Rebecca Stellas hudvårdsprodukter har lanserats

Update kl 14.10:
Sedan jag först tog skärmdumpen på ingredienserna så har www.rebeccastella.com uppdaterat med en full lista av produkternas innehåll.

Nu har Rebecca Stella släppt sina tre återfuktande hudvårdsprodukter och jag var helt inställd på att köpa och prova dem, men tänkte efter några korta klick på hennes sida om. 
För det första är priset relativt saftigt för produkter jag inte ens vet innehållet i, då sidan inte listar alla ingredienser någonstans utan enbart några få huvudingredienser. Produkterna påstås även vara cruelty free och veganska men även detta får man helt enkelt ”lita på” då man inte själv kan kontrollera innehållsförteckningen.
Om hon är lika snål med detaljerna även på kartong och produkt så riskerar hon att få Läkemedelsverket efter sig då detta strider mot gällande regler som kräver att alla ingredienser listas.

Men..en annan sak som gör att jag inte skulle köpa dessa produkter är att de kommer i begränsat antal.
Jag förstår att man hakat på den här influenciska trenden där man vill att saker ska sälja slut som ett tecken på populäritet, (Oavsett om det släppt ett exemplar eller tiotusen) men om jag köper hudvårdsprodukter så vill jag ju att de ska vara bättre än de jag använder för tillfället, men om jag då riskerar att aldrig få tag på dem igen, vad är då poängen att ens testa dem, förutom i rent recenserande syfte då?
Men av samma anledning så skulle jag heller inte rekommendera dem till någon som riskerar att vänja huden vid dem för att sedan inte kunna köpa dem igen.
Ren idioti om du frågar mig!

Jag har kontaktat företaget via den angivna adressen på sidan om deras innehållsförteckning, men har i skrivande stund inte fått något svar.

Tack för tips!

152 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har frågat flera gånger om innehållet och får inget svar… skulle aldrig köpa något man inte vet innehållet på..och dessutom innehåller oljan 8 ml för 499!!!

      Sinnessjukt ?

      https://rebeccastella.com/products/carotene-oil
      Men här står ju allt innehåll. Först ”key ingredients” och sen resten.

        Då har de uppdaterat sin sida sedan jag tog min skärmdump.

        Alltid lika lustigt med folk som griper in EFTER influencees justeringar (pga kritik)

      Nu när innehållet faktiskt kommit upp så verkade det först ganska bra med aktiva ingredienser som niacinamid och hyaluronsyra. Men tyvärr innehåller de dessutom PFAS som är misstänkt cancerframkallande, hormonstörande och reproduktionsstörande. Väldigt många företag har valt att ta bort detta ur alla sina produkter men Rebecca väljer att utveckla nya produkter med PFAS. Känns inte speciellt fräscht eller säkert ?‍♀️

        WHAT??? Seriöst? Fyfan vad illa att ha PFAS i sina produkter. Kanske därför de inte ville lista alla ingredienser. Bra du inte köper och smetar in ditt face med följande:
        ”PFAS – vår tids värsta miljögift?
        Vissa är cancerframkallande och kan orsaka leverskador. Andra har i djurförsök visat sig påverka reproduktionsförmågan och immunsystemet. Flera tusen är inte ens testade. Ändå får de finnas i vanliga produkter som smink, kläder och möbler. Vi pratar om PFAS, en grupp ämnen som är extremt svårnedbrytbara och som vi alla har i blodet – till och med isbjörnarna långt borta i Arktis.” – Naturskyddsföreningen

          Vi har INTE PFAS i våra produkter. Jag förstår inte vart ni fått det ifrån? Läs innehållsförteckningen är du snäll.

        Ta upp detta med @surfejs, Naturskyddsföreningens satsning mot PFAS. De är grymt bra på att jaga företag som använder PFAS i sina produkter!

