Gynning pudlar samtidigt som My Martens hejar på

Igår skrev jag om Leif GW Persson och hans sågning av Carolina Gynnings rosévin, som hon i sin tur hävdar inte finns. Och aldrig har funnits.
Jag har nu förstått att det finns någon typ av bärig skapelse som går i rosa toner och att det kanske kan ha varit vad GW smuttat på innan han gav sitt utlåtande, men om alla alkoholhaltiga drycker som är rosa kan klassas som rosé-ish-viner låter jag vara osagt.

Carolina Gynning blev i alla fall inte särskilt imponerad över GWs sågning av hennes – enligt henne – icke existerande vin och kontrade med att håna hans bukomfång.
Nu har Carolina raderat sitt inlägg på Instagram och publicerat en ursäkt om att det var dumt att gå på hans utseende, samtidigt som hon känner att han gjorde det för att marknadsföra sitt eget, kommande rosévin ”GWs rosa”.

En som inte verkar tycka att det är någonting fel i att hacka på andra människors utseende är My Martens. Hon har istället skrivit det här inlägget där hon älskar Carolinas svar på tal.
Jag älskar också svar på tal, men då får de gärna vara lite smartare än ”men duuuuuuurå?” och gärna inte handla om en människas utseende. Jag gillar att Carolina hade en comeback men jag gillar inte hur den var utformad.
Hade Carolina skrivit om en kvinna så tvivlar jag på att My hade skrivit så här, men jag tycker inte man skriver så någonsin.
Och My som ska öppna gym och allt? En plats som på förhand kan vara riktigt laddad för vissa.
Ska man bara våga träna hos My om man smal och fit och kommer hon skratta bakom ryggen på de som kommer dit med eventuell bukfetma?
Nu tror jag inte att det var formuleringen specifikt som My ”hyllar” utan mer att Carolina ger GW svar på tal, men ändå? Så onödigt!

Så här låter det i Mys kommentarsfält:

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja detta tilltag var ju inte det mest genomtänkta med anledning av hennes nya verksamhet (hur länge det nu varar). Tror inte att jag skulle anlita en person som finner det roligt att gå på någons yttre attribut. Vem vet, hon sitter kanske senare och skrattar åt MIG och mina tillkortakommanden.

      Hur kan man bli kränkt för att någon inte gillar ens vin?

      Det är ju en smaksak precis som mat.

    Ett rosa vin.
    ”Det är inte rosévin!!”

    Så barnsligt allt detta. Sitter i mitt väldigt icke-influenciga kök och undrar om dessa foll inte kan tänka sig för en och två gånger innan de knattrar ur sig grejer på nätet.

    ”Hur kan detta jag skriver tolkas och bemötas utav de människor som jag ska influera mitt leverne på” Hmmmm…

    Känns som det är så många influencers som egentligen vill ”känna sig som alla andra” som skriver ut såna här dumma och ogenomtänkta saker, sen grinar de om att de minsann aldrig får vara dumma och oförsiktiga i sina uttal som andra ickekändisar.
    Jag drar slutsatsen att det är synd om många influencers att de måste hålla professionell nivå på sina sociala medier. Faktiskt. Hur många andra här orkar va döseriösa på sina jobb?
    Vem brukar INTE driva med sina branchkollegors utseende menar jag?

      Jag skulle bli väldigt ledsen om en kollega SKREV så här om mig, det blir så väldigt onyanserat och hårt. Till skillnad mot när man säger det till någon i ett roligt eller lämpligt sammanhang, så kanske jag skulle kunna tycka det var kul.. Även om jag har väldigt svårt att se att finns något roligt och lämpligt tillfälle att driva med någons utseende eller fysik. Ännu värre om det var någon som jag inte umgås med. Sen är det också sjukt korkat att sänka nån annans produkt som man jobbat fram och verkar superstolt över..

      Jag tränar väldigt mycket och om min pt skrev så här så skulle inte hon vara lämplig för sin yrkesutövning. Det är vad jag tycker iaf..

      Jag brukar inte drivs med mina branschkollegors utseende.

        Hon är sjukt dryg och verkar extremt ätstörd?

      Höll med dig fram till sista meningen. Försöker tänka efter om jag någonsin drivit med en kollegas utseende och svaret är faktiskt, nej.

