Bianca Ingrosso visar upp nya produkter

Slutligen har då Bianca Ingrosso avslöjat CAIAs senaste produkter och den här gånger hade turen kommit till läpparna att få lite extra fokus.
Det var alltså inte humör-tandborstar som jag trodde…

Är inte bilden väldigt lik de som Marie Serneholt tog för tidningen Café och som Alex Schulman sedan gjorde en parodi på?
Först kom Alex Schulman, SEN kom Celeste Barber. 😉

240 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Och återigen en sexualiserande pose från Bianca för att sälja sina produkter…

      Åh nej så hemskt, skönhet och sex säljer, så enkelt är det.

        Så vi ska bara acceptera det tycker du?

          Ja?

            Nej

          Ja det är ju biologiskt. Vad vill du att vi ska göra, avsexualisera alla attraktiva människor och tvinga dom att skyla sig?

            Men det där biologiska argumentet håller ju inte. Måste du klistra in din kommentar överallt. Blir jobbigt om vi behöver motbevisa dig på en massa olika ställen ?

              ”Vi har motbeviset hen”. På vilket sett då?

              Det är faktiskt helt sjukt att påstå att sex inte är någonting biologiskt. Men du har förstås lyckats motbevisa detta 🙂

                Inte sex, vad som anses sexigt i en viss kultur. Men är väl ganska självklart att vi även har sex av en massa anledningar utöver biologiska ?‍♀️

                  Vi har vara sex för att sprida våra gener vidare i detta hushållet ??

                    Det handlar ju inte om sexualiteten utan vad som anses vara sexigt enligt heteronormen.

            Vad man ska göra då?
            Tja jag tror att många skulle vilja idka samlag med dem, låter det orimligt?
            Just att vara sexig och att visa detta för att tjäna pengar har väl alltid haft ett budkap som är interssant och många gärna vill blunda för delar av konsekvenserna av.

            Men hysssch hysch, vi säger inget om det.

            De behöver väl inte skyla sig eller exponera sig, men dock inse konsevenserna av bägge?

          Ja det får vi väl bara acceptera? Tror du att det är någon skillnad om 300 år? Då har män o kvinnor samma muskelmassa och styrka, sexualisering finns inte för vi är alla hennor. Etc. JA kanske ? vi får väl se vart evolutionen tar oss på 1 par hundra år ?

            Vi får väl se om 100-300 år? ? Det är bara några få generationer, det blir inte mycket att se då kan jag lova.

              Säger du samma sak om 1950 till nu? ?

                Ja biologiskt sett är vi precis likadana.

                  Nej det är vi inte. Vi lever längre och har andra hormonnivåer. Barn kommer exempelvis i puberteten tidigare än på 50-talet och vi har en generellt högre vikt.

                    Jo, biologiskt/fysiskt sett är könen i princip likadana. Män skapas utifrån kvinnokroppen och det är anledningen till att män har mindre bröst men större klitoris än kvinnor. 🙂

                    Det beror på yttre faktorer (medicin, mattillgång, hormonstörande ämnen i miljön), inte ärftliga.

          Vad är problemet? Även män säljs i reklam som snygga, detta har inget med något ”patriarkat” att göra, detta med att vilja vara attraktiv och ha en stark sexdrift är något människan har haft hela sin historia, precis som alla andra arter har! Välkommen till Livet på planeten jorden liksom.

            Så är det och kommer alltid att vara oavsett om dessa platta Instagramfeminister försöker att vilseleda lättlurade kvinnor. Vad är det som är feministiskt med att försöka ta bort en av dom få fördelarna som kvinnor har?
            Sex säljer och det kommer det alltid att göra, det är inget påfund av män utan ett biologisk betingad fenomen.
            Varför tror ni att snygga kvinnor är dom som lyckas som influensers och varför får att Molly Rustas bild på hennes rumpa får dubbelt så många likes som hennes vackra ansikte? Det är för att den är biologiskt attraherande och inte pga konstruktion av Bill Gates eller någon annan man.

            Jag förstår att en del tycker att det är orättvist att snygga människor kan utnyttja sin skönhet men lets face the fact. Så kommer det att förbli oavsett hur många avsexualiserande bilder LD eller någon annan kroppsaktivist kommer att försöka sig på.

              Ingen säger nog emot att sex säljer. Men när någon kvinna marknadsför något där målgruppen till största del är kvinnor kan man ju önska att det i framtiden går att sälja med andra medel. Tänk om alla dessa unga människor som har Bianca som förebild blivit inspirerade till något annat än att försöka se snygg/sexig ut. Så trist att vara någon av de fulare tonåringarna som hela tiden får det visat för sig att man måste vara ”perfekt” och är man inte det är det bara att operera sig. Tänk om dessa influncers kunde visa att det viktigaste är att man mår bra, är snäll, gör det man tycker om. Hur viktigt är det inte att dagens ungdomar får se att man kan vara framgångsrik utan fillers och utseende.

                Ja såklart att det är tråkigt om man föds ful. Likaså tråkigt att man föds obegåvad. Livet är inte rättvist helt enkelt. Fula och obegåvade killar har extremt svårt att hitta en partner. Där har vi kvinnor det lättare på alla sätt.

                Testa att gå in på gaysweden eller annan grupp full av hbtq-tjejer på Facebook. Kvinnor är sjukt ytliga i jakten på kvinnliga partners. Det ska vara en ”femme” med svart färgat hår, superlågt BMI med ändå stora bröst, ett ton smink och fillers i läppar osv. Eller så ska det vara en ”butch” med sleeves och tatueringar över hela kroppen. Män som söker män är lika utseendefixerade. Kvinnor som söker män söker sin ”typ”. Korta killar går ofta bort, killar med övervikt eller ens lite hull, skalliga/tunnhåriga män går bort osv.

