Bianca släpper nya produkter

Bianca har tjatat på ett bra tag om den nya produkt hon planerar släpp för på By Bianca. 
Jag vill på intet vis låta lika ”un-supportive” som mamma Pernilla gör när hon pratar om Biancas företag i Wahlgrens Värld, men alltså va?
Hennes stora och innovativa produkt-släpp var en…?
En necessär?

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gud den var ju skitsnygg, den hade jag använt som en clutch…. hm, ska man beställa kanske. Gud jag som är så emot influencers och deras produkter. Vill egentligen inte bidra, men denna var verkligen snygg! Lagom stor och clean.

      Synd bara med den fula loggan.

        Nej tack.

      Om du tilltalas så pass mycket av en produkt, varför inte köpa den då? Jag hade förstått om du av princip inte ville bidra till någon som representerade några helt sjuka åsikter eller värderingar, men riktigt så radikal är ju inte Bianca. 🙂

        Hon röstade på Annie och C. Det är radikalt om något.

          Vad är det som är radikalt med centern? Vad har jag missat?

            Allt uppenbarligen.

          Äsh då, inget jämfört mot margux (jäkla namn) och hennes Ebba Bush Thor 😉

          Hahaha, lugn nu. Sen när är våra gröna partier radikala?

        Det radikala skulle väl isåfall vara bortskämd, gränslös och otacksam… Var det bara jag som reagerade på att hon sa att kjolen hon fick i present av sin lillebror var inte så fin och kommer inte få följa med hem. Reagerade också på att de prutade på en marknad i Thailand – de är miljonärer liksom och har råd att betala det som det kostar – de är vana att få det mesta gratis så när de väl ska betala för något med egna pengar så ska det prutas… nej nej big nono på det.

          Haha men snälla, hon sa ju TACK till honom och som om vi andra inte har fått lite tveksamma presenter/julklappar av vänner/familj som man sedan kanske lägger långt bak i garderoben?
          Och att de prutade var för att de hade en ”utmaning” att hitta en present för en exakt summa.

          Sluta leta fel på allt.

            Letar inte fel… Det var inte så att de var tvungna att pruta för ”utmaningen” – tröjan kostade hundra men Bianca ville ha den för femtio, de hade hundra att handla för men men det kanske var sagt att de skulle pruta för produktionen… tycker att pruta är pinsamt hur som vem som än gör det. Bianca verkar i vanliga fall också vilja ha saker gratis, tar hemma hos sin mamma t ex men men det är väl bara på skoj då kanske, eller inte. De har råd att betala för sig iaf men behöver sällan betala med pengar… Letar inte fel, gillar dem annars.

              Varför betala mer än något är värt?
              Du vet att de tar högre priser för turister och skrattar åt oss när vi går på det.

                Fast de har en helt annan ekonomi i andra länder än i Sverige. Känns som att det är snarare underpriser på det där dem säljer, låga priser, låga löner. Betala du en liten slant extra så kanske något går tillbaka till någon fattig

        Bianca är lika dum i huvudet som sin pappa och det säger inte lite! Men visst tjejen är ju inte soc till lags och tjänar pengar så något rätt har hon faktiskt gjort.

      Lova du kan hitta likande typ överallt fast billigare

      Det finns liknande typ lite överallt, inget direkt nytt, sådana har funnits i många år. Men smart att kalla det ”bag-in-bag” haha så det låter lite innovativt, nyskapande och speciellt hehe… Kommer säkert sälja som smör bara för att det är Bianca som frontar, visst är väskorna snygga men dock inget nytt.

        Haha, ja. Namnet får det är låta spännande och nytt men så är det liksom en necessär. Man bah jahopp, ain’t gonna fall for that one.

          Men många faller för det… och det lismiga marknadsförandet av Caia. Såg förresten just en annan skuggpalett från ett för mig okänt märke som såg nästan exakt likadan ut, som funnits före Caia alltså, såg ut som plagiat.

            Kkw?

      Förlåt men den är asful, fulare än de man får med gratis av diverse sminkmärken när man handlat över en viss summa… Alltså fejkcrocodil känns så 2008

    App app app! En bag in bag! Nessesär är för gamlingar.

      Gamlingar? App app app… jag har inte ens en borste i väskan. Nånstans ligger det nog ett läppglans och skräpar i botten. Däremot är det viktigt med glasögonservetter, våtservetter och ett par Alvedon. Men de har ett eget fack. ?

