Alice Stenlöfs danskrasch!

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,257410″ ap mute yot ]

I helgen gick iDeal of Swedens blöta fest av stapeln där alla marknadsförande influencers skakade sina lurviga till tonerna av livemusik och med shotbrickor som kom på löpande band.
Vissa fick lite mer feeling än andra och Alice Stenlöf var en av dem.
Hon tog klivet upp på ett av borden för att dansa, varpå bordet gav vika och hon hamnade i en hög av Chanelväskor och rödvin toppat med sina sprillans nya Balceniagaskor.

Jag undrar vad summan för förstörda prylar gick på?
Kanske klarar hon sig med en dyr kemtvättsräkning?
Rödvinsindränkta Chanelväskor ska inte ha en så bra andrahandsvärde har jag hört.
Se kraschen i videon här ovan!

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    #Osmart ??

      Det enda jag reagerade på är att ingen försöker hjälpa henne, utan alla står med mobil i högsta hugg eller flinar åt henne.

      Jag hade nog slängt bort min telefon och hjälpt upp min vän direkt 🙂

        Visst gör man det om det är ens vän men ingen kanske ser henne som en vän.

          Eller så är man en schysst medmänniska och hjälper alla man ser som behöver hjälp, oavsett vän eller främling.

        Hade det varit min vän hade jag vikt mig dubbelt av garv ??‍♀️?

      Osmart ja men det ropades ut av konferencieren Margaux, det uppmanades att ”dansa på borden, upp på borden!”.

    Underbaraclara har fått sitt barn!

        Hah tyckte väl det var konstigt att det inte skrivits om det. My bad har som slarvläst!

      Vi vet! ?

    Tur att iPhones klarar av vätska nuförtiden för det låg ca sex stycken i högen ? Tyckte ändå att det var rätt roligt! Sånt som kan hända när man har kul ?

    Det var tur att det inte var min väska ?

      Väska? Hon kunde brutit benet. Aj aj. ?

        Det läker

          Till skillnad från väskan ?

          Vet dom som brutit benet och kan tex inte springa mer. Så det är ingen liten skada.

            Jo tack, jag har själv brutit benet så jag vet / Anonym 07:27 ?‍♀️

        ALLA måste väl ändå vara medvetna om att ett bord kan gå sönder om man dansar på det. Särskilt när det gäller vingliga bord som i det här fallet. Då får man ändå skylla sig själv om man bryter ett ben eller skadar sig på annat sätt.

        Hennes bekymmer.

          Snacka om att sakna empati ?

            Vuxna människor får ta ansvar för sina egna gärningar, speciellt när det gäller att förstöra andras egendom.

    Jag hade skämts ihjäl. Om man ska dansa på bord, varför i hela friden gör man det på ett bord fyllt av dyra väskor och massa rödvin? Rödvin är ju inte det lättaste att få bort heller. Alice får väl be om ytterligare en löneförhöjning av Bianca. Tror inte de vara väskor blev genomblöta var särskilt glada :))

      Alice får väl inte lön av Bianca? Eller va ?

        Nej,det är Lovisa. Dock tror jag Bianca är anledningen till att Alice ens har en ”karriär” som influencer.

          Ja men det är ju uppenbart att det är så! Likaså Biancas ”assistent”. Känns verkligen som om både Alice och Biancas assistent sprungit förbi självaste Bianca och blivit större kändisar själva än vad Bianca är. Ingen av dem hade varit kända idag om de inte fått draghjälp av Bianca.

          Och Biancas assistent, hon är ju så himla lång, hon borde kunna utnyttja tillfället och bli en känd internationell modell, för hon ser ju ut som en sådan, när man ser Bianca och henne tillsammans, då är det ju assistenten man ser i första hand, hon ser verkligen ut som en internationell modell bredvid lilla korta Bianca, inget fel med att vara kort, men man kan komma ganska långt som modell när man verkligen har längden.

        Jamen jaa just fan! Där var jag ju helt ute och cyklade. I mitt huvud har dem två morfats ihop (Lovisa och Alice). Men jag ska erkänna att de tjejerna är efter min tid haha, så har uppenbarligen inte så bra koll

      Det är Lovisa som får lön av Bianca inte Alice

      Ja.. även om bordet inte gått sönder borde ju risken för ett utsparkat rödvinsglas vara ganska stort!

