The struggle is real för Dasha Girine

Vi bor på en backe, det är  det är jobbigt att gå med barnvagnen och jag vill kunna gå i klackar! //Dasha Girine

Om inte DET är en av de bättre anledningarna ni hört för att sälja en nyrenoverad lägenhet så vet inte jag!
KLACKAR!!!!!!!
Folk är hemlösa, hoppar mellan soffor eller tvingas betala ockerhyror för ett tredjehands-kontrakt men glöm det!
Dasha vet vad riktiga bostadsproblem är!
Backar! Och Klackar!
Och visste hon inte om att dessa två dilemman är livsavgörande för henne INNAN de flyttade och renoverade skiten ur den här lägenheten?
Ett litet tips!
Sätt dig ner och skriv en liten lista på saker som är livsavgörande för ditt framtida boende FÖRE du köper en ny lägenhet, eller gör som jag…var lite lösningsorienterad!
Svårigheter ger kreativitet! Se bara!
Går det att jämna backen med marken?
Bygga in ett litet rullband som på flygplatsen som för dig upp på kullens topp?
Kanske kan du få till ett samarbete för en liten, liten linbana upp till balkongen?
Eller boka in varje dag i fyra veckor där du beger dig till Hammarbybacken med dina värsta klackisar och klampa upp och ner tills den lilla gatbacken där du bor framstår som helt obetydlig?

Har ni fler tips till Dasha att övervinna detta livsavgörande dilemma – fyll på eller skriv under hashtaggen jag nyss skapade upp #backadashamotbackarnaochklackarna

Tack för tips!

 

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bellas sommarprat…. Hon berättade väl ingenting nytt? Förstår inte varför det blivit så upphaussat (kanske mest iofs av henne själv).

      Men snälla!!!!!!
      Spar det till ett actual inlägg om Bella då?
      S å tröttsamt??‍♀️??‍♀️??‍♀️

      Att hennes juristpappa inte hade lakan och att hon bara fick mackor med prickig korv. Annars inget nytt.

        Inte ens det är ju nytt, det där med lakanen har hon väl upprepat 25 ggr?

          Inget nytt i det sommarpratet. Har hört allt det där förut. Så besviken

            Musiken var bra. Särskilt Edith Piaf på slutet. Den blev min behållning 🙂
            Dock tycker jag synd om alla ”vanliga” Sommar-lyssnare som inte är pålästa som vi här på Bloggbevakning.

              Stämmer det att hon säger att gillis är född 2015 när han är född 2013? Såg det i en kommentar på instagram

                Japp

                Vilken fail! Supermorsan har inte koll på när barnen är födda..

                  Men sluta, det har hon säkert. Hon sa ju rätt datum iaf men året var ju Sallys födelseår. Lätt att säga fel, betyder inte att någon är dålig mamma för det.

                    Med tanke på att hon läst sitt manus 1000 gånger så borde hon känt att något inte stämmer när hon ser Gillis född 2015. Det gör man som förälder, sitter i ryggmärgen. Sen finns det undantag och där hamnade Bella.

            Jag är mest nyfiken vad den där Bruce eller vad han hette är för en som skall var med i Bellsans byrå förlåt agency!

              Kyle heter han.
              Bruce är killen från New Jersey med gitarr.

                Ursäkta

                ?

              Jag är mest nyfiken på vad denna agency heter. Hur kommer man i kontakt med den?

        Men det var väl Blondinbellas pappa?!

      Blev det inget Bella-bingo?

      Vet inte vad ni väntat er, spelar väl ingen roll vad hon säger, det blir fel i alla fall.

      DN är inte imponerade:

      ”Men en ”entreprenörsresa” – ordet används, tro det eller ej, inte förrän 37 minuter in i programmet – gör inget Sommarprat. Därför går historien om den komplicerade relationen till pappan som en röd tråd genom det som annars mest liknar en monolog från en anställningsintervju. (Det är ”jag ser möjligheter överallt” hit och ”jag är duktig på att ge andra energi” dit, pliktskyldiga uttalanden om att hon minsann är ”self-made”, och den obligatoriska frasen: ”Ja, jag har en adhd-diagnos).

      Tyvärr får Isabella Löwengrip inte heller pappaproblemen att framstå som särskilt betungande, ens när far och dotter förlorar kontakten i sju år. Kanske är det det tvångsmässiga försäkrandet om att hon ”slutit fred med sin barndom” som gör att inga känslor riktigt… känns.

