Själv e bäste dräng!

My Martens har varit på lokal med bland annat frisör-Bobby och sambon Jonas.
Platsen var Hamburger Börs där Stefan Odelberg kör sin ”En talk talks how” som dagen till ära gästades av Måns Zelmerlöw och Jonas Björkman, och My fullkomligt öser beröm över Odelberg och hans show.
Kvällen hade varit helt perfekt, en tia utav tio om det vore för en sak.
Att drickan verkar ha tagit slut.
Men…som det maskrosbarn som varit självförsörjande sedan 13 år hon faktiskt är så räddar hon kvällen tack vare att hon ständigt kånkar runt med en väska fylld med Lohiloburkar.
Vad tycker ni? Ska vi anmäla henne till Svenska Hjältarpriset nu på en gång?

My Martens – som en gammal sjöscout på hajk:
”Är ni redo”?
”AJAJ, KAPTEN! ALLTID REDO”!

Tack för tips!

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är så verklighetsfrämmande att det är nästan otäckt. ?

    Måna Zelmerlöw minsann?

    Måna Zelmerlöv, förlåt men jag gapskrattade ? tänkte mig en flådig dam med fjäderhatt, kattlika (ni vet) glasögon och cerise kappa från Djursholm eller Östermalm dragandes på en Dramaten. Lite roar små. Go Måna!

      Måna och Odelbarg verkar vara två rising stars!

        Odelbarg låter som nån onding ur sagan om ringen. ?

          Hahahaha Måna och Odelbarg gör det igen!

          Odelbarg måste ju vara kungen av de där vargarna, vad de nu hette, de som Azog red på. ? Månas lilla fisförnäma bichon friese Odelbarg starring i Husdjur i Midgard 3, där han tar av sig den bjäbbiga offerkoftan och blir Azogs bundsförvant nummer ett.

          10/10 would buy

        J och Stina! Jag dör så roligt ? Ligger sjuk och behövde fan ett asgarv ???

      Helt ärligt – vad pratar du om?

        Sorry! Nu fattar jag…

    Men snälla sluta skriv om henne och sluta ge henne uppmärksamhet! Nej hon har såklart inte varit självförsörjande sedan hon var 13 även om hon jobbat extra och med sin pappa då. Inte så mycket maskrosbarn heller men det funkar ju att påstå om man vill få uppmärksamhet och sympatier. Sist påstod du felaktigt att hon är marknadschef. Ibland skriver du så korkat alltså, och en hel del stavfel. Varför inte istället ta upp det faktum att My köper IG-följare och likes, 700 köpta likes på bilder.

      Skicka ett mejl till CC då istället för att klaga här, alltid är det någon som tycker att ”ge inte den där eller den där någon mer uppmärksamhet” men läääääs inte då ?‍♀️

      Åh, du igen.

    Måna Zelmerlöv fick kanske smaka den rosa fluff drycken eller NEJ, hela ensemblen fick nog den rosa unicorn drickan det var därför de var så bra!! Och My som dricker flera hundra tusen/dygn och har limmat fast en i handen, hon är ju suverääääään. Tänker ALLTID out of the box.

    [Borttagen kommentar]

      Är det den här Anna eller en random person som skriver de här inläggen? Om det är samma person med samma ip-adress jämt kan väl skiten blockas bara…

        Tar du illa upp å hennes vägnar?
        Du måste nog vara själv eller wn närstående till henne. ??

        We has a lovely stay, å herregud…

          Oh has you?

        Det är anna själv såklart, så pinsamt att hon skriver sådär om sig själv hahaha
        Ja Anna du tar dig själv på alldeles för stort allvar som tror att bloggbevakning skulle va intresserade av att skriva om dig. Lägg ner nu

          Håller med! Varför är 50+ på nätet så pinsamma ?

            Pinsam? Jag är 50+ ?Lite kränkt nu?

              Inte alla 50+, men många

              Inte alla 50+ ?

      Varför skriver du så uselt? Du kanske inte är klar med skolan?

      Troligtvis en av de värsta bloggar jag läst. Sååååå mycket smygreklam. Och herregud hur mycket tid kan man lägga på sitt eget yttre utan att tröttna? Fast det värsta är människor som envisas med engelskan trots att den är i princip helt oförståelig.

      Du är så jävla pinsam och desperat anna. fattar du inte att din lilla influencer karriär inte kommer att hända för ingen är intresserad av dig? Psykfall!