    Herregud vad pinsamt. Snacka om uppmärksamhetsbehov.

      What? Hoppas jag aldrig hamnar på fest med dig.

        Hoppas jag inte har min märkesväska och mobil på bordet som du förstör.

      Håller verkligen med. Skämskudde deluxe!

      Fast det ropades ut av konferencieren Margaux, det uppmanades att ”dansa på borden, upp på borden!”.

    Vad är ni för torrbollar?, tycker det är ashärligt att hon dansar på bordet på en dagsfest. Önskar jag var mer så och mindre som er som tycker det är pinsamt

      Det pinsamma är att väskorna förstördes

        Men det var ju inte hennes avsikt

        Men förstörs verkligen en skinnväska av lite rödvin? Det går ju att torka av.

        Om man köper väska för tiotusentals kronor är man förhoppningsvis så smart att man också har en bra hemförsäkring, så det är väl ingen fara.

        Jag tycker det är pinsammare att hon dansade på bordet. Och hade det dåliga omdömet att komma på tanken att kliva upp på ett så rangligt bord. Väskorna var mer tråkigt.

          Bla bla bla, många här i kommentarsfältet som kanske skulle gå på lite mer fest! Kan möjligtvis bota er bitterhet.

          Verkar inte heller på klippen som att alla tog det lugnt och fint och Alice var den enda som släppte loss. Hon är ung dessutom, låt henne ha kul och tramsa?! Inget farligt hände, alla verkar skratta utom bittra vuxna (?) åskådare genom skärm.

            Jag är student på ett universitet med jävligt bra studentliv så mitt festdeltagande är det inget fel på, dock tycker även jag att detta är rätt pinsamt.

              Var också student tills nyligen och har deltagit på min beskära del av fester och hade aldrig fått för mig att ställa mig på ett bord. Dels 1) För att de kan gå sönder. Bevisligen. 2) Det är ohyfsat och oartigt (verkar inte vara begrepp som är moderna nuförtiden men jag väljer fortfarande att ta sådant i beaktning när det kommer till mig agerande). 3) Med hänsyn till andras tillhörigheter och mat och dryck. Nu var väl allt här gratis men om man går på middag och så får man tex en begränsad mängd alkohol och någon spiller ut ditt glas så är man lagom nöjd (vanligt i studentsammanhang tex). Också att man inte vill ha någons skoavtryck bredvid sin efterrättstallrik, oavsett om det är Balenciaga eller ej.

              Jag fattar verkligen inte alla som tycker man är ”skön” om man beter sig sådär grisigt och spiller och sullar och förstör saker? Varför är det så jävla kul?? Det är väl lättare för folk att avstå att bete sig sådär när det finns folk som inte uppskattar det än att alla som inte dansar på borden ska gå hem? Eller? Ergo, snälla kan folk typ bete sig lite bland folk?

          Fast det ropades ut av konferencieren Margaux, det uppmanades att ”dansa på borden, upp på borden!”.

      Det är väl inte att hon dansade på bordet som får människor att reagera, utan att hon antagligen förstörde en hel del svindyra väskor genom att dansa på bordet. Rödvin och Chanelväskor är inte en made match in heaven precis… ?‍♀️

        Det är ju behandlat och impregnerat läder. Vinet studsar ju av väskan som när man vaxat bilen och det regnar. Så nog inte större skada skedd. Gör det inte det så är det fakeväskor haha.

          Så mycket osanning i en kommentar. Designerväskor ör så himla ömtåliga, spec om det är lammskinn, suger åt sig minsta lilla

      Extra roligt blir det när hon i en video på youtube beskriver sig som väldigt introvert och världens tråkigaste på fester. Underbar självinsikt.

    Kan inte se att det är Chanelväskor? Och då har jag ändå en maxi själv.

      1. Känns lite konstigt att du nämner vilken storlek du har på väskan men inte vilken modell? Har man en Chanel pratar man väl framförallt om vilken modell man har före storlek?

      2. Svårt att se vad det är för väskor på bordet men tycker mig ana Biancas ryggsäck från Chanel på bordet.

        Oj okej, om det är så viktigt för dig(??); Chanel Classic Maxi i lammskinn och guld. Nöjd? Eller behöver du en länk eller bild på kvittot också?