        Men gud vad du ska hoppa på och försvara dig gång på gång

    Nej, nej, ingen necessär!! En väskinsats och enligt mig det bästa jag har för att hålla reda på alla småprylar i handväskan, toten eller träningsbagen.

      Men snakeskin print?? Nää, det gillade jag inte.

      Vad är en tot?

        En tygpåse

          Det är väl mer en viss form på en väska som dessutom är öppen upptill och dras ofta gärna ihop med en rem.

          Nu googlade du iofs totebag, vilket inte stod någonstans i kommentaren, det stod toten, så du gör nog bäst i att ta din dryghet, ställa dig i ett hörn och skämmas.

            Här kommer en googling på ”toten”. https://www.google.com/search?q=toten&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=imsvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiHrL6Li9LhAhWFtIsKHZ1pBjEQ_AUoAXoECAsQAQ&cshid=1555330916029&biw=360&bih=612

            Misstänker dock starkt att det är just en tote bag och ingenting annat hen ska ha sin bag in bag i.. Men visst kan jag ha fel där. Känner dock inte att antagandet är någonting att skämmas i ett hörn över ?‍♀️

            Nej det stod ”vad är en tot?” så du får gå till samma hörn och skämmas.

        Tote bag.

    Bag in bag är en jättebra grej tycker jag. Är en sån som har med mig en massa småsaker som man aldrig vet när man kan tänkas behöva som extra pennor, måttband, tändare, trosskydd, läppstift, leksaksbilar m.m. så jag har en bag in bag i min handväska. Byter dessutom mellan mina väskor rättså ofta och det blir smidigt att bara flytta över.

      Håller med. ??

      Dessutom insisterar många väsktillverkare av någon outgrundlig anlding att ha fodret i svart så att det tar en evighet att hitta det man söker. Får ibland på riktigt lysa ner med mobilen för att hitta det jag ska. ?

      Älskar bag in bag. ?

        Anledning *

        Fick höra någon gång att det beror på att fläckar inte syns så tydligt med mörkt foder.
        Har en väska med ljust mönstrat foder, det tycker jag är en bra lösning.

        Plats för innovation: Väskinsatsen borde ha inre belysning så man kan se grejorna utan att behöva lysa med mobil eller annan lampa.

          ?????

          Det finns nät sånt fanns ,två tjejer som uppfann just det. De var med i Ullared uppfinnarna. ?

            Ja, den har olika lägen. Kan lysa när lampan öppnas.

              Lampan eller väskan? ??

                Haha! När väskan öppnas börjar lampan lysa.

                  Jerome Dreyfuss väskor har en lampa inuti :).

          Haha som kylskåpet! Lyser när den öppnas! Fantastiskt!

      Dags att konmaria väskan med väska i väska!

    Men det är inte hennes bebis, hon kommer komma med något större, inte så att hennes saker går att jämföra med ett album eller show…eller vad var det Pernilla sa ?

      Vilken peppig mamma ?

      Jag hoppas verkligen att det var elakt klippt, för annars är det ju fruktansvärt sorgligt.

        Som jag förstått det så godkänner Bianca och Pernilla när det är färdigklippt….dom kanske ser någon slags humor i det :/ medan många tycker nog som du.

      Fast helt ärligt… att hitta på eller designa en väska/necessär/datafodral är inte sååå svårt eller speciellt egentligen, att välja ett material och färger är inte så avancerat. Det är inte Bianca som tillverkar och hon gör nog inte det mesta i den processen så att säga, men sätter sitt namn på. Kanske kanske har hon själv designat och valt färger men njaa vem vet… så kan nog hålla med Pernilla lite där.

        Jag förstår hur du tänker. Men det är så DU tänker, en person som kan vara kritiskt som hon egentligen bara kan rycka på axlarna till. Men att få höra det från sin mamma, på sånt sätt som hon uttryckte sig, det tycker jag är lite sorgligt.

        Hon skulle ju aldrig säga till Benjamin, du gjorde ju bara en cover (all night long) låten är ju redan gjord…det är inget för världen!
        Det är tydligen skillnad på barn och barn…

          Tror inte det är skillnad på barn och barn utan på insatser och produktioner… hade det varit benji som lanserat väskor och Bianca som gjort låtar så hade nog P tyckt likadant oavsett vem alltså, att det inte var det största benji gjort om han gjort datafodral. P säger säkert att det bara är en cover men att det är en bra produktion men inte det största benji gjort och inte hans bebis… 😉

        Fast det är ju fortfarande jobb bakom. Sen om det är svårt jobb eller inte tycker jag är mindre relevant.