      Pratat bakom ryggen har jag däremot om deras förmåga att göra deras jobb men utseende har inte varit alls varit fokus.

      Kommer kanske få mothugg för de här men ju mer tid jag bor utanför Sveriges gränser desto mer undrar jag om det är svensk kultur att hela tiden tänka på vikt och utseende. Visst finns det här också men det känns inte lika påträngande.
      Tänkte på det i helgen när jag läste en brittisk och en svensk instagram post som båda visade mat. Den brittiska skrev hur gott det var att äta ute i solen, skönt med helg etc. Den svenska sa att det var gott och nyttigt. Båda tallrikarna visade hälsosam mat men bara den svenska påpekade detta.
      Det är inte första gången jag ser detta heller.

        Sista meningen var mer i ironisk ton, att det är klart man inte driver om sina kollegors utseende. Fast det kan nog ha och göra med bransch också, vissa arbetsplatser har helt klart hårdare jargong. Betyder inte att det är okej dock.

        åh det där reagerade jag ofta på när jag tidigare läste fler livsstilsbloggar. Speciellt runt högtider som tex jul. Så fort det åts nåt så skulle personen alltid lägga till att ”tur att jag gått en långpromenad/tränade på gymmet/motionerade imorse”. Man kunde aldrig bara äta och njuta utan det skulle minsann kommenteras att det skulle förtjänas. Så tröttsamt. Värst var kvinnor 40 år och uppåt.

      Brukar dricka hennes rosa vin och har alltid sagt rosevin. Fattade inget när hon skrev”jag har inget rosevin”. Sen lärde jag mig bland kommentarerna här att det var något helt annat. Är inte så kunnig på viner märker jag…

    Nu ljuger du. Så du gillar inte hur Carolina formulerade sin ”comeback” men det är inget som märks i texten i det första (slarviga) inlägget. Utan det var något som du nämnde i förbifarten. Om det hade varit ombytta roller hade du formulerat dig betydligt annorlunda.

    ”Oavsett vilket så är hon lite ilsk, och passar på att ge GWs bukfett en känga samtidigt som hon dementerar att något uselt rosévin skulle bära hennes namn.”

      Precis! Camilla skriver ”Jag gillar att Carolina hade en comeback men jag gillar inte hur den var utformad.” Det kanske är så My också tycker… Men du ger My all skuld och du hyllar Carolina. Märkligt.

      Haha ja, det var så uppenbart att camilla inte tyckte att det var en grej för en dag sedan. Men idag är det inte okej och man får inte säga så någonsin!!!

      Ja ibland kännas som som att kommentarerna blir stammen för inlägg.. alltså som att åsikterna typ kopieras från kommentarer… Som du sa, det här med att ”om det var en kvinna” nämndes inte i inlägg 1. Men nämndes friskt bland kommentarerna

    ”När man gör fel ska man be om ursäkt”, skrev hon och bad inte om ursäkt. Classic.

      Haha tänkte precis detsamma. Hon bet ifrån i nästa mening igen…

        Men eller hur?! Jösses vilken omogen icke-ursäkt ?

    ”Offentligt kränka människor”…?
    Vänta nu, han tyckte att hennes vin smakade hemskt och misstog det för ett rosé. Vilket av dessa var att kränka människor?

    Hur gamla är de här människorna? ??‍♀️

    Känner bara att jag är ganska glad att jag inte gick högstadiet med dem.

    Hoppas att de som skriver att My är så dum faktiskt också skriver till Carolina att hon gjort fel och bojkottar hennes produkter oavsett om det är rosa vin. Kuddar, tavlor eller glas!

      Såååå trött på hennes kuddar och glas. Gynnings glas och kuddar är motsvarigheten till Lasse Åbergs musse-pig glas som alla fick på sin student för 15(ish)år sen.

        Jaaa, mardrömmen att jag ska flytta ihop med min pojkvän som har en hel uppsättning av Åberg-grejer han vill ha med sig ?

          Usch. Stackare där.

          Vi har en låda med makens Åbergs på vinden?