          Stackars lamm 🙁

          ja den är säkert fejk

            ??

            Då har Chanelbutiken i Sthlm verkligen lurat mig 🙂 Rackarns.

        Haha okej jag tyckte bara det var konstigt om man vill nämna sin Chanel-väska för att insinuera att man har koll på vad man pratar om och sen bara pratar storlek så tar jag som läser kommentaren dig inte så seriöst, lät snarare som att du bara ville nämna att du har en Chanel..

          Fast man brukat fatta att det är klassiska flapen man pratar om

    Tips Camilla! Lite roligt att Paula skriver i ett inlägg att dom köper ekologiskt, men kollar en på inlägget innan så är det inga ekologiska varor så långt ögat kan nå. Fil, mjölk och smör finns väl att köpa eko typ överallt? Jättebra dock tycker jag att hon uppmärksammar det här med att inte köpa riktiga fjädrar till påsk ?

      Jag tyckte framförallt att det är komiskt med tanke på att hon har två Eos-lampor hängandes i sitt vardagsrum som är tillverkade av tusentals gåsfjädrar.

        Sant.. Det har jag inte tänkt på

        ? är det sant??? Är Eos-lamporna gjorda av gås-fjädrar??? Herregud så skenhelig hon är

          Fast att äta ekologiskt har väl inget att göra med att man har lampor av gåsfjädrar? Vad är det skenheliga i det? Fattar om hon skulle ha sagt att hon äter veganskt, men ekologiskt ?

            Kics syftar sannolikt på att det faktum att hon skriver att hon tar avstånd från att köpa fjädrar till påsk av skäl relaterade till djurens rättigheter, men samtidigt äger och visar upp lampor som innehåller tusentals gåsfjädrar. 🙂

            Ekologiskt handlar om att hon skriver i inlägget att dom köper ekologiskt men i det tidigare inlägget där deras frukost syns är inte en enda produkt eko.

    Men…. det var ju de som anhöll festen (ideal of sweden) som uppmanade gästerna att dansa på borden. Antagligen för att festen skulle se ”roligare” och ”galnare” ut. Det var dessutom fler som också dansade på borden.

      Hahaha ”anhöll festen”

      Så om jag säger ”hoppa utför stupet” så hoppar du, du tänker inte själv över om det kanske är en dålig idé? ?

      Då är ju bordsdansandet i sig inget pinsamt, men kan fortfarande inte förstå hur man får för sig att klättra upp på ett vingligt bord som är fullt med vin och gästernas väskor? Till och med full hade jag velat tro att jag hade kunnat göra den kalkylen i huvudet att; vingligt bord + vinglig människa pga alkohol + flera glas vin på bordet + flera väskor på bordet = DO NOT DANCE HERE. ABORT MISSION.

    Pinsamt.

    Och ja, jag är den tråkiga på festen för jag festar nästan aldrig heller. ✌️

    Det var typ tapetseringsbord, det är inte riktigt dom stabilaste borden. Dessutom ställde hon sig mitt på bordet och där finns det inget stöd undertill

    Verkligen pinsamt. Alltid pinsamt med folk som dansar på borden. Ännu pinsammare att dansa på ett rangligt vikbord som (såklart!) kollapsar.

    Det märks att medelåldern sjunkit drastiskt på den här bloggen det senaste halvåret. Inget fel med det, bara lite trist för oss tanter.

      Vad baserar du det på? Att det inte är så många som är pepp på att dansa på bord? ?

    Får liiite panik av att se rödvinet splascha upp på hennes skor. 7-8000 kronor åt helvete.

      Äsch allt går att rengöra, jag är proffs på fläckborttagning, jag kan göra rent dojorna för 1000kr, då sparar hon ju massa cash 😀

    Jaja, fulla, skitsnygga och osmarta har vi väl alla varit? 😉 Där jag varit det, har det inte funnits så dyra väskor som tur är, men tar man med sin väska på en blöt fest så? Hoppas det gick bra för henne.

    Jag har aldrig förstått varför det ska vara så kul att dansa på bord? Att dansa är ju kul, men varför måste man upp på borden? Men så är jag väl (och har alltid varit) en tant också.

