Alexander Pärleros om kritiken mot Johanna Nordström-programmet

Kommentaren skriven av skribent blå är alltså den som raderats och som diskuteras här under.

Efter att Alexander Pärleros minst sagt obehagliga beteende mot Johanna Nordström i veckans avsnitt av Framgångspodden uppmärksammats runt om på sociala medier så har Alexander Pärleros jobbat på bra för att radera alla spår av kritik mot den och sig själv.
Det inlägg på Instagram som tog emot flest kommentarer har nu raderats och bara ett fåtal kritiska inlägg går att hitta, säkert enbart därför att Alexander inte sett dem och raderat dem än.
De han HAR sett och raderat verkar han även ha blockat för att undvika ytterligare ifrågasättanden från innehavaren och på Instastory har han istället delat en hyllning till sitt avsnitt, nummer 244. (Avsnittet med Johanna var nummer 298).
Den fråga jag ställde till honom igår förblir obesvarad. (i skrivande och tidsinställande stund)

………………………………………………………………

Det som gör mig glad ändå är att folk – i utebliven respons från Alexander – inte verkar gå på hans fru, Ida Warg i alla fall och avkräver henne på svar.
Var och en skäms för sig själv och hon ska inte stå till svars för vad hennes man gör eller har gjort.

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad handlar detta om? Vem är han? Vem är Johanna Nordström?

        Fy fan ???

          Har du satt typ alla ord i modd Camilla?

          Han är alltså en person som tycker det är ok att säga vad som helst. Men det är det verkligen inte. Brist på respekt. ?

            Finns fler som har brist på respekt. Finns andra som verkar tycka att mobbning och häckel är okej, och att starta hatdrev. Alexander sysslar af inte med offentlig mobbning. Finns andra som är mer vider än han isåfall. Så jä-kla mycket hyckel här.

              Är väl två helt separata saker?

              Vad du än anser om denna blogg gör väl inte Alexanders beteende mer rätt?

              Jodå det gör han visst. Han och Ida mobbar människor i deras pod, sök i arkivet här. Han är ett sexistisk äckel och en mobbare. Att han gillar att måla naglarna och klä ut sig till kvinna gör honom inte till feminist eller en bra människa.

      Provat följa länken i inlägget?

        Vilken länk? Ser ingen länk? ?‍♀️

          I inlägget, sista stycket typ, står ”Alexander Pärleros minst sagt obehagliga beteende mot Johanna Nordström i veckans avsnitt av Framgångspodden” med röd text och det är en länk till den jag länkade ovan ^^

            Okej, såg att det var början av all text haha. Trodde det var text innan alla bilder *insert crazy emoji* xD

          Man klickar på den röda texten.

      Ett vider.

      Johanna är en kass komiker. Ned en rad jävla dumma uttalanden!

    Så jävla barnrumpa och mansbäbis! Bojkotta.

    Varför ens nämna hans tjejs namn i detta? Du vet hur många läsare du har som spårat ut i kommentarer om Bella, så bäst att ta bort namnet. Nu är det mer som ett tips. Precis så svansen på Cissis instagram går tillväga, går på anhöriga och arbetsgivare osv oftast helt utan anledning.

      Ja, förstår inte heller varför hennes namn måste dras i smutsen av hennes vidrige snubbe!

      Tänkte samma tanke, ser den kommentaren mer som en invit för att dreva folk att gå på Ida. Varför nämna henne alls? Hon är inte inblandad i detta.

      Förra gången han hamnade i blåsvädret var det jättemånga som vände sig till tjejen och ställde henne till svars för hans beteende. Det är troligtvis därför hennes namn tas upp den här gången.

        Då räcker det att Camilla skriver fru alt. Ida, med hela namnet känns det som att hon vill locka fram ett drev.

          Men lägg av, klart hon inte vill. Finns ingenting i den texten som uppmuntrar till ett drev.

            Nä, herregud

              Varför då ens nämna hennes namn? Camilla är inte dum.

    Ot
    Nytt inlägg på Griplöv/Insta!
    Nu tror jag verkligen det är någon som känner Bella väl. ?

      Vad heter kontot? Griplöv?