      Hennes produkter har jag bojkottar för längesedan, har sålt det jag hade kuddar, glas och smycken

        Trött på vulgotjejens töntiga barntavlor

    Vuxna människor alltså. Och offentliga. Fattar inte hur de är funtade.. Skulle inte ens skriva nåt liknande på min egen lilla privata fb mm

    GW har ju själv gjort nyheter av sitt bukfett. Han pratar jämt och ständigt om sin bantning, så jag antog att det var det hon menade, mer än ett kroppshån faktiskt.

      Nä du, försök inte med det.

      Sa om han tidigare har pratat om sin vikt (som jag antar han tycker han har/har haft problem med) sa ar det ok att kommentera negativt om den?

    Fragolino heter hennes rosa mousserande vin inte så konstigt att det kan misstas som ett rosévin trots att det inte är det.

      Fragolino by Carolina Gynning…
      Det verkar snarare vara något slags alkoläsk.
      7,5% alkohol. Rosévin brukar i alla fall ligga på 12-13%.
      Kallas Fragolino trots att man inte längre använder denna druva.
      Nu tillverkas det av ”godkända druvor med smaksättning av smultron”. Låter ju som läsk 🙂
      Men det påstås också vara ”ett delikat vin” fast jag kan förstå att om man förväntar sig ett torrt rosévin så blir man besviken 🙁

        7.5 är ganska saftgt för en alkoläsk. Dessutom i vinflaska.

    Att vara överviktig är i vissa människors ögon det absolut värsta. Du kan vara dryg, otrevlig, okunnig, fuska, såra, snåla och vara ignorant – det kan man se genom fingrarna med. Men är du fet – då jävlar!

    Om kroppen blir vad man äter och dricker, vad händer då med hjärnan om man ständigt läser allt detta fullständiga dravel på alla dessa inavlade bloggar? Fråga: hur många av er läser en bok i veckan? I månaden? Om året?

      Jag läser böcker OCH bloggar. I mitt arbete läser jag även mycket vetenskapliga artiklar så när jag kommer hem är det skönt att scrolla lite bloggtexter för avkoppling. Det kräver liksom inte så mycket att läsa. Lite som att se en dokusåpa eller lyssna på musik. Underhållande men lättsamt.

      En bok i månaden iallafall.

      Nu avslöjar du inte hur många böcker du själv läser men om tesen går ut på att bokläsandet gör en smartare så får jag anta att det inte är så hiskeligt många…

        Ge inte upp dina försök att argumentera. Bättre lycka nästa gång.

      Jag orkar faktiskt inte läsa så mycket skönlitteratur eftersom jag studerar. Då läser jag en bok/vecka eller ett tio tal artiklar i veckan. På sommaren kan jag läsa en del skönlitteratur, som avkoppling.

      Hur mycket läser du? Jag tänkte då på ditt undermåliga ordförråd.

        Berätta mer, då jag är så illiterat att jag inte förstår vad du menar.

          *illitterat

        Jag läste väldigt mycket skönlitteratur som yngre men när jag började på universitet så tappade jag helt lusten att läsa ”för nöjes skull” när jag kom hem. Att läsa all kurslitteratur hela dagarna gjorde att jag inte längre tyckte att det var avkopplande att läsa längre. Tyvärr.

          (Jag 08.58 är inte ts, utan en annan anonym som håller med dig om att inte orka läsa på fritiden?)

          Samma här. Saknar att läsa, men när jag väl försöker så går det bara inte.

      Jag läser rätt mycket skönlitteratur. Som gymnasieelev gillar jag att trycka in böcke på loven och kan läsa upp till fyra böcker då. Annars snittar jag en bok/månad eller varannan.

      Tja…jag snittar väl en skönlitterär bok i veckan när det inte är som mest intensivt med studierna. Det ena behöver inte utesluta det andra, men jag kan tillägga att jag bara läser den här bloggen och inte går in på influencerbloggarna.

      Jag läser 2 böcker per månad och besöker Bloggbevakning i någon kvart varje dag. Vad är din dom? Är jag fullständigt hopplös och tappad nu?

      Har ett jobb som är väldigt psykiskt påfrestande, så väljer att läsa skvaller och bloggar för att kunna lugna mitt kaotiska hjärta.
      Men läser väl 1-2 böcker i veckan. Förstår dock inte vad det har med något att göra?

