Ett underliv ska väl lukta som ett litet ladugårdsdjur?

Vad är det med oss kvinnor som gör att vi blir smått panikslagna av blotta tanken på att lukta någonting annat än luftrenare och doftgran mellan benen?
Ett kön luktar kön, hur man än vänder och vridet på det och våra kön luktar inte konstigare än mäns kön och ändå är det bara vi vagina-bärare som nojar över att vara ofräsch.
Vissa nojar mer, och vissa nojar mindre men helt ärligt så skulle jag säga att Bianca Ingrosso nojar mest av alla!
I det sista avsnittet av podden ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B”  så berättar Bianca om hur hon brukar förbereda sig för sex och det är inte en lite procedur om man säger så…

Jag går inte ut utan intimservetter, jag har alltid trosskydd i trosan och sen har jag alltid sprejat deosprej. Det är som deodorant för underlivet. Du luktar fräscht i typ ett dygn efter, oavsett hur mycket du dansar eller inte.

Det finns inget bättre än att vara fräsch där nere, säger Bianca och förklarar vidare att det för henne att handlar om att vara “kåt på sig själv”. //Bianca

Herregud, Bianca Ingrosso verkar vara lika rädd för att lukta underliv i sitt underliv som hon är att bli utbränd igen.
Är det någon av er som gör sånt här?
Jag tycker det verkar helt galet!

Förresten var det Amy Schumer som i ”The Leather Special”  berättade  att hennes underliv ”luktade som ett litet ladugårdsdjur”… (Om någon undrade över rubriken…)
På en BRA dag!
🙂
Hur den luktar på en dålig dag tänker jag inte ens gå in på.

317 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så ängsliga tjejer!

      Precis! Måste vara fruktansvärt jobbigt att vars så ängslig för så ”små” saker i livet. Tyvärr sprids ju ängsligheten när de pratar om det, för nu kanske personer som inte brytt sig börjar nojja… varför ska man dela med sig av allt hela tiden?!?

    Jag tror att många män också nojar sig. Det är iallafall min erfarenhet.

    Män och kvinnor har olika kroppar, så skulle inte jämföra respektive underliv. Dessutom kan en kvinnas flytningar ha väldigt många odörer. ?

      Ja om man täpper till med trosskydd varje dag så kan det börja lukta ganska konstigt…

        Jag personligen måste använda de mindre trosskydden från Tena Lady varje dag. Annars stinker jag urin, oavsett hur mycket jag torkar mig när jag kissat. Har inte ens mycket inkontinens och har ”bara” fött 1 barn. Så vissa av oss behöver använda trosskydd, för hur fräscht är det med kiss i trosan som till slut börjar lukta.

          Har man sådana problem förstår jag att man använder det. Är det normalt att det blir så efter förlossning? Men kvinnor som inte har den typen av problem behöver inte trosskydd varje dag.

            Det är inte helt ovanligt efter en förlossning, tillsammans med en miljon andra besvär

          Har du provat att bara använda bomullstrosor? Och byta minst 2 ggr om dagen? Kan vara lite bökigt innan kroppen ställer om sig och blir van det luftiga från trosan…

            Hur ska bomullstrosor hjälpa mot inkontinens menar du?

            Hur tänker du nu?
            Inkontinens har ingenting med trostyget att göra 931

          Har du fått hjälp med dina problem? Läs gärna råd från fysio med inriktning kvinnohälsa på bakingbabies.se

          Gå till din gynekolog, sånt går att åtgärda. 09.21

          09.21, gå till läkare så går du förhoppningsvis hjälp.

          Hjälper det om du sköljer med vatten efter varje gång du kissat?

            Fast om man är inkontinent så läcker man ju mellan toabesöken..

          Du ska inte behöva lukta urin för att du fött ett barn. Det ska inte vara så. Du kan säkert få hjälp med det.

          Jag fick en sfinkterruptur efter min förstaförlossning så jag vet en hel del om det här. Som flera andra skriver så ska du INTE behöva läcka urin (inte avföring heller) Det finns hjälp att få, av specialistsjukgymnast, och av kvinnokliniken. Urinläckage kan upphöra med bara rätt knipträning. En del behöver även en mindre operation för att bli av med det helt. Poängen är – ge inte upp och acceptera inte detta ❤️

          Ja bara jag hostar så kan det komma kiss. Så jag måste ha trosskydd. Nog tror jag det luktar mer om en kvinnas underliv änn en mans snopp. Aldrig känt någon lukt från en mans snopp. kvinnans underliv är ju mer öppet.

            Jag har känt lukt från mäns snoppar och det luktar. Jag tycker nästan det luktar värre än snippa. Pratar alltså frisk snippa och frisk snopp. Klart det kan lukta illa från båda om något inte står rätt till

            Du har troligen ansträngningsinkontinens. Kontakta en gynekolog så hjälper dom dig.

            Jag har oxå problem efter förlossningen för drygt ett år sedan. Är inne i vårdkarusellen efter att ha väntat 6!! Mån på tid. Blir troligen operation för att åtgärda alla problem men har haft nytta av knepet att gunga 4 gånger när jag är klar, blåsan töms bättre och inget ”efterdropp”

        Papper är mycket bättre än trosskydd.

        Vad som gäller är att ha rätt PH-värde i underlivet. Trosskydd och sprayer är förödande blir en ond cirkel. Ett ”friskt” underliv ska lukta som ett syrligt äpple.

    Känns inte som att det kan vara bra för fiffi att använda så mkt produkter där nere?

      Känner precis samma…

      När jag höll på som B fick jag svamp. Då luktar man. Genom jeans.

      Det räcker att tvätta sig med vatten bara. Jag vet inte hur ni svenskar gör men i många andra kulturer tvättar man sig ALLTID med vatten efter varje toabesök, oavsett om man gör nr1 eller nr2. Man torkar sig med papper såklart först. Så om ni går hem till en utlänning och ser en liten kanna vid toastolen så vet ni 😉

        Vi har en flaska som man får fylla på för att tvätta. Har inte tagit tummen ur och köpt en kanna ännu ? flaskan funkar rätt ok. Haha.

    Jag lägger själv endast talk i ljumskarna för att hålla allting torrt, får såna jäkla skavsår, väldigt lätt. Tänker att de också kan hålla bort eventuell obehaglig lukt?
    Tror också att ju mer du sprayar och har dig där nere, destomer problem får du…

      Talk i underlivet ökar risken för äggstockscancer med 20-30%

        Källa på det tack….

            Läste din länk.

            Så här tänker jag. Talk är inte nödvändigt så uteslut därför att det är bättre att hellre vara på den säkra sidan, men… av det lilla jag såg från din länk så tog de inte hänsyn till vem och varför någon började använda talk från början. Kanske hade de redan sådana problem som var den egentliga orsaken till cancer men också samma som var orsaken till att de kände ett behov av talk.

            Mao så känner jag efter det lilla jag läste här, vilket tillverkare av talk verka instämma med, att det inte finns någon egentlig fakta som bevisar att talk ökar risken för cancer.

          Länk i modd.

        Är inte det för att talkpuder från 60-talet och äldre som kunde ha asbest i sig?

          Det är en teori ja.

        Det handlade väl inte om talk I underlivet. Det var ju för ljumskarna.

      Använd potatismjöl istället om ni är rädda för cancer? det funkar för bebisar iallafall så varför inte tänker jag ?‍♀️

        Det funkar oxå skitbra, babytalk använder jag för att de ger lite doft. Ända problemet är att det blir lite råddigt i badrummet efter ?

          Och i ändan?

        Maizenamjöl är bättre 🙂

      Talk är bevisat cancerframkallande, du ni alla missat alla stämningar mot Johnson Johnson som de cancersjuka har vunnit?

    tänker att det blir ännu svettigare med trosskydd hela tin

      Tror hon använder trosskydd för att trosorna ska hålla sig fräscha och använder underlivsdeo för svetten.

