Reklamombudsmannen avvisade alla mina anmälningar

Att det ska vara så svårt att få sina anmälningar utredda?
Jag bad ju om att få ut alla anmälningar mot mig från KO för att be RO utreda dem, då det går snabbare jämfört med KO där anmälningarna bara utreds om man dras till domstol, men där gick jag bet.
Jag får alltså inte anmäla mig själv – vilket i och för sig är logiskt – så jag får väl uppmana alla som känner sig manade att anmäla mig till KO att även slänga iväg ett mail till RO för en snabbare fingervisning?

Om någon har tråkigt på semestern och vill ha något att göra – hör av er så får ni alla KO-anmälningar från de sista 6 månaderna att anmäla till RO. =)
(Ett skämt, om någon missade det?)

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men varför? Skapar inte det onödigt arbete?

      Jo, men är man skenhelig så är man… 🙂

        Vem är skenhelig? RO? Eller jag?

          Du såklart, du vill ju bara framstå som ett oskyldigt flickebarn i sammanhanget.

          Hade det funnits några anmälningar mot Bloggbevakning som varit värda namnet så hade det ju ändå kommit fram och utretts vid det här laget…

            Ett oskyldigt flickebarn?
            Haha….gulligt…
            Men jag antar att det är det jag är om alla anmälningarna är felaktiga…så mission accomplished! 🙂

              Ja och det vet väl de flesta här också. Så vore bara onödigt

      Så jävla onödig grej att sysselsätta sig med. Hur självupptagen får man vara egentligen? Och sen be sina följare göra det här.. håll dig till att kolla upp vad intressanta människor har för sig istället, och skriv ett inlägg om det. Klockorna stannar ju

        Med tanke på hur hårt jag gått åt influencers och smygreklam så hade det ju varit dödsstöten för min trovärdighet om jag själv sysslade med samma sak, så jag tycker väl att det är ganska relevant att reda ut sådana anmälningar.
        Frågan på slutet var ställd med glimten i ögat men jag antar att det gick dig förbi? =)

          Bara för att man själv tycker att man skriver fyndigt och med glimten i ögat så betyder det inte att man alltid lyckats?

            Den leende emojin på slutet gav dig inga ledtrådar? ?

          Jag support Camilla 100 %.

            ”STOLLIS”

          Du vill verkligen bli utredd och granskad och känna att du är nån C. Men hade du blivit granskad grundigt så hade denna bloggen snart varit ett minne blott och du hade varit arbetslös.

        Anonym, har du missat hur många anklagande kommentarer Camilla får varje gång hon skriver om en kollektion en influenser släppt? Folk skriker smygreklam om allt. Det är rätt många bittra människor som skulle älska om Camilla åkte dit för smygreklam och de missar aldrig ett tillfälle att försöka anklaga den här bloggen för smygreklam. Om jag vore Camilla skulle jag absolut göra samma sak och kontakta RO och KO för att bevisa att folk bara försöker sprida rykten.

          Jag har näst flest anmälningar hos KO tydligen så alla är inte övertygade. ?

          Jag tycker vi skall städja Camilla och dessutom tacka för
          att hon skapat denna blogg. Kritik som är seriös är OK.

          Menar du att folk anmäler misstänkt smygreklam för att sprida rykten? Sprider rykten är det väl mest C och denna blogg som gör. Kritik som är seriös? Nja långt ifrån allt som är seriöst här, mer håån och mobbbning än seriös kritik skulle jag säga, hettsjakt på vissa som känns allt annat än seriös och neutral så att säga. Sen handlar väl denna blogg om att tjäna pengar också och egna personliga vendettor, åsikter, önskningar, skvaller och spekulationer.

          Fast CC GÖR ju faktiskt reklam (inte ens smygreklam) för sin produkt Bloggbevakning på sin egna privata Facebook, hon har till och med svarat mig att det är inget man ska bry sig om för hon har så få följare

            Med tanke på att du inte betalar ett öra för att lösa här tvivlar jag på att det räknas som reklam för en produkt som ska säljas…

    Nej tack! Jag har ett liv ?

    Well, RO-girl var ju snabb iaf, det får man ge henne.

