Så så såååååå lycklig är Sanne Alexandra

Vilken tur att Hermine Hold kom in i hennes liv! 
Förstår ni hur hon hade det innan, med ingenting att sätta upp hårtestarna med?
Hon får tacka sin lyckliga stjärna att HH valde just henne att klämma fast Kinaplast i håret på mot betalning, för innan dem så fanns det helt enkelt inga andra alternativ för att sätta upp håret.
Men så… Kom Hermine Hold in i hennes liv och vände upp och ner på hela den verklighet som hon kallar sin kalufs, och sedan den dagen har ingenting varit sig likt.

Om inte den här kärlekshistorien är som tagen ut ett kapitel ur Emily Brontës ”Svindlande höjder” så vet inte jag…
Jag är rörd…på riktigt rörd… kanske kommer jag en dag få uppleva samma kärlek som den mellan Sanne Alexandra och hårspännena från Hermine Hold?
One can only hope.
*torkar en rörd tår som sakta rullar ned för kinden i motljus*

Tack för tips!

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    intressant kommentar om Bella: https://nouw.com/andreanorelid/gardagens-event-med-red-flag-34494858

    ”Jag har länge varit inspirerad av och sett upp till Isabella Löwengrip. Hon är otroligt duktig på det hon gör och jag hade hoppats på att få en möjlighet att lite snabbt prata med henne. Eventet var ganska litet, vi var kanske 60-70 personer där, mestadels unga tjejer som driver eller vill driva egna företag så det kändes som om det skulle vara möjligt att få en liten pratstund med henne. Efter föreläsningen kom chansen att prata lite med Isabella. Problemet var bara att hon näst intill var helt frånvarande och ropade mer på sin assistent än att lyssna på vad personen framför henne sa. Jag hade en kort fråga som jag ville ställa men hon däremot var helt frånvarande och svarade mig knappt innan hon vinkade fram nästa. En väldigt besvikelse, framför allt eftersom hennes ”föreläsningen” inte hade varit speciell vass heller”

    tjejen som skriver bloggen har dessutom startat ett eget företag som säljer scarves och scrunchies som sytts från rest-tyger från dom stora modehusen, det tycker jag var en asbra idé! jättefina är dom, och inte alls lika dyra som Hermine Holds https://andreavictoria.se/

      Där kan vi snacka hållbarhetstänk !

      När startade hon detta bolag – var det före eller efter HH?

        maj 2018 eller nåt sånt, scrollade igenom bloggen lite. hon tog över och döpte om ett av sin mammas AB. ?

          Såg att hon drivit ett ufföretag i trean i gymnasiet på samma idé. Hon är f 98 så gissar hon var långt före Hermine? Hur som, jättefina grejer hade hon och om hon läser:gärna någon cremevit med svart 100×10-20 vore skitsnyggt. Den orange blå leopard var superfin

            Ung företagsamhet=uf, sorry

      Ja, det där var verkligen en bra idé!
      Kul att få tillgång till spillbitar och få göra något vackert av dem!
      Det finns ju mycket fina sidenscarves på loppisar också. Men om man vill köpa en ”ny”, så tycker jag definitivt att man ska köpa någon från det här företaget.

      Resten av hennes inlägg var också intressant. Isabella pratar tydligen om att det är viktigt med cykler i företagande så att kunderna vill köpa. Nu är hållbarhet, veganism och miljötänk viktigt så då gäller det att haka på den trenden om man vill ha kunder. Inte så revolutionerande i sig kanske och säkert nåt som många företag gör. Men vi fick iaf svart på vitt att CSR managern aka kommunikationsansvarig enbart var till för att få sälja mer produkter. Sen verkar inte BB följa sitt eget råd så nog heller med tanke på hur totalt icke miljövänligt allt hon gör är.

      Det där eventet ägde rum i augusti 2018. Då var Löwengrip Beauty och Invest i ett helt annat skede än de är idag.

