Humle och Dumle i Paradise Hotel?

Min spontana reaktion – när jag fick veta att Marcelo återigen skulle in i Big Brother-huset – var mest ett ”jahaja..”
Då visar det sig att förra säsongens vinnare – Jesper Bengtson – också ska in i huset.
Med andra ord har vi plötsligt två testosteronstinna alfahannar som ska fightas om den bästa platsen framfr spegeln.

Det här kan bli livat värre!
Videon som Marcelo och Jeppes spelade in hittar nu här nedan.

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,277748″ ap mute yot ]

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Big brother huset??

      Ja , Big brother-huset?? Hmmm Paradise Hotel är det väl. Och inget ljud på filmen.

    Marcelo igen? Min spontana reaktion är mest ett ”gäsp”.

      Varför skrivs det så mkt om denna tönt här?

        Hahahah snälla kolla hans ph Intro ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ Skämmigaste 30 åringen

          Nej tack

        Jag trodde det främst var homosexuella killar som.trimmade sina ögonbryn sådär hårt… kanske dags för marcelo art sluta hata sig själv och komma ut ur garderoben? Tror det skulle hjälpa hans kvinnosyn en rejäl skopa

          Really? Gör om, gör rätt.

      Blir det hans tredje gång nu eller?

      Inte sett någon PH sedan 2005 typ.

      Blir det ingen mer bevakning av gardet? Eller kommer det senare när du vet mer?

    De vill ju typ bara ligga med varann egentligen.

      Evolutionen talar mycket för just det. Onani är inte allt här i livet.

    Hur långt är man beredd gå för sina 15 minutes of fame?

      Han vill ha 17 minutes of fame, uppenbarligen. Ju fortare han får sina minuter destor fortare kan vi gå vidare med våra liv.

      Mer ”15 minutes of shame”.

    Åhhh, längtar efter att få se dessa män!

      Pojkar!

    Har svårt o tycka synd om Marcelos alla x. Är man riktig i huvudet så går man ju inte ut med honom eller ens ger honom en snäll blick. Dom får helt enkelt skylla sig lite själva om dom går ut med ett sånt stolpskott som har rekord i otrogenheter, väljer man det är man ju typ ok med vad som komma skall. :/ tragiska människor

      Fast… du måste väl ändå veta vid det här laget stt det inte är så enkelt? Han är ju självklart SUPER-manipulativ och väljer givetvis sina offer väl – unga tjejer men lite låg självkänsla. Alla människor kanske inte kan se på saker på samma sätt som du, och vissa är extremt lätt att manipulera. KOKAR när folk victim blamar kvinnor när mäns våld mot kvinnor aldrig är enkelt – utan enormt strukturellt och med psykologi bakom.

        Fast jag håller med orkar inte.. visst att det är svårt för småtjejer men jag tror även de dras till lite bad boys som de tror de kan förvandla till bra killar, men det hör till åldern. Vuxna kvinnor som håller på så tycker jag dock får ta lite mer ansvar. Nu pratar jag inte om misshandel för det är inte det som ens är aktuellt här utan att han är en omogen, serieotrogen skit. Man kan inte beställa en trasmatta men förvänta sig en silkesmatta, alltså sorry för min dåliga metafor men det går inte att borste från en mans historia bara för man råkat bli kär eller whatever. Hjärnan är forfarande till för att användas.

          Menade inte att även de dras till bad boys utan att de dras till dem pga sin omognad osv… så de kan man inte direkt skylla på. Tror de flesta kvinnor med någorlunda självförtroende dras till män och inga stackars bad boys.

            Vet inte hur gamla Nina och Annica är men runt 25? I Ninas senaste insta skriver hon ju typ att Marcelo var hennes bästa vän, mannen som skulle bli pappa till hennes barn, planera en framtid med.. Detta alltså EFTER att han varit konstant otrogen och svinig mot henne i PH? Då känner jag lite, hur bra smak och omdöme har denna kvinna. Inte särskilt. Man får litegranna det man köper, och köper man Marcelo… nej då får man nog inte ens bästa vän eller pappa till sina barn. Förstår inte henne (eller honom) alls.

              Exakt ?? Vad blir hon förvånad för liksom?

        Precis. Vi är vad vi gör, inte vad andra gör mot oss.