    Underlivet blir knappast fräschare av att man sprutar dofter därnere som ställer till pH-balansen.

    Vill man vara fräsch inför sex så räcker det väl med att duschat innan? Menar hon som har pojkvän.
    Vid ett one night kanske man kan göra mer som henne möjligtvis.

    Sedan är det ju något i själva doften av kön som killar/män går igång på.

    Kör troslöst! Bästa sättet att hålla sig fräsch?

      Mmm fast kläderna du har utanpå blir ofräscha rätt snabbt då

        Man får byta byxor varje dag.

      Om man inte har viss inkontinens från att ha fått barn eller kraftiga flytningar.

        Passar inte alla, det förstår jag.

        Kraftiga flytningar har jag haft sen barn nr1 och det kan läcka igenom byxor till och med ? gyn och barnmorska säger att det är normalt..

          Jag hade också MYCKET flytningar (dock före barn), var till flera gynekologer som alla sa samma; Det kommer gå över, det är hormonellt. Det tog typ 5 år men det gick till slut över..

      Funkar det i tajta jeans, till exempel? Känns som att sömmen borde bli obekväm. Eller när man cyklar?
      Undrar på riktigt alltså

        Använder i princip aldrig tajta jeans, iaf inte de som har hårda sömmar, så kan tyvärr ej uttala mig. Har trosor när jag cyklar för att det känns fräschare.

    Ett friskt och normalt underliv luktar ju inte illa direkt. Kanske lite syrligt. Skulle aldrig spraya något där nere eller använda trosskydd. Vill ha det luftigt och fräscht.

    Om man behöver så mycket grejer som Bianca för att känna sig fräsch så ska hon nog uppsöka gynekolog.

      Fast det beror ju på. Många svettas en hel del i ljumskarna och svett luktar ju efter ett tag. Jag är en sådan och är glad det idag finns produkter jag kan använda vid behov, t ex om man har resdag och kommer sitta mycket. Men jag håller med om Biancas rutiner känns väldigt ängsliga och inte helt hälsosamma.

        Jag svettas också och skäms oerhört mycket över det. Vad använder du för produkter?

          Bianca menar att hon använder DeoDocs deo spray som är anpassad för körtlarna vid underlivet. Så hon sprejar inte liksom dove deo spray där nere. Hon är ju felciterad..

        Jag svettas också mycket i ljumskarna. Undrar också vad du använder för produkter? Om jag tex sitter ned en hel dag på jobbet kan jag känna att det luktar illa från ljumskarna sen på eftermiddag/kväll. Detta trots att jag duschat på morgonen och använder bomullstrosor. Det är alltså inte underlivet som luktar, utan i ljumskarna.

          Ellens intimdeo! Årets bästa köp.

          Prova Absolut torr i ljumskarna (wipes), funkar bra.

    När jag är kåt på mig själv använder jag helt andra grejer.

      Hahhaha

    Intimservetter och deosprej i underlivet känns som upplagt för problem med pH-balansen vilket kan leda till stora problem. Läste någonstans att vestibulit bland unga har ökat kraftigt för att man använder medel mot svamp i underlivet för ofta och ibland t.o.m. i förebyggande syfte. Allt för att slippa ”lukta”, vilket är helt naturligt!

    Vatten, vatten, bara vanligt vatten!

      Det finns prima produkter, så som intimtvål och olja som inte rör om i grytan.

    Detta samtidigt som vissa killar knappt torkar sig efter de har kissat.

    Har mer än en gång hänt att man glidit ner och mötts av äkta ladugårdslukt om man säger så. Tur i oturen att porren gjort det här med tjejer som bokstavligt talat dreglar över kuk till något sexigt, ger en chans att tvätta bort eländet utan att paja stämningen.

      Åh fy fan jag som skulle käka frukost..

      Jag ger aldrig blow job om han inte är nytvättad. Har flera gånger skickat iväg (olika) killar till badrummet innan det blir någon action. Tänker fan inte ha vad som helst i munnen

        Saaaame!

        Samma här! Skulle det vara ett ”nytt ligg” dessutom som jag inte legat med innan, och han luktar otvättat där nere, då blåser jag av hela sexet, för kan man inte ens lukta fräscht för någon på första dejten, så…

      Har vart med om detta för många gånger.. lukten av nybajsad och förvänta sig ett bj är frääääscht, verkar många (men inte alla) män tycka.

    Hon säger att det handlar om att bli kåt på sig själv? Jo visst… precis som kvinnor opererar sig och sprutar in filler i ansiktet för sin ”egna skull”.

    Hade en kille en gång som knappt ville att jag skulle tvätta f*ttan, han ville att det skulle lukta så mycket kön som möjligt när han gick ner på mig. Nu gillar inte jag att bli sl*ckad, så det sket sig ändå!

      Haha!

    Många tjejer har ju helt rakat mellan benen och även om jag håller med om att det känns skönt när det är slätt och mjukt så är det helt förkastligt ut hygiensynpunkt. Håret skapar en luftbarriär mellan huden och kläderna som gör att bakterier får svårare att överleva. Vanan att raka sig helt gör tyvärr att många tjejer får problem med odörer och ofräsh känsla. Samma sak med håret under armarna.

      Precis, många tror det är fräschare raka sig fast det faktist är tvärtom. Undrar hur många som lasrar bort håret som kommer ångra sig i framtiden.

      Och det är ju något så fruktansvärt obekvämt dag två och fram åt med en helrakad muttiluring.
      Har gjort det två gånger och ångrat mig båda gångerna. Allt för att jag hörde hur mina vänner pratade om hur vidrigt det var med hår på muttan. Well, I do NOT agree!

        Jag rakar muttiluran varje dag/varje gång jag duschar, hela konkarongen, gjort så i 13 år ?. Upplever sällan irritation i huden och har haft dokumenterad svamp två gånger

          Tack för att du delar med dig.

          Hur mkt tid har folk? Raka sig varje dag. But why?

      Jag bruka raka mig regelbundet men sen hade jag ett låååångt sexlöst år så håret fick växa vilt.
      Kan säga att fy fan va man stinker med könshår. Mitt underliv har aldrig haft så mkt problem me stank.
      Urin och ökade flytningar som fastna i könshåret och man va tvungen att duscha av minst 2ggr om dan så de inte börja lukta.
      Svettades även mer så de blandades me svettlukt oxå.
      Och när man har mens fy fan, man måste ju ha tvål för att få bort allt blod ur håret.
      Samt klådan, de kliar ju me hår.
      Nä, mitt kön mår bäst utan hår. Luktar bättre, mindre flytningar och svett.

        Alla är olika, så är det ju. Och trivs man bäst utan hår ska man ju så klart köra på det!
        Men mer flytningar pga hår? Det lät skumt.

          Ja vet, man har ju läst att hår ska göra de bättre.
          Skojar inte och nu äckelvarning men de va så illa att de torka fast i håret. Klumpar av torkade flytningar fick man gå runt med om man inte tvätta sig 2ggr om dan.

            Så hade jag med!! Så äckligt haha Ett mellanting är att bara trimma precis närmast målningarna och raka resten. Är håret kort nog så det inte hann krulla sig så hjälpte det massor

              Målningarna ? öppningarna menade jag

        Samma här!

        Man kan ju raka mellan benen men icke venusberget. Allt behöver ju inte vara kalhygge.

          I agree!

          Kalhygge ??

          Går en kille igång på en flick-snippa och velat att jag körde helansat hade jag dragit öronen år mig….

            Hade en tjej gått igång på små pojkbarn och velat att jag rakade bort allt skägg hade jag dragit öronen åt mig.