      Men att hennes ”speeches” inte ger åhörarna så mycket förvånar inte mig. Hon rapar hela tiden upp samma formel om sin resa från fjortisbloggare till internationell jetsetare och ”business women”. Vad den businessen ska gå ut på om hon och Pingis lyckas kränga Beautydelen har jag svårt att förstå. Hon kan ju näppeligen försörja sig och sitt team på att åka runt och låta sig intervjuas i 20 minuter i taget om sig själv.

        De flesta som håller ”speeches” pratar/rapar ofta upp samma saker varje gång, vore konstigt om de ändrade sina historier, sina resor, sina upplevelser och erfarenheter. Klart att det ofta blir ungefär samma snack, inte konstigt alls. Sen så finns det många som finner Isabellas framträdanden intressanta faktiskt, hur mycket ni är vill försöka sänka henne här. Den där rebecka är väldigt fixerad vid Isabella och verkar lägga mycket tid och energi på henne, ganska märkligt, ganska galet faktiskt.

      Som en 51årig man och sent insatt i denna värld som dessa”affärstjejer” lever i så är jag fascinerad av att Alla har jobb och uppdrag på sina plattformar! Jag tittade på bianca ingrosso tex, och det är bara bilder på henne och välbetalda jobb. Är det bara jag som tycker att det är äckligt och ytligt med dessa tjejer? Hur finns det en marknad till alla! Jag förstår faktiskt inte……

        På vilket sätt är det äckligt? Var det verkligen det ordet du menade? Tänk ett varv till och återkom om du fortfarande tycker äckligt med unga tjejer som tjänar pengar. Om du inte ändrat åsikt då tycker jag faktiskt lite synd om dig som är så inskränkt.

          Hen trollar

        Influencerbranschen som den ser ut nu är jag tveksam till, främst med tanke på efterlevnad av de regler som finns och att sköta sina företag professionellt, men att uttrycka sig som att det är ”äckligt med dessa tjejer” säger ju en del om dig.

        Nu vet jag inte i vilken bransch du arbetar i (om du arbetar) men du är oroväckande oförstående för ett paradigmskifte som pågått i nästan ett decenium. Om du sitter och tycker att ”affärstjejer bara är äckliga och ytliga” så hoppas jag innerligt du har smarta, förstående juniora personer omkring dig som förklarar att din verklighetsuppfattning är oerhört förlegad.

        Och för att tala i din egen typ av termer – Jag tycker det är äckligt och ytligt med 51-åriga män som du som beter sig och uttrycker sig så här om folk på nätet.

    Mer intressant är väl att Natural Cycles börjar få problem.

    https://www.breakit.se/artikel/20140/natural-cycles-sparkar-personal-anstallda-i-stockholm-far-ga

      Lider med de kvinnor som tror detta ska funka som preventivmedel och bor i Georgia eller Alabama där abortlagarna tagit mänskliga rättigheter tillbaka till ett sekel ?

        Precis vad jag tänkte, men antar att nästa steg i dessa stater är att förbjuda p-medel och då är väl säkra perioder det man har att ta till. Perfekt för NC. Eller sexstrejka, vilket alla kvinnor i dessa stater borde göra. Men då går väl våldtäktsstatistiken upp, och inte f-n får man göra abort då heller. Helt sjukt.

          Alltså vilken otroligt oroväckande utveckling, man tror inte att något sådant borde vara möjligt i USA 2019!!

          Jag antar att det beror till stor del på att USA är så kristet rotat.

            Återigen är det MÄN som har bestämt detta…

              Den som slutligen skrev under lagen var guvernören och hon är en kvinna.

            Alabama är ju del av ”bibelbältet” så är inte ngn direkt överraskning att detta gick igenom

            Varför inte möjligt? Dom har ju Trump som president. Det som borde kännas oroväckande är att man fortfarande betraktar USA som ett progressivt land.

      16 anställda som får gå, det är mycket! Kan dock säga att jag blev förvånad att de hade så mkt som 100 anställda, där ligger Isabella i lä…

    Heroines heter det väl.

      Killar kan också ha scarfs ? men du har rätt det blir lite roligt.

    ???

    Hennes hyllningsord skulle vara mer trovärdiga om hon inte samtidigt gjorde reklam för tre andra märken i sitt flöde de senaste dagarna… Bland annat alla influensers favorit, Daniel Wellington.