    Ja det är väl bara att alla som skriker smygreklam titt som tätt skickar iväg anmälningar.
    Men nej det är väl bättre att skriva här och tro de kommer någon vart än att göra något konkret. Latmaskar.

    Ge inte Stollis några idéer nu … Men Stollis verkar mest bestå av varmluft, märkligt nog aktiv bara när det handlar om idolen IL.

    Men bry dig inte om de sura uppstötningarna folk kommer med, du gör ett bra jobb.

      Fast du vet väl inte när den/de du kallar Stollis är aktiv eller inte för att du skriker Stollis så fort någon försvarar IL. Idol tjatar du om också, suck så töntigt.

      Visst gör hon ett bra jobb för dem som gillar mobbing och att få håna och mobba i grupp, och ett bra jobb för att sprida lögner, skvaller och starta hatdrev. Och bra på att bortförklara sig själv, tjäna pengar, smutskasta, vinkla, vrida, hyckla och manipulera.

      Här moddas det ja hahaha får inte skriva vissa saker.. Asså jisses haha. Du vet väl inte vem den/de du kallar stollis är för att du skriver stollis så fort någon försvarar IL.

        Du kanske har en begränsad uppfattningsförmåga, men Stollis har ett väldigt speciellt sätt att uttrycka sig i skrift. Svårt att missa.

          Nja jag har kallats stollis och är inte aktiv bara när det handlar om IL och hon är inte min idol. Har även sett andra här kallas stollis. Oftast när någon försvarat IL eller kritiserat CC. Men håller med om att det finns stollisar här, det finns stollisar på soc med.

          Jag har blivit kallad stollis. Jag tror att det hänt åtminstone vid fem tillfällen. Det har varit i samband att jag ifrågasatt hur vissa kommentarer kan tillåtas på denna blogg. Är jag stollis? Skriver jag så speciellt?

            Jag har också blivit kallad stollis.

              De e bara puckon som kallar andra människor för sådana benämningar

          Jag ned när jag har kommenterat som anonym, sen hälften av gångerna så har mina kommenterar blivit blockade och sen ett antal gånger bortplockade efter modd. Mitt brott är att jag lyfter upp saker som är obekväma för CC

      Du vet väl inte när den/de du kallar stollis är aktiv menade jag för att du skriker stollis när någon försvarar IL.

      Detta eviga tjat om Stollis, man kan få sura uppstötningar av mindre. Så uttjatat ?

    Skulle ni anmälla folk som ni vet med 100% säkerhet som lurar försäkringskassan på bidrag i tron om att de är separerade trots att så är inte fallet där båda arbetar.

      Om det är någon som jag bryr mig om / känner skulle jag a l d r i g göra det, extremt sneaky beteende i mitt tycke. Däremot tycker jag handlingen är omoralisk och hade försökt prata hen till rätta. Svårt att veta hur man ska ta ställning när du inte berättar er relation till varandra?

        ytligt bekanta. Det de gör är omoraliskt att kvinnan låtsas bo med en annan kvinna de hyr ut lägenheten i andra hand på svart samt att de får en massa bidrag som de inte har rätt till från försäkringskassan. de har båda jobb. det finns folk som har det sämre ställt och ändå inte utnyttjar staten oss skattebetalarna.

          Låter som en politiker …

          Om de jobbar vitt är det inte så mycket bidrag de kan lura sig till, så hold your horses och slappna av. Arbetsgivare rapporterar in arbetsgivaravgift varje månad till skatteverket, och FK har tillgång till dessa uppgifter. Om de av någon händelse skulle försöka lura till sig underhållsstöd så blir ändå den ena föräldern betalningsskyldig, så det är en loose loose.

            De kan utnyttja att ha bostadsbidrag och hyr ena lägenheten svart så visst har de ekonomisk lönsamhet. De vill att de ska se ut som att separerat vilket de i själva verket inte gjort.

              Du får ju inte så mkt bostadsbidrag? Vi lever 2 pers på ungefär 11000 i månaden, 7000 hyra, vi kan få kanske 300 sek eller så i bostadsbidrag.

                Man får mer i bostadsbidrag om man är ensamstående.

            Men man redovisar nara vem som tjänat pengarna en gång om året.