                ” Men när någon kvinna marknadsför något där målgruppen till största del är kvinnor kan man ju önska att det i framtiden går att sälja med andra medel. ” Bästa jag läst på länge. Varför behöver vi en sexualiserad reklam för att köpa läppstift? Det får inte mig att vilja köpa mer för att hon sitter där och ser lösaktig ut.

                  En skulle ju kunna tro att läppstiften ska säljas till män med tanke på de sexualiserade bilderna? Eller kanske till lesbiska kvinnor? 🙂

              Det är inte en av få fördelar, förutom att kvinnor är intelligenta och begåvade (på olika saker som individer) så är samhället i Sverige idag -för vita kvinnor som inte är lägre arbetarklass- inte diskriminerande mot kvinnor, det är tvärtom en fördel att vara kvinna. Kvinnor är partiledare, läkare, jurister, chefer för TV4 och Aftonbladet, journalister, programledare, entrepenörer, rektorer, chefer på socialtjänsten, polischefer osv osv osv
              I fattiga länder däremot är det fattiga människors enda fördel att vara snygg däremot, hemskt nog. Men det har inget med fria kvinnor med kapital att göra som gör reklam.

              Du ser alltsa inte nagra negativa konsekvenser av att sexualisera kvinnor jämt och ständigt?

                Nej, det är vackert.

            Nej, män sexualiseras inte alls på detta sätt för andra män, i reklam för tex rakhyvlar.

            Kan bara säga. Det kallas för frihet och rättighet att göra som man vill. Inget att irritera sig över..

        Det stämmer ju inte ens. Enligt studier visar det att köpviljan minskar vid sexualiserande reklam

        Fråga Bella om sex säljer?

        Men så j*a smutsigt. Och pappa Ingrosso gillar.
        Vad har hänt i hennes liv som gör att hon vill förnedra sig så?
        Kräks lite i munnen….

          Oj, jag finner din kommentar långt mer vulgär och oskön än hennes reklamkampanj, du måste inse att dessa bilder handlar om att sälja produkter och tjäna pengar.

          Du själv väljer att dra in hennes pappa, säga jävla smutsigt, kräkas lite i munnen, säga att hon förnedrar sig, samt vill spekulera i vad som har hänt i hennes liv?

          Känns väldigt fördömande och inte så himla fräscht va?

          Det låter som att Anonym 00:14 har blivit utbildad via CW/LD:s Instagramfeminism. En fördömande, hatisk och ologisk kampanj som inte hjälper någon.

            CW/LD skulle aldrig uttrycka sig sa, sa nej och ater nej. Kommentaren har absolut ingenting med feminism att göra, sa lägg ner.

          Vi vet vad som hänt. Hennes föräldrar tog inte hand om henne på det sätt som föräldrar ska ta hand om sina barn.

            Hahaha är Bianca också maskrosbarn?

              10.33 vad är det som är roligt? finns det ens maskrosbarn? Har man dålig barndom så präglas man av det. Tror man kan ha tur och träffa på någon som hjälper en ur sin svåra sits, men hur ska man klara att ta sig upp själv.

              10.33 Finns maskrosbarn ens? Och vad är det som är roligt?

              Ett maskrosbarn har en svår uppväxt men klarar sig ändå bra som vuxen.
              Bianca klarar sig uppenbarligen bra ekonomiskt just nu.
              Men hur bra klarar hon sig i övrigt?
              Klarar inte så mycket i det dagliga livet, behöver hjälp med det mesta. Så maskrosbarn, nej.

        Nej jag tycker inte det härmas. Sett samma pose och outfit 1000 gånger förr. Så tror inte det är så medvetet och det är inte direkt originellt. Marie var knappast först.

      Men låt henne ha vilken pose hon vill? Det är hennes kropp, hon bestämmer.

        Säg det när din 11 åriga dotter som är Bianca största fan lägger upp liknande bilder poserandes på instagram.

          För att komma med pekpinnen, men det är en rekommendation att vara minst 13 år. Pga av bland annat just sånt här.

            Var det inte till och med 16-års åldersgräns? Eller var det bara WhatsApp?

            Hahaha!!!! Tror du de underåriga skriver in sin verkliga ålder?? Nä.

              Som vårdnadshavare har man väl koll på sina ungar och vilka appar som finns i deras telefoner? Eller är det bara jag?

                Man behöver ju inte ens ha instagramappen för att gå in på Biancas instagram. Vuxna kontrollerar, barn och ungdomar hittar sätt att kringgå det. Det går inte att kontrollera helt va denna barn gör på internet när de är så stora att de är själva ibland. Allt annat är illusioner.

              Poängen är att det är föräldrarnas ansvar. Är komiskt att en förälder
              klagar på att ens 11-åring utsätts för sådana här bilder på Instagram när föräldern själv borde se till att barnet inte vistas där. Sociala medier är inte lämpliga för 11-åringar.

                Dessa bilder finns ju inte bara pa instagram. Sexualiserande bilder finns överallt, reklamskyltar, tv…ska vi binda för ögonen pa barnen?? Barn i 6-7 ars aldern som aldrig varit pa instagram härmar poser som denna.

            Oh, my sweet summer child.

          Fast just elvaåringar har väl inte henne som idol?
          Kan tänka mig att hennes målgrupp år högstadieåldern och uppåt.

          Å andra sidan förstår jag inte alls grejen med instagram och liknande, så vem vet.