        Det är han som är puckot. Fokusera pa det istället för tjejerna han är rutten mot.

          Fast personen har ju inte sagt något förutom att dessa tjejer gjort ett val att vara med honom när de ändå vet vilket rövhål han är. Det är väl klart att de får skylla sig själva mer än någon som kanske varit med en ”ängel” som sedan visat sig vara en idiot. Alltså det går inte att borste från att människor har ett eget ansvar, visst kan man tycka synd om dom ändå, men det är samma sak vare sig det handlar om män eller kvinnor.

            Tycker inte vi behöver fokusera pa tjejerna överhuvud taget. Tyck inte synd om dem om du inte vill, helt ok. Bara att ignorera.

            Det där med att skylla sig själv är elakt tycker jag. Jag var jäkligt korkad som ung och naiv och blev kär i en unken människa som var elak mot mig. Men jag kommer aldrig tycka att jag far skylla mig själv för det, jag blev kär och da blir jag dumt romantisk, som unga (och ibland äldre) människor blir. Tänker typ ”Nu har han hittat rätt, han kommer aldrig göra sa mot mig”.

            För enligt ditt resonemang sa far minde intelligenta människor skylla sig själva när de väljer att tro gott om nagon som varit elak förr.. det resonemanget fungerar ju inte. Nej skiten stannar hos den som är elak, inte den som vagar tro pa nagon.

    Big brother? I WISH THO!

      Önskar att Big Brother börjar igen.

    Är det slut med 06.00 och 21.00 inläggen??

      Det är tydligen fortfarande sommarlov…

        Sommarlov? Man behöver inte vara så hånfull. Hon har förklarat att det kommer fortsätta såhär ett litet tag till. Det är ju fortfarande augusti liksom, och inte som att bloggen varit stängd en hel dag under sommaren. Medan många av oss andra kunde ta 100% semester och koppla bort jobbet helt ett tag.

        Camcam har väl inte fått något sommarlov överhuvudtaget. Bloggen har varit aktiv hela sommaren.

          Även om vi självklart uppskattar all tid Camilla lagt ned under sommaren så har ju 2 av 3 inlägg varit riktiga sömnpiller. Jag kan räkna på en hand alla inlägg som faktiskt varit lite ubderhållande och i BB-kvalité.
          Det är inte Camillas fel att influencerna bara blir torrare och torrare. Tacka vettja bloggbråkstiden. De åren flög förbi pga all drama mellan fjortisarna.

            Jo men det är en annan sak. Jag tycker inte heller att alla inlägg varit intressanta på sistone. Men sommarlov kan man ju knappast kalla det.

              Ähh jag vet inte, semester? Hon tar semester några timmar/ dag?

                Reagerade mer på att det skrevs så hånfullt 🙂

                Ja men det gör ju isf alla andra också, plus minst en längre sammanhållen semester

            Fast bloggbråk pågår ju för fullt. Det skrivs bara inte om det här.

          Jag skrev inte att Camilla haft sommarlov. I början av sommaren berättade Camilla att hon skulle dra ner antalet inlägg eftersom det var sommar, ledigt och allmän semesterlunk i Sverige, därav försvann 06 och 21 inläggen. Uppenbarligen anser Camilla att det fortfarande är sommarlunk, sommarlov, och uppdaterar därefter.

    Även Nina dyker sedan upp i programmet och Erika så det blir ju livat.

      I vilket program? ?

        Vad tror du?

          Men dryga människa! Jag har ingen aning, därför frågar jag.

          Hoppas du får en bättre fortsättning på dagen än vad din morgon hittills verkar varit.

            Haha va? Överreagerar du inte lite nu ? min dag är bra. Och som svar på din fråga: paradise hotel

            Anonym 09:54
            Det är Paradise Hotel ? Ignorera surströmmingen! <3

              Surströmmingen har redan svarat på frågan ? Förstod inte att man skulle ta så illa upp av det. Framgick ju i rubriken vad det handlar om ?

                Står även Big Brother i texten… Såatte.

                  De flests verkade förstå att det vsr fel

                    Jag trodde det var sant, inte så insatt.

                      Okej 🙂 men är väl ingen fara.

      ninas kompis erika som varit med förut eller vilken erika? holm heter hon nog förresten

        Erika från förra säsongen.