          En del jobb såklart men frågan är om det är Bianca som lagt ner så mycket jobb på det, tror det är andra som isf lagt ner mer jobb. Tror inte Bianca lagt ner så mycket jobb på datafodralen och väskorna även om hon säger det och vill påskina det. En musikplatta eller hitlåt känns såklart större. Pernilla känner nog att sådant är större för egen del också än hennes egna klädkollektioner och ugnsformar t ex. Tycker inte P uttryckte sig sorgligt eller fel och Bianca anser nog själv att det finns annat större och mer värt att hylla.

          Tröttsamt med mod eller vad det nu är, att kommentarer försvinner. Tror inte Bianca lagt ner så mycket jobb på väskorna, tror andra isf lagt ner mer jobb. Tycker inte P uttryckte sig fel eller sorgligt, Bianca anser nog själv att hon gjort annat större mer värt att hyllas. P anser nog inte att hennes egen klädkollektion och ugnsformar är det största hon gjort t ex.

    Tips! På loppisar och second hand finns ofta liknande jättebilligt. I äkta skinn, märken, italienska och franska, i tyg osv. Har köpt mina finaste ”bag in bags” och clutchar på second hand. Miljövänligt och unikt dessutom!

    Kan någon förklara vad bag-in-bag är? Jag har under alla mina år hatat och vägrat använda väskor och kan tydligen ingenting om denna värld. Bag-in-bag= necessär? På vilket vis skulle en sådan underlätta min nya vardag med djävulens påfynd, skötväskan?

      Bag-in-bag i skötväskan är nice om man har en skötväska med dåligt med plats. Man kan t.ex. ha en med blöjgrejer – blöjor, tvättlappar, påsar, inytiol, underlägg. Man kan ha en med extrakläder – tröja, byxa, strumpor, mössa. Men jag rekommenderar att köpa en skötväska med många fack och smarta funktioner istället.

    Min necessär kostar 2 kr på ICA. Ligger vid kassan och har många användningsområden.

      Biancas necessär kostar bara 299 kr så det är väl inte dyrt?
      Och så ser den ju ut som om den är gjord i svindyr utrotningshotad krokodil 🙂
      För 299 kr får man ju annars bara en hårklämma i plast värd 10 kr.
      Den här necessären är säkert värd minst 39 kr. Bra köp alltså.

        Ja det skulle väl vara just för den där krokodilen då 😀

        Hellre en sådan än en hårsnodd för samma pris!

        Necessären är väl också i plast. Veganskt skinn brukar det väl kallas på lite finare influencer-språk.

    Veganskt skinn?? Det är väl plast?

      Ja, plast i olika former (t ex polyester, polyuretan och PVC) kallas ofta läderimitation, fuskläder, fejkläder, skinnimitation, fuskskinn, faux leather, pleather…

    Hon säger alltid att hennes sponsrade eller egna produkter är något hon alltid använder. Senast i podd så är det oatly som hon varje dag dricker. Nu necessären och innan det var det sponsor smink.

      Ka mnan inte dricka oatly och använda smink i en nessisär? ?

        Man kan väl hälla Oatly i en ”nessisär” om man så vill.

        Ingen kommentar. Du förstår nog vad jag menar. Tänker ej dra upp allt som hon använder varje dag.. enligt henne.

          Ja man får allt lov att välja om man ska dricka eller bära väska på en och samma dag! Allt annat är orimligt.

    Är den en Löwengrip produkt i en av bilderna?

    Köp min kräm! Köp mitt skit! Lägg det i en bag!

    Tänker inte kommentera kring huruvida hennes produkt är innovativ, men en bag in bag är en jävligt bra grej om man som mig har massa småsaker i väskan (typ lypsyl, mediciner, pennor, plånbok, tändare etc etc etc) som man vill hitta snabbt bland kaoset. Men jag använder en vanlig miniväska (H&M 99kr) för detta ändamål 🙂

    Isabella ljugengrip tiger av sina läsare tips på konstnärstavlor som hon kan skifta varje år vid toan på vägen. Hon skriver att internationella tidningar kommer göra reportage hemma hos henne och tanken är att varje år byta tavla. En hel del läsare ifrågasätter att hon förmodlingen inte kommer köpa tavlan utan ge utbyte på bloggen betalt reklam. Kvinnan vill bli sponstad med allt. Nu fattas bara toapapper för allt är sponsrad i hela hennes hem. Säkert nya poolen och gymmet som ska byggas.