    Men kan vi snälla prata lite om vett och etikett kring AirPods och liknande hörlurar??? Jag blir tokig på detta fenomen!
    VARFÖR sitta med ett sällskap med sina hörlurar i öronen? Jag använder trådlösa hörlurar själv och tar alltid ut dem när jag träffar eller pratar med någon. Jag ser dock människor som inte gör detsamma nästan varje dag och det verkar sträcka sig över olika åldersgrupper, allt från 10 till 50-åringar som har sina lurar i medan de umgås med andra. Borde det inte vara kutym att visa intresse för sin omgivning genom att ta ur dem ur öronen? De kommer ju med ett praktiskt fodral?

    Är det bara för att skryta, ses det som en accessoar eller beror det på ren lathet?

      På riktigt? Är det ens en grej folk gör????? är typ chockad. Det är väl basic vett att såklart inte ha hörlurar när man är med folk ?

    OT.
    Angående Felicias mobbning. Bris tystar och raderar kommentarer som fortsätter strömma in. Ett tiotal kommentarer som hänvisar till flera händelser är borta. Allt som finns ute om henne går inte att förneka, men Bris vill sopa det under mattan. Tråkigt att se hur en viktig organisation backar upp för mobbning. Jag som själv blivit mobbad i skolan, men även i vuxna livet på arbetet blir så oerhört ledsen över hur Bris hanterar detta. Det ska vara en organisation för unga att se upp till men vad ger det här för signaler? Det är viktigare att få sin exponering genom en känd person än att faktiskt göra rätt.

      Precis så

      Herregud. Bara hur hon manipulerar med ”Finns mer till sig än det som sagts offentligt” som att hon är offret, när allt tydligen finns inspelat. Vet hon inte om inspelningen eller har hon hotat folk till tystnad? Verkar inte som att bris har hört av sig till de utsatta utan försvarar endast den här Felicia.

    Det här kan nog få konsekvenser för en och annan influensa:

    https://cornucopia.cornubot.se/2019/12/beskedet-chockhojning-av-hyran-for.html

      Inte de som har egna företag. Vilket är 99% av alla influencer. De som inte har egna företag sitter inte på kontorshotell. Så, detta kommer inte få konsekvenser för någon.

    ??. Svenska hjältar. Underbart. Vem vet, kanske hon anmäler sig själv anonymt.

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

        Genom sig själv…!

          Javisst. Själv ser jag ut som en straffspark.

      [Borttagen kommentar]

    13,42 Något säger mig att akademikliniken varit där! Jag är ett fan av bloggbevakning. Men tyvärr så är Camilla lite partisk med sina inlägg. Vissa slipper undan bloggbevakning och det är tråkigt. Annars så är det här bästa”sidan”.

    Förstår inte varför du gång på gång envisas med att skriva inlägg om C-kändisar som My, Lundellfamiljen, Anna Book, Monas universum och allt va dom nu heter. Ja, jag vet att jag kan sluta läsa bloggen eller skrolla vidare men är det på riktigt någon som ens är intresserad av dom här nollorna? Varför ens göra idioter kända och ge dom mer utrymme?

      Älskar bloggen men just dessa inlägg med c-kändisar är så tråkiga! C skulle garanterat få mer aktivitet i kommentarerna om hon skriver om typ Kenzas ögonfransar (som är så långa att hon inte kan använda glasögon, någon som minns?).
      Vi har en annan relation till veteranerna så det finns alltid något minne/klumpigt inlägg/försök till provokation osv som triggar igång oss.

      Vi är som elefanter, glömmer aldrig. Vem minns Fokiwaskandalen?
      Kissie propagandaspridning?
      Kenzas dildoinlägg?
      Paows …ja.. allt, typ Nemoskandalen?
      Dessies äckliga, kvinnomisshandlande ex?
      Bellas… aaa…tar aldrig slut.

      Sånt är fortfarande roligare att diskutera än Annas fb-inlägg eller Niccis NA-KD-kollektion.

      Eller så är det bara jag som saknar de gamla goda tiderna.

      Alla svenska influensers är väl C-kändisar? Iaf de som riktar sig till medelålders läsare, vilka verkar vara de som bloggbevakning riktar sig till

      Men låt henne herregud vad folk ska klaga!!! Skriver hon inte om dessa ”C kändisar” så klagar folk. Gör hon det så klagar folk. Som du själv skriver, varför skrollar du inte bara vidare då för?! ? Det finns säkert många som gärna läser om dessa ”idioter”, och om inte annat så kommer det ju alltid ”Skriv om den här personen” kommentarer under andra inlägg. Kära nån.

        Oj va du verkar ta det personligt ? har alltid tyckt du verkar vettig i dina kommentarer men jävlar så arg man kan bli.

          Helt okej att bli arg/trött ibland 🙂

    Intressant också att han har en AirPod i. Har han så tråkigt att han måste lyssna på musik eller nåt samtidigt?