          Vi har INTE PFAS i våra produkter!

            självklart påstår dom det, hur lätt är det inte för Rebecca Stella att redigera innehållsförteckningen ännu en gång? Bitch please xD

        Vi har INTE PFAS i våra produkter! Läs innehållsförteckningen!

    Nej köper inte detta. För dyrt och vet för lite om produkten. Dåligt.

    Cissi Wallin-domen släpps i dag 14.00.

      Kommer inte ställa klockan för RS släpp men detta ?? kommer jag ställa klockan för.

      Vad gissar du på? Fängelse eller böter?
      Jag gissar på höga böter.

        Högst osannolikt med fängelse såklart dock troligt att hon fälls. Så böter. Sen lär hon ju iofs överklaga.

          Hoppas hon överklagar och får fängelse.

            Hej!

            Vad tråkigt att du mailat utan att få svar, det ska jag genast kolla upp!

            Ang innehållsförteckning så skulle det ha varit med på sajten vid lansering, men pga en tråkig miss blev det inte så – men det rättades till efter bara några timmar. Självklart ska alla kunna ta del av innehållet, det känns lika viktigt för mig som för kunden.

            Ang att du skriver att mina produkter enbart är tillfälliga, så stämmer inte detta. Du har antagligen blandat ihop ”Limited Edition” med ”Limited Stock” som jag har skrivit i mina sociala kanaler.

            Limited stock betyder att det kan ta slut, men kommer att fyllas på. Limited Edition betyder att det antagligen inte kommer att komma in igen.

            När jag skrev Limited Stock, så syftade jag på en make up bag, som de 500 första som köpte mitt hydration-kit fick som gåva. Produkterna kommer att leva kvar och jag jobbar redan på nyheter.

            Jag tar till mig av all kritik och alla frågetecken då jag ständigt strävar efter att göra ett så bra jobb som möjligt.

            Har du frågor, får du gärna kontakta mig direkt på min mail rebeccastella@me.com.

            Kram R

        Böter. Domen kommer att överklagas så långt det går, men Cissi Wallin är ändå generalkörd i media-Sverige. Hon flyttar till New York där hon kan betala sina nannys svart allt hon orkar utan att någon bryr sig vare sig om det eller Cissi Wallin som person.

        Snart bortglömd.

        Mest troligt döms hon och får böter.

        Jag gissar på en fällande dom med dagsböter och skadestånd. Dagsböterna kommer inte bli så stora eftersom jag gissar på att hon inte har någon taxerad inkomst.
        Sedan kommer det att överklagas ända upp till HD.

          Tillägg, då jag tryckte skicka för snabbt.
          HD kommer att ge henne ett hårdare straff, eventuellt samhällstjänst, men troligt högre skadestånd och mer böter.

            Du tror alltså att HD tar det? Som metoo prejudikat eller enbart förtal? Eller kombination?

              Jag tror inte att hd kommer att ta detta. Men vi får se

              För att pröva om det var försvarligt att peka ut mannen som våldtäktsman. Med tanke på att mannen är en offentlig person som måste kunna tåla lite mer och syftet med uppgiftslämnandet och det sammanhang som uppgifterna lämnats i.
              Och för att pröva om man måste få kunna berätta vem som utsatt en för ett våldsbrott.

                Fast huruvida man får sprida vem som utsatt en för våldsbrott är väl redan prövat?

                  Nope, det är det inte. Speciellt inte när det kommer till massmedia

            Jag hoppas hon överklagar och får fängelse. Pengar känns inte för henne, hon går bara till sin man eller snyftar litar på instagram så hjälper naiva följare till att samla ihop dem.

              Hon kommer inte få fängelse. Det är nästan aldrig det händer att man får ett strängare straff än vad åklagaren yrkar på.

        Åklagaren yrkar på villkorlig dom och dagsböter.
        Fälls hon för grovt förtal så blir detta sannolikt påföljden.
        Ska mycket till om tingsrätten ska döma till strängare påföljd än åklagaren begär.