            Barn har varken hår under armar, på ben, kön eller ansikte. Tänder man på små flick-ben om man föredrar att kvinnan rakat benen också?

              21:43
              Håller fullkomligt med dig, är så trött på pedofilkortet som vissa drar så fort någon pratar om könsbehåring.

            Vet inte med dig men min fi—a ser inte ut som ett barns bara för att den är rakad. Man ser liksom på både den och resten av helheten att det är en vuxen kvinna.

            Som de nedan less på att höra att man skulle se ut som en småflicka. För nej. Det gör jag inte.

        Och det värsta är att håret letar sig in mellan blygdläpparna och kliar/sticker något enormt!! Beror säkert på vilka byxor man har på sig när man rör på sig, men liknande problem har man ju aldrig som vaxad 🙂

          Alla mina problem med klåda och irriterat underliv försvann när jag började vaxa regelbundet. Kanske var en slump men nu har jag aldrig problem med klåda. Förr kunde jag klia så det blev sår och hittade ingen lösning på problemet.

          Har alltid varit hårig, men aldrig upplevt det du beskriver. Tänker att det beror kanske på anatomi och hårväxt också, inte bara byxor

      Man luktar ju mycket mer svett om man har hår under armarna. Plus att det ser ganska ofräscht ut…

        Gäller det även för män eller är det unikt för kvinnors armhålor? Både det fysiska med mer svettlukt och det ofräscha intrycket tänker jag då på

          Det gäller definitivt män!!!

            Jag skulle iaf (tyvärr) tycka det var ganska avtändande med en man som rakade armhålorna. Det är ju lika betingat som att vi tycker så om kvinnor som INTE rakar. Sorgligt egentligen. Själv har jag släppt allt sånt när jag fyllde 35 och rakar när andan faller på. No rules.

              Skönt för män att anses attraktiva när de luktar svett.

              Tror det där håller på att släppa lite, i den yngre generationen tror jag män förväntas ansa en hel del också 🙂

              *från en som föredrar män rakade iallafall på dom intimare delarna :p

          Ja, det gäller även män – var någonstans har jag skrivit att det endast gäller kvinnor? 🙂

            Jag frågade eftersom vi pratade om just kvinnliga kön och huruvida det är mer hygieniskt att raka. Jag påstod alltså inte att du sagt det.

            Min generella uppfattning är ju dock att allt det negativa med behåring kopplat till hygien sällan hörs om när män inte rakar sig. Därför får i alla fall jag uppfattningen av att hygienkortet bara används när man pratar kvinnlig behåring.

          Både jag och min sambo delar uppfattningen att man luktar mer om man har mycket hår, så han rakar sig också 🙂 men det kan ju säkert vara individuellt som allt annat.

            Min man rakar ibland under armarna han med. Estetiskt och fräscht liksom. Men jag har inget emot när han inte rakar heller- jag själv rakar för min egen skull. Inte för männens. Så huruvida männen i allmänhet tycker de står över sådan hygien bryr jag mig inte om för JAG tycker att JAG stinker svett snabbare med hår under armarna. Och det är inte direkt ofta jag behöver dra nåt drag med tygeln där heller så kan inte säga att det är jobbigt heller.

            Rakar/ansar även mellan benen ibland (så även min man för övrigt, vilket jag gillar) även om min man inte bryr sig vilket. Men han tycker det är lättare att komma fram så att säga när han är där med munnen och det är rakat. Jag själv upplever det känsligare utan hår så win win.

        Det här har jag tänkt på! Jag tycker det är ganska snyggt och coolt med lite hår under armarna. Men jag stinker verkligen svett av att ha det, även om man egentligen inte ”ska” det av allt man hört (trots regelbunden tvättning och bra deo). När jag har rakade armhålor har jag inga problem, och nej, svetten hamnar inte på kläderna heller som folk säger ibland. Tråkigt.. ? Nån som har samma?

          Yes upplever samma. Brukar inte behöva deo när jag har rakat under armarna men när jag inte har rakat på ett tag (duschar kroppen ändå varje dag) så luktar jag fortare svett

    Den personliga lukten är personlig och har än inte träffat på någon fitta som luktar illa om den är frisk, dvs utan svamp och andra saker som kan hända.

    Men varför ta bort den personliga doften, eller låta den överdoftas av andra via dofter på burk?
    Helt sjukt om du frågar mig. Kvinnor får sluta noja,

      Har aldrig done the deed med en tjej. Men om den dagen skulle komma skulle jag utan tvekan föredra att fittiluringen luktade just fittilurigt och inte tvål/parfym. Fattar inte vem som föredrar att slicka något som luktar kemiskt.

      Behöver väl inte nämna att jag inte skulle vara aspepp på om den led av någon kraftig obalans. Precis som jag inte skulle vara pepp på att hångla med någon med en infektion i käften.

    Jobbigt att hela tiden känna sig ”ready to go for sex” på mannens villkor.. Varför skall kvinnor alltid känna press på att vara fresh och redo dygnet runt? Vaginan är tydligen självrengörande nu hur det går till, är ingen gynekolog..
    Jag skulle aldrig ligga med en kille som luktar äckligt. Hade sagt att han går gå och tvätta sig eller gå hem.

      På mannens villkor?! För mig är det för min egen skull i alla fall. JAG älskar sex och vill ALLTID känna mig fräsch och redo ? när min man väl har ork för sex efter sitt krävande jobb haha. Självklart (för oss) har han samma normala hygien, är det så vanligt verkligen att männen luktar illa?! Skulle vända i dörren liksom haha.

      Självrengörande jo men kanske inte på den nivå att man vill ha nåns mun där efter toabesök under dagen osv. Insidan är ju oftast ren men runt ikring blgdläppar m.m. får man allt tvätta av med vatten (eller intimtvål) för att hålla luktfri.

    Precis som i djurens värld är det just doften som signalerar till upphetsning….

    När det tex tillverkas trosskydd med parfym så invaggas många att det är ngt fel på könets egen lukt..

      Men nu är vi inte djur.
      De räcker med att säga ”jag är kåt” de behövs inte nå speciell doft men de kan va en fördel att inte lukta bajs.
      Men luktar du bajs så är de lugnt för de finns nån för alla.

        Jo, människan är ett djur. Du med.

        Hört talas om feromoner?

          Hört talas om att folk knullar och har sig fast de är sönderparfymerade, rakade, sminkade eller superlortiga.
          Vi människor använder oss inte av feromoner även om de finns.
          Vi använder tinder,krogen, talets förmåga inte feromoner i verkligheten.
          Tänkt till lite, vem har sniffat på en snubbe och bestämt han ska ja ha.
          Och luktar nån gott är de oftast parfym/dushcreme som man gillar…
          Sen kan ni leva i eran verklighet där ni sniffar efter feromoner, vi andra är väl täppta i näsan.

            Tror du får göra en snabb googling

        Det brukar inte vara för bajslukt folk har trosskydd…

    Alltså hur kan det inte vara normalt att gälla fräscht? Både jag och min kille tar en dusch för att göra rent nertill innan sex av den simpla anledningen att vi vill att det ska vara rent? Toapapper tar inte bort kisset och inte heller bajset helt och hållet.

      Nu pratar ju inte Bianca om att vaska av sig innan sex. Att spraya deo i fittan är inte samma sak som basal hygien.

        Fast man sprejar ju inte i….du sprejar typ i ljumskar.

          Fortfarande inte samma sak

      Många tvättar sig med vatten och intimtvål vid toabesök, särskilt om man bajsat. Personligen så tycker jag det räcker, tillsammans med daglig dusch för att vara tillräckligt fräsch.

        Hur många då?

          Många.
          Och de som iallafall inte använder vatten efter att de har gjort nummer två är ju rätt snuskiga.
          Man torkar ju inte händerna med papper om de blir smutsiga?