        Griploov

        [Borttagen kommentar]

      Varför är CS hashtagad?

      [Borttagen kommentar]

        Hur vet du det?

        Vem fan är CC???

        Vem e de?

          Calle Schulman?

        Blev orimligt nyfiken

      Oj. Vilket inlägg. Jeez

        Tror det är Pingis man!

          Mn alltså snälla, ge er!! Nej det är såklart INTE pingis man! VARFÖR skulle han vilja häckla Bella och försöka förstöra för henne och smutskasta, när hans fru är hennes affärspartner. Alltså ni är störda här, blir mörkrädd…

            Jag tror inte heller det är Pingis man och inte heller Hajen. Han frågade nämligen mig idag om jag kände till något om personen bakom kontot. Och så vida man inte tillhör skaran som tror att det är JAG så försvinner både han och jag från listan. Jag har ingenting med kontot att göra, inte heller planerar jag att skriva om det här inne. Jag vet inte vad personen har för agenda och tills det klarnat så håller jag mig från det.

              Bra, skriv inte om det. Jag har gått från att vara nyfiket road till att tycka att det är riktigt obehagligt. Den här typen av stalking är fruktansvärd.

              Fast det kan ju varit smart av Hajen att fråga om du visste vem det var. Det kan ju både vara för att kolla om han blivit avslöjad samt invagga dig om att du ska tro att det inte är han.

              Har han bara frågat det så har han ju inte sagt att det INTE är han. Bara om du vet.

              Och så kan han ju också ljuga rakt av för att skydda sin rygg.

              Jag avskriver inte Hajen iaf. 😉

                Men tanke på det han skrev till mig så är han högst osannolik som kontoinnehavare, men det enda jag till 100% kan veta är att det inte är jag. 🙂

                  Ok, så han skrev mer detaljerat än så. Det enda som isf får mig att avskriva honom är om han skulle invänt mot något som står där som att det inte stämmer. Men som sagt. Kan ha varit en smart skenmanöver som att fler och fler här tror att det är han. 🙂

                  Varför tog du bort kommentaren där uppe där det stod att det var du?

                    Som jag sagt innan så kommer jag radera alla kommentarer som påstår att jag skriver kommentarer under Kreti och Pleti mm för jag är så jävla trött på dem.

              Precis!

              Okej Camcam hehe jag tror inte riktigt på dig men bra försök.. men du isåfall så kan du ju ta bort alla kommentarer som skriver ot om kontot här. Min känsla är att det är du som gör det för att sprida kontot och det som skrivs där. Lätt att tro att det är du för språket, beteendet och besattheten av Bella och av att häckla och sänka henne känns igen.

                Aha, precis som du är lätt att identifiera på ditt sätt att skriva kommentarer menar du?
                Som jag sagt innan så kommer jag radera alla kommentarer som påstår att jag skriver kommentarer under Kreti och Pleti mm för jag är så jävla trött på dem. Den här får stå kvar eftersom jag svara dig här men ser jag det en gång till så ryker du. Förstått?

                Camilla särskriver inye bish

                Jag tror definitivt inte att det är CC och inte heller någon av il tidigare män. Jag tror att det är bröderna S, som dessvärre har skaffat sig inside info. Tycka vad man vill om il men stalking är inte ok och det är inte heller ok att använda tidigare kontakter för ändamålet. Men bröderna S drar sig nog inte för sådant, det är vad jag tror.

                  De uttrycker sig inte så dåligt i skrift och är verkligen inte besatta på ett så sjukligt sätt. Det är givetvis ingen av dem. Har följt dem i närmare 10-15 år, och nej, så låg nivå håller de definitivt inte.

              Tycker då att du kan sätta ordet och personen på modd. Med tanke på att det är ca 20-30 likes per bild och hur personen kommenterat här inne tidigare så förstår man ju att det är ägaren av kontot som försöker ragga folk här inne. Så vill du inte ha något med det att göra så sätt på modd.

                Ps är alltså inte samma som ovan och tror inte att du driver kontot. Eller hajen. Tror det är en person som inte mår speciellt bra.