            Nej hon har väldigt många yngre följare

              Vad är yngre? Fem år? Tio? Tolv?

              Var är föräldrarna? Tar ni inte ansvar för era avkommor?

          Låt inte dina barn använda sociala medier eller äga en smartphone!

            Då blir de mobbade i skopan, tönt

              I skopan? Det vill man ju inte!

              Av dig alltså, men isåfall får du som 16-årig mamma ta upp det med lärare och kräva förändring, det är dock inte sant. Jag vet många tonåringar som inte får ha sociala medier för sina föräldrar och ändå har vänner i skolan. Hela Silicon Valley vägrar låta sina barn och ungdomar använda sociala medier och internet öht.

        Om du hade förstått varför hon gör posen och att den skapats av män för deras tillfredsställning hade du kanske tänkt annorlunda.

          Vaddå skapats av män? Det där är den största feministiska bullshiten! Sex och skönhet dras vi alla till pga biologi. Inte för att några män vill att vi ska göra det.

            Du får gärna bifoga studie på att det som vi idag ser som sexigt är biologiskt ? Lite underligt att skönhetsnormen då ändras under århundradena. Fast det kanske rör sig om en supersnabb evolution ?‍♀️

              Vad är det som har ändrats? Stora bröst, breda höfter och smal midja har ju varit attraktivt hos kvinnor för alltid, just av biologiska skäl. På samma vis som vi kvinnor attraheras av långa män med breda axlar och kraftig käke ?

                Men gud vad historielösa ungdomar är nu för tiden. Tror du på riktigt att våra ideal alltid sett ut så och är biologiska eller trollar du?
                https://peterenglundsnyawebb.wordpress.com/2015/09/03/brostens-historia/

                  Riktigt intressant

                  Bra källanvisning ?

                    Nej vaddå Peter Englund @wordpress säger ju 🙂

                      Du menar historikern och författaren Peter Englund ?

                      Fast även om han har en kandidat i historia så är hans lilla blogg och uppgifter ingen vedertagen fakta. Jag tycker att han har en del intressanta tankar men han kan fortfarande omöjligtvis med säkerhet veta vad som var normen år 1400 eller 1600, det han talar om är egentligen hypoteser efter det som han han har läst sig till och har efter det filtrerat fram sin egen uppfattning och text.

                      Historiker måste vara ett knepigt område att bemästra då det existerar väldigt mycket olika uppgifter från alla möjliga olika författare. Om någon om 200 år fastnar på Avpixlat eller CW:s uppgifter så betyder inte det att historien är sann.

                    Så du menar att vi ska lyssna på en förståsigpåare på internet istället för en historiker och författare? Eller du var inte ironisk? Lite svårt att hänga med i din argumentation. Kan väl mest tycka att det inte ska behövas någon källhänvisning alls utan att det mer rör sig om vedertagen fakta att ideal ändrats över tid.

                  Va? Din artikel säger ingenting, att modet på formen på bröst ändrats? Jaha?

                    Du kanske ska börja med att läsa artikeln? Du verkar inte ha förstått vad den handlar om närligen. Intressant läsning!

                  ”Det är genetiskt betingat för män att dras till kvinnor med timglasformade kroppar. Enligt antropologen dr. Barnaby Dixson från University of Queensland är det proportionerna 7-10 mellan midja och höftbredd som är mest framgångsrikt.”

                  Enligt forskarna är det den kroppsform som männens hjärnor uppfattar som ”frisk och skapt för barnafödande”, och därmed är biologiskt attraktiv.

                  https://www.mabra.com/det-tycker-man-ar-attraktivt-hos-kvinnor-enligt-forskning/

                    De hänvisar till en studie där män föredrar kvinnor med mindre smink. Finns inga källor på något annars. Känns inte om redaktörerna på MåBra är speciellt insatta i biologi. https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1068/p7904

                    Hur hänger detta ihop med Biancas poserande och att sälja produkter med hjälp av sex? Det är väl inte Biancas kroppsform som lyfts fram? Utveckla gärna!

                      Gissningsvis dom biologiska faktorerna som du själv försökt att motbevisa existerar om vad som attraherar hos en partner. Absolut så finns det vissa olika attribut som kan handla om vissa trender men just dom här sakerna som har tagits upp gällande kvinnor med timglasformade kroppar och stora starka män med breda axlar är biologiska fakta.

                      Om vi ska återgå till just Biancas sexiga look så handlar även det om biologi, att anspela på sexualitet är ett billigt trick för att fånga uppmärksamhet hos människor när man är attraktiv. Man lockar fram människans biologiska lustar. Det får man tycka vad man vill om men det är märkligt att påstå att det är någonting som är konstruerat.
                      Och nej, det är ingenting som kommer att försvinna genom någon form av aktivism då det är så vi människor är skapta, vi attraheras av andra för att vi ska fortplanta oss.
                      Utöver det så finns det såklart också en ekonomisk aspekt i sexuella reklamkampanjer som inte heller kommer gå att stävja. Fina sexuella bilder på perfekta människor säljer, kroppsaktivister gör det inte. Det är orättvist men sån är verkligheten.

                      http://www.psykologisktvetande.se/val-av-partner.html

                      Man kan egentligt gå väldigt djupt i dom psykologiska förklaringarna till varför och hur vi människor känner och reagerar på olika saker. Och absolut så handlar mycket om våran miljö och uppväxt vilket påverkar oss alla till en stor del. Samtidigt finns det grundläggande biologiska beteendemönster som är både intressanta och rimliga om man vill dyka in i det.

                      Denna artikel tycker jag förklarar på en grundligt men ändå enkel nivå lite av det som jag menar påverkar oss människor biologiskt utöver våran omgivning.