        90000kr i böter

      Hon förklarade på sin instastory att det är skillnad på ”Limited stock” och ”Limited edition”. Detta är Limited stock och då kommer varan att komma in igen men just nu säljs ett begränsat antal.

      ” Straffet blir villkorlig dom och dagsböter samt att betala 90 000 kronor i skadestånd.”

    Jösses..kläder, ansiktskladd, underkläder, träningskläder, smink, parfymer..kan det inte komma ngt unikt?
    Jag litar bara på vad min hudterapeut rekommenderar i krämer..allt annat passerar

      Saker jag vill se från infuencers:
      Egendesignade sexleksaker
      Påskpynt
      Kaffekoppar
      Anteckningsböcker
      Duschdraperier
      Vattenflaskor
      Taklampor
      Egendesignad burgare och tillhörande cheese fries på Max
      En tesmak
      Bakverk
      En chipssmak
      En Pollysmak (pollygodiset alltså)

        Åh Polly!

          Själv tyckte jag sexleksaker lätt jävligt roligt ??

        Asså gick direkt igång på duschdraperiet?! Så himla kul och unikt! Hade lätt köpt ett duschdraperi av någon rolig influencer, så länge det är snyggt ?

          Eller hur?! Jag med!!

        hahhahah, braa!

    Förstår vad du menar och fattar att det inte är såhär företagen tänker men JAG blir jätteglad när företag släpper exklusivt antal eftersom allt säljer slut då!!!

    Det innebär att man inte tillverkar massa produkter som ingen sedan köper, allt går iväg och det är SÅ MKT MER HÅLLBART än tex Löwengrips produkter som åkt från fabrik till apotek till annan butik(då de inte sålde) och till slut till typ ÖB och sen förmodligen en container. Dels alla resor varorna gör och att mycket inte säljs på slutet.

    Hudvård i limited edition? ?

      Det är inte limited edition utan ett begränsat antal som släppas just nu, men kommer komma in igen längre fram har hon själv sagt. Antagligen bara för att driva försäljningen.

        Högst troligt.

        Ja, limited edition är ett vanligt trick för att skapa en känsla av exklusivitet och behov av att beställa fort som sjutton för att inte bli utan.
        Limited edition kan fungera om det finns anledning att anta att man inte kan tillverka mer av en viss produkt men det är få produkter nu för tiden som inte går att tillverka i obegränsad mängd.
        Så i detta fall behöver man inte stressa. Det kommer säkert att gå att få tag i produkter framöver. Om de inte floppar för då kommer man inte att blanda till fler 🙂

          Bianca och hennes team använder sig gärna av det tricket.

          Hennes egna produkter säljer slut men inte de som hon gör reklam för (t ex Gina Tricot, Guldfynd & ACO).

            *pr-tricket

      Titta på Det stora konsumentbedrägeriet på Netflix. Det är något man systematiskt gör för att skapa en hype

        Ja det är det. Men tror faktiskt att det handlar om att man inte producerar jättebatchar när man precis lanserar en ny produkt. Om det sedan säljer producerar man fler. Men det känns ju onödigt att begå Löwengrip misstag och felbedöma försäljningen för att sedan dumpa det på Ö&B och Matsmart.

          På något sätt tror jag Isabella sliter sitt hår för att hon valde så otroligt fel riktning för några år sen, då hon startade LCC (Löwengrip)… Hon satsade allt på nån slags ny Lumene-liknande-serie och slog huvudet i väggen, medan dagens influencers (Rebecca Stella, Bianca etc) släpper glamourösa limited edition-kollektioner. Hon önskar nog att hon kunde göra det nu! Too late tho

    Innehållsförteckningen för Morotsoljan stämmer nog. Oljor behöver inga tillsatser eller konserveringsmedel.

      Varför står det ”Key ingredients” då?

      Kan tipsa om stt göra egen morotsolja! Det gör jag?