      Är helt chockad över hur mkt som är sponsrat i hennes hem. Det provocerar mig enormt fast jag försöker streta emot känslan!! ?

      Ja vem skulle inte ta chansen att få spons, som de flesta andra bloggare och influencers också. Tror inte de andra bloggarna som har fått konst och visat upp behövt betala utan har fått sina tavlor mot exponering, och genom det så har konstnärerna blivit kända och fått synas.

    Bag in bag?? Varför inte bara köpa en väska med bra fack från början? ?‍♀️
    Fast det är klart, alla måste väl ha den exakta väskan utan fack som alla influencers har. Så kan samma influencer sälja fack till väskan sen. Låter ju som en vettig lösning..

      ja, men ibland vill man ju tar ur väskan ur väskan, eller flytta väskan till en annan väska eller liknande.

        _Man_ vill inte ta ut väskan ur väskan. _Du_ vill det.

          Nej jag tror snarare att det är exakt därför väskan finns, för att lätt kunna byta mellan de väskor som man använder

            ?‍♀️

              Det var inte samma anonym som svarade. Och du har fel. Så ??‍♀️ På dig själv.

                Bra att du har koll på att det finns flera anonyma. Tänk på det själv?

                  hehe, det ska jag göra 🙂

                Tack, trodde det var rätt uppenbart haha

          ”Man” funkar alldeles utmärkt i sammanhanget. Låt mig uttrycka mig hur jag vill, tack.

          Ordet ”man”:
          någon, några eller alla människor, folk, vi, ni osv.: man har frågat efter dig, hur tycker du man skall göra ?; (vardagligt ord) jag: tänk om man var rik!; ser man på! se där!, det var väl roligt; lite till mans se lite || objektsform en, genitiv ens

          Det är inte bara jag som vill ta ur väskan, jag vet flera som vill det, bland annat en annan här i kommentarsfältet. Av den anledningen passar ordet ”man” bättre än ”jag” i sammanhanget. Din dryga människa.

      Stor skillnad på en bag in bag och bra fack. Så mycket smidigare med en bag in bag!

      Man använder ju olika väskor till olika saker! (Och inte för att de måste vara av olika modell, utan för att man vill ha de färdigpackade och redo!)
      Skolväska, jobbväskan, träningsväskan, och såklart sova över väskan 😉
      Din bag in bag är typ som en förstorad plånbok – det viktigaste du ska ha med typ hela tiden 🙂

      Personligen är det här hela anledningen till att jag använder jacka känner jag haha – fickorna

    Och så måste följarna tydligen hylla henne?!
    Jämt detta ”frivilligt att följa”. Som i en tidning eller tv-program gillar man kanske inte varje artikel/scen. Måste man då sluta köpa/titta?

    Känns onödigt att lägga pengar på en snygg bag in bag när den ändå bara ska ligga i väskan.
    En plastpåse funkar ju lika bra!

      Ja, men det tjänar ingen influencers pengar på. Bättre att lura i läsarna att en bag in bag i skinn är ett måste i väskan.

      Haha, hur många fack har dina plastpåsar och är dina extratåliga? ?

      Bra iofs att de är genomskinliga. ??

      Själv är jag dock en sådan där tönt som gillar att mina saker är något jag tycker är snyggt. ☺️

        Ett tips är att använda en 1 liters påse för de små prylarna och en 3 liters till de större. Funkar super! ???

          Ja inte behövs det larvas mä nå annat. Reser jag så har jag enkelrum, ingen som lider av min uteblivna flärd 😀

      Jag vill inte ha mitt smink i en plastpåse i väskan.

        Varför inte?

    Köp på hm istället! Billigare och snyggare.
    Hennes produkter är på tok för dyra & är dessvärre inte bra!

      Har hennes läpprodukt.. Älskar!!

    Sy en själv. Hur enkelt som helst och billiga tyger finns alltid på second hand. Krävs knappt en symaskin för att sy ihop en enkel insats till en väska. Funkar till och med med en limpistol om man är totalt syokunnig.

    OT, men ändå sociala medier-relaterat. Någon annan än jag som är så besviken på Spöktimmens youtubeserie?

      Inte kollat men hur kan man vara besviken på något som är gratis? ?

