På relationsfronten intet nytt

Jag skojar bara… ”På relationsfronten EN MASSA nytt” vore ett klart bättre namn, men frågan är då hur många som hade fattat referensen till Erich Maria Remarques bok från 1928 som vi tvingades läsa på gymnasiet. (medger att den var riktigt bra men det fattade jag inte riktigt i åk 9)

Det går inte en dag i ”influenza-land” utan att det händer saker som på ett eller annat sätt har med relationer att göra.
Folk gör slut, blir tillsammans, gifter sig, skiljer sig, får barn eller helt enkelt från en klon i form av en klonad AI med likbleka fötter.
I det här inlägget har jag samlat in och buntat ihop några av alla de relationshändelser som ägt rum den senaste tiden.

Hon sa ja! Hon sa JAAA!
Vill ni se hur frieriet gick till så hittar ni videon HÄR.

Caroline Roxy väntar smått tillsammans med sin karl. Deras relation kommer snart gå från två till tre.

Malin Gramer och Carl Falk slog på stort och gifte sig i helgen. En annan som slog på stort (eller på den stora trumman) var Katrin Zytomierska som hamnade i gruff med Carl Falks låtskrivarkollega Ali Payami om vem som skulle få bestämma låt på dansgolvet.

Rebecca Stella gifter sig om lite mer än två veckor, och i helgen överraskades hon av en andra möhippa. 

Plus sizemodellen Ashley Graham är gravid och lägger ut en ofiltrerad bild på sin gravida kropp, med stretchmarks, valkar och allt, något som verkligen uppskattats och rapporterats om.

Annie Lööf går från klarhet till klarhet som blivande influencer och avslöjar sin graviditet på Instagram av alla ställen. Är det månne vännen Isabella Löwengrip som coachat henne?

Sveriges stolthet och Göteborgs kronprins Felix ”PewDiePie” Kjellberg har efter 8 långa år äntligen gift sig med Marzia Bisognin som han bor tillsammans med i England.

Avslutningsvis vill jag nämna den här, smått känsliga situationen.
När Avicii gick bort för lite drygt ett år sedan så klev Tereza Kačerová fram som hans hemliga flickvän, något som inte togs emot allt för väl av fansen.
Nu har hon hittat kärleken igen, i den danska producenten Morten Breum och än så länge är det ju ingenting att lyfta på ögonbrynen för – ingen hade väl förväntat sig att Tereza skulle leva i celibat för resten av livet, eller hur?

Men….så enkelt är det inte, för mannen hon nu är tillsammans med är en fd. kollega till Avicii.
På Instagram ber Morten om ursäkt för om hans relation med Tereza gör någon ledsen, för det var aldrig hans intention, men att det helt enkelt inte finns någon annan kvinna för honom än just hon.

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad är problemet? Att det är en kollega? Kanske vore lite märkligt om det var hans bästa vän. Men detta? Va bara va.

      «Ber om ursäkt»?
      För vad?

      Tycker det är dels oskönt att kalla sina ex för rester och sen, trots att man gjort slut, får ingen i ens bekantskapskrets ha någon relation med dem. Nu är ju Avicii inte levande längre men att andra människor upprörs över kärlek? Avicii är säkert inte glömd MEN andras liv går vidare, de måste få skratta leva och älska vidare.

        Nej det är ju inte ens han som är upprörd utan random folk som inte har en relation med någon av dem.

          Nä, det är det jag menar. Tycker folk generellt har en sån oskön syn på ex och relationer. Det är så många oskrivna förbudsregler. Båda två var utan förhållande och fann varandra, toppen! Hon kan väl inte vara singel och sörjande hela livet av respekt för Avicii? Hade han verkligen velat det? Så oskön verkar han inte varit

      Ja herregud låt kärleken flöda. Inget att be om ursäkt för.

        Men varför har hon hål på jeansen?
        Så j-a fult.

          Okej

    Fan vad jag älskar Pewdiepie

      Kommer inte han från Sthlm?

        Nej han är ifrån Göteborg

          Partille, om man ska vara nogräknad.

            Hoppas du är en av dem som står upp för Anna mot dem som fått det förklarat för sig flera gånger att hon inte bor i Märsta. ??

              Fast Partille är en egen kommun, inte en stadsdel om du tror det.

                Ja, men hur var det, bor inte Anna i Sigtuna komun? Eller är Märsta en komun?