            //Moa

              Nej, inte längre. Vi gick över till Arbetsgivaravgift på individnivå vid årsskiftet.

                Tack!

                //Moa

      Ja. Låt pengarna i systemet gå dit de behövs.

      Ja, absolut. Ingen som helst tvekan. Har gjort det ett par gånger.

        kan man då vara anonym man vill själv inte behöva möta de i rätten så att säga.

          Det är ju inte du som privatperson som stämmer dem?

          Jag jobbar med bl.a. sådana ärenden, nästan alla börjar med just anonyma tips 🙂 sedan påbörjar försäkringskassan en större utredning och hämtar uppgifter från bl.a. Skatteverket, posten, de utpekade personerna. ”Tipsaren” är anynom både hos FK och hos ev. överinstanser (om beslutet överklagas). Kom bara ihåg att säga att du vill vara anonym i ditt Mail/telefonsamtal, säg inte ditt namn ?

      Japp, det skulle jag göra.

      Givetvis, människor som försöker sko sig på andra är det värsta som finns.

      Jag hade sagt till dem, antingen gör ni rätt för er, annars anmäler jag, fy fan vad pengar det går till fusk. Helt oacceptabelt.

      Givetvis. Anmäl!!!

      Om man är lika ivrig att anmäla skattefuskare, så ja.

        Tycker varken om det ena eller det andra.

        Ändå ser jag en viss skillnad på att snika åt sig andras pengar som bidrag. Som sällan straffas eller upptäcks. Medans svartjobb både upptäcks vid deklarationen och inte minst när man vill låna pengar eller går i pension.

        Men, men… Båda lever på dina och mina skattepengar. Känns som om jag önskar att pengarna gick till annat viktigt i samhället istället. Funktionshindrade, äldreomsorgen, skolan osv, osv.

        //Moa

      Ja. Anmäl. Det är så genomtänkt av dem att det är med uppsåt. De utnyttjar systemet och tar pengar som hade kunnat gå till någon annan.

        De tar inga pengar som hade kunnat gå till någon annan. Någon annan som har rätt till samma bidrag kommer inte få avslag för att detta par också får bidrag, så funkar det inte. Däremot tycker jag att paret har gjort fel och ska anmälas, skattepengar ska inte slösas sådär!

          I förlängningen leder det till att verkligt behövande drabbas. Se bara på det omfattande assistansfusket som ligger bakom alla nedskärningar. Så nu nekas svårt sjuka assistans för att det saknas resurser. Samtidigt som fusk med ersättningen fortfarande förekommer…

          R Himmel så korkat. Tror du att det finns hur mycket pengar som helst???

    OT om IL. Vadan behovet att hela tiden påpeka att hon är ”bara 28” ex Det tycks alltid vara lite svårt för folk att acceptera att jag är 28 år och kan betala för mig själv. Vid 28 är man inte sååå ung längre så att det är märkvärdigt. Och egentligen är ålder inte en faktor. En 45-åring som sadlar om sig är också power. Det är inte åldern utan vad man gör som kan vara hedersvärt eller något att uppmärksamma särskilt.

      Zzzzzznaaaark… fast det har hon ju rätt i, det tycks ju vara väldigt svårt för folk att acceptera det mesta IL gör, säger och skriver.

        Fast inte kopplat till hennes ålder utan till hennes återkommande lögner.

      Vilket skrytinlägg hon har på insta när hon visar upp huset i Frankrike. Rum efter tum efter rum, lika sterilt som i ett bårhus ?

        *rum

        Barnens rum är inte ens på samma plan som hennes egen. Stackars barn. Ego mamma är vad hon är.

          Tänkte också på det, mitt barn hade aldrig accepterat att sova på en annan våning än mig. Och jag förstår det. ❤️

            Jag hade aldrig accepterat att de sov på annat plan i okänt hus, vattennära och i annat land! Aldrig!

            Drunknar gör man bara en gång. Det går fort! ?

            //Moa

              Jag förstår inte behovet att berätta vad en själv aldrig skulle göra.

                Så, sant, så sant…

                Duktighetskomplexet?

                Ska tänka på det! ??

                //Moa

                  Det det finns ett större behov av är såna här svar (och diskussioner). Tack för att du gör klimatet här trevligare!?