            Skriver du på tangentbord och hälsar på folk med röven?

              En anledning till varför jag går runt med våtservetter hela tiden och handsprit.
              I den mån som är möjlig tar jag inte i saker offentligt. Vidrigt.

                Du har lite problem tror jag.

              Garvade rakt ut!

            haha tack, trodde jag var den enda här på bloggbevakning som alltid tvättar mig efter toabesök. Sköljer bara efter nummer 1, men nummer 2 är det hel tvätt. Alltså finns inget bättre än att stoppa ner handen mellan benen, lukta på handen och det doftar tvål. Ja, jag är ett renlighetsfreak, har aldrig varit med om att min fiffi luktat illa, tror jag hade hamnat i panikläge.

              Hur? I handfatet? Ställer du dig i duschen? Hur gör du i så fall om du är ute där det inte finns?

              Herrejävlar! Hur sällan bajsar du? Och hur kör du heltvätt på jobbet utan att det blir blött överallt?

                Du har alltså aldrig tvättat rent underlivet efter ett toabesök hör jag.
                Tvättar mig alltid efter, blir aldrig blött överallt.

                  Haha! Ok, kanske ska börja med att säga att jag inte jobbar, så det underlättar. Självklart gör jag det inte om jag inte är hemma utan då blöter jag pappret. Jag har handdusch, men gör det vanligtvis i duschen.

            Men alltså… varför? Vem ska upp i röva på dig efter ett toalettbesök? Dina skinkor omsluter ju an*us, inte som att bajs är så kletigt att hela närområdet är besudlat efteråt? Man har ju inte skitspår i trosan om man torkat sig.
            Använder du tandtråd/tandborste efter varje måltid också?
            Så många frågor.

              Jag vet inte, jag gillar att känna mig ren. Tror det blivit en vana bara.. har inget med sex att göra eller så utan det är bara en personlig vanesak:)

            Om man inte använder papper för att torka händerna så känns hela pappershandduksindustrin rätt onödig…

        Hur gör du rent praktiskt? Gnugga på tvål förstår jag men hur sköljer du sen av den? Om du blir bajsnödig på jobbet/stan/tåget?

          Hemma använder jag typ barnolja. Skitbra (ha). Men på jobb och offentliga platser är det ju svårare. Toapapper är ju ofta ganska sprött så det är svårt använda vatten utan att det blir helsöligt…

            (inte samma anonym som ovan..)

          Hur sköljer du vatten? Med en liten känna över toastolen? Eller vatten på papper? Har funderat över detta faktiskt 😉

            Jag är inte ts men jag tvättar mig också, hemma har jag bidé separat, hos min pojkvän handdusch, och hos mamma har jag en flaska med vatten bredvid toastolen. bara hälla ner o klart. Men det är för kiss, när jag bajsat är det tvål gnugga och biden eller handdusch eller vanlig dusch som gäller.

              Fy vad jobbigt detta låter!? Man går ju ändå på toaletter några gånger om dagen så att säga.

                Ja man verkar inte få göra annat än att springa mellan dusch och toa om man ska helsaneras så fort man tömt sig.

              Haha är dock etniskt svensk men kul

          Personligen går jag nästintill aldrig på offentliga toaletter. Men annars intimservetter + vatten. Har alltid en liten flaska med jojobaolja som jag tar på lite efteråt.

        Förstår mig inte på folk som inte tvättar med våtservett efter de gjort nummer 2. Så ofräscht hahaha

          Var gör du av din våtservett sen?

            Alla förstår att du vill få ”i toaletten” som svar så att du kan få förklara varför man inte ska göra så.

              Nej, jag tänkte att det var en genuin fråga. Jag kan inte tänka ut något svar som är riktigt ok, förutom i en blöjpåse i en blöjbehållare typ. Men det kanske ”:)” har, och då vill inte jag var den som är den.

        I typ hela mellanöstern/asien tvättar man med vatten efter man bajsat, Svenskar är väldigt ofräscha som bara använder toapapper…

          Ja, har lärt mig det av en person från Mellanöstern. Gjorde aldrig så under uppväxten (uppväxt i Sverige med etniskt svenska föräldrar). Hemma använder jag duschmunstycke när jSg sitter på toa. Ute så tar jag engångsmugg med vatten och häller och tvättar med handen eller så använder jag våtservett/Anonym 09:47

            samma här, fattar inte hur äckligt det var att inte göra det förrän jag började. Men skillanden nu är att jag alltid luktar nytvättat hela dagen.. så himla skönt.

              Måste lägga in geniala halalkomedi här;
              https://www.instagram.com/p/BmGz5YlFcsq/

            Fräscht att använda handen.

              Fräscht att gå runt med bajspartiklar runt röva. Och du förstår väl att man tvättar händerna efter varje toabesök eller är du en av de som inte gör det? ? För ni är många därute har jag märkt.

              Har du hört talas om att man kan tvätta händerna, både innan och efter toabesök?

                Innan toabesök? Alltså nu börjar det faktiskt gå för långt.

          Nja, om inte sjukvården rekommenderar att man ska börja tvåla in röven efter ett bajsbesök så tror jag att jag fortsätter min bajspartikelvardag helt oavsett vad folk i Asien gör. De kissar i hål i golvet också (DÅ skulle jag fan behöva tvätta hela underkroppen).

      Att ta en dusch tillhör väl de flestas hygienrutiner men att spreja parfym och konstant använda trosskydd är att gå till överdrift.

      Alltså vi kanske är avvikande. Men när jag och regeringen vill ligga, vill vi ligga ”nu”. Inte en kvart senare. Let’s be disgusting together, hubby!

        Exakt!! Jag orkar inte med en hel spaupplevelse för att få ett ligg. Och vi är ju hyfsat fräscha i normaltillstånd så att inte duscha och skrubba och ha oss innan är inte något problem ändå.

        To be honest, sex är ju inte den fräschaste aktiviteten ändå så..

          Haha spaupplevelse. Tack för dagens skratt ?

          Men eller hur. Låt en semi-äcklig kvinna få ligga!

            ?✊

        Håller helt med!

        Exakt, folk tycker att det är ett ”jobbigt avbrott” att rulla på en kondom, men att gå igenom en hel jäkla renlighetsritual mitt i myspyset verkar gå bra.
        Nä, vi kör på i stundens hetta och naturliga lort, och eftersom vi båda har rimlig personlig hygien som standard så har det inte inneburit några trauman hittills.

        Håller i princip med, men är man en sådan som duschar innan sex så antar jag att man har förspel i duschen. Är ju faktiskt väldigt mysigt att smeka och tvåla in varandra, tycker det känns väldigt sensuellt och intimt 🙂

          Skulle kunna sätta alla mina besparingar på att våra barn, på ett övernaturligtvis, skulle höra duschen kalla i sömnen. Hade sedan tagit ca 5 sekunder innan fyra barnhänder klistrats mot duschkabinen ackompanjerade av fyra snoriga näsborrar. Det, mina vänner, är något man inte vill riskera när man planerar att ta en rundtur på gamle (men ack så virile) Brunte.

            Ridtur! Planerar sällan att leda runt honom i huset i snabeln.

            Det är samma fenomen som att de fan i mig sover igenom ett kärnvapenkrig, men ljudet av chipspåsen skulle väcka dem ur koma alla dagar.

              Min syrra hade chipsspröt. Varje gång mamma skulle öppna chipspåsen på kvällen så dök hon upp. Hon kunde ha sovit som en stock innan prasslet. Men hon vaknade varje gång.’ Och gjorde så upp till tonåren. Mamma gömde snabbt påsen när hon hörde steg i trappen. Men hon kunde känna lukten så fort påsen öppnades.