        Varför skulle man inte kunna vara det? Så som dom promotat den innan trodde jag det skulle vara lite spännande men är mest en lam talkshow.

      Ja tyvärr är jag det. De har ju hypat upp den jättemycket, men det enda de gör är typ att ha ett samtal med en person. Säger inte att det är dåligt men med tanke på förväntningarna jag hade innan så blev jag väldigt besviken. Hade hellre velat ha längre säsonger med fler avsnitt.

        Jag hade förväntat mig lite mer saker ”ute i fält”, typ besöka hemsökta platser och liknande. Men nu är det som du sa bara ett samtal med en person och dessvärre (enligt mig) inga bra samtal.

      Ja, jag! Det är ju inte mycket om spöken direkt. Tarotkort, prostitution och sektmedlemmar..? STOR besvikelse.

    Alltså inte för att vara den men… den fyller ju inte riktigt en ordentlig funktion? Inte så många fack etc.
    Är inte detta ett bättre alternativ då?
    https://www.tradera.com/item/302077/260917895/turkos-bag-in-bag-vaskinsats-necessar

      Jag tänker samma. Hennes ser ju bara ut att vara en tunn necessär, dvs bara ett till fack.

      Med den behövs ju knappt själva väskan.

    Bag in box är mycket bättre.

      ??
      Tex: https://www.google.com/amp/s/amp.mynewsdesk.com/se/oenoforos/pressreleases/systembolagets-kanske-snyggaste-box-kommer-nu-lagom-till-sommarens-picknikar-och-fester-i-ny-elegantare-design-869224

      Jag har en kompis som hängde på sig en baginboxhandväska över axeln och knatade in på krogen med den. Såg nu när jag googlade att bib:ar inte får vara utformade som ex väskor längre. Synd.

    Jobbigt att se hur dåligt hon mådde i senaste avsnittet av WV. Hoppas hon och P tänker till denna gången och tar det lugnt (det verkar de väl göra iofs, är ju brödernas/vänners sociala medier som avslöjat).

      Var inte Biancas obehagliga beteende spelat i sista avsnittet av WV så bör tjejen söka hjälp för sin psykiska ohälsa snarast. Bianca har ju nu vid två tillfällen visat sina breakups i serien och vid båda gångerna betett sig stört. Hon och killen P ju ihop igen så nu börjar cirkusen om och hon återigen blir knäckt.

        Håller med.. bytte kanal efter typ 10 minuter. Hennes beteende mot Pernilla är fan vidrigt. Det är inte hennes mammas fel att Philippe är en idiot. Tyckte så synd om Pernilla som försöker så, daltar, köper små sugrör och roliga grejer för att muntra upp henne och hon är bara så obehagligt otrevlig. Ska man inte vara tacksam för att man har någon att luta sig mot i såna stunder, istället för att skita på dem..? Och alltid hennes stackars mamma. Jag är bara 24 så ingen ”mamma-Maffia” här men kunde inte kolla mer på det. Hon borde inte vara med i programmet när hon mår så dåligt, inget underhållningsvärde alls.

          Bytte dy verkligen kanal? Du verkar ju ha kollat på det? 😉

            Ja fram till första reklamen.. skrev ju att jag bytte kanal,

    Jag har i flera år köpt väskor där såna ingår.

    Föredrar min ica plastpåse. Varför? Jo, vegansk och 98% billigare

      …Och fulare.
      Mer opraktiskt.
      Mer ostrukturerat.
      Grejerna ligger huller om buller.
      Ser trashigt och billigt ut.

      Jag gillar när saker är fina OCH fyller ett syfte.

      Men allt i plast är ju veganskt, lika så faik läder

    Jag tycker hon känns väldigt…Kylie Jenner-wannabe

    Linn Herbertsson har ju startat ett märke med enbart bag in bags i olika storlekar och för väskor, lådor smink etc. Organistaofficial heter dem på insta om man är ordnings-freak ?

    Tacka vet jag bag in box ;).

    Hon borde ju bara gjort suitcase organizers. Kan typ inte resa utan såna och det behövs riktigt snygga. Det här är liksom bara en necessär?

    Jättesnygga tycker jag! Köpte en i vardera färg 🙂

    Alltså… jättefin, men hon köper säkert allt billigt från Kina, lägger på ett tjusigt namn, och tjönar massor med pengar på detta tack vare alla fjortisar. Bra affärsidé! 🙂

    Hur orkar ni skriva i tråden?
    Viktigt eller?

    /W

      Hur orkar du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.