      Och hur ”galen” är hon egentligen som år 2019 drömmer om att make it in America? Att hon med detta Sommarprat ”säger hejdå till Sverige” skulle kanske göra större avtryck om inte svenskar hade utvandrat till USA också före bloggarnas tidevarv.”

        Jag kände INGENTING när jag lyssnade.

          Tur att hennes fans som fått igenom sina kommentarer på bloggen tyckte att det var fantastiskt och känslosamt!

            Haha! Alla Ja-sägare på insta och bloggen! Inte en enda kritisk, ifrågasättande eller negativ kommentar. ”Sommarpratet var alldeles uuuuunderbart”

              Som hos Cissi Wallin då. Där raderas all kritik snabbare än snabbast och blocken kommer direkt därefter. Diskussion är Cissi inget fan av, det är märkligt då absolut inget i samhället kan förbättras utan det. My way or the highway funkar väldigt dåligt i kampen för jämställdhet och förändring.

        Och detta sommarprat var resultatet av ett halvårs slit med ett när samarbete med producenten som uppenbarligen bad henne radera hälften av det hon från början skrivit. Jag undrar hur den versionen såg ut.

        Med tanke på att hon rapar upp exakt samma sak som hon sagt i flera års tid så borde det ha tagit henne max ett par dagar att skriva. Och tänk vad hon hade kunnat filosofera kring alla böcker hon säger sig läst, alla människor hon träffar och olika kulturer hon mött på när hon rest, gjort något intressant av allt hon säger sig varit med om senaste åren. Men hon saknar verkligen ett djup och är mer som en robot.

          Och tänk att Sommarpratare sänt direkt ! Undra om namn vågat IL att göra det. Och ang musik har hon själv valt vet att vissa inte alls vill utan låter producenten välja.

          Alltså detta sommarprat och hennes inlägg om hur hon kämpat hela kvällar sedan november för att få ihop det visar bara att hon inte är särskilt kompetent.

            Var är teamet när man behöver de?

          Men snälla! Det får man väl förstå att det tar tid att fi ihop ett prat som låter bra och som tar upp skilda saker och viktiga saker i ens liv och även personligt, det tar såklart tid att sätta ihop även om det inte är så långt. Så du tycker att hon skulle ha pratat om böcker och kulturer eehh okej.. Asså. Sen får ni väl förstå att bara för att ni är några som hört allt tidigare så har inte alla vi andra det, majoriteten har inte hört allt det tidigare.

        Myten om ettan på Kammakargatan lever vidare.
        Bella fick låna lägenheten några helger av pappans nya sambo.
        Bella trivdes inte hemma eftersom hon fick dela rum. Pappan hade ju en ny familj.
        Istället för att flytta tillbaka så flyttade Bella först in hos Marcel, sen bodde hon med en kompis ett kort tag på Kungsholmen och så flyttade hon ihop med Nils. Hon var då 17 år.
        Sen saknar man förstås omnämnanden av de som hjälpte Bella med bloggen i början dvs pappan som startade Spotlife (det gjorde inte Bella), GLife som var bloggcoacherna, Kreativa butiker som var med när Bellme (nätbutiken) startades och Haléns som var företaget som Bella startade Classified med.

          Oj vad du verkar insatt och vet mycket, hur kan du veta allt detta? Är du pappan som är här och ständigt kommenterar, ständigt illa om Bella oj. Men du hon sa fina saker om dig iaf. Så du tycker att Bella skulle sitta i sitt sommarprat och rabbla upp alla som hjälpt henne och samarbetspartners… eh okej, och så gnäller folk om att det inte var personligt ööhhh.

            Skojar du?? Allt det här är mer än välkänt för oss som läst Bellas blogg från start.

            Jag är inte någon ”pappa”. Inte Bellas pappa i alla fall.
            Varför skulle inte dessa fakta vara kända för den som följt Bella sedan begynnelsen?
            Bara för att du verkar dåligt insatt i detaljerna behöver inte alla andra också vara det.

          CAM CAM LYFT DEN HÄR KOMMENTAREN!!!!

        Läste just DN’s recension, eller ska man kalla det reaktion. Inte förvånad över gäspvarningen som sommarpratat verkar har sänt ut.

        Lyssnade i prick 47 sekunder. Hennes röst. Noll känslor. Empatilös. Fejk. Så så så krystat.

        Alltså producenten, avgå!!