                Jag har faktiskt inte riktigt hängt med i den rundan annat än att jag såg att någon som påstod att hen jobba i berörda komun gav Anna rätt. Men om det stämmer vet inte jag. 🙂

                  KoMMun.

                  Det är inte en ko-mun, vanligare att säga mule i så fall.

            Fast han bodde väl bara i Partille ett tag i vuxen ålder med Marzia? Hans föräldrar har/hade väl våning i Vasastan, vet att han bodde där som barn.

            Fast detta stämmer inte! Han är inte uppvuxen i Partille. Han och Marzia flyttade dit efter att ha bott i Italien först.

      Kan vi prata om hur lycklig han verkar vara just nu? Han verkar älska att spela minecraft på sin kanal, precis gift sig, han verkar tjäna lite mer pengar/mer views på sin minecraft-serie än vad han brukar ha osv.

      W H O L E S O M E

        Ja jag håller med. Han verkar befinna sig på en god plats i livet just nu. Kul för honom!

          Att tjäna 77miljoner kronor i månaden är nog gött också haha!

            Ja och det känns nog gött att kunna tjäna dom samtidigt som man gillar det man gör och mår bra, än att tjäna dom under press, kritik, psykisk ohälsa och alkoholproblem.

            Seriöst förstår jag inte hur kändisar står ut och fortsätter när dom utstår saker som dom nämnda ovan. Antingen älskar man verkligen det man gör, är rädd för att sadla om, eller är otroligt kåt på pengar. Det sistnämnda är såklart inget fel, men som man säger kan inte pengar köpa hälsa eller lycka, även om det underlättar.

            Oavsett är jag glad för Felix skull. Han verkar ändå vara en person med fötterna på jorden.

            Riktigt så funkar det inte, han tjänar bra men inte 77 miljoner i månaden.

    Tror aldrig jag sett en längre och mer överdriven ”inför” ett bröllop som Stellas… Blir mest lite sorgsen av all lyx som ska visas upp hela tiden, när så många människor har inget. Nej är inte bitter å avundsjuk 😉

      Precis så! Man kan kalla det hur mycket avund hon vill, men det går inte förneka att hon är väldigt egocentrisk, ”jag, jag, JAG!!!” ”Titta på mig” ”titta vad jag kan” som ett barn.
      Gäller f.ö. alla influensers

        Ja det är något så vräkigt över det hela.. ihop med hennes minimala små festklänningar… blir inte klok på hur många osköna vibbar det ger mig ;p
        0 mysfaktor/äkthetskänsla

        Håller med. Lyssnade på hennes podd och tog först hennes och vanessas uttalanden med en nypa salt men efter ett tag blir det bara så hjärndött så jag klarar inte av att lyssna mer.

        Samma person igång igen med sina elaka kommentarer. Och jo, man ser att det är Du.

        Det har varit semester. Själv har jag alltid en liten putmage, men extra nu efter god mat i sommar och minimalt med träning.

        älskar bellas peruk i stories som minst sagt ser lite rufsig ut.

        Tänk vad det skulle vara härligt om folk kunde sluta kommentera andras kroppar! Var det viktigt för dig att få kommentera en annan människas mage? Varför var du tvungen att kommentera den? Syftet?

        Och ?? Det är en mage, magen är inte alltid platt, ibland aldrig

        Titta vad jag kan? Vad kan hon?

          Tänkte också mer ”titta vad jag har!” än ”vad jag kan”.

      Hoppas inte att detta blir den nya trenden. Två möhippor…

        Jag har en kollega som ska ha fyra, lol

          ”Ska ha”? Vet hon det redan?

          Haha fyra!? Varför? Fyra olika kompisgäng som inte tål varandra? ?

            Hahahah, hon är bosatt i ett annat land än där hon är ifrån, så hon har en med sina vänner i London, en med sina vänner i Indien, en ”lugnare” där även kusiner och systrar är bjudna, och den fjärde vet jag inte riktigt hur hon justifierar, haha!

              Rättfärdigar*

        Jag fick två pga två olika kompisgäng som inte kunde komma överens… Tack och lov, för hon som ville bestämma och inte samarbeta lyckades med konststycket att sabba vår vänskap på möhippan hon ordnade.

          Berätta mer (om du vill)! Hade hon planerat något som var helt utanför din comfort zone?