        Berätta, jag älskar sådant!

          Inte samma anonym, men skala och riv 1 dl morot, värm upp 3 dl sesam- eller solrosolja, tillsätt den rivna moroten och sjud på LÅG värme under lock i 2 timmar. Sen är det bara hälla upp i flaska och förvara mörkt och svalt 🙂

            Sila bort moroten också, så klart.

            Tack för svar! Är det alltså lika bra som köpt olja eller till och med bättre?

          Jag gör så här: finhackar morot, lägger i en burk med kallpressad rapsolja, sätter på ett lock.

          Sätter burken i en kastrull med vatten så det täcker upp till halva burken. Kokar i vattenbad på svag värme ca 30 minuter.

          Släpper ut ångan från ibland då och då under tiden den kokar.

          Jag gör massa olika oljor, grapeolja, rosolja och nyponolja är mina favoriter. Dom gör jag dock i kalla oljeutdrag.

            Tack för svar! Varför gör du den varm istället för kall?

        Vad gör moroten för nytta i oljan?

          Carroten och vitamin a är bra för huden.

      Läste flera gånger innan min hjärna klarade av att inte läsa ”motorolja”. ?

    När målgruppen är deras fans. Unconditional Love. Sen tackar man sina fans för grym support vid köp av deras produkter.

    Vad använder ni för serum? Som då helst inte är svindyra och i begränsat antal.

      apolosophy sensitive

      the ordinary!

      The Ordinary Hyaluronic acid! Så bra för torr hy och väldigt billig 🙂

        Samma här, The Ordinary. Superbra!

      Esse Plus Probiotic Serum. Finns ett billigare serum från samma märke, för typ halva priset.

      REN skincare, bästa jag testat hittills!

      C25 från Dermaceutic. Bästa hudvårdsgrejerna som faktiskt funkar

        Babor ?

      Pixi och babor, värt varenda krona!

      L300

      Estee Lauders Advanced Night Repair, otroligt nöjd! Haft i flera år och kommer inte att byta 🙂 Jag har den lilla flaskan för ca 760 kr (den större går på tusenlappen) men jag vet inte vad som är din definition av ”svindyrt”.

      Tack för tipsen. Ska kolla upp vilka som låter bra för mig och skriva upp på önskelistan ❤️

      Inget serum men glow boost från Lumene dagtid, Ordinary nyponolja nattid.

        Jag bor i Tyskland och här finns inte Lumene:(

          Levererar ingen återförsäljare i Norden dit? Någon familj som kan skicka?

            Jo men då måste man veta exakt vad man vill ha.. och jag är mer ute efter märket generellt 🙂

      Använder ett från Exuviance, vespera bionic heter det

      Skin Treat C vitaminet, kostar 199 kr dock hade de 25% på det på kicks och är SÅ bra. Använder annars professionell hudvård då jag haft problemhy tidigare men det här ger mig inga finnar.

        och jag måste bara tipsa om Skin Citys egna first concentrate. Skitbra. Men föredrar ändå skin treats..

          Ja alltså det är verkligen super! Jämförbart med väldigt mycket dyrare produkter! ?

      Inger serum alls. Går inte på myten

        Förstår nu hur lurade ni blir på en massa pengar? 🙁

    Antar att det bara är första batchen som är ett begränsat antal. Och sen får det vara slutsålt i nån vecka (WOW, you guys are amazing, EVERYTHING IS SOLD OUT!!!). Sen släpper Rebecca bomben att de nu ÄNTLIGEN har fått in produkterna igen (OMG YES, the products are finally restocked!! But plz hurry, we don’t know how long they’ll last!!!).

    Och det funkar säkert. Folk får panik och skyndar sig att beställa meeeeeeeeeeeeer (kan man ta det på Klarna??). Uh, är så trött på samtiden.

    Högst troligt.

