan! Heja Victor och Maja <3

        … jo det är faktiskt bara att sparka en boll. Att det nu förenat så många är en annan femma. Men det är ett löjligt skäl för att folk ska bete sig såhär mot en man som inte vill sparka boll pga sin familjesituation. Helt sjukt.

          Precis, det är ju inte direkt förenande att klanka ner på spelarnas integritet.

      Säg till när du insett att fotboll är mycket mer än så.??‍♂️

        ??????

          Ja vad kul det var

    Tycker det är ganska osmakligt av henne att outa situationen som hon gör. Finns det ingen privat sfär längre, har folk inga spärrar i jakten på handhjärtan och styrkekramar?

      Tydligen så behövs det, eftersom många inte förstår innebörden av graviditet.

      Tycker det var mer osmakligt av snubben ifrågasätta de personliga skälen, eller att sprida lögner om missnöje.

      Det hela har nog landat nu och jag kan tänka mig att ilskan över att blivit så orättvist behandlade börjar komma. Jag skulle iallafall vilja ha upprättelse. Handlar inte om styrkekramar och sånt skit utan om att bli behandlad som människa när man har det svårt.

      Förstår inte hur du menar. Hon berättar alltså om nåt som skedde för över ett halvår sedan. Borde hon ”skyddat” journalisten som skrev ogrundat trams i stället?

      Fast nog hade hon varit tyst om det hela ifall media och huliganer låtit dem vara ifred. Men om de fått utstå hot och trakasserier, och att media sedan dessutom sprider helt falska uppgifter, så måste man ju förstå varför hon väljer att gå ut med sanningen. Hade inte du?

      Hon är ju så illa tvungen efter drevet om både henne men framförallt hennes make. De har precis blivit föräldrar, kan tänka mig att det är rätt skönt att hatet och spekulationerna mattas av åtminstone lite.

      Varför skulle det vara osmakligt att tala om graviditetskomplikationer? Är det osmakligt att berätta att man fått ett frisk barn också, eller är den där privata sfären bara till för att dölja allt som inte är perfekt?

      Tycker det är ganska osmakligt att massa personer skickar hot mot henne och hennes man för att han inte kan spela två fotbollsmatcher. Han har dessutom sagt att det är p.g.a personliga skäl (är självklart inte ok att hota någon ändå).

      Snacka om att skamma fel person!

      Va?! Hur är det Majas fel?!

    Det är inte roligt att få en kommmentar om att borde bli skjuten. Men å andra sida. För nån vecka sen bara så skrev hon ett inlägg om att alla pappor som inte är med på sina barns förlossningar borde skjutas. Måste vara kul för Andreas Granqvist i landslaget att höra det. Jag tycker inte nån ska skriva alls att nån borde bli skjuten men varför ska hon komma undan med såna formuleringar?

    Vilken otäck snubbe! Snacka om att plaska runt i en fotboll…finns inget liv utanför.

    På tal om att skjuta. Maja tyckte inte om att få en kommentar om att hon skulle skjutas. Men hon hade inga problem med att hon själv skrev att alla pappor som ek närvarar vid en förlossning borde skjutas. Jag tycker ingen ska skriva nåt sånt. Men det blir lite snedvridet när hon lätt kommer undan med detta. https://www.expressen.se/sport/fotboll/landslaget/hjartat-skulle-ga-sonder-om-han-inte-var-med-da/

      Antar att du menar detta citatet:
      ”Det finns ingenting i världen som skulle vara viktigare än min förlossning av vårt barn och att det här ens är frågor vi behöver planera efter känns tufft för mig, finner ingen prestige i det överhuvudtaget och vill typ skjuta alla män i hela världen som har prioriterat någonting annat än att vara med sin fru på sin förlossning.”

      Du ser alltså ingen skillnad på att i affekt ”hota” en hel grupp människor där ingen individ får ett specifikt hot mot sig, och att hon fick personliga mordhot riktade mot sig?

        Ja Granen missade ju förlossningen. Skjut på den du!

        Nej det gör jag inte.

          Juridiskt är det stor skillnad i alla fall.

      Då förstår man varför han var med på förlossningen! 🙂

        Ett scoop 🙂 Tipsa journalisten! Dessutom en detaljerad, välgrundad och initierad källa 🙂

    Alla drev är sjuka.

    Åhhhh jag är så jävla less på dessa neandertalarmän som tycker att fotboll går före en förlossning. Inser de inte hur in i helvete jävla sjukt det är? En förlossning är inte en lek, det är däremot fotboll. Jag har lust att bojkotta alla jävla män snart som inte fattar innebörden av en förlossning. Så orättvist att det är kvinnorna som står där sen och får ta allt ansvar för att mån fortfarande är små pojkar som bryr sig mer om en lek!!!!!

      Indeed ??

    Med tanke på hur mycket de får betalt för att spela i landslaget så kan jag tycka att de kan infinna sig också. Annars får han väl börja spela korpfotboll.