            Japp. Hon utsatte mig för min absolut största rädsla. Jag hade vid flera tillfällen under åren nämt den och sagt att ”om någon skulle göra så, jag skulle säga upp vänskapen”. Det var ett sånt stort svek och hon märkte det inte ens och bad inte om ursäkt. På bröllopet höll hon tal och sa att jag var en av hennes absolut närmaste vänner vilket kändes som ytterligare ett slag i ansiktet, för så behandlar man inte sina närmaste vänner.

              Vad var det?

      Tycker det gäller rätt många brudar bland oss vanliga också.

      Nä ni är inte bittra eller avundsjuka, ni är dömande. Varför?

      Ja.. Alltså det skriker så ”rik amerikan” om henne att det finns inte. Stort, dyrt och fläng. Bara det att hon också ska ha tre brudklänningar? Och special designat åt alla (de är inte få) brudtärnor?

      Det börjar bli för mycket. I podden är detta bröllop så stressigt och jobbigt för dem båda! Vanessa ska ju se ut som bruden själv. Varför är Vanessa så otroligt otacksam för allt angående bröllopet? Hon verkar inte nöjd med nåt! Hon ska liksom ha Rebeccas mua och sminka henne också, när Rebecca får sminkningen som bröllops gåva. Sån sjukt äcklig attityd, och otacksam känner jag.

        Jag slutade lyssna för ett par månader sen, började tröttna redan då. Vet inte om jag kommer palla lyssna på deras podd igen.

        Rebecca Stella aka Simonson är en av de vidrigaste människor som lever. Ja, jag vågar uttrycka mig så. Har haft flertalet ”dispyter” med henne genom åren…. innan hon var det minsta känd för någonting utöver att vara vän med värdinnan till nattklubben collage i Sthlm.
        Hon är en hemsk människa, okänd som känd.
        Hon blev avundsjuk på mig för att hennes dåvarande kille skrev till en av mina tjejkompisar och klippte av henne håret I baren på Sturecompagniet. Hon dök upp bakom oss och tog tag i hennes hår som när man sätter upp det i en hästsvans. Poff sa det med saxen.. (NB min vän hade aldrig ens svarat hennes kille)
        Hon har även spottat mig rakt i ansiktet.
        Förstår inte alls hur och när och varför hon blev ”känd” men i mina ögon är hon ett whitetrash som inte har något öht innanför pannbenet.

          PS kan vara en kul idé om man har en tråkig kväll att Googla hur hon såg ut för ca 10- 15 år sedan (ca när hårincidenten skedde) utan alla operationer osv. Är inte en ytlig person och tycker inte att hon ser bra ut nu, men bara kul grej.

    Apropå på västfronten intet nytt. Att tvinga elever att läsa en viss bok är det bästa sättet att förstöra en framtida läsupplevelse när människor är äldre och mer redo. Varför språklärare inte ha en lista på böcker att välja på istället?

      Ursäkta va?

        Vad förstod du inte?

          Förklara istället för att vara dryg.

            Fast vad ska man förklara? Allt står ju i kommentaren. Så då får man väl berätta vad man inte förstod 🙂 eller läsa en gång till.

      Så om mina elever ska exempelvis genomföra en analys, så ska jag som lärare förbereda/hjälpa till inför den till 5 böcker istället för 1?

      För att eleverna ska få välja själva?? Svenska skolan kanske ska övergå helt till valfrihet inom undervisningsmetod och betygsgrundande uppgifter, det verkar ändå gå åt det hållet ?

        ?

        Och ibland är det inte alltid läslusten som ska stå främst utan att viss litteratur tillhör allmänbildning och ökar även annan djupare förståelse för tex då eller samtiden.

        När jag gick i högstadiet hade vi 2 h läsning/vecka med valfri bok, varje gång vi läst ut en bok så fick vi göra en analys/recension av boken. I 8:an och 9:an så gjorde läraren en helhetsanalys av alla våra inlämnade analyser för att bedömma det momentet.

          Fast jag är hyfsat säker på att du förutom det hade en lista på litteratur du skulle läst också och att det inte bara var fritt val.

            Vi hade inga särskilda böcker vi skulle läsa? På varesig högstadiet eller gymnasiet. ? Inga som alla i klassen läste eller som läraren valde ut. Utan vi fick ta med en egen bok eller så låna på biblioteket och så skulle läraren bara godkänna den (så att man typ inte tog en barnbok ?), sen skulle man, ja, recensera, analysera, jämföra, eller vad nu uppgiften kunde vara.