    SUPER OT – Jag ber så hemkt mycket om ursäkt, men jag kan inte vänta till onsdag, då mitt bokade möte är imorgon! 🙁

    Jag har under en längre period levt med extremt mycket ångest. Kopplat bland annat till arbete, relation och framtidsplaner (jag skapar problem som inte finns och drar det extremt långt). Senaste veckan, främst i helgen, blev det till någonting helt annat, jag grät konstant, kräktes, hade kraftig magvärk, yrsel och blev ett monster (sådana perioder kommer och går titt som tätt, men nu varade det konstant i ca. 3 dagar – kändes som en tre dagar lång panikattack). Imorse kontaktade jag därför min vårdcentral och fick direkt tid till att träffa en psykolog imorgon.

    Nu till min fundering – Jag skäms så oerhört mycket över att ”ta” en psykologtid från andra människor. Mitt liv är det liv som många, MÅNGA människor drömmer om att leva, jag har allting ”på pappret” (dvs. saker som andra, inte jag, drömmer om: framgångsrik, vacker, kärleksfull man, lyxboende, lyxbilar, prestige arbete osv.) men ändå mår jag så dåligt. Jag hatar den jag är, jag hatar att jag är så svartsjuk och jobbig, jag hatar att jag konstant är på min vakt och inte litar på någon, jag hatar att jag alrdig nöjer mig med vad jag har. Jag är så otroligt otacksam att jag skäms. Jag känner även att psykologen kommer att hånskratta åt mig och skicka hem mig direkt. Jag har aldrig träffat en psykolog tidigare, så jag är livrädd. Funderar allvarligt talat på att avboka min tid, men jag vet å andra sidan att jag lever ett ohållbart liv. Det kan inte vara normalt att varje morgon fundera på om man orkar ännu en dag med sina hjärnspöken som äter upp hjärncellerna en efter en?

    Är det någon här som har haft samma upplevelse och som fick hjälp av sin VC? Hur beskriver man ens att man mår skit, trots att man ”have it all”? Usch, detta fick mig att vilja avboka tiden ännu mer.

      Psykologer vet mer än en tror. Och förstår mer än en tror.

      Det är just för att du mår dåligt trots att du har allt som du behöver hjälp. Psykologen kommer veta det. Lycka till ?

      Pengar ger inte lycka. Önskar att mer insåg detta.

      Gå till psykologen. Jag gick för första gången några månader sedan och fyfan vad svårt det var. Men jag fick hjälp med mina problem och mår bättre nu än förr.

      Depressioner och ångest drabbar alla oavsett hur bra man har det! Däremot så är till exempel ptsd utlöst av ett trauma. Psykologen kommer att göra en bedömning där hen avgör om den kan hjälpa dig och om du behöver hjälp. Låt psykologen avgöra. Jag sökte med samma känsla och det visade sig bottna i att jag förträngde och omskrev mina upplevelser och känslor. Jag mådde alltså betydligt sämre än vad jag förstod.. Sök vård! Du förtjänar att må bra!

    Nu har produktsidorna uppdaterats med fullständiga innehållslistor, nu är ju jag ingen kemist så jag kan ha fel, men jag vet bara att mitt torra ansikte inte skulle tycka om produkter fyllda med alkohol och parfym. Vilket hennes serum och dagkräm verkar vara? Dessutom har hon mica i serumet… förstår varför hon väntade så länge med att publicera all ingredienser och bara publicerade ”the key ingredients”…

      Förlåt en obildad. Men vad är det som är dåligt med mica?

        Förlåt en till men vad är mica?

        Man använder sig ofta av barnarbete, särskilt i Indien, för att få fram mica från naturen. Sedan är det väldigt svårt att spåra vilket gör att mica som framställts under bra förhållanden blandas med mica som framställts under mindre bra. Det är alltså stor chans att du indirekt stödjer barnarbetet om du köper en produkt med mica i.

        Detta är något jag fick veta för något år sen (?) så om någon har uppdaterad info ang. detta, rätta mig gärna!

