The battle of the bikinis

BFFs men också konkurrenter när det kommer till att klä årets sol och bad-nymfer i passande plagg.
Jag pratar givetvis om Hannalicious och Molly Rustas.
Dessa två vänner släpper nämligen kollektioner med badkläder – Hanna var först ut – och jag undrar vem som kommer gå vinnande ur designstriden.
Av det jag sett från Molly än så länge så lutar det åt att det blir Hanna som får min röst. Hennes badkläder är både snygga, ser bekväma ur och verkar vara för flera olika typer av kroppar än Mollys minimala bikinis-
Jag blev faktiskt riktigt imponerad av Hannas kollektion och jag skulle gärna bära flera plagg från den.
Snygga och säkra, så till vida att tuttarna inte riskerar att ramla ut om man tvingas ta ett snabbt steg åt sidan eller gör en hastig svängning med överkroppen. 🙂

Men…än så länge har jag bara sett de smygtittar som Molly släppt, så givetvis återkommer jag med ett inlägg om även hennes kollektion när den släppts på Chiquelle.

Här hittar ni alla plagg ur Hannas kollektion och som vanligt så är inte det här ett betalt reklaminlägg. 🙂

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Biniki?

    Binnikemask?

    Jättefina faktiskt!

    Tycker alla är väldigt snygga faktiskt och passar många olika kroppar. Bra av henne!

    Faktiskt bland det fulaste jag sett i badväg… Och då menar jag inte snitten, de är helt okej, men färgerna? Mönstren? Ränderna? Kombon av allt? Skärpen?! Nej.. Bara nej. Ser otroligt tacky ut.

      Färgerna? Sen när är svart och vitt ”tacky”? ? Eller rött och grönt? Då måste de multifärgade bikinisarna från H&M vara väldigt ”tacky”!

        Jag tyckte den orange/röda var mindre snygg, och mönstret på den första är i mina ögon en horribel version av ormskinn… Sen tycker jag ränderna förstörde övriga bikinis. Svart & vitt i det där mönstret på baddräkten påminner om en pingvin.. Helt och hållet inte MIN smak men kul för henne att de säljer slut!

      Hahah VA.

      Inte fulaste jag sett men väldigt ”vanliga”. Tänker på badkläder man köper i en sportaffär, typ Stadium… väldigt mammigt och tråkigt(de på nedersta raden var liiiite roligare men inget man inte sett hundra ggr förut)

        Mammigt? Det håller jag verkligen inte med om.

      De flesta vi ser i kollaget ovan är ju svarta?

      Tycker båda snitt och färger ser ut som något en 70-80 år gammal tant skulle gilla. Gammaldags och tråkigt.

        Haha skyldig fast jag har en bit till 70. Står ut med att vara tant.
        Kan hålla med om brist på färg.

    Så glad att jag har en bikinikropp!
    Jag har en kropp + en bikini 🙂

      ………. ughhhhh

      Ja, vi har hört den frasen i några år nu

        Tråkiga ni är, är väl bra med en positiv kroppskommentar även om uttrycket inte är nytt.

    Så skumt att man ofta stoppas om man svarar T r H, man får inte gå emot henne tydligen, mycket skumt. Galen människa som sitter här och skriver dag som natt och ska ha sista ordet och hatar bella och kämpar med att smutskasta henne och att påverka andra till att tycka och tro illa om henne, och drygar sig mot andra här inne. Märkligt. Hon är väl Syster Y också och vissa tror att hon är C, ja troligtvis och hennes man.

      Det är väl ändå ganska ofta som folk ”går emot” TRH av det som visas. Så att man bli stoppad av det låter osannolikt

        Ja, det är inte alltid lätt att begripa varför man hamnar i modd då och då.
        Jag har då inte förstått varför en vanlig och beskedlig kommentar rätt som det är hamnar i modd.
        Och jag är noga med att inte trycka ”Skicka kommentar” alltför snabbt efter sista tecknet är skrivet 🙂

        Klara Färdiga Gå, foliehatt på!

        Kritik av Camilla och Cissi Wallin har tidigare lett till att inga fler kommentarer släpps fram från det ip-numret. Det verkar ha skett en bättring där, till viss del iallafall.