                  Jag tror att det är personen här inne som skriver väldigt elakt om bla Bella i olika namn, som startat kontot. Hon har tipsat om och velat diskutera kontot här flera gånger.

                  Varför uppmärksammar du inte den personen lika mycket och lika negativt som personen som försvarar Bella, som du döpt till Stollis? Båda skriver på väldigt speciella sätt. Det måste du också ha märkt. Den ena försvarar Bella mot mobbing och det är den personen du hängt ut och behandlat otrevligt. Den som mobbar hänger du inte ut alls, varför?

                  Varför behandlar du inte den som skrivit otroligt elakt om bla Bella i flera månader likadant?

              Men i så fall så borde du väl radera alla kommentarer om Griplöv här, som dyker upp med jämna mellanrum. Ta bort dessa då vettja 😉 Du är ju snabb med att radera en del annat.

              Äldsta tricket i gamet. Har man sett gossip girl så vet man ??

      Rätt spännande, tror (hoppas) att det är någon från insidan

        Alltså ni är dumma i huvudet här… det är ingen från någon insida, varför skulle de vilja förstöra för Bella, starta rykten, smutsasta och göra narr av henne. Ge er! Nej det räcker att läsa hennes blogg och ig för att spekulera, driva och hitta på – det är alltså spekualtioner, påhitt och satir – det är INTE på riktigt eller sanning! Värsta är att äldre kvinnor, Gunillor, mammor, mormödrar sitter och skrattar och hejar på ett mobbarkonto. Så sjukt, tragiskt.

            modd. svar i modd till dig trh.

              ?

            [Borttagen kommentar]

              [Borttagen kommentar]

                [Borttagen kommentar]

              [Borttagen kommentar]

          Hahaha ”Gunillor” ?

      Det kändes mer ”seriöst” än många av hens andra inlägg. Inte samma råa humor. Ska bli intressant att följa utvecklingen!

      Så sjukt. Definitivt nån som är illamående av henens lögner och bara vill få ut det. Sjukt sätt men ändå kul att läsa

        [Borttagen kommentar]

      Jag tror det är någon som kommenterar om Bella här på elakt sätt dagarna i ända som startat kontot. Samma innehåll där som här. Och samma märkliga spekulationer och insinuationer. Dessutom har personen tagit upp kontot för diskussion här ofta flera gånger dagligen. Ganska så självklart att det är en besatt person utan eget liv som ständigt tjatar om kontot som ot här.

    Hahahaha, vet inte om du är rätt person att snacka när set kommer till just det här Camilla. Hur många av dina egna inlägg har du inte raderat efter kritik/när de uppmärksammats? Du raderade ju t.om din egen-skrivna wiki när dina lögner började nystas upp ?

    Varför drar du upp att det är bra att ingen har gått på hans fru på ett så övertydligt och detaljerat sätt? Vill du hetsa till lite hatkommentarer mot Ida?

    ((Det sista är en retorisk fråga. )

      Gillar inte dig Är, men här har du en poäng måste jag ändå medge. ?

        En stor poäng. Finns ingen anledning annars att nämna hans tjej. Särskilt inte när Camilla vet hur drev fungerar.

      Fanns inte en enda lögn i den sidan, tackar som frågar.
      Om du kan visa upp att någonting där i är lögn så bemöter jag det gärna men annars kan du väl sluta jiddra om lögner utan minsta på fötterna? Eller?

      Tack för att du skrev från ”fel” IP-nummer idag. Då vet jag vem du är… bye bye…
      Schas, tillbaka till Flashback!

        Hmmm, vet att du inte ska svara, men jag blev ändå nyfiken iom förra tråden. 🙂

        Är ”Är” äntligen blockad? Så sjukt tjat-dryg person.

          Korrekt

            Tack! Så jädra dryg individ!

            Varför blockar du Är när du låtit superelaka kommentarer skrivas om Bella i många månader, och dessutom låtit dem stå kvar? Svara gärna.

              För att det här är Camillas egna blogg som hon bestämmer över? Känns som att vissa tror att Bloggbevakning är public service…

        Det finns många som håller med Är i många av dennes åsikter som du kanske märkt. Att använda ordet schas mot någon är verkligen lågt.