                Det låter som mina barn. Jag kanske är din mamma.

                  From nu min BB-mamma hur som haver! Olustigt att jag just skrivit om mitt sexliv. Men vi kan se det som att vi är even Steven nu. Jag kom ju på dig o pappa den där gången i vardagsrummet när jag blev sjuk på natten. ?

      Duschar ni om ni har samlag och inte oralsex?

    Räcker helt klart att tvätta sig en gång om dagen. Annars något fel som en gynekolog får ta itu med. Tror att man i längden får större problem om man använder trosskydd o sprayer nedtill.

    Det stämmer att det inte behöver dofta rosor utan att det ska lukta kön, men med kass PH-balans tex så luktar det inte gott öht.

    Att jämföra en kvinnas kön med en mans och deras dofter är ju helt vrickat då kvinnans kön har betydligt högre risk att ”stinka”…

      Eh va? Varför har kvinnans kön större risk att stinka?

        Betydligt mer som händer där nere hos än kvinna jämfört med en man, betydligt lättare att kissrester osv stannar kvar m.m

          Tror mer kiss stannar på snoppen som bara skakas av lite…

            Och mycket gegga kan hamna under pungveck och under förhud. Och män svettas generellt mer än kvinnor så nej.

              Haha snacka om att blunda för verkligheten…
              ”En kuk luktar minst lika illa”
              Snälla tänk lite

                Ja?

    Min kille störs sig på att jag duschar för ofta och inte luktar något, han vill ju ändå att fiffin ska lukta just fiffi ?

    Men alltså… en kvinnas kön luktar inte illa om det inte är något fel.
    NÄR ska folk lära sig det? Det ska lukta svagt syrligt!
    Tycker också så synd om tjejer som fokuserar så mycket på hur man ser ut/luktar mellan benen att de glömmer bort sin egen njutning.
    Är man riktigt kåt och har skön sex är man i ett annat universum?!

      Came here for this. Absolut att ett underliv inte doftar rosor, men det ska inte lukta illa heller.

      Förövrigt kan jag förstå grejen med intimservetter, använder själv ibland för att fräscha upp efter t.ex toabesök. Men dessa är ju oparfymerade, det gör liksom ingenting för doften ändå… Att spraya deo i fiffi låter ju bara galet.

        Fast underlivsdeo ska inte sprejas I fiffi utan i ljumskarna. Det är där man svettas.

    Som person med problem med hyperhidros har jag fått tipset av sjukvården att raka mig överallt då man när man tar bort håret, tar bort en stor del av ytan där det kan ske bakterietillväxt som kan lukta – gäller både under armarna och vid könet, men att raka sig vid könet är såklart inget för alla då det kan medföra andra problem. Nu har jag inte problem med varken odör från svett eller kön men jag rakar mig överallt ändå. Tycker det är skönt att vara len och det gör sexet mer nice. Och nej, jag har inget problem med inväxta hårsäckar eller odör eller… trivs hur bra som helst rakad.

      Grattis! Kör på bara.

    Om ens underliv luktar som ett litet ladugårdsdjur bör man nog fundera på om allting står rätt till där nere.

      Nöff?

      Ett litet ladugårdsdjur är ju till exempel ladusvala – hur luktar den?

    Jag lyssnade på avsnittet och uppfattade det som att det var när hon går ut på klubb. Inte ut genom dörren. Det är viss skillnad ändå, dessutom var det i kontexten att de har latexbrallor på sig vill jag minnas, och Alice luktade död fisk i ett par som hon hade haft på sig. De dansar, svettas, springer förmodligen mycket på toa på grund av alla drinkar och kanske slarvar lite med hygienen på fyllan. Lite som ett lite hack för att gå ut på stan för att röja och kunna hoppa i säng utan att duscha. Varför man vill hoppa över duschen vet jag inte men kanske för att man är hemma hos någon annan, eller på efterfest eller jag vet inte vad ungdomarna gör nu för tiden. Nåt sånt.

      I tillägg, alltså för att förebygga fenomenet ’discofitta’.

      Klart de inte blir fräscht där nere om man svettats i latexbrallor! ?

      Var det verkligen ”latexbrallor”?
      Inte så många som vågar sig ut i latex…
      Många kallar både det ena och det andra för latex. T.o.m. polyester 🙁
      Kanske var det vinyl? Men även vinyl kan bli tätt och svettigt förstås.

    Hur gör man om man svettas i ljumskarna? Vill minska det men ändå inte ha ngn deo nära fiffin?

      Köp den parfymfria deon som finns på apoteket och rulla på ljumskarna =)

        ?

        Tillägg: Den blåa Bats deon som är oparfymerad och som är som en ”kräm”

          Tack för bra tips!

            Så lite så!

            Ellen har en också som är avsedd för underlivet (som numera är lätt parfymerad, innan var den operfymerad). Dock sprejar man på den, mer hygieniskt men svårare kanske få till. Deodoc är också i sprejform men dyrare och luktar mer (dock väldigt effektiv).

            Jag blev jätteglad när det kom deo för underliv eftersom jag svettas så mycket. Blir lite ledsen när folk tror man sprejar parfym rätt upp i fiffin, är ju inte det det handlar om.

              Jättebra att de kommit bra produkter för detta!

    Stackars dessa unga tjejer, som är så extrema i sin vardag :/ det där låter inte nyttigt varken för sinnet eller underlivet.
    Kanske har jag lyxen att ha fått ett underliv som luktar gott* referens från min man som spenderar en hel del tid där ? och fungerar normalt trots två förlossningar.
    Rakat, parfymer, trosskydd och alldeles för regelbunden tvättning…varför inte bara be om svamp och illaluktande flytningar.

    Blir så irriterad på alla idiotföretag som gör deos för underlivet. Blir en självuppfyllande profetia att man kommer börja lukta illa om man håller på och tvättar och skrubbar och sprayar. Risken att rubba pH balansen som i sin tur gör att bakteriell vaginos kan utlösas blir betydligt högre då än om man tvättar försiktigt med vatten när man duschar. Underlivet är ju liksom självrengörande och behöver inte massa jävla deodoranter. Och ja absolut, kön luktar normalt inte rosor men ett kvinnligt underliv ska inte heller lukta gammal fisk. Då är det dags att uppsöka gyn.

      Men du använder deon i ljumskarna! Och vissa av oss svettas mycket där. Sluta skamma oss. Jag är tacksam för att det numera finns deos för underlivet.

        ”Skamma”… herregud.

          Det blir skönt när det ordet inte är inne längre.

      Föreslår att du läser på om deodoc. Deras produkter är ph-balanserade samt innehåller en allergenfri parfym godkänt för intinområdet. Sen sprayas den, precis som anonym 10:36 skriver, i ljumskarna. Inte i underlivet

    Ibland när man besöker en offentlig damtoalett, kan det hända att någon innan varit där med otvättat kön.
    Omg! De är sååååå vidrigt! Kan må illa länge efteråt ?

      Hur ser du det, undrar jag?

        Ser? Man luktar det.

          Är du säker på att det inte är du som luktar ”vidrigt” ?

            De luktar redan när man öppnat dörren och det är inte jag som stinker, eftersom jag duschar och sköter min hygien varje.

          Kan ju lukta mens ibland när man går dit, vilket jag anser är ett helt naturligt förekommande fenomen hos kvinnor.

            Det luktar inte mens utan som någon som inte tvättat sig på länge. Ni fattar vad jag menar om ni råkar ut för det själva. Går liksom inte att missa! ?

              Japp förstår precis- hade en jobbarkompis som ehh luktade murra. Att då gå in efter henne var tufft?

                Åh, visst är det vidrigt! ?

      Tror du inbillar dig och får för dig att doften kommer därifrån ??