          Jag tömde hela moddlistan på ip-nummer för ett tag sedan. 🙂

      Dax att ta av sig foliehatten kanske? Finns dom som blir uttråkade & trollar, innebär inte att det alltid är samma person.

    Blä, skulle aldrig ha på mig det där. Höga i midjan och exakt helt fel ”mellanskärning” i rumpan (för mkt tyg för ”string” och för lite för att hålla in rumpan utan kanter…)

      Varför finns det inte fler bikinitrosor som håller i magen. Som en hör del fast bikini. Här finns en bra affärsidé.

        För att man vill kunna andas när man badar? Ofta ger ju sånt hålla-in-plagg gaska osmickrande valkar där de tar slut också.

    Ebba von sydow lägger upp en bild på hur hon och hennes barn träffas igen efter en vecka borta, och de rullar i gräset och har på sig matchande kläder och en proffsfotograf fotar och så visar det sig vara omarkerad reklam för polarn och pyret (bilden läggs även upp på polarns insta).

    Allt kan säljas för att konsumtionshetsa lite, även fina återföreningar med sina barn.

      Det vore väl antiklimax att behöva reklammarkera en så spontan och personlig händelse som återförening mellan mor och barn efter en vecka!
      Man begriper ju att Ebba inte vill befläcka innerligheten i detta med något så tarvligt som en markering att hon faktiskt tjänar pengar på den fina stunden 🙂

      Äh, det kanske skulle suttit en reklammarkering på inlägget men det är väl rätt uppenbart att hon använder en gammal bild. Antagligen eftersom det inte stod någon proffsfotograf och väntade vid sommarhuset utan att det var en helt vanlig mamma som svängde in efter en lång och svettig resa.

        Vad är det för mening med Instagram om man använder en gammal bild?
        Instagram är väl precis vad namnet säger dvs bilder och händelser i den stund de sker.
        Borde vara förbjudet att lägga upp arkivbilder på Instagram 🙁

          Hahahaha! Skönt 🙂

    Nä, det blir vanliga badbyxor i år igen…

      Äh, kom igen?

    Har man inte råd kan man ta grannens gardiner. Du frågar om du får mäta radon ”Gratis såe klart!” Sen snor du gardinerna och klipper ut får organ och ben och så. Sen kan du gå ut på badstranden med fet plånbok och korvben eller vad fan ungdomarna nu tar bilder på. Hejdå.

      Vilka får organ klipper man ut för att ha som bikini? Seriöst nyfiken, jobbar med får själv och visste inte att jag kunde kirra en billig bikini på arbetet

        Alla får minst ett organ. Hejdå.

      That’s enough internet for you.

    Såg ni att Laila Högfeldt bilat i Europa med en Tesla?

      Föemånsbil vettu ?

      Ni går minste om att se denna kvinna resa på fina ställen jorden runt. Hon har en imponerande väsksamling beståended av Chanel, Louis Vuitton, Gucci accessoarer och tja allt möjligt. Ni är bara avundsjuka på henne.??

        Jaha och vilket av det du beskriver skall jag vara avundsjuk på?
        Känner inte känslan nämligen.
        Den brukar annars göra sig påmind när någon är riktigt duktig på något.
        Typ spela ett instrument, bygger ett hus, målar helt fantastiskt, skriver en text som drabbar mig, löser något allvarligt. Ja Du fattar?

          Jag tänker att det är ganska ovanligt att vuxna människor går runt och är avundsjuka på andra? Klart man kan önska att man hade mer pengar ibland, men ren avundsjuka har jag nog inte känt sedan jag var liten och en kompis fick nya blinkskor, fast hon redan hade ett par.

            Va? Finns mängder av avundsjuka och missunsamma vuxna. Gemensamt för dessa skulle jag däremot tro är att de inte är helt nöjda med sin egen situation och livsval.

        Finns hundratusentals konton från världens alla hörn där man kan se väsksamlingar och besök på fina platser. Hashtag Chanelbag har 5,3 m inlägg.

        Är klart nöjd med allt fint jag själv har, och ännu mer nöjd över att känna NOLL behov att desperat försöka jaga följare och/eller visa upp mitt överflöd på Instagram.