                      Men vi diskuterar att skönhetsideal förändras över tid inte att ett viss förhållande mellan höfter och midja hos kvinnor universellt anses attraktivt. Nu vet jag inte om det var vad studien kom fram till. Det är även oklart om det förändrats över tid eller om det skiftar mellan olika kulturer. Svårt att bemöta sakligt utan att ha läst studien. Sen kan jag tycka att det ena inte utesluter det andra man kan väga 50 kg och 250 kg men samtidigt ha samma förhållande mellan höfter och midja. Idealet som är föränderligt är ju betydligt mer omfattande än så. Eller hur tänker du?

                      ”Om vi ska återgå till just Biancas sexiga look så handlar även det om biologi, att anspela på sexualitet är ett billigt trick för att fånga uppmärksamhet hos människor när man är attraktiv.”

                      Nej, det handlar inte alls om biologi. Sexualitet är biologi men detta har ingenting med kvinnors eller Biancas egen sexualitet att göra. Sen undrar jag – varför anspelar så mycket reklam riktad till kvinnor på MANLIG sexualitet?

                  Kan tillägga att vill man se skönhetsidealen som har funnits hos oss i väst, och som har skiftat med decenniernas och seklens gång, så är det bara att kolla på alla konstverk från förr; de återspeglar den tidens skönhetsideal.

              Fast vad män gillar har inte ändrats så mycket. Är mest kvinnor som TROR att män vill ha en viss grej. Jag har bröder och bott tillsammans med flertal män i kollektiv och precis alla är likadana. De skiter i smink, trender osv. De brukar inte ens lägga märke till det.

                Har dessa män levt under flera århundraden eller hur menar du? Eller du tror att en handfull män är ett statistiskt underlag som det går att dra slutsatser ifrån?

                  Mupp. Kvinnor ändrar sig med 5års intervaller om inte oftare. ”Män vill ha tuttar, män vill ha rumpa, män vill ha Paris Hilton kropp, nej män vill ha vältränade kurviga kroppar, män vill ha blondiner, män vill ha brunetter”. Det är kvinnors egna jäkla påhitt. Inte stött på en enda man som bryr sig nämnvärt utan tycker mest att kvinnor är löjliga.

                    Nu pratar vi ju inte om trender utan vad som ansetts attraktivt och hur det ändrats under århundraden. Vad som ansågs sexigt på 1500-talet anses inte sexigt under 1800-talet osv. Hade det berott på biologi borde det varit mer eller mindre konstant.

                      Såklart att det existerar vissa trender liksom med klädmode osv. Men det är inget som motsäger det biologiska. Ge oss lite bra exempel tack.

                      Det är ju exakt vad trender innebär. ??

                      Anonym 21:58 menar du då att vad björnar anser attraktivt skiftar på samma sätt? För de drivs ju av biologiska faktorer för att fortplanta sig och sprida sina gener vidare. Vi människor har ju sex av en massa olika anledningar utöver just biologiska på samma sätt som vi anser personer attraktiva av betydligt fler anledningar än just biologiska.

                      Fast trender och vadsom anses sexigt är inte samma sak?

                      Som sagt kvinnliga former – runda höfter och stora bröst – är en del av den mänskliga evolutionsprocessen. I männens ögon har dessa alltid betraktats som attraktiva när man letar en partner, detta för att männen ser det som ett bra exemplar till att fortplanta sig och att föda och amma barn. Dessa generella mönster återkommer inom alla kulturer och de bakomliggande orsakerna har att göra med nedärvda instinkter.
                      Det är alltså högst biologiskt.

                      Sen är vi ju såklart också präglade av vår miljö vilket innebär att vissa preferenser kan skifta över tid.

            Tror du att PR är ett naturligt fenomen? Vet du vem som skapade PR? Vem började sälja saker med hjälp av kvinnor och till vem?

            Du är ju tappad på riktigt

              Konstaterar att antifeministerna som vanligt har noll koll på historia, människans sexualitet osv i all oändlighet. Ofattbar okunskap

      Det ser ut som att hon rider av någon och man får titta upp på hennes horny face från killens perspektiv.. fantastisk marknadsföring av läppstift, verkligen.

        Ffa när målgruppen är unga tjejer..

          Får dom inte ha en sexualitet alltså? Fräscht Sharia

            Vad har detta med unga tjejers egen sexualitet att göra, anonym 23:37?

        Jag tycker bilden är snygg.

        Men bara dra härifrån, hur fan kan du få till det, man mår illa ?

        Och ett glas rödvin på det…

        Du gör ingen nytta av att skriva en sådan kommentar här, ta den åsikten till Bianca och se om du kan göra skillnad där istället.

          Fast jo, det påverkar ju andras tänkande kring sexualisering. Så det funkar även att skriva här

        Nej? Om du rider någon så behöver du en ny teknik.

          Eh, nej?

        Man ser väl vad man vill se, antar jag. Frågan är vem det är som sexualiserar.

          Problemet blir att kvinnor alltid måste sälja på att se sexiga ut. Hon gör reklam här för en läppprodukt. Hade aldrig gissat på att det var det hon försökte sälja. Varför uppmuntras kvinnor alltid till att se sexiga ut?

          Ok, vad ser du?

            Reklam för en dildo?

      Tycker snarare att den är snygg! Varför va så rädd för kvinnors kroppar?

    Brukar inte gilla Alex men den bilden var störtskön!

      Tycker personligen att det är en av de coolare bilderna på Marie.

        Föredrar Alex bild ???