      Var typ det jag blev mest konfunderad över med detta inlägg haha.

      Den andra har sugits in i hjärnan.

      Har läst att folk går ut och festar på klubbar med airpods i, haha. Typ som en extra accessoar. Örhängen, halsband och airpods!

        Chockad

    På fashioncurler gör Anna Book reklam med ett BLACKFRIDAYerbjudande på 50%. Så är det med det?

      Fashioncurler se så smidig ut. Nån som vet om den är bra?

    Varför göra narr av maskrosbarn? Har sett det flera ggr här på bloggen. Du kan inte bedöma om någon haft ett rent helvete när den växte upp eller ej.

      Folk gör narr av folk som säger att dom är maskrosbarn som inte är maskrosbarn. För att folk som påstår sig vara maskrosbarn tar bort allvaret för riktiga maskrosbarn.
      ❤️

        Att placeras på HVB-hem som ensam trettonårig flicka pga föräldrasvikt. Det gör ont bara att tänka på.

          Hon/Du placerades där pga ditt eget beteende, inget annat.

            Visst, skyll på ett barn.

          Men herre gud, en 13-åring placeras i familjehem om det är pga bristande föräldraförmåga. Ett hvb-hem är ju till för vård, så då är det där man placeras pga eget beteende.

            Riktigt så enkelt är det inte.

              Hur är det då menar du? Vilken vårdplan skulle My haft på hvb-hemmet om det var pga föräldrarnas bristande omsorg? Troligen var hennes eventuella beteende en följd av den bristande omsorgen i sådana fall, men att bli placerad på hvb ENBART pga föräldrarna finns inte.

                Ett barn kan bli utagerande/besvärligt pga bristande omsorg, ja det är till och med sannolikt.

                  Ja, det var det jag skrev ovan. Men att få det att låta som att det var för att få tak över huvudet pga föräldrarna är ju inte rätt.

      När polarbröd används som beskrivning av ens helvete så vet man.

        Eller hur, polarbörd var typ lyx hemma hos oss när vi fick det. Haha nu kom jag tänka på hur syyyynd det var för Bella som fick åka taxi på julafton så hon fick fira med BÅDA föräldrarna, stackarn vilken jobbig situation : (((

      Mamma My förnekar sig aldrig.
      Undrar om hon tänkt klart hur det ska bli för Lilleman i vår när han ska bo hos henne ?
      Flänga runt och leka med Bobby och Jimi och kanske tandläkare Albans barn nån gång?
      Hur ska hon hinna med sig själv och allt hon gör idag när lille sonen kommer kräva tid, kompisar och nåt så när regelbundet liv.
      Stackars unge. Stackars My den dagen hon vaknar upp och inser att denna bubblan spricker snart.
      Lohilo kommer inte att behöva henne så länge heller för de finns snart ute överallt och ärligt, smakar ren ”skit” och inget man behöver
      Min kommentar hamnar nog lite galet här men på tal om maskrosbarn så har det nog inte gått nåt större nöd på My. Det är hon själv som kallar sig det.

        Undrar jag också. Så självupptagna människor ska inte ha ansvar för nån annan individ.

          Också nyfiken på hur hon ska lösa det.

          Har barn i samma ålder, det är kompisar, träning, återhämtning hemma, läxor och rutiner samt hemlagad mat som behövs.

          Och glöm ej Regelbundna läggtider.

          Såklart kan det lösas med en bra barnvakt också!

    Gud så pinsam hon är. Nästa gång kan hon ta med sig hårpiller också. Eller äta iklädd sport-bh.

    Det räcker att Bobby är nöjd med sitt ansikte. Det sitter på honom.

      Fast han kan ju inte vara nöjd med sitt ansikte när han gjort så han ser ut så där?

        Alltså från början….

    Går man på ett så fint ställe med fläckig tröja som Bobby har gjort?

      Chilla Gunilla, han kanske spillde på middagen

    Det visades en bild(här?) på hans mamma för ett par veckor sedan. De är inte ett dugg lika. Hur såg han ut innan alla operationer och fillers? Var de lika då?

    My brukar nämna att andra ser bra ut för att vara 40+.
    Nu själv 30+ och tänker att hon borde lärt sig ett och annat om vett o etikett. Men nix, verkar lysa med sin frånvaro.
    Har säkert som många andra haft en jobbig uppväxt, skilda föräldrar, separerad och bedragen. Sina erfarenheter bör man alltid med sig men att ständigt älta sitt förflutna kan inte vara bra i längden. Nån gång måste man lära sig leva i nuet och gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.