      Jamen, om man står upphöjd på ett bord kan ju alla se en där man dansar! Nere på golvet syns man inte lika bra, eller alls. Man måste ju SYNAS för att kunna Influenca!

    Camcam, en fråga. Läser förundersäkningen nu av Instagramprofilen. Tjejen som blev mördad och hennes vännina diskuterade i sms om ayy outa honm till skvallerbloggar när han stulit hennes hemnyckel. Där nämnde de bland annat denna bloggen. Mailade hon dig? Om så, vad var det som gjorde att du inte skrev om det?

      Nej, det har jag aldrig fått något mail om.

    Har Vanessa/Rebecca Stella haft en beef med Alice? Hörde något de sa i podden om att ”vi har förlåtit Alice” eller dylikt. Förstod ej vad det handlade om?

      Ohh spännande

      Tror att de inte gillar Biancas umgängeskrets och helt ärligt förstår jag dem. Den enda riktiga vännen hon har verkar vara Benjamins flickvän. Resten låtsas typ vara hennes vänner men det känns som om de har en dold agenda.

        ex*

          Har dom gjort slut igen?

      Var bara att Alice pratade om att sättet de, Bianca och andra av deras lyssnare pratar på var så jobbigt. Inget superseriöst direkt 🙂

    Vad är det för lokal de har festen i? Borden, rummet, belysningen… känns som ett grupprum på Arbetsförmedlingen. Kunder iof varit ett bra tips för vissa av dessa!

    anonym 09;52 snälla sluta prata om något du inte har en aning om!!!!! du vet ingenting.

    Fattar ingenting av kommentarerna, det var ju hur kul som helst att se! Och hon blev en meme :). Om man har köpt något som man egentligen inte har råd med och inte vill bli skadat tar man ju inte med det på en fest! Väskor är till för att användas, ett bord där andra sitter och dricker är absolut inte en säker plats att förvara på dem (kunde lika gärna varit någon klumpeduns som kom åt ett vinglas när de satt ner, sånt händer ju). Herregud, slappna av. Om någon vill ha ’ersättning’ för väskan så löser de nog det själva! mvh 32-årig tant

      Men snälla. Folk älskar att gnälla här. En 90 åring är mer positiv och glad änn dessa internetkrigare. Det är det som gäller snacka skit och hata.

      Mm, fast nej. När jag köper något dyrt så tar jag hand om det för att det är MIN väska som jag väljer att hantera på det sättet jag anser lämpligt. Vill jag vara överförsiktig och inte smutsa ner den så är det min grej. Det är inte någon annan som kan komma och säga att ”äsch det är bara en väska, den är till för att användas” för att det är inte din väska. Jag ska egentligen inte behöva ta hänsyn till att folk är dumma i huvudet och spiller, folk ska ta hänsyn till andras tillgångar, det är (eller bör vara) liksom normen.
      När folk sitter på middagar har man ofta sin väska i knät eller på golvet, men om man sen ställer sig upp så är mest naturligt att man ställer ner den på bordet framför sig. Jag ska inte behöva räkna med att få rödvin på den för att det är liksom inte hövligt beteende att ta sönder bord på fest. Det är liksom inte det. Jag tycker det är respektlöst mot andra att säga att det vara är ”en grej” eller att man kan köpa en ny hur som helst. (Fattar själv att dessa tjejer har råd osv osv men menar mest attityden generellt).

    Jag såg mycket från Snapchat från dagsfesten och tyckte den kändes töntig och tillgjord.
    Blev däremot så förvånad när Bebe Rexha steppar in och kör en privatshow för dem, hon satt med dom bland borden och sjöng sittandes ner med en vinflaska i handen. Lite avis!

    Jösses så många D-kändisar på en och samma fest. Eller var det för generöst med D? Människor där kända för egentligen ingenting, som inte gjort någonting, eller bara åkt räkmacka rakt av.

    Att dansa på borden är ok. Men är dom inte pinsamma hela gänget? Dom tror ju verkligen att dom är sååå heta.Beyonce allihopa? ( även killarna…) Twerkar,tjoar,skriker och försöker se sexiga ut.Så att alla ska se på dem. Det blir bara för mycket. Dom är ju snygga och ”inne”. Dom behöver inte göra till sig så förbannat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.