      Jag har alltid en bok på gång. Är den halvbra till kass tar det mig ungefär en vecka att läsa ut den, men är den riktigt bra tar det två till tre dagar. Beror lite på vad jag hinner med mellan jobb, ungar, hund och hem. Prenumererar även på två dagstidningar och fyra tidskrifter. Får ytterligare ett antal branschtidningar i brevlådan för att vi driver företag (bläddrar mest i dem och läser bara valda delar). Bloggbevakning är den enda blogg jag besöker dagligen.

      Anser för övrigt att våra hjärnor är i behov av en hel del ”fullständigt dravel” för att orka med den tunga skiten i livet. Men det är klart, skulle man BARA läsa Bookens eller Bellas blogg och inga andra texter kan det nog vara fara på färde…

    Nej, hon ber inte alls om ursäkt. Hon säger att man ska be om ursäkt om man gör fel. Men sen kommer ju ingen ursäkt?

      Då får man dra slutsatsen att hon inte anser sig ha gjort fel, eller hur?

        Så kan det vara men då kan man ju undra varför hon tog ner tidigare inlägg och skrev detta. Om hon inte tycker att hon gjort fel så tycker jag att hon kan stå för det.

    Det här med kritik, citat från Expressens läsvärda artikel om hur reklamen tar över allt mer: ”Att kritisera är förbjudet: marknaden har gjort oss alla till individer och när man vill problematisera så skammar man.” Läsvärt!

    https://www.expressen.se/kultur/ide/hellre-blondinbella-an-kakan-och-zara-larsson/

    Lågt av Carolina ?

    Jaaa, mardrömmen att jag ska flytta ihop med min pojkvän som har en hel uppsättning av Åberg-grejer han vill ha med sig ?

      Oj hamnade lite fel ?

    Ja GW har väl i alla fall försökt gå ner i vikt på ”normal” väg. Inte som Martens och Gynning som båda lagt sig under kniven för att ta bort fett skulptera om sig.

      …fett OCH skulptera…

      Spelar väl ingen större roll tycker jag. Även de som har opererat sig ska slippa kroppsskammande.

      Håller med. Gynning har aldrig själv varit smal utan alltid lite köttig tills hon började banta och opererade bort fett från magen och passade på att köpa en rumpa. Plus silikonbröst, fillers överallt och nya tänder. Jesus.

        Va? Jag har alltid räknat Gynning som smal. Hon har aldrig sett överviktig eller ”köttig” ut.

        Ja, och finns det något som är äkta på den bruden? Du glömde nämna löshår också. Hennes röst, herregud hon skrattar ju som en karl!!

          Men sluta nu!

      Nu hackar ni på kvinnorna i sammanhanget igen.
      Tänk efter, alltid kvinnorna de hackas på och männen skyddas.
      Jävla dubbelmoral hela bunten.

    Äntligen nån som reagerar på Mys inlägg. Hon har inte fått en enda positiv kommentar och jag anser hon ska ta bort det. Men att säga nåt till My är som att hälla vatten på en gås. Jag tror hon glömt vad hon skrivit så fort hon sänt inlägget.
    Om Carolina tagit bort sitt inlägg borde skärmdumpen på Mys också bort.
    My är så snabb att hacka på folk som skriver om andras utseende men det här asgarvar hon åt. Hon borde skämmas!

    My är så pinsam. Full av hyckel. Köper följare och likes. Ena dagen är hon emot hårdträning nästa är det hennes grej och hon hårdtränar, ena dagen emot dieter men nästa går hon på diet. Ena dagen säger hon sig älska sin kropp, nästa dag att hon inte är nöjd och bekväm med den. Kallade sig lic PT trots att hon inte hade lic. Kallade sig hälsoinspiratör trots att hon rökte… plus massa lögner och olika versioner.

    Detta var väl ett sätt att fjäska för Gynning och eventuellt få en ny inflytelsefull kändiskompis som hon kan dra nytta av. Och så få uppmärksamhet och fler läsare och det fick hon nu, du gick rakt i fällan, synd.

      Ja My är pinsam hycklare. Idag har hon köpt instaföljare igen, 600 precis som för några dagar sedan, att hon inte fattar att det syns ? Hon har ju köpt sig större bröst också, och en platt mage/smalare midja och större läppar och fylligare kinder m.m.
      Ja hon har sina strategier Myggan.