    ”källa: instaram”

    Jag hatar inte. Tycker bara han visat ojust stil. Tänker på när han fick nina att gråta. Män gör inte så.

      ”Ojust stil” känns ju spontant som en ganska rejäl underdrift.

        Ja men hallå skriv vad du vill och skit i att lägga dej i vad jag skriver.

          Lugn nu, Kurtan…

            Lugn nu dödens ängel !!!??

      Han är ett äckel och PH är ett programm med vinst som huvudsakliga mål. Tv3 bryr sig inte om vilka som mår dåligt, de vill dra in pengar som sedan delas ut på typ 3 pers.

      Deltagarna, som skämt ut sig själva, fått en stämpel i pannan, blivit trackaserade, blivit kränkta, gråtit och betett sig allmänt dreggigt inför hela Svenska folket får, som kompensation, kanskeeeee några tusenlappar. De saknar självrespekt och är så penga- och kändiskåta att de tappar all form av självbehärskning längst vägen till de 15-minuter i rampljuset som de så desperat jagat sedan tonåren.

      De ger sig in i ett program där 9 av 10 grabbar presenterar sig som knull-maskiner och tävlar i vem som får ligga först. Dessa tjejer har sett männens vidriga syn på deltagande kvinnor i flera år men väljer att söka till programmet ändå.

      Vet du, de får skylla sig själva. De är ändå vuxna människor som självmant valt ett liv in inför kameror med ett gäng psykopater som kollegor i huset.

      Det är inte försvarbart längre. De som förväntar sig massa kärlek och skratt från program som PH är naiva och förstår inte riktigt hur tv funkar.

        Några tusenlappar. Dom får mycket mer. Ja det är frivilligt och vill man göra bort sig så får vissa väll göra det.

          Det finns inga tusenlappar som skulle motivera mig till att skämma ut mig djälv på det sättet. De får göra precis som de vill men att sen sitta och gråta för att det inte delas ut bamsekramar i huset är bara allmänt knäppt.

          De får absolut inte mkt mer. Mvh VET.

        Tjejerna är ju ofta precis lika vidriga som killarna, vissa kanske tom värre.
        -Kolla hur Saga Scott behandlade han den där fjanten Kristian.
        -Olinda Borggren som sedan blev någon form av porrstjärna var också extremt oskön.
        -Sarah Bollay var också en hemsk deltagare som var oerhört elak och mobbande, dessa tre individer uppfattade jag som genuint onda människor och flera resor värre än en harmlös fjant som Marcello.
        -Erika som var med förra säsongen var även hon väldigt otäck.
        -Mobbningen som några tjejer (kommer inte ihåg vilka) utsatte Bettina för hennes första säsong har vi inte sett några killar göra.
        -Andrea Norrman var inte lika elak som dom ovan men mer som en kvinnlig ”fuckboy”.
        -Andra tjejer som bara varit allmänt osköna, Paow, Jasse & hon som är tillsammans med Ben Mitkus just nu.
        Listan skulle definitivt kunnat göras längre men det var det som jag kom på nu 🙂

          Fast flera av de du nämner har inte varit med i paradise hotel..

            Vad spelar det för roll menar du?
            Paradise hotel, ex on the beach osv, det är ju exakt samma typ av individer som söker sig till dessa program?
            Kan även tilläga Ylva Fogel och hon Emelie som gick loss på Samir i en säsong på Paradise.
            Jag säger detta inte för att försvara dom idiotiska killarna som medverkar i dessa program utan mer för att nyansera diskussionen till att det beteendet som framkommer i programmet inte endast handlar om män som är osköna som en del vill påvisa.

              Det spelar väl egentligen inte någon roll men iom att det är paradise hotel vi diskuterar så ville jag bara påpeka att det. Ha en fin dag ?

    det känns som vartannat inlägg handlar om den här Marcelo nu för tiden. Så jävla intressant är inte hans beteende att varje grej han gör måste skrivas om.

      Håller med ?

    Big brother? Hallå… Vad vet du som inte vi vet eller skrev du fel?

      Troligen skrev fel.. inte många rätt i detta inlägg

        Vad var fel förutom det? ?

    Nej Jesper vann inte, men kommer inte alls ihåg vad vinnaren hette

      HK

      jo han vann, sedan släppte HK kulan på honom.

