Love, Love, Love och stundande bröllop för HanaPee!!!

Gudars skymning!
Är det inte bebisar så är det förlovningar och bröllop!
Margaux och Jacob knyter hymens band den här veckan och fåt slutligen samma efternamn men jag har inte lyckats snappa upp ifall det bli Dietz eller Liebermann. Lieberdietz kanske?
Jag tänker mig att Margaux kommer behåll sitt efternamn i proffesionellt syfte i vilket fall då det etablerat sig relativt starkt, men annars blir det kanske Margaux Dietz Liebermann eller Liebermann Dietz.

MEEEEEEN!
Nu var det ju inte detta efternamn-debackel det här inlägget skulle handla om, utan jag ville ta tillfället i akt och gratulera HanaPee som precis förlovat sig med sin Anton.
Hon friade och han sa jag!

Är det för att våren nalkas?
Det är kärlek överallt känns det som och visst är det underbart!?
Tänk att gårdagens 9 grader plus kan få det att pirra i magen! #utsvultenpåallt

Vad längtar ni mest efter med sommaren?
För min del är det ljusa nätter, varma nätter, bara ben och solkyssta kinder!
I love it!

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Korv med bröd 22:30 på en moj i en norrförort.

    Alltså jag är jätteglad åt alla som ska förlova sig, gifta sig & som skaffar barn men jag är ledsen för min skull då jag inte funnit min själsfrände. Tycker faktiskt lite synd om mig själv och hoppas till kärleksgudarna att det snart ska bli min tur! <3

      Jag har sett i facebookgrupper att om du lägger en öppen sax och en nyckel i fönstret så hittar man saker! Det funkar för örhängen, katter och plånböcker, kanske även för själsfränder? ?

      Skämt åsido, hoppas att du blir så där tonårsfnitterkär nu i vår, bra tid för sånt!

      Tyck synd om dig själv allt vad du behöver! Och var bitter om det behövs. Jag tror faktiskt att det kan hjälpa, kortsiktigt. Låt dig själv känna allt du känner.

      Jag känner med dig!

      Haft ett tung sista halvår med sjukdom och dödsfall i familjen, och jag som alltid har trivts som singel har saknat en famn att få krypa upp i. Tur att jag har katten ??

        Åh samma.. första åren efter att min mamma gick bort så var all min självständiga feeling borta. Har alltid älskat att vara singel men jævlar vad vilse jag var. Det tog lite tid att landa igen men det kommer, jag lovar <3

      Vi får tycka synd om varandra ?.

      Ska försöka lära mig leva med vetskapen att jag förmodligen kommer leva ensam resten av livet ?

        Kram

      Pröva att vara man och uttrycka samma sak, då kommer du att få reda på att du är ensam för att du förtjänar att vara ensam, om du inte var ett sådant svin så skulle kvinnor inte sky dig.

        det är synd om män 🙁 fast inte alla män

    Någon annan som märkt att Kenza börjat copycata Maja Nilsson Lindelöf? ? håret, kläderna, poserna…

      Tycker väl inte att Maja har sådär unik stil…? Snygg stil men inte unik så jag ser inte hur Kenza kopierar den riktigt.

      Har Maja så unik stil då? 🙂

      Nja… Maja känns vuxen och Kenza är kvar i ..ja den åldern man hade små söta flick-klänningar och sneakers till.

    Fint! Tröttnar aldrig på kärlek runtomkring mig.

    Känns ändå som att Margaux går rätt långt bara på sitt förnamn? Sen är ju Dietz snyggare, men det är ju bara min åsikt. Och mest för att det har ett Z!

    Ser frammemot att inte frysa arslet av mig varje gång jag går ut ?

    För första gången på länge (nånsin?) ser jag inte fram emot sommaren. Blev lämnad för ett halvår sen, är 33 år, har inga barn och känner ingen i stan förutom mina kollegor. Har nära vänner i stan jag lämnade för kärleken men de är mitt i småbarnsåren och jag vill inte vara femte hjulet. Jag måste komma på något för att vända på det här självömkandet!

      Skriv till Bloggbevakning och föreslå ett nytt ”Hitta vänner”-inlägg. Jag tror det var ganska länge sedan nu och det skulle ju passa bra inför sommarsemestrarna, med inlägg där man kan hitta nya vänner.