        +1

          – 1

        [Borttagen kommentar]

          Men för helvete! Jävla kärring, det där är det mest ofeministiska du kan skriva. Sluta vara avundsjuk för att män tycker Bianca är snygg. Det har INGENTING med feminism att göra att vilja censurera och hata unga, snygga tjejer.

            Är inte avundsjuk på Bianca, snarare på Marie om man tittar på dessa bilder. Så cool!

            Så fort man kritiserar är man avundsjuk… Jag är väl avundsjuk på alla porrskådisar osv män vill ligga med då också antar jag ?

              Typiskt män att tro att alla kvinnor alltid är avundsjuka på varandra och särskilt de stackare som blir sexualiserade av män. Tvärtom tycker många kvinnor att det är jobbigt när diverse främmande män sexualiserar dem och försöker göra dem till objekt för män. Många män tror samtidigt att denna påstådda kvinnliga avundsjuka bara gäller när män är inblandade på nåt sätt. De tror inte att kvinnor kan vara avundsjuka på en annan kvinna som tex är högutbildad, singel eller ”osexiga” för män.

              Nu vänder sig ju denna reklam till tjejer dock…

          Haha, blev jag censurerad för det? Aja, Maries bild är cool som fan iaf!

        Håller med om att det är en av de coolare bilderna på Marie. Lite androgynt och inte kvinnligt flörtigt utan mer unisext bad ass. Stor skillnad på de tillrättalagda och snygga bilderna Marie lägger ut på sin instagram.

        Hon har den bilden utskriven och inramad i sitt vardagsrum ?

          Åh nej, på riktigt??

      tycker dessa parodier är såååååååå snark.

        +1

      tycker dessa parodier är såååååååå snark..

      Jag blev äcklad av hans bild?

    KVINNAN MÅSTE SE KNULLBAR UT!

    Är det inte jävligt tröttsamt?

      Jo såååååå sjukt tröttttttsamt ???

      Tycker det är ganska ofräscht att säga att hon ser ”knullbar” ut. Kan inte kvinnor bara få posa hur fan dem vill? Om Bianca inte ser något fel i att posa sådär så ska hon väl inte behöva skammas pga att du inte skulle gjort likadant. Kvinnor måste få göra vad fan de vill. Vill man posa ”sexigt” och bete sig som anses sexig så får man det 🙂 det är upp till var och en.

        Problemet är att kvinnor känner att de måste sexualisera sig själva. Finns knappt en enda influencer som inte håller på så för att sälja och få fler följare. Det är inget som sker enbart av fri vilja utan för att kvinnor blir indoktrinerade sedan barnsben att det viktigaste är att vara vacker och sexig och det, om något, är både tröttsamt och ofräscht.

          Du om nån sexualiserar henne genom att säga hon ser knullbar ut.

          Sen om man nu gör sig sexig så ska de alltid finnas ett antal som känner sig ha rätten och bara måste skrika knullbar och ser ut som hon rider av någon osv. Det om nåt tycker jag är mer ofräscht.

          Inte en jävla kvinna måste sexualisera sig. Ta ansvar över dig själv istället.

            Absolut inte. Ser vi naturliga ut, dvs håriga under armar, ben och underliv är det ingen som reagerar eller särbehandlas för det. Nejdå vi kan bara välja att inte påverkas av vår omgivnings agerande, förväntningar och den socialisering vi växt upp med ?

            Jävla shariapolis som skriker på nätet om att ingen jävla kvinna får vara sexig. Flytta till Iran, där hade du trivts.

              Och du är rasist och jävligt korkad ser jag, trevligt.

        Dessa sexiga poser kommer från män som anser att kvinnan ska finnas för att tillfredsställa dom.

          För män köper läppstift?

            Kvinnor köper möjligheten att vara önskvärda av män eftersom vi indoktrinerats med att det är eftersträvansvärt. Men du kanske har glömt att kvinnans överlevnad under flera hundratals år var beroende av en man och dennes åsikt om ens värde. Hej hej rösträtt och egen inkomst.

          Sexiga poser har här en kvinnlig publik.
          Vänder sig inte B till dom med sina produkter?

      Så tröttsamt att kritisera kvinnors sexualitet. Vill du inte se en sexuell kvinna, scrolla vidare.

        Tror att du blandar ihop sexualitet med sexuella anspelningar och uttryck.

      Märks att du är straight, det där bryr sig även lesbiska och bögar om.

    Känner mig obekväm med pappans kommentar.

      Men snacka om att läsa in för mycket

      Att han skrev 3 emojs?
      Ett hjärta, en stjärna och en ”perfectohand”
      Nyfiken, vad gör dej obekväm?

      Rysligt snygga tjejer och en avundsjuk man är vad jag utläser ur bilderna.

        Vem är den avundsjuka mannen?

        Tycker det är lite awkward när Pernillas mini-me poserar suggestivt och pappan reagerar på God knows what. Det är inte läpparna som drar åt sig uppmärksamheten i det här fallet.

        Det där OK-tecknet (pekfingret och tummen som hålls i en cirkel, medan övriga tre fingrar pekar uppåt) är inte okomplicerat. På senare tid har det associerats med högerextrema rörelser och i vissa länder i Europa samt i Sydamerika och Mellanöstern har det associationer till sex mellan män.

          Oj oj! Du missar att det även betyder enögd katt, urininkontinens och ost, beroende på vilken kultur som gör tecknet.

            Haha bästa kommentaren någonsin!!! ?????

          Haha orkar inte!!

        Det som känns obekvämt är väl att han just skickade hjärta stjärna perfecto till en porrig bild på sin dotter….

      Fjant.

        Aj öm fjantastiskt!

      Vad menar du?