      Hennes hyllningsord skulle vara mer trovärdiga om de inte var så dramatiska och överväldigande. Det låter som att HH har räddat hennes liv ?

        Ja men exakt, hur mycket kan man ta i innan man spricker liksom?

    Tjejen på bilden har ett sånt där uttryck och en stil som signalerar bitchig snobbighet. Hjälper ju inte med det totalt verklighetsfrämmande att nån skulle älska dom där dödstråkiga och dyra hårassecoarerna. Nedslående.

      Du har samma uttryck fast i textform.

        Din rumpa har samma uttryck

          well that escalated quickly ?

      WOW! Det där va…. ehh… du… Hur? ?

    Känns som om sanne alexandra skulle kunna göra reklam för vad som helst. Noll trovärdighet!

      Herregud, alla dessa influensers! De säger och skriver vad som helst bara så länge de tjänar pengar. Miljötänket att konsumera mindre och sluta upp med marknadsföring av onödiga prylar och flyga mindre, verkar inte finnas på deras karta. FILOGRA har bjudit några influensers bland annat Frida Fahrman, Joanna Fingal, Matilda Bjärsmyr till Paris under två dygn, tänk om de kunde ha stått emot och tackat nej till resan, och tänkt på miljön! Att flyga för att vara i ett land under två dygn och sedan komma hem och marknadsföra FILOGRA är så löjligt.
      De borde lyssna på Greta Thunberg…

        De är bjudna på en lyxresa med sina vänner. Det är klart de inte tackar nej till det. Jag är mest förvånad att de kallar detta för jobb. Att gå på något möte där någon berättar om Filogra och turista resten av tiden. Och så klagar influencers att de har det sååå stressigt. Kom ner till verkligheten.

    Hon hade inget att sätta upp löshåret med förut?

    Hon gör reklam på instastory för sitt egna märke av bla hårband……

      Och senast i vintras eller höstas gjorde hon reklam för lolumas suburbs och picapicas hårband.

    Jag förundras mest över att reklamprodukter hos influensers är ”sååå bra”, ”bäst i världen” och ”en personlig favorit” som de använt ”sååå länge”… Produkterna har aldrig tidigare synts i flödet och kommer aldrig mer att synas. Men de är sååååååå bra…

      Tänk va fantastiskt trovärdigt det är så fort en av dessa influensers i superlativ försöker överbevisa sig själv om att marknadsföringen av detta kleti och pleti verkligen är ”det bästa som finns” och att man” inte kan leva utan”. ???

    Sanne Alexandra är ungefär lika genuin som IL.. ?

    Vem är hon?

      Någons fru…

        När jag ser hennes bilder på ig så tycker jag hon ser så ledsen ut. Kanske hon försöker försörja sig själv via ig, egna produkter etc. vilka är vi att döma, låt en kvinna leva

        Blir fan TOKIG när man nedgraderar en person till ”någons fru”. Det spelar ingen roll vad man tycker om personen i fråga, men fan kom igen.

          En valfri kändis fru ELLER man, är väl inte värre än så. Fru i det här sammanhanget

          Men om man är känd för att vara någons partner så är det ju det man är känd för? Det betyder inte att det är allt man är eller gör.

          Tydlig indikation på vem man anser ha störst egenvärde i ett äktenskap. Sunkig syn. Jag hörde talas om Sanne långt innan jag visste att hennes (numera) man är professionell sportutövare (ishockey?).

            Var då? Gemensamma vänner? Det är isf en helt annan sak

            Jag med, hittade henne via mammakonton på Insta.

      Hon var med i Playmakers (eftersom hon är gift med en hockeyspelare) och sen de fick ett barn ihop är hon rätt populär mamma-influencer.

        Hennes man Jacob är numera lagkapten för Djurgården (ishockey) ?

        Innan det så jobbade hon för Tyra och har haft ett eget företag ett tag. Så hon är mer än någons fru.

          Visst, men för de flesta så är hon mest känd för att hon är någons fru. Precis som Odd är mest känd för att ha varit ihop med Bella.