                    Håller med! Fortsätt Moa! 🙂

              Jag hade aldrig heller accepterat det.
              Jag hade varit livrädd att någon ska ta sig in och plocka ett eller båda mina barn?

                Ja det är ju vanligt.
                Kaostänk är fantastiskt.

            Och mina älskar att få sova på annat plan, bara de två tillsammans. Så kan vi sluta döma hennes föräldraskap nu?

          Men de har väl barnflickan på samma plan, det räcker väl?!

          Skulle gissa att barnflickan sover i rummet bredvid och det är väl till henne de går ändå i fall de vaknar på natten.

            +1??

          Men jösses barnen sover ju alltid med henne.

        Lättskött skulle jag kalla det.

        Men jösses, mina barn har sovit på annat plan under hela sitt liv (nu ljuger jag, inte de två första men då har det mest handlat om min egna bekvämlighet) och dom är nu fullt friska vuxna. Friska, trygga barn överlever det också. Sen rent generellt så kan ett barn en trappa ner vara lika långt borta som om det hade varit på samma plan.
        Sen om vi ännu mer ska slå hål på problemet så brukar barnen krypa ner hos Isabella vid midnatt så de är nog inte själva länge

    Vadan detta behov att dra in Isabella i alla inlägg? Något gör hon ju när så många hela tiden uppmärksammar henne. Så ointressant kan hon inte vara.

      All uppmärksamhet är inte positiv uppmärksamhet.

    SNAAAAAARK

    Jag är inte med här, ska du anmälas för omärkta reklam inlägg?

    Fattar ingenting

    OT men i senaste Blondinbella stories så visar hon runt i huset varför Gillis säger ”mamma, jag vill göra något” och hon frågar ”Vad vill du göra då?” och så svarar han … ja, vad? Jag hör ”jag vill slå dig!” (hon svarar inte något mer efter det) men det låter ju helt befängt … Någon mer som har sett?

      Det är storyn som börjar med en bild på trappan ner i källaren under ”husvandringen” hon gör. Seriöst, kan någon snälla bara kolla och bekräfta vad ni hör??

        Han säger visst jag vill slå dig klart och tydligt. Han är nog frustuerad mamman har fullt upp att filma.

          Lyssnade nu, och han säger klart och tydligt ”jag vill slå dig”. Undra varför hon lägger upp det?

            Jag hajjde till på det också. Väldigt konstigt att lägga upp på Instagram. Det är ju sånt som barn kan häva ur sig i den åldern men varför ge folk mer att hugga på? Kanske hörde hon inte?

              Ja exakt inget konstigt förutom att den perfekta fasaden inte ser så perfekt ut. Provokation? Antingen hörde hon inte, eller så lyssnade hon inte?

              Och hon svarade inte ens på det? Jag läste i någon tidigare kommentar (för flera månader sedan) att han slår andra barn på förskolan (bland annat därför inte bjuden på kalas) och det beteendet hos ett barn tyder ju bara på en sak … han vill ha uppmärksamhet till varje pris.

            Fast vi vet inte om de spelade spel innan och han vill slå henne i spel. Tänk så många extraklick på Instagram hon får genom denna kommentar. Ren business om jag får gissa.
            Sen tycker jag stranden ser rätt trist ut, finns bättre stränder här hemma.

              Vet i för sig inget barn som använder uttrycket till att de vill vinna i spel?

    Givetvis finns de andra sätt att komma åt Camilla om man vill … Skatteverket tex , o andra myndigheter som skadar denna sida nått enormt 🙂
    Lycka till 🙂

    Lättskött skulle jag kalla det.

    Men alltså, gå till ett juridiskt ombud och betala för att få dina inlägg kollade på? Du kan liksom inte använda RO på det här viset.

      Varför inte? RO är inte bekostat av skattepengar och det är upp RO vad de vill lägga pengar på.

        Därför att det inte är deras funktion. Det är inte en gratistjänst för bloggare.

        Hade det funkat så som Camilla tror att det gör hade hennes anmälningar inte blivit avvisade, såklart.

    Du borde skaffa dig ett liv. Sitta och förstöra andras liv är sjukligt.

      Glad sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.