      Jo, de vann ihop. Men sen släppte hon kulan

        Vad är det för system!!!!!! Trodde det var den som släppte allt som vann

          Ja vad spelar det för roll att man vinner om den andra går hem med pengarna? Då har man väl inte vunnit eftersom man tävlar om pengarna

        Nej man vinner ihop om både står med kulan till slutet. Det var HK som vann inte Jesper då hon släppte kulan

          nej båda vann. de säger liksom ”här har vi vinnarna av PH”, sen gör de bara upp hur de ska dela på summan

    Men snälla skriv om CW påhopp på LD.
    Ingen bryr sig om Marcelo

      Eller det här ytterst obehagliga från LD:
      https://www.instagram.com/p/B1pJqHSo-ee/?igshid=1g3ztz1c72lzw

      ”Inget personligt, ingen speciell som pekas ut.”???

        Pja, om man inte fattade varfor Sverige forlorar sin storsta feminist nar Blondinbella flyttar till USA behover man ju bara titta pa CW och kompani idag for att fatta att det stammer 🙂

        Så tragiskt!
        Vilka förebilder, alla gånger de har hängt ut personer på sina konton som betett sig olämpligt, inser de inte att de gör samma sak själva?

        De sitter på väldigt mycket makt, många som följer och ser upp till de här personerna och andra inom Insta-feminismen.

        Är de ens bra förebilder att se upp till?
        Ibland känner jag att Isabella Löwengrip gör mer för feminismen än vad ”de andra” gör ihop. För är inte grejen att vi kvinnor ska slå oss fram i patriarkatet och skapa jämlikhet snarare än manshat?

        Mobbing och högstadiefasoner, helt fruktansvärt att bevittna.

          Och att de nu förminskar CWs reaktion – så fult!

          Även om det nu vore självklart att LD i egenskap av CWs svägerska och, i alla fall tidigare, vän, kunde fortsätta ha en vänskapsrelation till personer som CW har en konflikt med så är det mer än tondövt att lägga upp härliga bilder av deras middagsumgänge samma dagar som CW följer sin mammas sista andetag och förbereder och genomför hennes begravning. FY SATAN!

          Om deras fokus VERKLIGEN låg på att inte skada en enskild person, utan ha en överordnad diskussion, så hade de backat för länge sedan.

            Fast neeeej. Man måste kunna ha vilka vänner man vill och äta med dem på bild utan att nån blir sur? Det handlar ju inte om barn.

              Du har aldrig följt en närstående mot döden. Det handlar inte om att ’bli sur’, det handlar om lite vanlig jävla anständighet.

                Jodå, det har jag. I cancer till och med. Därför vet jag att jorden inte slutar snurra för alla andra bara för att min gör det. Vilket är tur det.

                  Och det betyder ingenting för dig om nära familjemedlemmar hänger med folk du har konflikt med och stoltserar med det inför sammanlagt uppemot 100000 instaföljare i stället för att visa det minsta stöd för dig den dagen du begraver din närstående?

                    Man måste kunna vara vuxen. Den dagen min förälder begravdes tittade jag iofs inte på Instagram så vet inte om någon jag inte tycker om hade trevligt med någon jag tycker om. Men poängen är att även om det gjort ont i hjärtat så måste jag ju respektera att jag lever mitt liv och andra sitt. Jag är ju inte sju år och kan inte förvänta mig att vara i centrum och att alla andra ska anpassa sig efter just mig och mina subjektiva känslor 24/7. Man måste jobba med sig själv om man tror det.

                      Löjligaste härskartekniken; du måste vara vuxen.

                      ….”och kan inte förvänta mig att vara i centrum och att alla andra ska anpassa sig efter just mig och mina subjektiva känslor 24/7. Man måste jobba med sig själv om man tror det.”

                      Ironi i din kommentar för det är ju just det du förväntar dig. Att alla ska anpassa sig efter hur du ser på det. ??‍♀️

                      Jag är bara seriös så tråkigt om du upplever det som härskarteknik. För mig är det här med att kontrollera andras förehavanden baserat på sina egna känslor och omständigheter ett tecken på omognad.

                      Läs 11:52 och tänk ett varv till.