        Jag är generellt ganska lättimponerad, men jag har faktiskt aldrig känt mig imponerad av någons ”väsksamling”.
        Liksom grattis, du har köpt 200 väskor till överpris och nu står de i något slags garderobsvalv och du vågar inte använda dem utomhus.
        Mycket imponerande

      Tror inte att det var en tesla snarare en Fiat.

      Gick in och kollade men hittade inga väskor ☹️

    Tycker de var snygga badkläder! Äntligen underdelar som inte visar halva snippan eller som ska skära in i rumpan. Förstår att det är trendigt med minimalt men alltså njaaa…

    Kolla annamatkovich stories doppar fötterna i en hink på arbetstid i kontoret. Är man gravid så gör man vad man kan. ??

    Baddräkt är ju bara för dom som ätit godis och chips hela våren, bra backup……

      Älskar godis och chips

        Jag med! O kakor!!

          Jaaa kakor! Helst chocolate chip cookies från marks and spencers eller dominos. De från dominos kommer varma ? kan varmt rekommenderas om ni är i uk.

      En kropp är en kropp är en kropp. Oavsett. Tänker ha bikini hela sommaren. Jag och min chipsmage.

      Eller för sånna som mig som har fått höra fula ord om min kropp så länge jag kan minnas och därför inte är bekväm med att vara för naken bland folk? men hemma i spegeln är jag vrålsnygg?

      Backup för vadå?

      Perfekt, jag har bara ätit pommes och glass! Bikini here I come!

    baddräkten på sista raden i mitten hade jag kunnat tänka mig 🙂

    Min ”gamla” mamma hade kanske gillat dessa badkläder…

    Backup för vadå?

    Reklam för Hannalicious och nakd igen ja. Jag tror ju att det är samarbete av något slag men du behöver inte komma med någon stöddig eller käck bortförklaringsrant, jag tror det ändå så bespara dig den tiden.

      Anmäla till RO eller KO? Så får du svar på den frågan? Eller ska jag anmäla mig själv för att en gång för alla få slut på spekulationen? Vilket är bäst tror du?

      Å du gör jävligt bra smygreklam för foliehattar.

      ?

    Jag råkar vara en person som älskar dom där minimala bikinisarna (skulle aldrig drömma om att köpa en baddräkt haha!) och kan meddela att dom är jättesvåra att hitta!
    Scrollar genom klädaffärerna online och på stan och det finns ju BARA höga trosor som håller in (täcker) magen, och numera massvis med baddräkter…

      Då kommer nog Molly Rustas kollektion falla dig bättre i smaken tror jag…. Så håll ut! Det kommer! 😉

        Ja jag kollade igenom hennes instagram, verkligen en estetik i min smak ☺️☺️????
        Men skulle kännas SÅ fel att handla en influensers prylar,….

      Håller in? Nä inte lätt att hitta sådana. Baddräkt blir det för mej. Trivs bäst så.

        Ja det är väl därför höga bikinis görs? Eller? ??

    Jag önskar istället en kollektion med snygga uv-tröjor för vuxna. De som finns i surfbutiker och på nätet är ofta osmickrande, snooooortajta och kostar typ 95 $.

      Bra sak att påminna om, det glömmer man ju ens finns! Brukar du bada i tunna vanliga kläder annars? Surfarna kör långärmat och tights ibland tänkte jag…

        Jag badar inte så mycket, men OM jag gör det brukar jag ha en (ful) uv-tröja. Vanliga T-shirts, typ bommul, har bara en motsvarande spf 10 när de blir blöta. Det hjälper tyvärr inte en pigmentslös som mig 😛
        Min fula uv-tröja har spf 300+, vilket känns säkert och bra. Annars kör jag snabbdopp och sen fort upp i skuggan och på med kläder och hatt, alternativt badar på kvällen. Men ibland vill man ju bara vara en vanlig människa och skutta runt en längre sund i vågorna och njuta av allt det härliga.

          Oj, visste inte att det var så lite! Man vill ju inte bada i jeansskjorta direkt ?

    TIPS! Petra tungårdens kollektion med klänningar är kopierade av amerikanske it-märket realisation par

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.