      Mer obekvämt/vidrigt att du tolkar pappans kommentar som mer än något annat än en stolt pappa och dessutom skriver ut det!

        Vad är han stolt över?

          Att det går bra för henne? Att hon lanserar en ny produkt i sin serie? Det räcker typ med att jag har ett helt ordinärt jobb och har tagit studenten för att mina föräldrar ska vara stolta över mig?

            Lyllos, personligen har jag idrottat på elitnivå, har två akademiska examen och precis börjat doktorera, mina föräldrar har aldrig uttryckt stolthet, bara ignorerat mig fram tills de känner sig ensamma och gnäller på att jag inte träffar dom tillräckligt (ingen av dom är pensionärer).

              Men herregud och då menar du att ingen annan förälder ska få känna eller uttrycka stolthet över sitt barn?

      Jag känner mig obekväm med att den kommentaren gör dig obekväm.

      Vad är det du är obekväm över?

    Gillar Maries posering. Inget sitta med benen i kors och ursäkta sig. Vresa/skreva ordentligt och ta plats. Tycker det utstrålar makt.

      Skulle du säga samma sak om en man poserade likadant? Vi är så vana vid normativa och stereotypa skildringar i reklam att vi sällan reagerar. För att se det konstiga i det hela kan man föreställa sig motsatt kön i samma position. Då blir det hela ganska löjeväckande. Att vi tycker det är sexigt när tjejer poserar som Bianca beror på att det är så vi har fått lära oss att tjejer ska posa. Det är inlärt, inte biologiskt.

        Skrev om Maries posering. Inte Biancas. Tycker de skickar helt olika signaler.

        Tipsar om Genusfotografen som har fotograferat män i typiska ”kvinnliga” poser och tvärtom. Samt sälj grej med tjej.
        http://saljgrejmedtjej.se/
        Otroligt löjeväckande när könsrollerna blir ombytta. Många skulle inse hur skev, kvinnoföraktande och sexistisk reklamen är (de flesta reklambyråer i Sverige ägs btw av män så det är inte så konstigt att det ser ut som det gör) om man riktade reklam mot kvinnor för typiska kvinnogrejer med hjälp av ”sexiga” poserande män. Man vill tex få fler kvinnor att köpa ett visst bilmärke – lägg en hel/halvnaken, sexig man med halvöppen mun på motorhuven, fotografera och sänd i tv som reklam. Män skulle rasa.

      Makt? Makt som är helt beroende av männens godkännande. Det är ingen verklig makt. Det är en underkastelse.

        Åh herregud, hur kan man lyckas vinkla allt till något om män och deras ooootroliga makt. Kvinnor är så mesiga och underkastade och bla bla bla. Är såna som du som gör männen mäktigare än de är..

          Japp när du vet så vet du. Det är liksom ingen åsikt, har du tex pluggat på en högre nivå och genom det lärt dig samhällsstrukturer så kommer du att se det. Fattar att det kan vara svårt att förstå för någon utan djupare förståelse i detta..

            Usch, vilken vidirig syn du verkar ha på de som inte kan eller vill studera vidare.

            Feministiska teorier och synsätt är inget annat är fejk news.

              Väldigt OT, men jag har haft Elvira Madigans autograf en gång (skrivet på ett originalfotografi) … Skänkte det till ett museum i Danmark.

              Om något är fejk news så är det antifeministisk rappakalja, okunskap och totala brist på logiskt, konsekvent tänkande samt patriarkatets massiva hjärntvätt. Feminism är avprogrammeringen till detta. Det är anledningen till att kvinnor brukar må mycket bättre när de börjar tänka feministiskt istället för det vanliga inlärda manliga, antifeministiska tänkandet och den ensidiga manliga blicken på omvärlden.

            Nu har jag visserligen inte studerat snyft och offerkofta på någon högre nivå men en master i tribologi har jag hittills hunnit med. Jag har dessutom under mina studieår i en ganska mansdominerad värld erfarat likt trådskaparen att om man tar plats på ett lite ”manligt” sätt, i jämförelse med att skreva och inte genom att se så sexig ut som möjligt så blir man taget på samma sätt som männen.

            Tvärtom! Instagramfeminister som skriker ut det du skriker ut brukar sakna utbildning helt, även arbetslivserfarenhet. Det finns massa kvinnliga akademiker som kritiserar det du skriver här och sättet du gör det på. Googla professorn Joanna Williams tex

          Föreställ dig samma bild men med en man istället. Din pappa, pojkvän eller din bror tex? Känns det helt naturligt? Nåt du ser varje dag?
          Om ja, scrolla vidare, om inte så kanske du ska fundera lite på samhällsstrukturer.

            lite sent svar till Också.
            Jag vet inte om du syftar på Biancas bild, det var inte den jag skrev om.

            Just för att jag ofta ser män som sitter så, rakt upp och ner, och tar plats/rymd/utrymme/ utan att skämmas för sig. Så tyckte jag bilden på Marie var bra/häftig/härlig. Hon bara sitter där och tar plats. Utan att göra några speciella sexuella miner eller så.

            MEN det var ju vad jag tyckte.

    Bianca har väl inte använt läppstift tidigare? Använder hon det nu då kanske alla kan ju ändra sig, även om detta är för att sälja och tjäna pengar förstås. Hon skulle ju aldrig fixa läpparna med fillers heller men det ändrades senare.
    Snyggt med rött läppstift på henne ju, och hon sitter i svart kök.. blev ju inget svart kök i hennes lägenhet som hon pratat om så mycket att hon ville ha, men alla kan ju ändra sig som sagt.