        Jag tror att du ska vara lite mer försiktig i dina antaganden om vem som har vilket ip-nummer. Många använder idag av säkerhetsskäl vpn, och där kan många personer under en ibland även längre tid, tilldelas samma ip. Olika gratis wifi-stadsnät har ett ip som väldigt många använder osv. Även skolor, universitet, sjukhus mfl, listan kan göras lång.

          Nu kvävs jag nästan av mina gäspningar.

    Alexander har väl all rätt att blockera och radera. Camcam blockerar ju och raderar kritik om och mot sig själv så varför skulle inte Alexander kunna göra det.

      Inte då..all kritik står kvar…

        Nej, du publicerar ju inte all kritik från modd.

        Du raderade för inte jättelängesen en hel tråd med kritik mot dig och skyllde på att den hängt ihop med andra kommentarer som raderats. Men jag kommer ihåg att första kommentaren i tråden var kritik mot dig, och det var allt tråden bestod av. Personen som skrivit första kommentaren svarade ju tom dig att hennes kommentar var den första i tråden. Det svarade du sen aldrig på.

        Du målar ju in dig i ett hörn när du senaste tiden svarat inkonsekvent och osant flera gånger. Jag gillar dig och bloggen skarpt men förtroendet försvinner när du svarar så oseriöst och ofta otrevligt. Trodde du var ”normal”, men nu börjar man undra vad som är galet faktiskt.

    Oklart om du förstår eller inte, Camilla. Men det kantrar nu. På sistone är det en massa populistisk smörja, CW nota bene, det går för långt. Tycker du ska be någon på redaktionen om råd. Om det finns någon som är mäktig ett strategiskt tänkande. För det här håller inte så länge till. (Pärleros verkar vara en fjant, sådana glöms fort pga hans koncept kan inte hålla i åratal. Just i detta fall var ordväxlingen inte vidrig, enbart löjlig, knappast patriarkatets förtryck och om inte Nordström tog illa upp, vilket det verkade, så är det en skapad konflikt. Hans fru har inte ett skit med saken att göra så helt onödigt att ta med)

      Vem är du?

      Säger du det Pärlan?

      Wow vilket uselt försvar! Haha. Dör.

      Håller med Wissenschaft! Det kantrar var en bra beskrivning på vad jag tänkt ett tag nu. Camilla verkar ha gått från rolig och stabil till inkonsekvent och lättmanipulerad. Och att svara så otrevligt så ofta utan anledning, varför bete sig så som vuxen?
      Du ÄR ju inte Cissi Wallin och hennes sätt är verkligen inget att efterlikna. Älskade din humor och mer ödmjuka approach när du startade den här bloggen.

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    ”ALEXANDER PÄRLEROS OM KRITIKEN MOT JOHANNA Nordström-Programmet”, vadå ”Om”? Han har väl fortfarande inte bemött kritiken eller har jag missat att läsa nåt stycke?

      Verkligen dålig rubriksättning!

    Jag måste säga att Griploov börjar bli mer och mer intressant. Att det inte är en liten dumbom som sitter på kammaren och skriver uppenbarar saker som alla redan vet och tänkt på har för länge sedan passerat som trolig förklaring tycker jag. Jag tror att detta är på riktigt.

    som detta…

    https://www.instagram.com/p/B08JIIZlxd2/

    Stämmer detta? Kan någon kolla och verifiera?

      Så rätt! I början var det en stunds förnöjelse, nu är det mycket mer fibrer i inläggen. Mycket givande!

        Ja, ganska tidigt så skrev hen om mina teorier som jag redan hade utan att säga dem högt och ingen annan hade sagt det just på det sättet.

        Men jag var ju lite rädd att det mest strök mitt ego och att jag därför trodde mer på att det är på riktigt. Nu känner jag mer att min magkänsla kanske stämmer.

        Brukar inte vara nyfiken så ofta, men nu är jag.

          mina teorier
          jag redan hade
          Men jag
          mitt ego
          att jag därför
          känner jag
          min magkänsla
          jag.

            Japp! Precis som jag skrev.