                  Cissi uttalade sig om Kajan och de andra efter avhoppet som att de var barnsjukdomar utan tillräckligt engagemang. Detta när de lämnat tyst och inte nämnt att Cissis egocentricitet var orsaken till avhoppet. Kajan hade under hela tiden fått se dum ut utåt och försvarat alla Cissis ”misstag”.

                  Hade inte Cissi uttalat sig så dumt helt utan anledning, hade hon inte fått Kajan att känna sig tvungen att förklara sanningen.

                  Nu ljuger Cissi ihop elakheter och strunt om Kajan medan Kajan sakligt avslöjar de lögnerna på sina instastories.

                  Cissi bör tänka på andra än sig själv. Detär inte bara hon som har ettliv där nära och kära blir svårt sjuka. Men alla postar inte bilder om det.

              Klart de kan vara vänner men måste man posta på instagram, finns någon som heter finkänsla och empati.

            Samtidigt som CW lägger upp detta:
            ”Hotellgym i Göteborg. Snorgråter på löpband med snarkande unge i barnvagn bredvid, eftersom det där livspusslet ändå pågår. Imorn begraver vi mamma. Det är ett töcken men ändå så knivskarpt. Smärtan, insikterna, alltings förgänglighet. Allt som inte betyder något och allt som betyder typ… Allt.”

            Lägger LD upp detta:
            ”Är på dejt! Kul! Gott! Ska INTE sova hemma! – Med @karinkajjan @faymeelmen”

            SAMTIDIGT. Även om man nu öppet HATADE sin svägerska skulle man ändå INTE lägga upp sånt för sina 66000 följare samtidigt som hon begraver sin mamma.

              Nu håller jag mig iofs så långt bort från LD och CW som möjligt, men man lägger väl upp vad man vill?
              Hade de inte avföljt/blockat varandra? I så fall har de väl ingen aning om vad den andre gör. Och skiter förmodligen i vilket.

              Var drar vi gränsen? Hur nära släktband och vilka händelser avgör? Och gäller samma regler för alla?

                LD har själv blivit sårad över fortsatte vänskap mellan en fd vän till henne. Så om hon ville passa på att ge igen för så kunde hon inte valt ett bättre tillfälle för hon vet exakt hur illa det tar.

                LD är en hämndlysten person.

              Fast va? LD har väl rätt till sitt eget liv? Ska hon anpassa sin vänskap med Kajjan till vad Cissi gör? Det ska hon såklart inte.

                Nej, hon gör ju uppenbarligen inte det. Men att sedan verka totalt aningslös och hålla på med ”nej, vadå? Jaaaag menar inget illa riktat mot någon speciell!” när någon påpekar det eventuellt osmakliga i att lägga ut toppentjoalahoppenmyskvällsbild tillsammans med person i infekterad konflikt med CW PRECIS SAMTIDIGT som CW faktiskt begraver sin mamma. Det går ju inte ens att hitta på något mer symbolmättat.

                Det är den enda bilden på kajjan hon lagt ut i år.

                Men ut måste den. Självklart måste det delas med tiotusentals följare vem hon hängde med just denna dag. Men nej, det betyyyyder ingenting.

                  Cw får skylla sig själv helt och hållet.

                    LD visste precis var det tog.

                      Kanske/kanske inte men det är helt irrelevant. Cissi måste lära sig bemöta argument i sak (hon har fortfarande in svarat på vilka utgivningsbeslut hon tog utan att förankra dem hos ansvarig utgivare och det var liksom det som var frågan). Om hon vill bli tagen på allvar kan hon inte jiddra bort sakliga argument med att börja prata om hur synd det är om henne eller fokusera på vilka inom sin bekantskapskrets som äter middag ihop fast hon inte vill (?).

              Vänta lite! LD la upp det inlägget 12/8 och K lade upp sin sanning 23/8? Hur ser tidslinjen ut här egentligen när menar du de blev ovänner?

                Kajjan bröt med Gardet runt 5/8 – när hon blev offentlig med det är väl irrelevant här?

            Att jag ens ska behöva säga ”det var faktiskt C som började” tyder ju på vilken sandlådenivå detta ligger på. Men C uttalade sig om att tidigare styrelsemedlemmar hade saknat engagemang, varvid K tog bladet från munnen. F och K hade avgått utan något bök och stök innan uttalet.