    So fun?

    Bellas instabild när någon av team 1 eller 2 (minns inte vilka som var ”content-teamet”) rättar till hennes hår… Så stört på så många nivåer..

    Jag har så klart ett alternativ för de som vill uppleva samma kärlek..
    ?

      En hund? ?

    Om en plastklämma kunde ge evig lycka och självförverkligande så vore den faktiskt värd 299 kr. Fast bara med fri frakt och retur då.

    Jag tycker hårspännet var fint! Skulle gärna ha ett likadant. Hur gör man för att bli sponsrad tro?

      Vadå, tycker du inte att det var prisvärt? 😛

        Nope! ?

    Vad tror inom systrarna Fahrmans badklädesmärke de lanserar, hit eller diss?

      Diss

      Zzzzz

      En bikini/baddräkt lär förmodligen gå loss på 1000-2000 kr så solklar diss

    Skulle inte bli förvånad om influencers får ett uppdrag av de politiska partierna att påverka unga människor vem de ska rösta på i EU-valet. Allt kan köpas för pengar även röster…

      Vadet inte det Annie Lööf gjorde i höstas ? Och en av våra favvisar berättade vem hon skulle rösta på

      För några år sedan gjorde Anna Hibbs och några fler influensers (kommer inte ihåg vilka) reklam (kan en kalla det så?) för Moderaterna inför ett riksdagsval. De hyllade ett par av partiets förslag, bland annat sänkt moms på restaurangbesök, och skrev också att se skulle rösta på M. Så det har hänt.

        Kan tillägga att det alltså var tydligt sponsrat.

    är det bara jag som tycker att sanne alexandra ser ut PRECIS som en ung matplatsen-vickan? sjukt lika!

    Stina Force som jobbade mycket med HH på NTH verkar också ha slutat. Innan var henne insta fullt av bilder på Hermine Hold och det stod i hennes bio att hon jobbade där, men det är borta nu.

    En kompis till mig driver en liten inspirationsinstagram med ca 1500 följare. Hon har nu fått sponsklämmor hem till sig mot att hon omnämner Hermine Hold i ett inlägg och ger ut en rabattkod om 15%. Tecken på att HH-gänget börjar bli tokdesperata eller smart strategi med billiga micro-influensers för att vända skutan?

      Jag tror de kör iDeal of Sweden och Daniel Wellington-modellen. Microinfluencers marknadsför typ gratis. De skulle skicka sina plastprodukter till min farmor om hon lovade att berätta för sina två dementa kompisar om dem.

        Hahaha

    Allt kan tydligen köpas för pengar..

    Det går rätt uselt för 5 av 6 par i Svindlande Höjder… pga död, svartsjuka, hämnd och tvångsgifte. Hade varit dramatiska inslag i ett influencersamarbete!

    ?

    Jag åker kollektivt till jobbet och brukar roa mig med att betrakta människor, typ vad de har på sig och så. Och det är nästan aldrig nån som har håraccesoarer eller scarfes på sig. En kollega hade iofs en scrunchie idag…

    Varför skrivs det inget om att Amir Akrouti blivit dömd för ringa narkotikabrott?

    Hahahaha ????

    Alltså, jag tänkte lite på isabellas dag igår.
    Åka in och träna i stan (30-50min i bil beroende på trafik)
    Åka hem igen för content dag (30min)
    Åka och hämta/lämna barn hos pingpong (30-60min?)
    Åka till stan för att äta middag (30min)
    Åka hem igen (30min) Kanske hämta barn påvägen? (15min till?)

    Lågt räknat brände hon 2,5tim i bil. Högt räknat 3,5tim.

    Äsch, vet inte vart jag vill komma med det här inlägget. Men det låter inte så effektivt om du frågar mig? Många resor fram och tillbaka. Känns onödigt flängigt?

      Hmm… du har alltså suttit och räknat ihop hur många timmar hon (kanske) suttit i en bil under gårdagen för att utvärdera hennes effektivitet?

      Kanske ett bra tillfälle att börja reflektera lite över varför du känner att du bryr dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.