              Eller yngre år. I grundskolan var kravet bara att det inte fick vara serietidningar eller bilderböcker. Jag valde att läsa hästböcker och Katitzi minns jag. Men alla valde sina böcker. Har kvar läselistor från tidigare skolåren i en pärm med smörpapper så det är inte så att jag bara minns fel heller.

              /Anon 14.12 ovan

                *skolpapper ? inte smörpapper haha.

              Vi var tvungna att läsa Hemsöborna i nian för att få MVG.

              (Cool som jag lekte var jag den i en systembolsgspåse, läraren såg och ringde hem för att berätta för mamma att jag hade köpt alkohol. Va gött att slänga upp påsen framför henne innehållande MVG-krav då hehe)

            Vet inte hur det är idag, men jag vet att när jag gick i skolan så fanns det inget litteraturkanon som svenska elever skulle känna till.

              Så det fanns inga klassiker som ni skulle ha läst och känna till?

              Ja det förklarar isf en hel del om hur det står till med allmänbildningen i samhället.

                Haha, fast du sa ju just att man INTE skulle tvinga barn att läsa vissa böcker!
                Eller var det Ƭĥe real Hmm №X?

                  Det var fejken ja. 🙂

                Vi hade ”Fråga Alice”. Så bra bok! Glömmer aldrig den. 🙂

              Hmm, hamnade i modd igen. Börjar tro att jag har ett svar på gåtan om varför en del hamnar i modd.

            Jasså? Vet du ens vilket land jag är född i? Vilket lands skola jag gått i? ?

        Jag tror att TRH syftade på yngre barn och inte på 14år+.

          Jag tror inte fejken (kl12:08:) menade något alls. ?

      Känns som att det fattas ett ord (eller flera) i sista meningen…?

      Fast om inte vissa ungar blev tvingade skulle de nog aldrig läst en bok… Allt kan inte vara kul.

        Seriöst. Jag tror inte fejken menade ett ord hen sa. Hen skrev bara vilken goja som helst för att få använda mitt nick. Samma med Egoina . Hen läser garanterat inte hennes blogg ens. Syftet är att trolla och skapa förvirring så att man slutar att se på mig som en person som man vet var man har och vad jag tycker eller inte. ?

        Det kan jag hålla med om. Våra lärare har löst det så att om inte de mindre läsvilliga valde en egen bok så plockade läraren ut en lämplig. Men läsa skulle alla, och göra uppgiften efter vad den än var, DET var inte valfritt. Men boken var.

        //anonym 14.12 strax ovan

      Fast den boken är ändå en del av allmänbildningen. Första världskriget ingår i undervisningen i nionde klass och då är krigslitteratur en del av undervisningen.

      Hade inte jag tvingats läsa Brott och Straff hade jag inte tagit mig igenom den. Nu är jag glad att jag läste den och tackar min Svensklärare. Håller alltså inte med. Fram för mindre valfrihet för barn och unga i skolan. Det har gått överstyr.

        *Brott och straff* *svensklärare*

          Tack. Var ju helt obegripligt innan du rättade..

            ??

          Idiot måste vara stort I?

    Haha blev förvånad av att Rebecca Stella inte var gift än! Tycker att det känns som att hon har haft bröllopsupptaktning i typ… 2 år? HÄRLIGT MED KÄRLEK hursom ♡

    Har Caroline Roxy alltid haft så spetsig haka/käke? SEr så opererat ut.

      Ser ut som fillers i halva ansiktet. Käken ser överdrivet skarp ut, nått har säkert gjorts.

        Det är inne nu med såna fillers, men det kanske är naturligt på henne. Hon är lika fin ändå.

        Måste alltid utseendet på alla kommenteras negativt? Såå trött på gnäll över andras utseende! Jag tror inte att du själv är särskilt bildfager.

          Alltså.. Du klagar på att folk kommenterar negativt om andras utseende, och så avslutar du kommentaren genom att göra precis samma sak själv. Men det kanske är okej när du gör det?

          Du borde helt klart skippat sista meningen. Kasta inte sten i glashus när du vill få din poäng

            Det var just det som var meningen, grädden på moset så att säga. För att få personen här som alltid klagar på andras utseenden att förstå hur det känns för dem hon klagar på. Detta för att hon aldrig slutar med sina elakheter.