              Med det sagt behöver en inte skylta med att en umgås med ”fienden” även om umgänget inte är fel i sig. Det är inte så en håller dig utanför…

            Hm fast CW tycker ju att all kritik som riktas mot henne är påhopp och karaktärsmord. Hon kan ju inte ens bemöta argumenten.

          Ja, man kan ju hoppas att Bella och Pingis tar över och styr upp Gardet 🙂 Det kommer iaf inte att bli sämre!

          Det är ett mysterium för mig hur vissa kan ha haft dessa två som förebilder. Trångsynta, hatiska, uppviglande, hycklare som går över lik för att få synas och höras mest. Dubbelmoralens systerskap med tvättäkta narcissistiska personligheter.

        Denna kommentar på LDs insta sammanfattar bra hur jag också känner:
        ”förstår att man kan tycka att det är viktigt att kunna granska innåt osv. Men kan det inte finnas tider då det passar bättre? Varför inte bara pausa och säga ok, detta blev illa tajmat. Det som händer nu var inte vår intention..det ser ut som om vi står partiska här eller att vi säger det här och en person som redan går igenom något fruktansvärt hamnar i kläm extra mycket pga det vi alla är en del av, och detta kan vi ta vid ett annat tillfälle för intentionen var inte att alla skulle passa på att sparka på en som har det svårt nog. Känner bara att utåt sätt så känns det inte om om det kommer mycket hänsyn för individen som hamnar i kläm här även fast ni menar att detta inte var menat mot henne. Om så är fallet, varför inte ta aktivt avstånd och pausa diskussionen? Det hänsynslösa att bara fortsätta är det som i iallafall ger mig ont i magen av allt detta..”

        PRECIS detta! Om det nu vore så att de verkligen ABSOLUT INTE pratar om CW, men hon oavsett blir extremt ledsen och utsatt, delvis pga otroligt sorgliga omständigheter – och OM man då hade minsta empati för den personen, så skulle man avblåsa! Säga detta är viktigt, men kanske inte nu, inte så här, inte om det drabbar någon på ett annat sätt än vad som var intentionen. Men nej, de manglar på.

        Har för mig att jag läst en text hos Kajjan om hur hon hade det när hennes mamma var sjuk och dog. Gråtskrikrökning på balkongen i timmesvis och andra förståeliga beteenden. Undrar hur hon skulle sett på att någon annan verbal, självrättfärdig instafeminist med följarskara, inklusive nära släktingar, gick till attack – förlåt, VIKTIG DISKUSSION – med henne som måltavla i den situationen?

          Ni måste växa upp? Man är inte måltavla i en saklig diskussion. Den här martyrrollen är riktigt osmaklig & kontraproduktiv. Hur mycket man än vill kretsar inte världen kring en själv och man kan inte begära att folk ska anpassa sina middagsbjudningar eller sakliga diskussioner kring vad hemskt som händer i ens eget liv.

            Exakt. De BEMÖTER ju Cissis snack?

              Precis. Det var ju, hur töntigt detta än låter, CW som började med att säga att tidigare styrelsemedlemmar saknade engangemang.

            Empati ingår inte i ditt vokabulär.

              Men det är inte empatiskt att bekräfta CW i sin offerroll just nu. Tvärtom.

                Som sagt!

                  För att förtydliga, man är inte snäll mot nån för att man låter personen begå misstag utan att säga till. Empati är något helt annat.

                    Det är självklart inte olagligt att umgås med människor ens nära släkting har konflikt med, inte heller att lägga ut bilder av detta festliga, härliga umgänge inför 100000 följare samtidigt som ens familjemedlem begraver sin mor. Men, empatiskt är det inte.
                    För att förtydliga.

    Var är uppdatering om CW’s typ panik på instastory och allt med det? Skiter fullständigt i Marcelo, han förtjänar 0 publicitet

      Kan inte någon uppdatera vad som skrivs? Allt är ju privat

        Det är sån lååång rant så det finns inte

    Tror aldrig jag sett ett positivt ord om den här Marcelo. Vem är han och varför har han fans?

      Ingen som vet.

      Amir som berättade att han åker hem till Marcelo anonymt, när Marcelo ligger naken och blir avsugen med ett finger upp i prompen med ett täcke över huvudet. Amir höjde honom till skyarna så visst finns det några som är nöjda med honom?

        Va??

          Så var det! Helt sjukt?