    Nja bilden är lik så till vida att benen spretar… Alex haha

      Jäkla jobbig kommentar att läsa men jag var tvungen… 3 gånger.

      Hon förespråkade alltid MACs läppstift förut, så jo hon har allt använt läppstift förut

    Känner bara usch när tjejer tycker att det är goals att posera på det här viset. Kan man inte bara vara sportig,ful,söt,käck,allvarlig,glad osv och skippa de här ”kom och ta mig” bilderna…. Det är precis som med rumpbilderna bara ett objektifierande av kvinnan. Och ni fjortisar som tycker ”att man gör väl vad man vill” har inte fattat ett dyft.

      PS Marie Serneholts bild äger

      Man kanske inte vill vara det du föreslår? Jag föredrar också lite sexigare stil framför gulligt/käckt osv. Vi är olika 🙂 huvudsaken är att man bestämmer själv.

        Men det gör man ju inte….. Man anpassar sig efter vad som säljer och ger bekräftelse. Man tror att man bestämmer och väljer själv men det är en stor, fet lögn.

          Precis. Hade man existerat i något vakum där man bestämmer själv utan inflytande från andra hade man väl inte brytt sig om att se ut eller framställa sig på ett visst sätt alls. Än mindre använda smink och kläder för annat än att värma sig? ?‍♀️

            Precis. Och hade inte sex sålt hade hon suttit/stå i en vanlig ställning och bara visat upp sitt nya läppstift med fokus på det.

              Men vad är det för ”sex” hon vill sälja till tjejer menar du 21:07? Det är ju inte män som ska köpa läppstiften så varför anspelar hon på manlig sexualitet då?

          Så du säger att unga tjejer ska anpassa sig efter vad du som shariapolis anser är ok.

      Kan man inte bara få vara jävligt sexig också Om man vill det.?

        Det tycker jag absolut att man får, men det är väl egentligen inte det som diskuteras. Snarare att det ser så löjligt ut när tjejer konstant ska försöka se ut som någon redo att knulla när det ska säljas grejer.

    Kan nästan tro att detta är ett reklaminlägg för Caia. Hade mer förväntat ett inlägg om hennes lägenhet vilken vissa kallar ”skrytlägenhet”, inlägg om varför Moa M backas och fått skit, och bråket mellan LD och CW.

      Skrytlägenhet? Jag tänker mer nyrik ryss.. Men nu är det inte riktigt min smak och Bianca verkar stortrivas. Jag tycker mer den ser billig ut. Lite som LAS Vegas. Allt är liksom pråligt och må efterlikna Venedig och Paris men i slutändan är det bara nyproducerad plast och en kuliss helt utan kulturella värden.

      Jag blir mest konfunderad över hur mycket saker hon har och hur trångt allt känns. Konsumtionshets ut i fingerspetsarna. Hon lär ju behöva slänga de mesta sminket innan hon hinner använda det och skorna hinner hon knappast sluta ut innan de är för omoderna att använda ?

        Jamen precis! Nyrikt, pråligt, billigt ser det ut. Och stilen kommer snart bli daterad och kännas sååå 2019. Och så görs det om igen…

          Jag såg en dokumentär om nyrika
          ryssar där dom hade äkta mattor i garaget.

            Var hem till en kollega i Äppelviken, där de hade marmorgolv i garaget. Rätt korkat, för marmor och dubbdäck + vatten är inte den bästa kombinationen.

          Mm, man är ju en bättre människa om ens farfars farfar blev miljardär på att suga ut arbetare på 1800-talet eller på slavhandel, mycket bättre än att som ung tjej tjäna sina egna pengar. Fräsch åsikt.

            Det handlar väl mer om att pengarna görs av med på ett annat sätt.
            Typ ingen koll alls.
            Och framför allt attityden.
            Oj jag fick massa miljoner här, jag tar och betalar ny el för hela huset för jag vill ha lyse i varenda låda och skåp.

        Tycker att lägenheten är fin, även om inbyggda hyllor i parti och minut ger känsla av instängdhet, och synd att Bianca inte förstår hur avslappnade det är med ett bad. Dessutom, när man ser bilder från köket innan renoveringen , så ser jag ingen större skillnad. Tycker det var omoget av hennes styvmor att leda Bianca in i sådan stor renovering i lägenhet som var helt up to date, som om hon skulle ta del av Biancas framgång. Bara slänga ut pengar, fanns inget behov av sådan omfattande renovering, hade det varit ett stort renoveringsbehov, så hade lägenhetens pris varit ett annat. Vad som kan göra en fundersam är alla dessa flaskor, förpackningar med olika skönhetsprodukter i, undrar hur många det är? tusen?

      Jaa ett inlägg om hennes lägenhet med 10 bilder på det där sjukt underbara vackra köket. Har kollat på hennes kök typ 5 ggr sen hon släppte videon, helt galet snyggt.

        Jag vet, helt underbar lägenhet. Men så trångt.. Ett pyttelitet badrum, ett sovrum. Och ett kök/vardagsrum. Men fint var det.

        Men det var så fint innan också.

    Marie ser läcker och ruskigt vältränad ut.
    Härlig bild

    Bianca endast porrig….

      Har du sett videon?

      Med andra ord, du är äckligt avundsjuk på Bianca och ser ut som Shrek själv.

    Undrar, vilket säkert andra gör också, varför du inte skriver något om Biancas lägenhets-video.
    Det är en orgie i konsumtion (komplett med länkar till ungefär allt) som verkligen visar den osunda hets och ideal om finns bland influencers och deras följare. Altså, i detta fall inrednings- och lyxhetsen. Plus. Vem faen behöver typ 6 garderober + ett helt jäkla garderobsrum för en persons kläder. Det är ju sjukt om något.
    Hade tyckt att ett sånt inlägg var tusen gånger mer intressant än några läppstift från ännu ett kändismärke, som säljs med ännu fler sexiga bilder.