      Hon vill nog bli kompis och dela träningsintresset!
      Här blev det nog mest fel………

    Men så feg Gynning är, pudlar för att nya killen är kompis med GW, ha ha. Ja man får slicka röv ordentligt om man vill vara med de mest kändaste och bästa som finns, nämligen GW Persson, så otroligt korkat att skriva något så dumt om hans utseende på sin insta. Killen den nya, som är kompis med kungahuset och säkerligen gillar GW skarpt, ja man behöver inte vara någon professor för att fatta vad de anser om Gynnings lämplighet att röra sig i kungakretsar när man inte kan tänka mer än näsan pekar, ingen klankar ner på GW!

    De som är överviktiga bör nog inte välja Mys nya gym, eftersom hon hånar de som är tjocka genom att heja på Gynning som hånade GW för hans ”bukfett”. Jag hade aldrig i livet valt My:s gym, tänk vad hon skulle skratta bakom ens rygg om man kom dit och hade en rejäl buk, håna de som är ”bukfeta” som Gynning och My gör, så otroligt lågt och ointelligent. Vet hut!

      Tycker inte Gynning är feg. Var väl bra av henne backa, även om hon kanske inte direkt bad om ursäkt… Att erkänna när man haft fel är väl bra?

      Fast hon pudlade nog mest för att hon fick kritik i medier i massor, hon förstod väl att hon gjort bort sig. Sen kändes väl inte ursäkten helt genuin men hon skrev att det var fel gjort av henne i alla fall. Pinsamt och barnsligt av henne, för o inte tala om My ?

        Till Anonym.

        Hon pudlade nog inte för att hon fick kritik i medier utan snarare för att hennes nya kille är kompis med Gw och han är även vän med kungahuset, liksom Gw är, hur korkat var inte det att kritisera kungahusets väns kompis??? Det kan man väl räkna ut med lilltån vad som var anledningen till denna pudling.

        Likaså My, nu pudlar hon om att hon skrattade åt Gynnings ”rim”, My tyckte nu i efterhand att Gynnings kommentar var ett roligt rim. Vilket definitivt inte var ett rim alls utan ren kritik mot GW utseende. Samma sak här, My pudlar naturligtvis också av kommersiella skäl, för vilken normal människa skulle kunna tänka sig att börja på hennes gym när hon gör narr av de som är bukfeta? Då måste man naturligtvis pudla i förhoppning att ens nya projekt med eget gym inte ska gå i stöpet.

        Tänk vad korkade vissa kändisar är, tror att inlägget försvinner bara för att man tar bort det. Det är redan ute för alltid i cybervärlden, har kopierats hur mycket som helst. Har ni inte lärt er något om internet vid detta laget. Tänk för faen efter innan ni trycker på sändknappen när ni nu visat er båda två ha lika dåligt omdöme.

    Jag blir så trött på detta PKträsk ibland.

    Men hur kan man kränka någon för att man inte gillar ett vin, hur korkat uttalande kan man göra ? Jag gillar inte Gynnings kladd på duk, anser att det är enormt överskattat och sånt som i princip vem som helst kan svänga ihop.

    Nu avvaktar lilla My med att blogga. Skulle tro hon tänker så det knakar nu för att komma med nåt lite nedlåtande inlägg mot läsarna att ”se hon, hon skriver minsann som hon vill”
    Eller så nämner hon inte inlägget med ett ord.
    Jo? För vad gör vattnet när det hamnar på gåsen, jo, det rinner av

      Tror mer på ett rejält snyftinlägg om hur synd det är om henne, och hur bra och fantastisk hon är, hur hon kämpar, och att hon är sååå god och sååå bra på alla sätt. Men att hon tänker så det knakar nu för att göra ett bra och manipulativt pudlande , det tror jag också. Men bästa vore väl att bara släta över det, glömma det och vara tyst bara.

        Eller så kommer hon att få problem med tanden eller att hennes extrapappa är sämre….Allt för att avleda uppmärksamheten om inlägget som nu också är borttaget!

    Nu trillade poletten ner hos My. Hon har raderat inlägget.

    Tidigare har hon skrivit att hon inte tar bort inlägg då hon menar ”att lagt kort ligger” nu var det inte till hennes fördel så då gick det bra. Huvudsaken att hon insåg till sist att kommentera och sprida nedlåtande synpukter om andras utseende aldrig är ok.

    Gw super och gynning knarkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.