          Såg inte ditt svar. Ja så är det och fortfarande så. Tyvärr. Men som sagt standard av allt och alla 🙁

            L’Oreal har nolltolerans mot barnarbete och samarbetar med företag som satsar på rättvisa arbetsvillkor. Jag vet dock inte om det är möjligt att undvika det helt eftersom (som jag skrev) det är lätt att det blandas ihop… Är ingen expert och det är jag ju inte ensam om. Tror bara man får göra sitt bästa helt enkelt.

        Har googlat och mica är ju bara glimmer och finns exakt överallt samt i granit mm. Jag förstår inte heller varför det skulle vara dåligt när det används i allt från smink till din ugn och dator. Utvinningen och exploateringen är ju klart vidrig men materialet i sig eller hennes väl av det är ju bara standard..

          Det är ju inte själva ämnet som är dåligt utan just exploateringen som åtminstone jag inte vill bidra till.

            Helt sant! Tror bara att det är så vanligt att ingen bryr sig. Men det borde man. Problemet är väl även att ingen vill vara utan telefon (tex den jag sitter och kommenterar här med). Världen är skit!

            Fast du bidrar ju. Eftersom du skriver via något just nu.

              ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

              Du med isf.. eftersom du svarade 😉

        Om hon har mica i serumet är det med andra ord bara skräp. Mica är alltså det som används i highlighter och olika glitterprodukter i smink. Hennes serum arbetar alltså inte ”aktivt” på huden för att därmed ge lyster som t ex syror i små mängder gör, utan hon använder istället bara rent glitter för att folk ska få en illusion av att hennes produkt ”gör något” på huden när man istället bara smetat på sig en form av flytande highlighter.

          sorry blev dubbelt

      Om hon har mica i serumet är det med andra ord bara skräp. Mica är alltså det som används i highlighter och olika glitterprodukter i smink. Hennes serum arbetar alltså inte ”aktivt” på huden för att därmed ge lyster som t ex syror i små mängder gör, utan hon använder istället bara rent glitter för att folk ska få en illusion av att hennes produkt ”gör något” på huden när man istället bara smetat på sig en form av flytande highlighter.

        Fråga innan ni skriver en massa skit! ”Apoteket använder mica. Naturlig mica har varit kopplad till barnarbete i gruvor i Indien. Den naturliga Mica som används i Apotekets sortiment är kontrollerad och uppfyller våra krav på socialt ansvarstagande, där barnarbete självklart inte tillåts. Hittar du mica i din produkt? Kontakta leverantören så får du svar på hur det är framtaget. ”

    Prövade ju det där snigelserumet samt ansiktkräm med snigelslem i (som diskuterades här på sidan) och tycker än så länge det fungerar bra. Vet inte vad jag hade förväntat mej egentligen men kul att testa.

    Men undrar, hur stor skillnad kan det vara på alla dessa kändis krämer? Det är väl ingen av dem som kommit på något nytt revolutionerande inom hudvård?

      Jag testat också det just nu. Tummen upp än, inga konstiga hudreaktioner. Får se efter en månad eller två.

    Med tanke på hennes läskiga naglar, så ger den här annonsen noll förtroende (ser även hennes onaturliga ansikte framför mig).

      Ja naglarna tog ju allt fokus, var det enda jag tittade på faktiskt.

        Kändes så dåligt att hon hade blå naglar, blå bakgrund och blå klänning.. snälla lixom. Platt fall

      Ja, tycker sådana naglar ser groteskt läbbiga och tacky ut. Ryser när jag ser dem. Välskötta, kortklippta är så mycket finare och fräschare.

      Ja, helt otroligt äckliga.

      Förtroendet hänger på naglarna alltså??