          Man kan ju inte råda över ain egen röst så den kommentaren är ju irrelevant och bara elak.
          Sen att pratet var helt ointressant, ja.

        kommentarer i modd.

      Jo att gillis är född 2015?? Det stämmer väl inte???????

        Nej han föddes 2013

          Älskar att hon säger fel födelseår på sin son ? sa direkt, han är ju inte född då och det är inte ens mitt barn

            Skulle inte förvåna mig om hon gjorde det med flit för att skapa en ”snackis”

            Sally är väl född 2015, så hon kanske bara blandade ihop det eller sa fel. Men illa att hon inte upptäckte det och ändrade ?

      Bra summering i DN:

      Isabella Löwengrip, även känd som Blondinbella, går bort sig i cv-rabblande och framgångssagestereotyper i sitt ”Sommar i P1”, skriver DN:s Greta Thurfjell

        Hon verkar helt oförmögen att reflektera kring något utan kan bara radda upp fakta. Hon får en möjlighet att visa en annan sida av sig själv där känslor och reflektioner över hennes liv utöver jobbet tar plats och så väljer hon att endast återberätta ett CV om sitt liv. Jag tror inte hon har ett annat läge än detta ytliga och hennes producent slet säkert sitt hår och gav till slut upp och meddelade redaktionen att det blir inte bättre än så här.

          Precis! Jag tror inte hon ens kan växla upp och bli djupare och mer personlig än så här! Hon saknar helt enkelt djupet. Lite skrämmande och hon känns inte som en genuin person

          Bella koketterar med sin sociala inkompetens. Hon får det att låta lustigt t ex att hon kommer till sammanträden tio minuter sent för att slippa small talk när alla samlas. Jag tycker inte en sådan egenskap är lustig. Inte heller oförmågan att behålla vänner.

            Nä mer sorglig

            Det tycker jag iofs är ett skitsmart tips som jag tänker anamma direkt. Med vänlig hälsning Hatar Möten-78

          Enligt Bella:

          ”Jag är van vid att vara i min arbetsroll, men här kommer jag blotta mig själv på ett annat sätt. Nu är jag bara Isabella, och att få berätta om hur mitt liv ser ut bakom kulisserna känns läskigt.”

          Gick ju så där.

            Ja, det var ju en ”riktig kärlekscirkus bakom kulisserna” för ett tag sedan.
            Den fick man inte veta så mycket om 🙂

        Men observera att hon inte gör någon reklam. Man var ju rädd för att det skulle bli som när Leila Lindholm sålde in sig själv och allt hon marknadsför.
        Tveksam om Bella ens ville göra reklam för Löwengrip, Hermine Hold, Flattered osv. Känns som hon checkat ut från allt annat än sitt internationella projekt. Producenten behövde nog inte ta någon strid om detta.

          Den halvan som raderades var sannolikt full av reklam, det går i linje med hennes sommarprat att ha fått in hennes olika varumärken i hennes CV-sommarprat.

      Jag slutade lyssna när hon berättade om hur hon tyckte att kunskap om bergarter (”stenar”) var oviktig kunskap eftersom hon personligen inte kunde tjäna pengar på det. Gud.

        Haha wow! Har inte lyssnat men säger hon så?

        Hon hade kunnat tjäna pengar på drt genom att utbilda sig i Geovetenskap på högskola/universitet, men då måste man såklart ha gått ut gymnasiet först.

        Men hon är bra på kemi.
        Allt är ju kemikalier och jordgubb inget grundämne.
        Odödligt uttalande 🙂

      och varför är hennes sommarprat bara 53 min? Alla andra har 90 min.

        Är det inte exklusive musik?

        Nej det brukar väl vara 60 min, det är lite kortare för att musiken kortas ner.

          Det framgår i början av podden att musiken är nedkortad av upphovsrättsliga skäl. Gäller också arkivet av tidigare sända Sommar i P1.
          Sveriges Radio har inte rättigheter att spela fullständiga musikinslag i SR Play och poddarna utan att betala extra för en utökad licens likt den man har för radiosändningarna.

      Så BESVIKEN!

      Jag tyckte det var en del nytt, det var gripande och intressant. Hon pratade väldigt bra, glatt men även berörde ett par gånger så tårar nästan kom. Det kändes verkligen ärligt och äkta, modigt. Bra sommarprat! Lyssna alla för ni behöver inte oroa er för hon tjänar inga pengar på antal lyssningar nej nej så det är fritt fram att lyssna.

        Har vi lyssnat på samma?