        Ja det är ju inte alltför ovanligt att det luktar lite illa på offentliga toaletter…

        Nä!

      Det är inte du själv som luktar då….?

    Såg ut på Biancas instatstory som att hon åt omelett igår ? Hon filmade sin mat och dom andras och alla hade en omelett med bladspenat på framför sig, trodde hon inte gillade omelett ?

      Omelett och äggröra. Same but different 🙂

      Jag tänkte på det med! Hur var det med att äta omelett, passar det bara då och då kanske?

    Jag använder alltid doftande trosskydd. Fungerar perfekt.

      Doftande trosskydd…
      Sexigt. Vilken doft?

        Eftersom jag har flytningar gillar jag när det doftar. Doftar fräscht och rent bara.

          Vänd på det, du har flytningar för att du använder doftande trosskydd.
          Snälla, nog förstår du att det inte är bra?

      Nu är det många som redan skrivit det, men testa att köra utan ett tag. Dina flytningar kommer antagligen bli bättre eftersom det luftar bättre utan trosskydd. Använd även bomullstrosor istället för spets!

    Jag nojar inte över eventuell doft, men däremot flytningar. Hade ett ex som jämt skulle göra sig rolig på min bekostnad och allting uppmärksamma de vita ränderna i trosorna, varenda varenda dag. ”höhöhhö nu ligger VITRANDEN FÖR ALLMÄN BESKÅDAN HÖHÖHÖ” när jag lagt dem i tvätten eller utanför duschen inför en dusch. Fy fan vad jag inte gillade det. Skäms så enormt för det nu idag, om det blir vitt…. Hur kan jag sluta skämmas? Jag är ändå snart 30…

      Och använde jag trosskydd så tyckte han också att det var oerhört roligt att se kanten av dem om jag gick framför honom. ”Man ser att du har binda höhöhhö, har du för små trollor eller för stor BINDA?” jag VET att han skämtade, men det tärde och nu tycker jag det är brutalt skämmigt att ha flytningar som syns eller trosskydd. Hjärntvättad much…

        Ruggigt drygt ex. Så typiskt att en kvinna ska behöva ta emot skämt om sådant som är ens vardag.

          Ja, jag menar ju det. Och nu står jag här med en ny pojkvän som aldrig skulle ens påpeka min trosstatus (haha) och ändå skäms jag ihjäl om det färgar av sig på mina underkläder.

        Jag kan trösta dig med att alla kvinnor till och från har flytningar. Alltså alla. Så det är inte det minsta skämmigt utan en småtrist del av livet, lite som att det rinner snor ur näsan ibland vare sig man vill eller inte. Plus att ditt ex verkar ha lite konstig humor om han tyckte det var roligt att skämta om flytningar och trosskydd.

          Tack för din kommentar ?
          Fint sagt. Jag ska jobba med mig själv och den insikten att det med all säkerhet är fler som får så.

            Alla har flytningar men desto fler tjejer tror att det är dom det är fel på. Många ljuger på frågan “har du flytningar” för dom tror dom är äckliga. Vilket helt sjukt. Jag gillar mina flytningar för dem hjälper mig att se vart i min menscykel jag är och signalerar att min kropp fungerar som den ska!

      Det är ju snarare fel på honom än på dig.

        Ja, visst är det så, och så är det jag som får leva med the aftermath och gå runt och skämmas så fort det färgar av sig. Det var så hemskt att stå där och få förklara att det är helt naturligt och normalt medan han småskrattade. Usch vad det tärde.

        Precis!

        Min partner har sett mina kladdiga trosor och utpetande bindor och trosskydd så många gånger och skulle aldrig ens komma på tanken att kommentera. Han vet vad flytningar är, hur de ser ut och att det är lika naturligt som mens liksom.
        Låter som att TS ex var fruktansvärt omogen

          Det var han, 35 år och fortfarande omogen och barnslig… Fick nog till slut. Bye bye ?

      Alltså detta bl.a är orsaken till varför jag tycker det är så viktigt att även lära pojkar om kvinnors kroppar, om mens, flytningar o.s.v. Det du skrev verkar som typiskt beteende från en barnslig liten mansbebis som inte har en aning om hur kroppen fungerar! ?

      Alla har flytningar ❤ jag använder alltid trosskydd på grund av just flytningar och det är ingenting att skämmas över.

      fyfan vilket rövhål till människa. Jag brukar lägga en liten bit toapapper de dagar jag har lite mer flytningar.. slänger bara pappret vid nästa toabesök och tar en ny bit.. alltså bara en dubbelvikt..

      Förlåt, men han framstår som helt sjuk i huvudet. Förstår 100% att du mår dåligt över detta.

      Jag är själv en person som tycker sånt är privat och inte har lust att dela med mig mer än nödvändigt. Borde förmodligen också jobba på det, men liksom du fattar jag inte hur. Har liksom svårt att ens säga till min sambo när jag har mens? Har försökt terapia mig själv ur det hela, men det är liksom som en spärr? OBS detta är inte för att jag skäms över att ha mens, jag känner bara att det är privat och att han inte har med det att göra. Känns liksom som att jag kränker min egen integritet om jag pratar om det ändå pga VILL INTE.

      Hade jag varit med någon som betedde sig som ditt ex hade jag förmodligen både skämts och känt mig så extremt jävla kränkt. Fattar inte hur man kan bete sig så. Som att jag skulle gå igenom min sambos underkläder och kommentera dem. SJUKT som sagt.

      Alltså…flytningar är liksom det som rengör undelivet. Under menscykeln ändrar de karaktär och är tex genomskinliga vid ägglossning. Flytningar är ett tecken på att din kropp funkar! De ska dock inte lukta illa.

      Inse att killen var barnslig och okunnig. Kvinnor har flytningar.

    Ingen som använder DeoDoc ?
    Jag trodde alla hade börjat med DeoDoc efter reklamen. Hur kan man våga sig ut om man inte behandlat sig med dessa kemikalier? Kokosnöt mellan benen och livet leker.

      Personligen undrar jag, vilken reklam? Aldrig sett något, inte för den eller något liknande.

      Sen finns det ingen reklam i världen som skulle få mig att köpa en intimdeo, de kan de fetglömma. Vet inte om du försöker vara ironisk, men jag känner mig inte speciellt modig av detta.

        DeoDoc har lovordats på flera bloggar t ex Michaela Forni, Petra Tungården, Emelie Natascha, Linda Hallberg och Angelica Blick.
        Alltså de som varit med på mutresorna som DeoDoc-systrarna ordnat till bl a Hawaii och New York.

      Tycker den är jättebra men dyr och odryg. Kör på Ellens istället.

      Svettas tyvärr mycket i ljumskarna och har jag dagar där jag sitter mycket känns det rätt skönt ha lite deo där.
      Vet att den hånades rejält här för ett tag sedan (var så jag fick reda på att den fanns) men vi är ju alla olika! En del har kanske problem med dålig andedräkt, andra fotsvett eller ljumsksvett. Är det ena finare/fulare än något annat? Glad det finns saker som kan hjälpa till mot problemet. (och nej man sprejar inte rakt upp i fiffin)

    Fast nu förvrider ju du det så det ska låta värre. Denna ”procedur” handlade om när hon går ut på nattklubb och kanske får ligga sedan och hur man undviker discofiffi. Har du ens lyssnat på poddavsnittet?

      Discofiffi! ?

        Discomus?

          ??????????????

      Ändå helt obegripligt, bara att smita in på toa lite snabbt innan man ligger, vilken man ju efter en utekväll garanterat behöver göra oavsett.

      Så om man går ut och hittar någon som man följer med hem/tar hem, så behöver man inte tvätta sig före sex för man har sprutat på sig massa kemikalier typ 6 timmar tidigare?