            Hoppas du också har ett ego. 🙂

              Har du instagram nu? Har för mig för några dagar sen när det gällde ett par träningsbyxor från stronger att du inte hade det och inte själv kunde hå in och titta. Men minns kanske fel ?

                Va? Och nej.

                man behöver inte ha ett konto fr att se offentliga konton.

                  Varför svarar du åt trh Rebecka?

                    Varför frågar du åt anonym, anonym ?

                      Svara på frågan istället rebecka.

                    för att du ska ha något att undra över ?

      Håller med Griploov är ingen dumbom. Man behöver inte heller vara insider för att kunna träffa rätt i inläggen. Det räcker långt om man läser objektivt utan att fylla i luckorna och har bra minne.
      Jag tror mycket väl att det kan vara en man som kanske jobbar med att skriva copy. Kan vara en journalist. Skulle inte bli förvånad om det är någon helt otippad som mest roar sig.

        Håller med. Många av inläggen är ju mest vanligt trams, t.ex. om hur mycket hon flyger och hennes säkerhetsteam m.m. Sådant kan ju vem som helst driva med. Vad gäller inläggen med mer ”substans”, t.ex. de om punggreppet och stiftelsen, så kan det absolut framstå som att det är någon från insidan. Men det är inte orimligt att hitta på även sådana saker. Det är ju saker som Bella själv tagit upp i sin blogg som är lätt att spinna vidare på. Hmmm Hajen blev skyldig någon pengar – han kanske lånade pengar till Isabella så hon kunde köpa huset? Hmmm hon har startat en stiftelse – vad gäller för stiftelser egentligen, kan företag dra nytta av det? Det kan absolut vara någon från insidan, men jag tror inte vi ska utesluta att det bara är någon med livlig fantasi som spinner vidare på vad hon säger.

          Man behöver inte gå så långt som att hitta på. IL är väl frikostig med information och har man kunskap och inblick i affärsvärlden är det inte särskilt komplicerat att lägga ihop det hon säger och dra riktiga slutsatser utan att vara en del av den inre cirkeln. Det finns gott om duktiga analytiker vars uppgift är att bedöma olika företags satsningar och sedan dra slutsatser om det kommer funka eller inte.
          Griploov verkar vara uthållig och även i de mer tramsiga inläggen finns en mörk underton. IL är klok i att ha lite koll på hen och absolut inte underskatta det faktum att det kan skada henne.

        Verkar vara samma besatta sjuka person som njuter av att vara elak mot Bella här under tusen nicks hela dagarna. Och ja, det beteendet är sjukt. Riktigt sjukt.

    Det är dags att BOJKOTTA denna mansgris! CANCELLED! Sluta lyssna, sluta följa. Han har en äcklig attityd! Så jäkla sunkiga och sexistiska kommentarer. Högljud och så otroligt genomskinlig och uträknande. Manipulativa sociopat! Ingen som helst känsla för vad som är passande, skrattar sina gäster rakt i ansiktet när de har gråten i halsen, hånler när någon egentligen berättar något jobbigt och höst personligt. Att radera kommentarer och blockera oliktänkande.. på riktigt?

      Konstigt hur man kan uppfatta människor olika ändå. Sociopater är ju ofta intelligenta på många plan och lär sig sociala koder.

      Pärlan är väl lågbegåvad? Känns inte som att han tänker alls och när han försöker blir det oftast fel, det slutar i att han blir förvirrad och oftast mer svamlig än innan. Lyssnat på tre avsnitt av ”framgångspodden” pga intressanta gäster, det är tid jag aldrig får tillbaka. Tycker det blir pinsamt varenda gång han öppnar munnen.

        Håller med. Uppfattar också honom som mycket lågbegåvad. Förstår inte hur han hittar alla gäster som ställer upp på hans intervjuer

      Om man har träffat Alex innan han blev halvkändis med sin podd så vet man vad han är för typ. Han har dejtat flera tjejer som jag känner och han är inte direkt Prince charmig….
      Alltså hans fasad är så påklistrad och fejk. En dag kommer sanning komma fram och den har redan börjat sippra fram 🙂

    Alexander har alltid gett mig dåliga vibbar men trodde inte han som driver en podd om framgång kunde uttala sig så vidrigt korkat.