        Eller om någon kunde organisera ett semesterboende med plats för mycket folk, så kunde de ur kommentarsfältet som var roade av det, träffas några semesterdagar. Till självkostnadspris för den som deltar.

        Äger inte Camilla Gervides sambo eller hans släkt några glest befolkade öar? Där kanske finns plats för folk som vill tältsemestra.
        Nää, kanske blir det för nära inpå bloggerskan? Bättre att samlas på något billigare ställe t.ex. en campingplats som inte är så populär bland turister och då kanske lite billigare att hyra.

        Det blev modd, men jag skrev medvetet ut bloggerskans namn, för då brukar det hamna i moderering och då ser hon min kommentar om semesterförslaget.

          Det som hamnade i mod tidsstämplas någon gång mellan 21:38 och 21:54.

      Vart bor du?

      Är du sker på att dina vänner inte vill att du ”stör” dem mitt i småbarnskaoset då? Jag har fått vara sjukt tydlig med mina barnlösa vänner om att jag fortfarande vill umgås med dem, fortfarande vill bli medbjuden när de ses osv sen jag fick en bebis. Och då har jag ändå onekligen haft en tuff bebistid, men just därför behöver jag få träffa vänner. Inte alla känner så, men kanske en del av dina vänner är som jag och skulle bli glad av att du vill ses trots familjelivet?

        Jo men jag tror att det hade varit annorlunda om jag hade kunnat umgås med dem utan att behöva bo hemma hos dem om du förstår vad jag menar? Eftersom vi genomgick några kämpiga år med IVF innan jag blev dumpad är det också lite jobbigt med deras barnbubbla även om jag såklart också är glad för deras skull.

          Kan du inte bo på vandrarhem i din förra hemstad? Förr var det billigt, men har kanske ändrats nu?

            Eller bo i en campingstuga på en campingplats?

      @ Anna: Skriv på några Öppet Spår också om samma sak, så får du kanske flera napp.
      Folk kommer säkert att vara syrliga för att du upprepar dig, men det är sådant man ska skita i att ta åt sig av.

      Är mitt uppe i ett uppbrott från min sambo nu i en ny stad jag flyttade till för hans skull så i feel you!! Vart bor du?

        åh, tråkigt att höra. Hoppas att du är okej! Jag bor i Stockholm.

      Tre tips på det

      Engagera dig i någon förening. Har du nåt intresse? En sport eller typ ett cause av nåt slag kanske. Kan du tänka dig att skaffa ett nytt? Bli riktigt aktiv inom t ex innebandyklubben, Pride-föreningen, hundklubben eller vad det nu kan vara, börja ställa upp med allt som behöver göras inom en förening, på sikt kanske gå med i styrelsen… Toppensätt att lära känna människor (har av en slump lärt känna de närmsta bästa väninnorna i mitt liv genom att vi alla gick valpkurser på samma klubb), komma in som inflyttad på en ort, känna sig som del i ett sammanhang, utvecklas som person, känna sig behövd (och oftast vara behövd också!) och tja, om inte annat fyller du tiden som du annars kanske suttit och ältat separationen och sådär.

      Klyschigt tips kanske men, åk och volontära nånstans eller bara åk på besök nånstans där människor har det riktigt svårt. Eller för all del bara kolla några avsnitt av Sofias änglar eller kanske nåt om hemlösa osv. Kan ge perspektiv på ens egen situation, att man ändå inte har det så illa (har själv varit ensam väldigt mycket så försöker inte förminska dina känslor, det är ett uppriktigt tips i all välmening!).

      Ett annat är att aktivt försöka se det du faktiskt har. Ett jobb t.ex. Jag blev arbetslös i vinter och ser hopplöst ut att komma in i min bransch igen… Men då fokuserar jag på att jag är frisk och har tak över huvudet och bor i ett land utan krig osv.

        I nödfall… flytta tillbaka till hemstaden? Så att du är närmare dina vänner. Även om ni kanske inte hänger varje dag pga barnsituationen så kanske det känns lättare.

    Trodde man svarade ja på ett frieri och inte jag. ?

      ”Vem vill gifta sig med mig??”
      ”Jaaag!!!”