    Ot.
    Bella gråter krokodiltårar efter sitt totala misslyckande på Gillis första skoldag och det kom för sent och missade uppropet!
    Well, om hon kanske ägnade mindre tid till sitt eget uppblåsta ego och till exempel sket i och fönade håret mm så kanske detta inte hänt. Stackars Gillis ändå!
    Sen har det visst skitigt dug med poolbygget, men vad tror hon när hon typ aldrig är hemma i huset?
    Välkommen till verkligheten liksom, där allt inte är ”så ljuvligt” jämt.

      Stackars Gillis?

      Var inte skolstarten i måndags?
      Tyckte att Bella skrev det i bloggen.
      Verkar som en ny tjänst måste inrättas i husteamet:
      Head of School & Education Logistics

        Jo den var i måndags. Historien är såklart fabricerad för att väcka sympati och uppmärksamhet.

          När jag kollar hennes blogg dock så skriver hon inte att det var första skoldagen på måndagen utan att hon hämtade honom i skolan och allt gått bra. Antagligen har han varit på fritids i skolan precis som alla andra barn? Det här var dock första skoldagen.

          Men snälla… riktiga skolstarten var tydligen igår men han började ju på skolan redan innan alltså på fritids på annan skola antagligen. Tror inte det var fabricerat, och vad vet vi om det var krokodiltårar 10:38 eller om det hade med hårföning att göra? Suck.
          Måste hon vara hemma för att poolen ska byggas klart utanför? Hur tänker du då? Gå och lägg dig och sov lite, det verkar du behöva 10:38, eller ta en glass i solen 😉
          Ja det är synd om Gillis framförallt för att ni snackar illa om hans mamma, sånt tar hårt på barn.

            Sov lite själv och vakna gärna upp sedan med lite klarare blick!
            Inte sunt att vara så hjärntvättad av Bella. Tänk lite själv för en gångs skull! ?

          Ja, det är väl enligt excelarket nu dags för ett sympatiinlägg.
          Hon är så genomskinlig nuförtiden!

            Att ni orkar….

              Att du inte fattar….

                Himla tur att DU fattar….zzzzzzzzzz

        Det är väl olika. En kollega till mig hade skolstart i går, en annan vän med barn i annan kommun hade skolstart idag.

          Kommunala skolor och friskolor har skolstart olika dagar också, fastän det är på samma ort, en del igår och en del idag.

    Bomullstrollisar & sedan sova utan trosor så pulleruskan får vädras ?

      Pulleruskan HAHA, du vinner! ?

    Det ska börjas tidigt. Nu ska 8-åringar banta:

    https://www.svd.se/experter-sagar-viktapp-for-barn-kommer-fara-illa

      Barn ska aldrig behöva banta… men det är föräldrarnas uppgift att se till att det aldrig behövs från början.

    Men jag orkar inte med det här.. har en systerdotter som börjar 7an, plus att jag själv jobbar på skola med högstadieelever vars idoler ofta är dessa influencers. Fan, gör de NÅNTING VETTIGT? Ger unga en skev bild av hur livet är och bidrar till livsmål som fåååå kommer uppleva.. nåt mer? Tonåringar må vara smarta, men de kan liksom inte riktigt värja sig emot det de matas med varje dag. Fillers, dyra kläder, resor etc etc.. Satan vad vi jobbar med att förklara att man behöver en utbildning, plan B, osv när målet och drömmen är att bli influencer när man blir stor. Samt jobba jobba jobba med självförtroende och självbild när de stackarna tror att man behöver fylla nåt här och nåt där för att vara fin.. och nu ska ungdomarna tro att de förutom fillers även behöver dofta rosor och enhörningsfluff down under. Jeeeeeeezez. Jaja, det ger oss som jobbar med ungdomar jobb for ever i allafall. Circle of life.

    Tyckte intimservetter verkade SÅ smart så inhandlade och hade redo efter discodans en kelkväll. Fick ragg (!!) och glad inne på hans toa öppnade jag en intimservett för att vara fresch as hell. Upptäckte att den luktade så sjukt mycket kokos. Kunde ej använda för hur jävla pinsamt om trosan dras ner o det sen luktar kokos i hela rummet? Näe tack, då tar jag hellre äkta vara.

      ”Tycker du om kokosbollar, gullet? Då ska du smaka på den här!”

      Undrar om den hade gått hem? ?

    Fast det SKA ju inte lukta där nere. Det tyder på att något är i obalans. Att använda massa parfymerat skit är också inte bra. Det bästa man kan göra är att bara skölja med lite vatten efter varje toabesök utöver dusch, och det blir typ omöjligt att lukta. Har aldrig i mitt liv känt mitt underliv lukta något annat än typ sköljmedel haha..

      Vaddå ska inte lukta? Det bor bakterier där helt narurligt som skyddar mot t.ex. svampinfektioner. De ska finnas där, och de luktar. Ska ej tvättas bort.

        Inte lukta illa menar jag. Det är inte normalt att fiffi luktar ILLA. Det luktar neutralt, typ inget när den är frisk och det hålls rent där.

    Okej, nu blev jag tvungen att googla Deodoc pga de många omnämningarna.

    Skulle fortfarande aldrig köpa produkterna, men måste ge dem kredd efter att ha sett hemsidan. Speciellt i jämförelse med Löwengrip, som ju ofta diskuteras här. Tydligt varumärke, ett fåtal produkter och en klar koppling till det egna medicinska utbildningen och intresset. Trots min skepticism kan jag inte förneka att de framstår som väldigt trovärdiga. Man känner ingen hets att kräma ut så mycket produkter som möjligt eller tjäna en massa pengar på kvinnor.

    Sen kommer jag ändå fortsatt nöja mig med vanligt vatten, och hoppas att fler kvinnor fattar att det faktiskt räcker med detta.

    Varför skrivs det om när Banca pratar om sitt privata sitt privata sexliv och inte om när Alice pratar om sitt privata sexliv? Är ingen lyssnare av deras podd, men båda borde ju prata lika mycket om sina respektive sexliv.

      För att Alice är irrelevant jämfört med Bianca, skämtar du eller?

        Det är ett utnyttjade av Bianca av alla inblandade. Har de inte poddat på samma vilkor? Varför ska just Bianca vara den som avslöjar sitt privata sexliv och inte Alice. Bianca tror att hon måste, (hon är ju en pleaser) för att alla tror att det drar uppmärksamhet till podden, vilket Alice tjänar på. Skönt för Bianca att slippa ifrån det här utnyttjandet.

        Klart jag tycker att Alice är irrelevant jämfört med Bianca.

          Men lägg ner. Bianca är gränslös och tycker att man ska prata öppet om aaaaallt. Hon förstår inte att hon förstör för sig själv i sina relationer.
          Minns att hon sa en gång att hon måste tänka på vad hon gör och säger för hon har bröder, pappa, farbröder….men hoppsan det glömde hon visst.
          Ingen har tvingat henne att prata om privata saker.

      För att det var Bianca som berättade just detta om intimdeo och servetter kanske, som just inlägget handlar om. Jag gillar Alice bättre, tycker hon är klok, intressant, verkar vettig och hon är både gullig, härlig och cool. Hon verkar ha ett så fint förhållande också. Grymt snygg är hon också och hon känns äkta.

        Hennes kille verkar butter, och svarar otroligt fåordigt när hon tilltalar honom. Har i princip aldrig hört honom starta en konversation med henne utan det är hon som drar igång honom.
        Alice varken städar eller lagar mat utan beter sig som om att han är hennes personliga betjänt.

        Deras förhållande har självklart positiva sidor också, men att måla upp det som ett ”så fint förhållande” är lite att ta i.

    Sluta Fnosk-Pjollra med fittan, överdriven tvättning etc är ett helvete. Låt männen ta hand om den, många män är säkert helt övertygade om att just DE har ett väldigt nyttigt och speciellt hälsobringande medel till regionen.