    Jag tycker han kan bemöta kritiken om varför han sa att han tänkte på henne sexuellt. Har gan inga spärrar?

    Obehagligt med kontot Griploov.
    Det måste vara någon som känner henne väl eller vill få det att verka så.
    Fegt att vara anonym! Kontot borde inte få finnas av den anledningen.

    Ogillar verkligen de som bedriver egen domstol.

      Klok kommentar ?

    Vilken minut i podden uttrycker han sig? Varför har han skrivit Johanna Nordström komiker i sin bio på instagram? haha loool

      Hon är väl komiker? Jag har sett henne på Norra Brunn.

        Jaha såg att han länkat podden under haha såg ej det. Men som sagt, vilken minut uttrycker han sig? Orkar ej slösa min tid o lyssna på en värdelös podd.

          Har Johanna svarat på hur situationen upplevdes av henne? Det är väl ändå det som spelar roll då radio inte visar minspel, leenden osv, och därför kan feltolkas. Varför inte fråga henne innan du skriver det här inlägget?

          Att Alexander inte vill svara Camilla är ju inte särskilt konstigt då hon tidigare inte förstått hans tydliga ironi och skrivit ett hånfullt inlägg om honom. Camilla liksom vissa här kan bara tolka ord rent bokstavligt och ironi går dem helt förbi.

    Alexander Pärleros måste ha fått folk att ställa upp i hans podd pga namnet, alla blir väl smickrade av att få bli inbjudna som ”framgångsrika” för hans intervjuteknik är ju under all kritik. Blev förvånad över hur dålig han var.

    Pärleros är ju så hånad i flera poddar senaste åren, trodde inte att så många lyssnade på honom längre. Så pinsamma avsnitt som allas våra favoriter Alex & Sigge och Filip och Fredrik har lyft i sina egna poddar. Pärleros är kanske den mest pinsamma ”intervjuvaren” lyssna bara när han pratar med GW, jag hade så stor skämskudde så att jag tappade telefonen

    Bakgångspodden

    Jag undrar verkligen hur de här, oftast, männen kan bete sig så korkat. Det han sa var vidrigt, oacceptabelt, och att sen spela in och sända det här.. ibland tror jag nästan att de vill förstöra sina karriärer

    Vilken frisk mänska lyssnar på Pärlemos från början? Redan där är man ju rökt

      Hahaha yes

      Har du tips på annan svensk podd med många intressanta människor i samma gengre tar jag gärna emot 🙂

    Tyckte avsnittet med Therese Lindgren också var stelt och lite obehagligt för mycket fokus på hennes trosor. Oavsett om man känner varandra så tyckte jag det var ett väldigt skumt instick. (såg både Youtube introt och lyssnade på hela avsnittet )

      Tänkte precis samma!!! Therese har ju dessutom varit med flera situationer där män har gett henne en obehaglig känsla och hon har ju även blivit våldtagen om jag kommer ihåg rätt. Undrar vad hon tänker kring Ida och Alex när hon vet eller får veta vilken gris Alex kan vara mot kvinnor. Och hur Ida och Alex hanterar minsta lilla åsikt eller diskussion = blockera eller hänga ut. Så som dom hängde ut en tjej på sin podd efter att hon kommenterade att hon inte räknar deras glasrum som ett riktigt rum om dom väljer att sälja lägenheten. Jag tycker Alex och Ida är extremt fejka, så det knakar.

    Både alex å ida är så dumma att klockorna stannar… främst Alex. Spyr så Ullared-helylle-tråkiga dom är. Ingen humor, noll livserfarenhet, noll djup. De har inget intressant att komma med öht.

    I sitt senaste instagraminlägg dansar alexander samba (?) med en tjej på en gräsmatta (alltså varför?). Jag kunde inte hålla mig från att kommentera och fråga om han hade frågat denna tjej också om hon kollade honom mellan benen. Är numera blockad på insta av nämnda kränkta man.
    Pffft. Patetiskt.

    Herregud vilket pinsamt beteende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.