      Om man inte är narcissist förstås:
      -Vill du gifta dig med mig?
      -Jag, jag, jaaaag!

    Flyttar ihop med min pojkvän om en månad, och jag LÄNGTAR efter balkonghäng på kvällarna och bara njuta av livet.

    Längtar mest till att sommaren ska vara över, ja jag längtar redan. Det är så trist att vara helt själv när alla andra har semester och har det najs. Tur jag ska jobba hela sommaren! Juste jag jobbar med att sälja förlovning och vigselringar. Tjoho! Livets ironi ?

    Jag längtar inte efter sommaren. Ska köpa en fläkt och kolla upp möjlig biljett till Grönland.
    Tvi vale för all hets stress, press och nu ska vi njuta tills vi kreverar för det är fan SOMMAR. Inte ett moln så långt ögat kan nå. Solen skiner kanske bara idag. Jag går och fiskar. Det blir en dag på stranden. En doft av fakking kaprifol och så vidare.
    Sen Instagram på de samt rosé så långt min näthinna kan se.

    Gränsland var det ja.. Vi ses till hösten igen. Pöss pöss

      älskar uttrycket ”tvi vale”!! Morfar säger alltid det 🙂

      Ja, kom till Grönland! Sommaren här är bäst! Ljust jämt, lagom varmt (eller kallt, beroende på hur man ser det :)), båtliv, valar, fiske, grill och bajer. Ah, längtar!! Ska bara bli av med tre meter snö först..

        Det låter som en dröm! ?

      Vill du ha sällis i att undvika svenska positiva sommarhyllningar på Grönland är jag på! ??

      Livet blir vad man gör det till! ?

      Åh håller med, jag får grov ångest av sommaren. Kollegor som tindrar mot en ”vad gjorde du denna vackra helg?” Och jag ba ”Åh jag var på stranden och utflykt till bla bla, födelsedagsfest för bästis, och fixade med balkongen och picnic på ängen…” men egentligen satt jag hemma med neddragna persienner och käkade glass och såg Netflixserier. 😮

      Jag håller med! Jag pallar inte med all sommarhets. Man ska sitta ute i en svinvarm jävla sol och löka ihjäl sig med bi och pollen och cigarettrök och tusen människor runt sig, och noll vind och piss och mög. Man ska carpa varenda sekund av dagen och njuuuta till höger och vänster, och nåde den som längtar efter regn, rusk och mörker. Winter is coming, men fan inte fort nog #TeamInomhus

    Jag längtar inte efter sommaren 🙁
    Nybliven singel (bokstavligen nybliven) efter nio år tillsammans och han har redan gått vidare.
    / 30 år

      Men åh, perfekt tillfälle att ba GET OUT THERE i sommar ju? Tills dess har tiden gjort sitt, för det lovar jag att den kommer!❤️

      ❤️❤️❤️❤️❤️

      Bor du i gbg med omnejd så hänger jag gärna, är singel med alla vänner som har förhållande

        Jag kommer dra en omröstning om jag ska ha ”hitta Vännerinlägg” eller inte på Instastory. Om några minuter så in och rösta om ni önskar det. ?

          Nej leder med 51%, var ju lite tråkigt när det obviously är många som vill att det kommer ett sådant inlägg.

          OM ett sådan kommer vore det väl dock bra om det fanns lite regler så att det inte blir som annars ”finns det någon i Södertälje här?”. En lista med typ ålder ish, intressen och stad vore väl bra i så fall.

            Bloggbevakning goes Tinder för friends.

              Hahaha ja exakt?

    Jag längtar så sjuuuukt mycket till sommaren! Ska jobba natt på sjukhuset, palliativ avdelning, så jag hoppas på en solig sommar så att jag kan sova på min balkong på dagarna. De lediga dagarna (eller nätterna då) hoppas jag på mycket bad 🙂

    Margaux har sagt att det blir samma som Arnold, som har bägges 🙂

    Ta med familjen och bada i någon liten sjö på kvällen, när vattnet hunnit bli varmt under dagen och stanna kvar tills det är lite kallt i luften. Loppisrundor i inlandet. Stanna på gårdscaféer, konstrundor, fiskrökerier. Snusa i min sons solvarma lilla nacke efter en dag på stranden. Åka båt långsamt i kvällssol. En fördrink medan man tänder grillen. Långa nätter, färre regler. Glass varje dag! Och såklart ett sommarregn, då man kan sitta inne och se ikapp Netflix. Älskar alla årstider, men den svenska sommaren är något alldeles särskilt ?