              Så om någon annan är elak så får du också vara det? Föregå med gott exempel istället för att själv göra det du uppenbarligen vet är fel.

                Man kan till slut svara med samma metod för att visa personen som uppenbarligen inte fattar annars, att det inte är acceptabelt att alltid kritisera andras utseende.

                Personen fortsätter trots tillsägningar av väldigt många här. Vad krävs för att budskapet ska gå fram undrar man. Upphör aldrig att förvånas…

                  Nej man behöver faktiskt inte alltid svara tillbaka med samma mynt. Jag brukar tänka att jag inte vill sänka mig till deras nivå.

                    Personen verkar ha stora problem eftersom hon sitter varje dag här och skriver massa kommentarer, de flesta med elakheter. Det verkar vara hennes nöje i livet så antagligen därför hon inte slutar.

              Bra efterkonstruktion ?

      Tänk vad härligt det skulle vara om folk kunde sluta kommentera andras kroppar!

        Tänk vad härligt det skulle vara om folk inte retuscherade sina bilder till omänskliga dockkroppar som ökar psykisk ohälsa, kroppsbesatthet och dysmorfofobi hos unga tjejer!

          Fast personer som gör på det sättet mår nog knappast speciellt bra själva. Har själv gjort liknande när jag var yngre och bloggade. Jag mådde jättedåligt över min kropp och kunde inte sluta med det förrän jag insåg det och började må bättre.

        Vad härligt det skulle vara om folk inte hela tiden la ut sina kroppar för att visa diverse bröst, rumpor, hårförlängningar, make up, opererade näsor, botoxade ansikten, fixade läppar osv osv
        Det blir ju ganska självklart kommentarer på det.

          Ja, det vore ju härligt om det inte alltid lades ut såna bilder och härligt om folk slutade kommentera varandras utseende. Men vad har det med varann att göra? Eller rabblar vi bara härligheter?

          Vad härligt det skulle va om inte normer existerade och folk ba kunde få må bra och va nöjda med sig själva som vi är.

          Om du slutar följa dessa personer och lägga så mycket tid på det så lovar jag dig att det inte blir något du upplever som något problem.

          Jobbar man till ex heltid och har en meningsfull fritid är det ett otroligt stort ickeproblem. Åh vad härligt. Prova det!

            Förtydligande;
            16.01 var alltså skrivet till 14.34.

            Oj då 16.01 Vilket märkligt antagande från din sida.
            Jag kan försäkra dig om att jag inte följer dessa personer.
            Men här diskuteras just detta fenomen. Så för mig är det inga problem, det har du missuppfattat.
            Min tanke är att lägger man ut bilder så får man kommentarer.
            Vad du menar med ”jobba ex heltid” och ”meningsfull fritid” får mig att undra hur du tänker? För du har väl ingen aning om hur jag jobbar, och vad jag gör på min fritid bara för att jag skriver en kommentar?

              Du kritiserar andras utseenden här väldigt ofta, så bryr dig gör du verkligen.

                Hahahaha det kan jag tala om att jag defenitivt inte gör.

      Är hon så där deppig för att hon är gravid?

        Carolineroxy alltså…..

    Waow skönt med lite nya influenser att flasha ögona med

    När jag ser frieribilden tänker jag att det kan inte vara lätt att vara partner till en influncer!! Allt måste göras storslaget och inför publik!!
    Undrar om alla ”influencersmän” gillar det eller gör det för kärlek eller inte bryr sig??
    Jag tänker att mycket av deras privatliv fläks också ut.

      Fast var det så ”storslaget” då? Blir genuint glad av att se videon. Hon både skrattar och gråter, och frieriet verkar ha skett inför vänner. Tycker det var ”skönt” att se ett inte så uppsnofsat frieri! ☺️

        Jag kollade inte videon eller hennes instagram, vet inte vem hon är. Noterade bara att de var minst två som tittade på och då slog tanken mig det jag sedan skrev om ?? Så det var en allmän fundering bara.
        Sen upplever jag att de flesta frieri görs mellan paret i fråga och inte bland vänner. Men där antar jag att vi alla har olika erfarenheter.

          Vad sägs om att kolla videon innan du uttalar dig. 🙂

      ooh ja, det finns avigsidor med allt
      För att inte säga när det tagit slut och man får läsa om hur dålig man var och hur fantastisk den nye är …. kan bara tänka mig vanmakten i just det…. men antagligen förstår de flesta vilket verktyg sociala media är …

    Sharareh Hoss har gift sig också!