        Amir åker anonymt till honom? Alltså är det Amir som suger av honom?

          Marcelo ville vara anonym så han låg alltid redo i sängen med täcket över huvudet vilket var ok med Amir. Sen att Amir såg namnet på dörren tänkte väl inte Marcelo på?

            Är Marcelo bi alltså? om han blir avsugen av Amir??

              Han hävdade bestämt att han var straight. Han kanske bara struntar i vilket kön munnen har ?

                Om du visste hur många straighta killar som letar män på sidan om. Bodycontact kryllar av dessa.

                (Var även därför de fick ändra informationen angående hiv på 80talet från att rikta sig till ”du som är homosexuell man” till ”du som är man och har sex med andra män”, för att de inte nådde ut till den rätt så stora gruppen som definierade sig som straighta men låg med män då och då. Fun fact.)

                  Ja nästan alla män gillar att få upp något där bak. De som säger nej har aldrig testat..Tror jag ?

                ?

              Amir älskade tidigare buffe, kanske har han smakat på åderpålen?

          Båda är väl anonyma så att säga!

        Varför måste det ha varit Marcelo av alla killar i de t r e senaste säsongerna? Hur kom du fram till den slutsatsen?

          Det var lätt.

            Du tror det du vill tro.

              Precis. Eller så vet jag.

        Amir nämnde inga namn. Intr ens säkert att det Amir berättade var sant

        Haha hur vet du att det var Marcelo Amor pratade om? Han nämner ju aldrig namnet…

    Komiskt med alla stories Marcelo publicerade igår och var mega-butthurt för alla tjejer som skriver att han e ett svin osv. Att det är mobbing och att han minsann aldrig har förnedrat en tjej, snyft, stackars liten. Inte så kul nu för honom när han blir ifrågasatt för sitt sviniga beteende…
    Det verkar dessutom som att Emilia och han ännu är ihop men att hon går med på att han säger att han är singel för att han ska vara med i dejtingprogrammet. Snacka om att tjejen inte har nån självrespekt. =(

      Det tänker jag med. För mej är det viktigt att ha självrespekt för andra och sig själv.

    Min högst personliga analys av denne Marcelo är att han är väldigt osäker och otrygg i sig själv, sin sexualitet, känsloliv och sin manlighet och därför ständigt söker bekräftelse på olika sätt för att åtminstone framstå som en superstraight bad boy. Jag tror sanningen är en annan och skulle han ägna sig åt lite självrannsakan och skaffa sig en gnutta mod så skulle han nog våga lägga den här genomtöntiga attityden åt sidan.

      tror faktiskt inte det. tror bara han vill ha kul och skiter i andra

        Men varför tycker han att man kan skita i andra. Det är ju hemskt.

    Håller med alla ovan som kommenterar att Marcello-inläggen kan utgå. Totalt. Ointressant person, vilket ger ointressanta inlägga. Han och inläggen är liksom under din nivå Camilla, du är så mycket bättre än det här och den onödiga tid som läggs på den här ointressanta människan.

    Är det någon som vet om ig-bråket verkligen handlar om att någon är vän med någon som någon annan inte tycker om?
    Läste en kommentar om att det var oförlåtligt av en svägerska att umgås med någon som svägerskans svägerska inte tyckte om. Bråkar dom verkligen om en sådan fjantig sak? Eller har jag fattat helt fel?

    Jag tycker att TV3 (eller produktionsbolaget då) går över gränsen när de tar med denna människa. Det framgick SÅ tydligt redan i big Brother att han är långt ifrån en av de där typcastade badboy/fuckboy/player killarna de envisas att ha med – utan en som går över gränsen totalt. Han misshandlar sina kvinnor psykiskt – och det vill de alltså sända ut i tv? Skicka in nya offer för hans störda beteende? Få unga killar att se upp till hans attityd mot tjejer och agera likadant? Blir extremt ledsen att en så stor kanal inte tar mer ansvar än så. Var själv i en relation med psykisk (och även fysisk) misshandel när jag var så ung som de tjejer de skickar in, så jag känner igen hans beteende så väl. Och kan med handen på hjärtat säga att sen psykiska misshandeln var tusen gånger värre än den fysiska, så att TV3 låter honom fortsätta är fanimej helt sjukt!