      Men snälla killen skulle bli pappa och missar någon match, vad fan gör du med ditt liv, sitter på soffan och äter chips om dagarna och är bitter eller?

        Vill du diskutera om jag äter chips eller inte, eller vill du diskutera ämnet? Jag är inte så intresserad av det första..

      Ja men det är väl huvudregeln för alla jobb/åtaganden. Sen finns det undantag. Som i exemplet här t ex. Då de flesta skulle uppfatta det som direkt motbjudande att prioritera landslaget före situationen med barnet och partnern.

        Ja det finns åtaganden i alla jobb men det är även sånt gemene människa får släppa när det är en förlossning på g. Finns ingenting som är viktigare än en annan människa. Men jobb är väl allt idag 2019?

        Nej då, det har ju hänt förr att spelare (och idrottsmän) prioriterar sin sport före både födslar och sedan också barnen men så länge det är män som gör det så är det inte någon som lyfter det som motbjudande. Granen spelade när frun skulle föda, Johan Olsson lämnade sin fru och två små barn i sex veckor innan vm för att inte riskera att bli sjuk.. bara för att nämna två exempel som inte blev kallade motbjudande.

      Allt går inte att köpa för pengar. Pengar är pengar, viktiga till en viss gräns. De är fotbollsspelare, inte livegna arbetare… Herregud det är bara en fotbollsmatch? Jag fattar inte? Någon annan gubbe får väl springa runt och sparka boll den matchen istället?

        Jag håller med om att det bara är fotboll och inte borde tas så allvarligt. Borde hållas på hobbynivå så kan de ha ett vanligt jobb på sidan om där de kan sjukskriva sig och söka semester när de behöver. De pengarna de tjänar på att leka med en boll hade kommit till bra nytta på andra ställen i samhället. Förlossningsvården till exempel.

          Ja eller hur!! Förlossningsvården är under all kritik. Hur många BB-platser tjänar en landslagsspelare per säsong?!

      Så alla män med välbetalda jobb bör inte vara med på sina barns förlossningar? ?

        Blir jättekonstigt för manliga gynekologer tänker jag. De får skicka vaktmästaren eller hur ska det gå till?

        Nej det sa jag inte. Men det brukar lösa sig fint på ”vanliga” jobb med ”vanliga” anställningsvillkor. Ett sånt jobb kan man ju ta om man prioriterar sin familj över fotboll.

          Så märkligt. Du menar att just fotboll får man bara spela om man prioriterar alla matcher över sitt ofödda barns graviditetskomplikationer? Men allt annat kan man göra utan den prioriteringen? Vill du motivera lite, tack 🙂

            Vad är det du tycker att jag ska motivera? Brukar det vara ett problem på ditt jobb att männen inte kan närvara på barnens förlossningar?

              Nej. Och det är ju tydligt inget problem i landslaget heller. Problemet var bara att journalisten hittade på att killen stannade hemma i nån sorts sympatiaktion med sin petade polare i stället.

                Ja dåså.

        Ja, 70-talet ringde och ville ha tillbaka sina värderingar. Då var inte papporna heller med under förlossningen. Men därefter, tills nu när fotbollen har utklassat barnafödandet.

      Fast nu handlade det om att det blivit komplikationer med barnet och de hade en planerad igångsättning på grund av det. Seriöst! ??‍♀️

      Tror du han hade presterat bra under matchen med tanke på rådande situation? Eller ska han infinna sig för att sitta på bänken bara för att, ja varför? Bättre att ge en annan spelare chansen då och Victor kan få koncentrera sig på familjen. (Är så himla nyfiken påom du är statsanställd alternativt kommunalt och själv bejakar denna princip att inställa dig på jobbet oavsett vilka personliga skäl du kan ha…?)

    Många media-kanaler verkar ha förvandlats till en sorts kombination av Hänt-i-veckan + dokusåpa + MMA match hysteri. Ingen objektivitet, eftertänksamhet eller riktigt journalistik finns kvar. Bara (vi?) asgamar som glatt gluffsar i sig (oss?) allt.

      Sant. Fast vid just den här journalisten har jag dragit gränsen för länge sen, säger han nåt som verkligen stämmer brukar det vara ren tur (& så pass ovanligt att man kan räkna med att de inte händer).

    Bianca är ihop med Phillipe igen. Ger det 4 månader innan de inser att de inte orkar med varandra

      Hur vet du det?

        sett dem

    Fast detta är ju inte helt sanningsenligt, har inte sett en enda journalist och endast ett fåtal idiotmän som tycker att en fotbollsmatch går före en eventuell förlossning. Problemet var snarare att källor påstod att att det var en betydligt mindre legitim anledning bakom och att det fanns alla möjligheter att stoppa alla spekulationer genom att bara gå ut och säga att det hade med graviditeten att göra.
    Det är ju inte första eller sista gången det här sker och det är svårt att tro att det inte har något att göra med att alla som varit inblandade har samma manager.