      Började gråta av din kommentar. /hon några kommentarer upp som råkat ut för livets ironi

        Nej men hallå, varför det?!❤️

          Jaa.. lät så fint bara och blev väl lite ledsen att jag inte kommer få uppleva det.

    älskar uttrycket ”tvi vale”!! Morfar säger alltid det 🙂

    Hon har skrivit att hon längtar efter att få heta ”Liebermann dietz” så det lär ju då bli att hon tar Jacobs och behåller sitt egna! Smart drag ?

    Det är bara att gratulera brudparet, själv hoppas jag på en sommar med massor av grillning och mycket pommes, det är sommar för mig.

    Mvh Gerra…

    http://www.gerra.se/

    Längtar SOM FAN efter att det är ljust ute när man går hem från krogen.

      Nej, usch, ger mig så mycket flashbacks till att bo hemma och vara tonnåring med ångest, gå genom kvarteret när det luktar kaprifol och sen smyga tyst tyst upp för trappan så ingen vaknar när man kommer hem 06… Må piss och fågeljävlarna håller inte käften. Sedan väcker morsan en och undrar när man eg kom hem. Man är bakfull och ledsen över någon jävla kille och några finnar och man kan inte ens få somna om så man går ut i solen och ögonen bara säger NEJ. Fy.

        Underbart ju!

    Blev glad. Hanna är min absoluta favorit bland bloggare/influencers 🙂

    Längtar till sommaren så man bara går runt i bikini och korta byxor överallt och ingenstans och bara njuter med antingen rosé eller islatte i handen, mums. ?
    Åh, har varit lite varmt ute i helgen så längtar typ ännu mer heha.

    Ser fram emot att kunna ligga och varva ner vid poolen efter jobbet. Stranden/Beach clubs på helgerna och sena middagar ute. Och inte att förglömma, en massa glass! ?

    Längtar så efter sommaren! Men som vanligt blir ensamheten lite extra påtaglig då. Men jag får glädjas åt det fina sakerna jag har i livet ändå ?

      Varför slår ni ensamma, som skrivit här ovanför, inte er tillsammans och organiserar en sammankomst någonstans i Sverige? Hyr några stugor i en stugby eller några campingstugor på en camping eller träffas på något vandrarhem. Det är nog inga dyra alternativ för semesterboende.

        Men snälla

        Kanske för att (som tex i mitt fall) så kommer jag inte ha någon semester exempelvis 🙂

        Fin idé, anonym. Men tänker att det krävs lite mer gemensamt/lockande än att en läser samma blogg. Bara för att vi är ensamma vill vi ju inte umgås med vem som helst ?

    Enligt kommentar hos Bella ska Simon gå till Perfect Day. Lite otippat. Var inte Perfect Day gänget sura på Isabella för övrigt för det där med realityserien?

      Trist att han inte skaffar sig ett riktigt jobb… Tror det ger mer frihet.

    Jag längtar efter heta sommardagar på jobbet,så man kan sitta ute och äta med gamlingarna.
    Jag längtar efter att få sitta ute på uteplatsen och äta middag. Jag längtar efter att få flytta (gör det i slutet av maj förmodligen så är ju typ sommar). Långa ljusa nätter, med den där speciella lukten.
    Att kunna åka till en badstrand tidigt på morgonen med hemmagjord pastasallad och vara där flera timmar med kompisar eller själv för den delen.
    Ljust, mjukt bröd med baconost är sommar för mej.
    Ska dock köpa en fläkt också för annars kommer jag dö men..

    Jag hoppas att Hanna återgår till sin hemligpolicy med Anton och blurrar hans ansikte på alla bröllopsbilder ?❤

      Varför hoppas du det?

        Den som fattar fattar ?

          haha, fattar ingenting

    Jag längtar redan till höst. Mysa under filt med varmt te och filmer och böcker och tända ljus… Mmm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.