        För vissa ja.. på det sättet att se vårdad ut innebär olika för olika personer. Och vårdad brukar ofta betyda förtroende. Jag gillar tex inte hennes naglar och blir inte frestad av att köpa hennes produkter. Konstigt för dig kanske, men jag hatar alla naglar så för mig blir det logiskt att inte köpa 🙂

          Håller med. Tycker det ser hemskt ut. Men vi är alla olika.

      Ja buktalardockan… hon och Sindy Niklasson has got the look.

    Det stör mig fortfarande att en influencer påstpår sig ”släppa” en produkt. Influencern har ju inte bidragit på något vis till att ta fram produkten, utan producenten betalar för att influencerns namn ska stå på förpackningen. Det är en milsvid skillnad. Att vara reklampelare vs att på labbnivå ta fram en bra produkt för hudvård etc etc. Som om jag skulle påstå att jag släpper ett nytt bilmärke och vara stolt över det – fast jag i stort sett bara vet hur man startar en motor.

      Hahaha exakt(!!) så… de har ju ingen aning. Förutom några få som faktiskt verkar designa saker själva (som typ Rihanna om jag fattat rätt).

        Jag älskar Rihanna! Men hon köpte tydligen upp BabyPhat brandet och har åter-släppt massa designer från dem med.. vet inte hur mkt hon designar men ändå även där så köper man design och säljer som andra gjort !

          fast hon gillar väl märket och tycker om designen och ville att det skulle överleva då det varit ute i rätt många år..

        Är väl typ Jefree.

    Caia kommer med en ny palett i morgon. Det är den första jag vill ha från Caia, och då är jag uppe i luften! Tips på en liknande sådan?

      Om jag var du skulle jag satsa på en palett från ett väletablerat märke 🙂 Charlotte Tilbury och Huda Beauty är två exempel. Googla Huda beauty desert dusk, sjukt snygga färger! De kostar lite mer men då får du väldigt bra pigmentering vilket jag tycker är något av det viktigaste när det kommer till ögonskuggor. Provat alla möjliga paletter i alla prisklasser och jag hatar när det kommer mer pigment på borsten än ögat… Något annat som är irriterande är när ögonskuggan bara liksom plattas ner i ”ögonskuggskakan” när man tar med borsten = ingen färg på borsten.

        Tack ?

    Jag är rädd för att min näsa ska börja krympa om jag skulle använda något av RS så avstår. 😉

    Någon som prövat soap and glory ?

      Nej men jag är nyfiken! Är dock helfrälst på Lush ansiktsvård än så länge så jag lär inte byta än ??

      Älskar deras hand food

      Älskar soap and glory! Använt deras vitamin c facial wash och speed plump dagkräm i flera år 🙂 Köpte nyligen nattkräm också (beauty sleep accelerator)… har provat en hel del annat också, både smink och ansikts/kroppsvård.. var det någon speciell produkt du tänkte på?

    Cissi Wallin fälls. Villkorlig dom, 90.000 i skadestånd.

      Hoppas hon överklagar och får ett högre straff.

    Så skönt att CW fick en fällande dom!

    Varför skulle man vilja köpa hudvårdsprodukter från någon som har en fejkhy? Uppenbarligen fungerar ju inte produkter tillräckligt mycket utan man måste sputa in massor..

    Hon har svarat på kommentarer på instagram att produkterna kommer komma tillbaka om dom säljer slut, just för att man ska kunna köpa dom igen.

    Hon är inte den trovärdigaste att vara ”ansiktet utåt” för sitt märke. Hon har inget som är naturligt i ansiktet, plus att hon inte nämner rätt ut alla ingredienser i produkterna. Det är så fruktansvärt löjligt! Och hennes pr teknik är så cringe bara. Tusen miljoner stories på sitt ansikte i olika vinklar dag ut och dag in, och ”köp snabbt innan det är slut, det finns bara ett lager just nu, och detta är de bästa som finns!!!”. Alltså nej. Får mig verkligen inte att köpa skiten. Tyckte om henne förut, nu fattar jag inte ens varför. Det finns inget äkta där öh! Bara pengar, och plastik operationer.