      Ja det är ju en ond cirkel. Ju mer du tvättar och försöker hålla den fräsch desto mer rubbar du balansen och den naturliga miljön där.

    Jag tänker att det är som svettlukt under armarna. Nej det behöver inte lukta blomma och godis men man vill absolut inte att det ska lukta svett. Så ja deo för fiffin är väl superbra! Har själv aldrig provat men kanske ska göra det!? Älskar att lukta gott och älskar andra människor som luktar gott, oavsett vart på kroppen det är. .

    Och det kliar så in i H-VETE när när balansen rubbats pga ihärdigt tvättande och fejande!!!!

    Camilla, jag har börjat få popups när jag uppdaterar bloggen. Såna ”Grattis du har vunnit en iPhone X. Klicka här för att få din vinst.” typ. Får det bara här inne.

    Inget nytt om graafs otrohet? Nyfiken

      Vem har varit otrogen mot vem?

    Jag hörde från en säker källa att philippe gjort slut för att under Loolapaloza så kom Bianca inte hem. Han blev orolig och ville kolla hennes telefon men hon vägrade, tillslut tog han den och då hade hon raderat alla konversationer. Tillslut hittade han en konvo mellan henne och mwuana där de skulle ses under helgen och hur hon hade skrivit med sina tjejkompisar hur mycket hon ville knulla med honom och hur kåt hon va på honom.. sjukt hon pratade ju mycket om honom i podden

      ”En säker källa” ok

        Jag reagerade mer på att han sett en ”konvo” i hennes telefon..

      Haha tror inte alls på det men hennes prat om mwuana i podden var bara för mycket

        Fast det verkar väl sant, är väl ganska uppenbart att hon varit otrogen (fast var inte med Asap då) eftersom det verkar ha tagit så abrupt slut efter Lollapaloza. Något har ju hänt uppenbart som gjort att det tagit slut mellan dem.

      Vem är mwuana? Ja att det handlat om otrohet i samband med Lollapalooza har man nästan kunnat räkna ut. Tror det är sant men tror att du får din kommentar raderad snart.

        Jag kan inte säga från vem såklart men kan säga att det är från en vän från Philippes sida. Han avslutade det och sa att det aldrig mer kan bli dom. Bianca har skickat blommor choklad försökt göra allt för att få tillbaka honom därav att hon lugnat ner sig med personliga saker. Dock har de träffats och haft sex så de lär väl bli ihop igen..

          ?

    Längtar tills influensernas tid är över….

      Ja, verkligen!
      De enda de tillför är mer och mer konsumtionshets och utseendefixering.

      Deras tid tar slut när vi slutar läsa dom.

    Bianca borde bli förlagd med sociala medier-förbud. Fy fan för att sprida kropphets som detta eller frysboxen hon provade. För att inte tala om all omogen skit hon kommenterar om sina föräldrar etc etc.

    Hennes fitta kan inte må bra

    Finns det deo för underlivet? :O
    Sedan jag blev sjukskriven och började ta mediciner emot ångest, depression, mm började jag svettas massor, det löste jag med ”absolut torr” på apoteket, började även lukta ”illa” i underlivet, så har trosskydd som luktar gott och suger upp ev flytningar och annat, vilket gör att jag inte luktar där nere. Men att hålla på som B låter galet :/

    Om jag ska slicka min flickvän så föredrar jag definitivt att det är hennes smak jag känner, hon duschar varje morgon men jag skulle inte föredra att hon tvättade sig innan varje gång. Älskar ju hur hon smakar och hon likadant om mig. En annan sak om man leker med rumpan dårå.

    Ängsligheten är osäkerhet!

    Nu är jag själv inte HBT+, men om jag hade varit intresserad av tjejer, så hade jag inte velat ge en tjej oralsex om hon hade smakat parfymerad våtservett (parfymfri är troligtvis inte heller trevligare att ha i munnen), eller blombuske.
    En del av sex är att det doftar/smakar kön. Och rent kön är inte äckligt!
    Att inte vara fräsch innebär att en person inte duschar och byter underkläder regelbundet.
    Om en person du har sex med får dig att bli såhär ängslig, så är det bättre att satsa på någon annan som förstår att naturliga kroppsdofter inte är en odör, och att kvinnokroppen är fräsch om man tar hand om hygienen.
    Att låtsas som om anledningen till att ta bort kroppshår beror på att det är inte fräscht är befängt!
    Jaha, men håret på huvudet då som under inga omständigheter ska vara kort på en tjej för det är ”okvinnligt”!
    Där appliceras inte fräschregeln. Det är så bakåtvänt, och grundar sig enbart i narrativet att ”kvinnor är fel och duger ej”.

    Killar, och samhället sätter skräp i huvudet på tjejer, och tjejer gör det på andra och sig själva istället för att säga ifrån,men av någon anledning laddar de björnfällan och trycker ner sina fötter på helt eget initiativ!

    Tänk till lite, bli självständiga och inse att det är sorgligt att tjejer låser sig i den här fällan av att ALDRIG duga som de är.
    Varför springer ni männens ärenden? Att de uppmuntrar beteendet gör inte att ni behöver bli slavar under det.
    De sitter själva med bajsränder i kalsongerna och är oftast väldigt håriga, men ändå tillåter ni er att säga att det är inte ”bajskillarna” som är ofräscha utan det är ni…trots att vissa tjejer är hysteriska när det kommer till rengöring (vissa duschar t.o.m. två gånger per dag ibland)!! Skenmanöver kallas det!

    Bianca kanske gillar tjejer för hon pratar bra mycket mer om olika tjejer än vad hon diskuterar sin killes/ex (?) kropp.
    Det lät som om hon hade en dålig erfarenhet med en tjej som yngre, och blivit skrämd.
    Hon kanske ska testa en tjej nästa gång då hon verkar väldigt intresserad av tuttar och tjejrumpor o.s.v. än killkroppen/killhjärnan?
    Jag kan inte vara den enda som vid det här laget har märkt av hur hon pratar och tittar på tjejer?!
    Kommer även ihåg att hon var väldigt förtjust i Phillipes mammas utseende vilket lät lite gulligt men förvånande eftersom det var sonen hon var tillsammans med.
    Och personer kan vara uppväxta i hem som är avslappnade kring sexualitet, och ändå vara nervösa över att göra saker som går utanför normen för sin egen del.
    Min radar för sånt här brukar stämma, och folk brukar fråga hur jag anar att nån är inte helt heterosexuell…för att det märks på hur folk för sig.
    Vilka pratas det om, och hur pratas det om de personerna. Och att F*nny Lyckm*n solade utan bikiniöverdel hade inte fått en helt heterosexuell tjej att låta lite uppgiven över att hon missade den studen, och hon hade inte heller frågat en massa om det.

    Både jag och make använder deo i ljumskarna. Jag har aldrig haft några problem med underlivet, inte ens svamp eller torrhet etc.
    Det är nog enda kroppsdelen som alltid varit frisk.
    Jag uppskattar absolut att min make använder deo där. Det har vi båda gjort innan vi träffades. Det gör de flesta av mina vänner också, oavsett om de är kvinnor eller män.

    ”…och våra kön luktar inte konstigare än mäns”

    Ursäkta men nu är det ju så att kvinnors kön faktiskt luktar starkare än männens just för att ert inte hänger utanför. Ni har flikar därnere som samlar flytningar, svett, värme, etc. och luktar om man inte tvättar sig regelbundet.

    Män har bara en grej som hänger ut och är därför relativt lätt att hålla luktfritt. Lukta på könen hos en som inte tvättat sig i en vecka resp en kvinna, och kom och säg sen att det är samma sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.