        Hej Isabella eller hennes arbetskollega

        Haha började också gråta, nu när jag läste din kommentar ?? kan du dela med dig av vad du blev berörd av? Eller är du ironisk och skojar? ?

          När hon pratade om akne och mobbing i skolan, och när hon sa att hon sakar sin pappa. Har själv lidit av akne och dålig självkänsla och saknar min pappa så kanske därför då. Tack för att ni hånar, fint det. Men antar att ni inte mår särskilt bra ni heller.

        Tårar? Det är något som jag har svårt för när det gäller Bella. Hon lockar fram många känslor hos mig men några tårar fäller jag inte.
        T ex stalkerberättelsen känns inte heller den äkta och ärlig även om den är ”sann”. Och återföreningen med pappan har jag också svårt för. Har de över huvud taget någon kontakt idag?
        Nej, jag har följt Bella alldeles för länge för att vara annat än cynisk. Hoppas dock att hon en dag kan överraska mig positivt på något sätt.

          Stoppas tyvärr från att svara, det säger en del… tänk er för lite, fy alltså.

    Larvigt inlägg…

    Ja livet är hårt för den mamman förstår man???‍♀️?…
    Hade jag på fullaste allvar kommit hem och neddelat sambon att vi ska sälja huset pga backar så hade han nog sett till att skriva in mig på ”De priviligerades avdelning”…
    Herregud så dumt.

    Snälla Camcam lägg ner dessa larviga ordbajseriinläggen! DU ÄR INTE ROLIG!

      Skriv om Bella ist!

      Ja, verkligen. De är sjukt tröttsamma. Finns det nån som gillar dem ens?

        Jag! Tycker de är roliga och lite raljanta. Bra att mixa upp med mellan Bella och smygreklams inläggen 🙂

        Tyvärr är Camillas osammanhängande meningslösa ordbajseri tillbaka igen och det är ofta ett tecken på att hon inte mår psykiskt bra för tillfället.

          Jag tackar för hobbydiagnosen men mår bara fint just nu. Sitter i skuggan tillsammans med vovve och fästman. ?

      Håller med! Tråkiga! För mycket utropstecken och för uppenbar ansträngning för att försöka vara rolig! Uppskattar ej! Hejdå!

    Det är okej, jag kan offra mig och ta hennes lägenhet.
    Hon kanske vill byta? Jag bor i en pytteliten lägenhet på den skånska landsbygden. Ganska platt och klackvänligt!

    Hahaha, ja man ska ju vara snäll men herreminje. Jag har bott på 12:e våningen trots hisskräck, jag har haft ett kök som var en kvadratmeter stort och jag har ibland fått pendla över en timme enkel väg till jobbet. Och jag anser att jag har haft tur på Sthlms bostadsmarknad och varit tacksam för mina andrahandslyor med alla deras för- och nackdelar. Var ju fin utsikt från 12:e våningen ?

    Tänker en sån lite trapphiss uppför backen kunde vara något?

      Ooohhh, her struggle is real U know! ????

    Inte lätt att råkat flytta in just på Brunkebergsåsen med klackskor och barnvagn. Stackarn! ?

    På det stora hela är det väl bara att gratulera Dasha till att hon faktiskt har råd att välja. Och tyvärr till att Stockholm är ganska backigt öht…

    Önskar uppriktigt att Dasha aldrig får större problem än dessa. För tyvärr är pengar ingenting värda när det kommer till liv och död. Absolut ingenting!

    #springfortherese

    #glominte

    ?

    //Moa

      Nu har ju iofs hennes mamma varit sjuk i cancer så hon har nog upplevt verkliga problem hon också.

    Dashas har min verklighetsuppfattning är nog så långt ifrån varandra en kan komma. Hela det här snacket om att hon blev ensam när vännerna flyttade till Östermalm och bodde kvar på Kungsholmen … He-rre-guuud, vad kan det emellan vara, 5-10 min på en buss?!

    Dasha är den minst likeable influensen som finns

      Håller tyvärr med… Satt bakom henne på en uteservering nyligen och blev förvånad över hur hon betedde sig. Riktigt dryg och otrevlig mot personalen på stället, snackade skit om andra med sitt sällskap. En bekant till henne gick förbi restaurangen på gatan och hälsade, Dasha överöste personen med komplimanger över outfit osv, för att direkt när personen gått iväg spendera 10 min pratandes med sitt sällskap hur ofräsch och tjock personen blivit. Hon kändes verkligen inte genuin och äkta, men kanske inte är många influencers som är det heller

        Vad tråkigt att läsa, har följt henne länge och alltid känt att hon är genuin ?