      Håller med. Gillade också henne förut, men får en känsla av att hon är desperat. Inget är äkta och hon verkar inte vara klar med att justera sitt utseende heller, det går ju för långt.
      Tricket med limited stock och tjatet om det verkar också så desperat.

    Jag undrar mest vem är det som köper denna sk*t när det redan finns bra etablerade hudvårdsmärken? Inte är det billigt heller.

      Eller hur. Jag är så gammal nu att jag redan hittat mitt märke och är inte intresserad av att prova något nån bimbo satt sitt namn på för att sno åt sig mina hårt förvärvade slantar

    Tack för att du ordnade det camcam! Ibland behövs det någon med en större megafon för att förändring ska ske (sorgligt men sant). Dock kollade jag innehållet nu: dagdrömmen är ju som alla andra? De huvudsakliga ingredienserna är ju vatten, glycerin och silikoner? Silikoner som dessutom ger finnar (iaf på mig). Så tack men nej tack! Jag får samma innehåll på apoteket för en tiondel av priset!

      Samma här, silikoner är värdelöst för min hud. Inte för att jag skulle köpt detta ändå, men..

    Jag kan inte sluta fnittra åt hennes utseende. Hon ser ut som en buktalardocka! Alla drag är så extrema och komiska över hennes ansikte, och de rosiga kinderna och fräknarna gör looken komplett. Bara förväntar mig att någon har en hand därinne och glapprar med käften åt henne.
    Bara yta och noll substans.
    Nej tack. Kanske går hem hos kardashian-barnen men för oss vanliga normalbegåvade… nej.
    Köper hellre en brunn i afrikatt

    Tänkte precis likadant! Är man nöjd med produkterna så kommer man ju vilja fortsätta att köpa dem…
    Plus, jättedyrt!

    Det är inte limited edition, utan limited stock. Som Rebecca förklarade på sina sociala medier köper man in en kvantitet man tror är lämplig, en uppskattning på vad man ska sälja. Tar den sedan slut beställer dem såklart in mer, men då tar det 3-4 månader att få eftersom det är så lång tid det tar att producera.

    Håller med er nästan alla. Förstår mig inte riktigt hennes hudvård och uttalande om hennes hudvårds produkter har bra ingredienser? Min torra hy som kan få lätt finnar skulle aldrig några använda. Alkohol och parfym?? Sååååå sjukt uttorkade för huden och inte för att nämna alla andra 20
    Ingredienser som är dåliga i hennes hudvårds innehållsförteckning. Förstår inte varför bara för att man är influenser då tror man det ska vara sjukt bra eller värt ”hypen”. Hudvård är så otroligt viktigt är inte något man ska bara köpa bara för någon är lite känd och snygg eller snarare i detta fall ”fejk” snygg eller man tycker om personen. Vi måste sluta med denna köphets som finns överallt och ta hand om våra kroppar mer och köpa det som är BRA och sunt för oss och vår hud. Och inte bara någon ytterligare en influencer säljer.

    Håller med er nästan alla. Förstår mig inte riktigt hennes hudvård och uttalande om hennes hudvårds produkter har bra ingredienser? Min torra hy som kan få lätt finnar skulle aldrig våga använda. Alkohol och parfym?? Sååååå sjukt uttorkade för huden och inte för att nämna alla andra 20
    Ingredienser som är dåliga i hennes hudvårds innehållsförteckning. Förstår inte varför bara för att man är influenser då tror man det ska vara sjukt bra eller värt ”hypen”. Hudvård är så otroligt viktigt är inte något man ska bara köpa bara för någon är lite känd och snygg eller snarare i detta fall ”fejk” snygg eller man tycker om personen. Vi måste sluta med denna köphets som finns överallt och ta hand om våra kroppar mer och köpa det som är BRA och sunt för oss och vår hud. Och inte bara något ytterligare en influencer säljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.