      VNL är ju bara en del i hela Hasan Cetinkaya-gate, det är ju han som beter sig underligt, och det verkar smitta av sig på spelarna han representerar

      Maja skriver om det också. Hade de gått ut med att det var på grund av graviditeten hade det börjat snackas om det istället.

        Vad hade det börjat snackats om? Alla vet att hon snart skulle föda, följer man hennes Youtube vet man att det började hända saker, vilket också många påpekade när de försvarade dem. Tycker det känns långsökt att tro att folk hade börjat spekulera om graviditeten för att de gått ut med att det var anledningen.
        Respekterar deras beslut men dementerar man inte rykten som spridits i den utsträckningen samtidigt som ett antal spelare hamnat i ett antal speciella situationer och alla dessa har någon form av gemensamt intresse är det knappast konstigt att det påverkar trovärdigheten.

    Blir så fruktansvärt arg av det här. Hoppas alla inblandade känner ansvar och ber om en offentlig ursäkt till Maja, Victor och deras familjer.

    Det illustrerar så mycket annat också. -Skillnaden mellan kvinnor och män vad det gäller förväntningar på föräldraskap.
    -Vidrig fotbollskultur där män tycker att våld och hot är rimligt beteende (garanterat 99,9% män som skickat hot)

    Jag kokar. All kärlek till fantastiska Maja och Victor! <3

    Problemet var väl att det spreds att han tackade nej till landslaget för att han skulle vara sur över att Guidetti inte fick spela. Det hade varit sjukt omoget, men inte konstigt med tanke på attityden de spelarna med samma agent uppvisar ibland. De hade lätt kunna avhjälpa det hela genom att säga att han avstå då vårt barn är beräknat att födas inom kort.

    Problemet med många influensers/kändisar är att de vill att vi ska rikta 100% fokus på deras kanaler när de passar dem, sen ska vi helt plötsligt inte bry oss alls när det inte passar. Vill de ha sin baby ifred så är tipsen att: 1.Skriva bara att det var lite komplikationer. Vi behöver inte veta mer. 2. Visa honom inte på massa bilder.

    Sen gick det överstyr med hot osv givetvis, men det tror jag de allra flesta håller med henne om.

      Fast nja. Ansvaret ligger väl på journalisten som skrev saker som inte stämmer och startade drevet? Nu går de ju ut i efterhand och berättar hur det låg till men där och då fattar man nog att de hade berättigat fokus på annat.

        Ansvaret ligger väl på de som skriver hoten?

          Absolut. Men ansvar ligger också på den person som initierar och sprider falska uppgifter.

            Ja självklar ligger ansvaret på pressen att inte skriva falska anklagelser. Försvarar varken det eller hoten.
            Mitt inlägg var en reflektion på hennes inlägg. De har ju en agent tex som lätt kan gå ut med ett tillägg för att göra det lättare för deras skull.

        Det ska mycket till att den media som gick ut med det först inte hade riktiga uppgifter. Snarare är det större chans att det är någon som ville få upp intresset för vissa spelare.

      Fast de kanske inte ville gå ut med ”lite komplikationer”. Vissa saker i ens graviditet vill man kanske inte gå ut med ens till sina närmaste när man är mitt i det. Varför ska de behöva göra det via media?

        Fast nu skrev hon ju hela historien om att han inte växte osv… då är det väl betydligt mildare att skriva att det var komplikationer. Jag syftar ju fortfarande på hennes blogginlägg.

          Men det skrev hon ju efter att han fötts och de visste att han mådde bra. Stor skillnad mot att skriva ut det när man fortfarande inte vet och inte vill ha en massa spekulationer.

            Ja, jag skrev ju det. De hade kunnat sagt innan att hon snart ska föda och efteråt att det blev komplikationer.
            Ser ingen anledning alls till att berätta allt hon gjort i sin blogg. De vill ju hålla det privat, gör det då.

        De hade inte behövt skriva något förutom att det var pga graviditeten. Känns som att det skulle ta mindre energi än att telefonen ringer stup i kvarten.

    Varför skriver du aldrig om ebba von Sydow? Hon är väl en av de största influencerna? Tex om hennes senaste kraschlandning…

      Ebba v S har en virusinfektion. Är det av allmänt intresse?

    Helt sjukt!! Att folk inte kan få ha nånting ifred, och att det här egentligen handlar om en korkad jävla sport är ännu stördare. Hoppas de som ifrågasatt dem nu skäms ögonen ur sig.

    Nej!!

    Hoppas bäbisen mår bra ❤

    Är jag den enda som inte tycker att media gjorde fel? Förstår Olof Lunds krönika och varför skulle det ej publiceras? Sedan är de
    t beklagligt att bebisen inte mådde bra, men spelar man i landslaget så gäller andra regler. Maja har ju själv dragit nytta av V: s kändisskap och skapat en karriär hon annars inte hade haft

      Det skulle inte publicerats iom att uppgiften (skälet till Lindelöfs icke deltagande i matchen) var falskt. Vad är det du menar att du ”förstår” med OLs krönika?

    Maja är en av få influensers som jag verkligen älskar! Hon och Sanna❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.