    Byta skor efter backen? Nej de är väl för fina i kanten för det. Eller bortskämda snorungar!

    Men alltså man får ju snygg röv av bavckträning! Har hon inte tänkt på det.

      backträning, har lite ansiktsolja i ögonen idag känner jag

        HAHAHHAAH

      Bakträning ?

    Tråkigt och meningslöst inlägg

      Tråkig och meningslös kommentar. Tihi.

        Tråkigt och meningslöst svar

          Tråkig och meningslös tråd

    Den som ständigt går i klackar kommer så småningom att få svårt att gå i backar, ja, då senor blir förkortade och man så småningom ofta får hallux valgus mm mm Lika bra då att skaffa boende på plan mark på en gång.

      Kanske billigare att bara sluta gå i klackar, tänker jag. Men så är jag ju ingen influenceeeeeer heller

      Har sprungit på klackar i 40 år och klarat det fint även om det var lite svårt att klämma in fötterna i fotriktiga skor den dagen jag slutade jobba och flyttade ut till en ö utan asfalterade gator?

    Tror snarare hon vill bo på Östermalm

      Jag tror också den riktiga orsaken är någon annan, det där med backen är bara ett svepskäl…

    Hon kan väl ha ett par andra skor med sig och byta i backen. De ryms lätt i barnvagnen.

      Nej, hur skulle det se ut? Då kanske inte skorna matchar till outfitten.
      Dessutom tappar man lätt balansen om man ska ta selfie med sprättben i uppförsbacke, så det är lika bra att flytta. För att skapa content liksom.

    Måste ändå vara najs att ha ett sånt liv där man kan byta bostad hux flux pga en backe. Låter liksom lätt och problemfritt

    Känns så skönt att höra att Bella tjatade om samma gamla saker för jag ville inte lyssna på ett par dagar eller kanske inte alls, vill liksom inte bjuda henne på att skriva in i sitt cv att hennes avsnitt är det mest lyssnade i Sverige… så jag avstår helt. Och det känns som att jag inte ens är nyfiken ens efter era kommentarer, så tack till er. Längtar till imorgon så jag får lyssna på nytt avsnitt med ny person.

      Äh, det har invånarna i Umeå redan fixat! 1 lyssnare = 10, så hon blir snabbt världens mest uppskattade sommarpratare. Heja!

    De flyttar ju såklart av någon annan anledning som de inte kan berätta om pga vill inte skrämma bort köpare. Typ högljudda skitjobbiga grannar och liknande. ?‍♀️

      Tänkte precis samma sak. Rätt uppenbart att anledningen till sälj är en annan ? Eller så har de fått ett så pass bra bud att det vore vansinne att tacka nej, men det är ju ”fult” att prata om pengar så då behöver man hitta på andra anledningar.

    Kan väl tycka att samma gäller för Bianca och hennes nya lägenhet där hon har rivit ut ett 1 år gammalt kök och renoverat hela lägenheten. Bättre då att köpa en lägenhet som inte är nyrenoverad och göra om än att slösa på jordens resurser…

    Varför måste Blondinbella flyga till NYC för att signera avtal?

    Min man signade precis ett nytt jobb i Kina, och de nöjde sig med en faxad signatur. Varför funkar inte det för Blondinbella?

      Därför att hon vill kunna filma lägenheten och ta en ”high five” bild till Instagram med hyresmäklaren aka hon vill skryta

      För att hon vill känna sig viktig.

      Men snälla.. hon gör ju en del annat också, kollade på lägenheten bl a innan de signade, och företagsmöten.

      För att Bella vill äta glass i New York på Instagram.

      Vem har en fax? Om man inte jobbar på en statlig myndighet då…

    och varför är hennes sommarprat bara 53 min? Alla andra har 90 min.

      Jag måste ha missat ngt, trodde att det var kl 13.00?

        13 på radio men avsnittet släpps som podd 07.00..

      I poddversionen är musiken nedkortad.

    Do some good today!

    Please sign the petition below and help stop the horrible torture of Dogs!

    https://action.hsi.org/page/40842/action/1?&ea.tracking.id=website&_ga=2.87403280.982535143.1561363380-732371040.1561363380

    Annars spper Emmaljunga en elbarnvagn (som en elcykel, hjälper till i backarna) snart

    Dasha och hennes kille säljer för att dom överbelånat sig för att göra renoveringen och sitter nu på en månadskostnad som är alldeles för dyr för vad dom klarar av..