      Vem?!

    På tal om Rebecca Stellas vänner så undrar jag om hon fortfarande umgås med sina gamla vänner från Borås?
    För en massa år sedan, innan hon blev såpass ”känd” som hon är idag jobbade jag tillsammans med flera av hennes vänner, någon av dem titulerade sig även hennes bästa vän.

      ja en del av dem är väl ”till och med” brudtärnor?

      Vadådå? Är väl dessutom helt naturligt att man byter umgängeskrets när man flyttar/växer upp.

    Haha ibland måste man bara skratta åt sitt egna elände. Jag gick in här i hopp om att distraheras från den enorma smärta jag genomgår just nu då jag efter 7 års förhållande just blev dumpad. Så möts jag av detta inlägg.

      Kanske har dessa personer också blivit dumpade tidigare och fått hjärtat krossat men hittat kärleken igen och det är det du nu ser i deras inlägg? Försök att se det som inspiration och bevis på att kärleken kan hittas igen och att du kommer bli lycklig igen. Ta hand om dig ❤️

      <3

      Haha samma. Satt precis o försökte distrahera tankarna från mitt ex och så kommer det här. Oh well…

      ❤️❤️❤️❤️

      Åh det gör så ont! Men jag LOVAR dig att det kommer kännas bättre så småningom. Hjärtekross-svackorna (du kanske upplever konstant nu) kommer bli färre med större mellanrum och inte vara så djupa som i början. Jag lovar, har varit med om precis samma sak (dumpad efter 8 år, bott i hop i 7) för några år sedan. Fokusera på att göra det som får dig att må bra – om så bara för stunden; köp något gott att äta, ta en promenad, se en serie du gillar, umgås med nära och kära, le lite extra åt någon du tycker du är söt osv. Ta liksom de små guldkorn du ser/vet finns så kommer det bli lättare att andas med tiden. Lita på att tiden är din vän (fast det inte känns så nu – och man mest vill be de som säger ”det blir bättre” att dra åt…) Kram <3

        Fint! Och hållet helt med! Tiden läker alla sår 🙂

          Nä, tiden läker inte alla sår

      Smärtan är brutal, men försök att vara glad ändå, över att bli av med honom. Någon bättre kommer. Styrka.

    Cam-Cam har kanske också bröllop på gång snart!

      Hon skall gifta sig med mig
      och jag är den elaka krokodilen
      på Skansen. Nästa sommar skall
      jag rymma och bita publiken på
      Allsång på Skansen. Särskilt dom
      som sitter på de finare VIP-platserna
      längst fram och fjäser…

      Jag gissar att det var på gång men har kommit av sig pga att någon som hon ville ha med inte mår så bra. Men det är bara vad jag gissar. ?

        Varför ska du spekulera i det?

        Du spekulerar verkligen loss nu fast du sagt till andra att inte göra det. Ifall jag kan hålla mig från att kommentera det uppenbara som hänt så kan du nog låta bli att komma med hintar.

    Och han tjänar 77 miljoner i MÅNADEN! Pewdiepie alltså

    najj basic mens mage

    Emelie Walles har skiljt sig och flyttar till Marbella!

      Skilt

      Skulle hon kidnappa Dexter från sin Pappa som bor i Sverige… knappast.

    Det enda viktiga i detta inlägg var pewds ❤️

      Är SÅ glad för att han och Marzia äntligen gift sig <3

    Jag älskar såna här inlägg.

    Pewdiepie, hur kan han kallas stolthet? Ja han har många följare, men har alla glömt bl.a. antisemismen han blev anklagad för? Tycker att han kom undan alldeles för lätt med sin osköna människosyn och vägrar stämma in i nån hyllningskör.

    Med Aviccis ex så var det ju också en del som skrevs om hennes personlighet,hela hon verkade skrika efter uppmärksamhet. Enligt familjen så sträckte de ut en hand men fick noll respons, samt att hon lade ut totalt olämpliga filmer på sin insta (film som familjen ville ha bort. ) Tänker att folk reagerar starkare just för att hon inte uppfattas som sympatisk.

    Så ärligt GLAD för Felix och Marzia, de verkar så himla fina och rätt ihop. <3 Så kul att se ett mer "normalt" bröllop också än alla superflådiga influencerbröllop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.