      Det är inte TV3 som bestämmer vilka som ska vara med. Produktionsbolaget har castingagenter och TV3 får en färdig presentation av möjliga deltagare (som de iofs kan säga nej till). Produktionsbolaget bryr sig ju inte om någon moral eller etik, de vill bara sälja in sitt program. Mvh Har varit med i r-tv

    Tycker mest att det verkar sorgligt att dom inte kan hitta någon annan väg att gå vidare mot i livet.

      Allt dessa människor söker är uppmärksamhet, bekräftelse, pengar, prylar och slippa ha ett ”vanligt jobb”. De är beredda att ställa upp på det mesta så länge de slipper växa upp, ta ansvar och leva kvar i nån sorts ansvarsfri tonårsbubbla.

        Ja dom söker verkligen bekräftelse men på fel ställe helt enkelt, dom hade säkert mått bättre av den bekräftelsen på ett vanligt arbete.

    Jag tycker det är spännande med marcello, men fattar inte om det är slut med hans ex eller ej? Vart ska hunden ta vägen? Så många frågor

      Nej det är inte slut, han skrev det för att han ska vara med som singel i ett annat tv-program. Och Emilia går med på det eftersom hon saknar självkänsla och köper allt han tutar i henne för att han ska kunna ha och äta kakan samtidigt.

        11:46 precis så.

    Funderar på om någon egentligen tycker att han är snygg?

    Jesper… orkar inte med den jättebebisen

      Det allra roligaste är hans retusch av sina ögon, framförallt ögonvitor. Ögonen ser BEYOND pigga ut ?

    När kommer inlägget om årets shitshow med Cissï, LĐ, Kajjãn med flera…

      Känner bara, är det något att rapportera? Fattar inte vad det är att diskutera. De tjafsar o kör offerroller på insta.

    Skitprogram som ger så dåliga vibbar till de redan osäkra tonåringarna i vårat samhäller. Supa och kn*lla är det som gäller. Fillers,botox och ankläppar. Tvättbräda och muskler annar är du inget värd.

    Alltså vad är det med killar som ställer upp i PH? Tycker de börjar kramas direkt och slicka shots från varandra pungar och blir gråtmilda och bara ”åh jag älskar dig mannen mest i världen du är min broooooor” och så har de känt varandra i typ fyra timmar.

      Har aldrig sett ett enda avsnitt men slickar de verkligen shots från varandras pungar?

        Japp, det har hänt. Du vet om man är brooooor, broschan och mannen med varandra kan allt hända. Det har hänt att de rakat varandras analer med faktiskt.

      Tror dom är så grymt osäkra att de blir väldigt lättade och lyckliga över att ha någon att ty sig till, gruppmentalitet.

    Jag saknar de granskande inläggen! Mer analyser, mer statistik! Snälla Camilla, säg att du åtminstone har nåt smaskigt på gång, att du jobbar med nåt?
    Håller med om att inläggen om Marcelo gärna får upphöra helt, ge honom inte mer uppmärksamhet.

    Nina är ju också en av deltagarna

    Sluta klaga på olika inlägg. Jag intresserar mej inte för Bella men klagar inte.

      Du klagade ju precis…

    Finns en artikel med Marcelo i Aftonbladet idag angående vad Bianca hade sagt om honom i podden. Hahaha han är såå pinsam. Självförtroendet är det VERKLIGEN inget fel på iallafall!

    Kan någon reda ut det här för mig.
    Marcelo och Emilia har alltså gjort slut. Antar jag eftersom Marcelo la ut ett foto på Instagram i lördags där han skrev att han var singel.
    Ändå har dom alldeles nyss köpt en hundvalp.
    Hur kan man ta ett sånt omoget beslut. Det här med Paradise Hotel kom jag inte direkt som en överraskning.
    Vad oansvarigt att skaffa en hundvalp ihop när förhållandet är på väg att upplösas.
    Kommer det blir samma bråk om denna hund som det blev när han och hans ex A köpte hund tillsammans.
    Dom köpte också en hundvalp månaderna innan dom gjorde slut.
    Eller är allt bara en sjuk kupp från Marcelo och Emilia. För att få fler följare och likes.
    Precis som när Emilia gick ut med att hon var gravid på Instastory. Vilket tydigen bara var ett skämt.
    Väldigt omoget och dåligt att skämta om en graviditet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.