      Fast de säljer ju för en miljon mer än de gav. Med spons lär de inte lagt så mkt på renovering..

        Att de säljer för en miljon mer än de gav utesluter inte att månadskostnaden blev för dyr.
        Den miljonen får de ju först när de säljer…

    @Camilla – Hur kommer det sig att du inte granskar Dashas olika bolag som hon startar för att sedan avsluta max 1-2 år därefter? Anna Hibbs besvarade en kommentar i hennes frågestund på hennes blogg att Dasha inte sköter sina företag helt lagligt så där har du något du verkligen kan gräva i.. Något som skulle förklara en del hur hon går runt och shoppar Chanelväskor till höger och vänster utan att ha en nämnvärd inkomst..

      Jag har på tok för lite kunskap av det för att kunna göra en granskning tyvärr.

        Jag kan hjälpa att analysera om jag får siffrorna… =)

    Hahaha jag dör! Gick in här för att tipsa om Tramsfrans ”sammanfattning” av Blondinbellas sommarprat – som jag trodde var PÅHITTAT LARV – men inser från era kommentarer att det är en RIKTIG sammanfattning. Hahahaha herregud! ????

      Tack för tips. Den var lysande!!

    Det roligaste svepskälet angående flytt som jag hört var när ett finsk-amerikansk par skulle flytta tillbaka till USA efter att ha bott i Finland ett par år. I Finland bodde de ute på landet på en mindre kommun typ två mil utanför en större stad. Amerikanen sa att de är tvungna att flytta till Kalifornien pga luftföroreningar (!) i den där finska staden (där de inte ens bodde i) och att det är inte tryggt (!) att bo i den där staden ? De var inga problem med varken luftföroreningar eller tryggheten i den där staden, jag bodde då i centrum där och märkte inget av de påstådda problemen. Så ja visst, det är säkert både renare och tryggare att bo i Kalifornien jämfört med en finsk småstad ? Not.

      Sorry: ”jämfört med en finsk småkommun” skulle det stå.

    Hur går det med ILs poolbygge? Det verkar stå stilla. Har samarbetet gått åt skogen?

      Jag tror att det blev protester till Lidingö stad mot trädfällningen. Läste på Instagram att några skulle anmäla.
      Man får faktiskt inte fälla träd hur som helst även om det är på den egna tomten. Och Bellas tomt ligger precis intill naturreservatet.
      Möjligt också att entreprenören hoppat av eller avvaktar tillstånd att fortsätta.
      Poolen och poolhuset var väl för övrigt bara till för att öka värdet av huset. Jag tror inte Bella behåller det så länge till.
      Om hon ändå ska vara ofta i New York och på andra ställen räcker det med en lägenhet även i Stockholm.

    Åh herregud vad löjligt att man stoppas från att kommentera om man försvarar Isabella och skrev positivt om hennes sommarprat. Alltså snälla…

      Kommentera på Bellas blogg om du vill berömma henne.
      Där släpps positiva kommentarer garanterat igenom!

        Ja varför skulle de inte? Så här får man inte skriva positivt om henne, nej lika bra att låta bli för då skriver någon att man är anställd av Bella. SÅÅÅ löjligt, jäkla trams här men lika bra att strunta i denna blogg då.

    Varför har de använt Mäklarhuset i Hammarbyhöjden för att sälja deras lägenhet? Jättekonstigt ju. Deras lägenhet har inte varit annonserad i deras fönster heller… går förbi där varje dag. /Höjdenbo

      Hon nämnde att hennes vän jobbar där. Säkert därför.

    Kan vi inte reflektera över att Dashas pojkvän faktiskt kör bilen, har han äntligen fått körkort?! Tut tut! Hon körde ju till och med höggravid till sin egen förlossning, så skönt att det verkar löst nu.

      Han har ju haft körkort hela tiden, han var ju hennes handledare när hon övningskörde.

      Lol, Douglas har haft körkort jättelänge, långt innan de blev ihop iaf.

    Jag har flyttat av exakt den anledningen med. Lägenheten låg jättefint med utsikt över hela staden, magiskt på kvällarna. Men efter ett år var jag så jävla trött på backarna och trapporna så jag flyttade. Numer skulle jag aldrig välja ett boende som låg så. You live and learn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.