      +100000 ????

      Ja, märkligt att inte cam cam plockar upp de grejer som folk uppmärksammar och pratar om på sociala medier…

      Ughhhh så typiskt lilla landet lagom kommentar….. LÅT HENNE HA DET? Fattar inte varför svenskar ska störa sig på exakt allllllllting?!

        Tror inte du förstod grejen med min kommentar alls.
        Om Bianca varit en helt vanlig doldis, men en rik sådan, fick hon väl dekorera hela lyan med exotiska djurpälsar och elfenben vad mig anbelangar.
        Men. Nu handlar det ju om något annat, nämligen det Camilla bl.a gör på den här bloggen: visar fram och granskar influencers förehavanden och hur de använder sin konsumtions- och påverkansmakt. Och Bianca ÄR en av Sveriges största influencers och är inte onåbar. När Isabella L gjorde samma grejer vill jag minnas att det blev en hel del inlägg. Vad influencers/kändisar själv än känner kring detta så påverkar de andra, oftast unga, människor. Det är bara yta, lyx, slit och släng, inte en tanke på framtid eller på hur andra påverkas.
        Det tycker jag är intressant att höra mer om, och diskutera.

    Hmmm reklam videon för Caia där en av tjejerna dricker mjölk ur en flaska! Får mig lätt illamående ?

      Reagerade också på det, what the f*ck… det där kändes bara weird. Kändes som att det skulle vara sexigt och porrigt men asså… eller menar de att läppstiften är hållbara om man dricker mjölk och slabbar och spiller. Skumt att inte det togs upp i inlägget istället.

        Ja jag trodde också att det skulle tas upp i inlägget men icke sa Nicke!

    Har ni sett reklamvideon?

    Har ni sett reklamvideon? Rinnande mjölk ur munnen!!!

      Skulle inte Caia stå för empowered women? Men nu är det detta vi får serverat? Det klassiska och klyschiga, rinnande mjölk ur munnen, seriously? Har köpt av tidigare Caia lanseringar men kommer ej köpa från denna. Är så trött på sexualiseringen utav kvinnor hela tiden.

      Haha omg såg precis. Alltså så fruktansvärt klyschigt och okreativt. Tycker ändå Bianca har en jävla anamma och är ball och allt det där, så detta känns så tråkigt. Tror hon hade kunnat göra något som hade varit fräscht, roligt och lite mer unikt. Men nej, istället är videon fullproppad med normsnygga, smala tjejer som suger på klubba, har mjölk rinnandes nerför munnen och ligger i en säng med ett vinglas och suggestiv blick. Och avslutas såklart med att Bianca kollar in i kameran och biter i tungan samtidigt som hon ler. Tråkigt att den blev så.

    Nej, inte halvöppen mun igen! Hon har ju den där halvöppna posen konstant! ? alltså, fåglarna bygger ju snart bo därinne ????

      HAH minns när jag var yngre och chattade på msn med någon kille och han ville att jag skulle skicka en bild. Skickade en bild där jag hade munnen öppen som jag tyckte var sååå fin. Fick tillbaka ”du ser ut som en fågelholk”

        Hahahaha! Förlåt att jag skrattar, vad taskigt men ändå, vilken kommentar.

        Hahaha, nej men så elakt ändå. Vad svarar man på det? ”Tack…”

    Spännande 🙂

    Av den bilden att döma skulle jag gissat på att hon gör reklam för antingen ett vin eller glow-puder för hon glänser ungefär lika mycket som en nyvaxad bil.

      Om du tittar på reklamen för läppstiften vad skulle du tro att reklamen är för då? Så märkligt att Camilla inte nämnde den i inlägget!

    Försöker ta Kylie Jenners koncept till Sverige? Hur många läppstift behöver man?! Bra marginaler på dessa produkter förstår jag.

      Minst ett i olika nyanser! Rött funkar ju inte överallt.

    Var detta anledningen till att Bianca ville göra läppförstoring för typ ett år sedan, läpparna skulle agera modell för läppstift? Hon skrev ju tidigare att hon jobbat med dessa produkter i ett år.

      Hon sa att hon använt dessa läppstift ett år till o med men nja det tror jag faktiskt inte riktigt på. Ja skulle kunna vara en anledning till förstorade läppar för läppstift gör sig snyggare då, men tror hon gjorde det pga vissa kommentarer hon fick tyvärr angående att hon hade smala läppar, det gjordes kort därefter nämligen. Kanske erbjöds hon det i samarbete också.

    Väldigt snygg bild på Marie Serneholt, den är mer sportigt snygg och sexig medans Biancas bild känns mer porrig. Men absolut är hon snygg.

    Bara jag som satt redo med popcorn för ett 21-inlägg om CW, LD, KK och de andra osköna lirarna?

      Nä men jag undrar dock när semestern är slut. Saknar morgon och kvällsinläggen

      Mina popcorn är uppätna för länge sedan … Mycket märkligt, läspade Bill.

      LYCKAN!

    Hjärntvätt!

    Hon är inte mycket mer än en Kylie Jenner-wannabe…

      okej

    Den där killen i underkläder, skulle inte han vara den perfekta blöjreklamen?

    Nått tryggt att skita I, liksom

    Ser ut som han kämpar skithårt för att vara duktig och göra ifrån sig ordentligt. Kan man få grabben i lite röhårig variant med glugg mellan tänderna som en senkommen Tore Skogman hybrid på pottan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.