Elin Molimenti vägrar svara på var hennes produkter tillverkas

 

Om du nyss vaknat och undrar vad bakgrunden till det här inlägget är – läs 05.30-inlägget först. 

Jag fick nämligen ett mail:

StyleElins live på My Molimenti ang hennes nya produkter verkade vara lite sådär.  Fick frågor om material, men hon kunde inte säga vad någonting var gjort utav. En annan frågade om det var veganskt. Det trodde hon, osäkert.  Frakt tid visste hon inte. Vilket land det tillverkades i sa hon flera gånger att det går hon inte in på men att man får lita på henne att ingen far illa och det är lyxiga varor som kostar pga att det är bra arbetsförhållanden.
Men hon ville gång på gång inte säga land det tillverkades i eller leverantör. Man fick helt enkelt lita på henne. När fler började fråga efter land och om tillverkning då avslutade hon liven.

Jag och flera andra tyckte detta var märkligt beteende. Kanske borde uppmärksammas? Och undrar nuvarande egentligen om det är upp till varje företagare att bestämma själv vad de ska vara ärliga med. Underligt!
Hmm…
Kanske för att hon inte vill svara på var produkterna tillverkas för att de tillverkas i Kina, förmodligen under smått tveksamma former? En kvalificerad gissning…
Att hon heller inte kan svara på frågor om varken material eller om de är veganska säger en hel del om hur mycket och noggrant ”varje bit av dom är framtagna med kärlek, noggrannhet och omtanke” – något som hon påstår på sin blogg.
Tack för tips!

177 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    [Borttagen kommentar]

      Oj vad bitter du låter.

      Varför lägger du ut deras adress??

        Att lägga ut någons adress är jävligt lågt. Men så är jag en man också…

      Miljonlägenhet eller inte, jag hade blivit ledsen om jag hade sett fram emot en sån resa och fått ställa in.

        Jag håller med, hade jag också blivit. En familjemedlem till mig skadade sitt ben och satt i rullstol när vi var på en resa i Italien 2014.
        Han tyckte det var jobbigt men det funkade bra, väldigt dålig trottoar och höga kanter bara.

      Jag har gått igenom mycket skit i livet men kan fortfarande bli besviken på saker som går snett i vardagen/inställda saker osv. Och om hon nu inte varit med om tuffa motgångar ännu, så är det väl bara bra för henne. Sådant kommer förr eller senare oavsett, tyvärr.

      Men alla vi som bor i Sthlm har ju miljonlägegenheter eller miljonhus?! Det är ju liksom så det ser ut här – inte Vickan som är unik på något sätt

        Men ellerhur. Jag bor i en mindre stad och harig en fancy jobb alls men har ändå en miljonlägenhet. Mina föräldrar är inte det inte det minsta rika men deras hus kostar flera miljoner. Lägenheter/hus kostar oftast över en miljon ? så kanske nästan är så att personen som skrev kommentaren själv är lite verklighetsfrånvänd.

          Har inget fancy jobb*

      Ingen aning om vem Victoria T är men utifrån vad du skrivit, klart man blir besviken om man bokat en resa och inte kan åka? Eller vadå? Är det bara människor med dålig ekonomi som kan bli ledsna över saker?

      Vem hade inte blivit besviken om du inte kunde åka på en sån resa? Är ju ingen weekend i Göteborg direkt som man kan flytta till en annan helg.

      Hon måste ju ta hand om deras flytt själv också? Det

      Miljonlägenhet…
      Finns det andra lägenheter i Stockholm?
      Hyresrätter då men där betalar man istället hyra i förhållandet till värdet av lägenheten.

        I förhållande till värdet? Hur menar du då?

      Gissar att du bor i en mycket liten stad om du tror att det är något extra med en lägenhet för över miljonen.

      Men det är väl SJÄLVKLART att man blir ledsen om man har planerat en resa och inte kan åka!? Dessutom kommer hon behöva ta hand om barn, flytt och ombokningar gällande resan. Fy vad bitter du låter. Dessutom, som de flesta har skrivit, så kostar en lägenhet i Stockholm flera miljoner. Det kan man tycka vad man vill om, men det är vad det är.

        Varför måste hon ta hand om ombokningar gällande resan, menar du?
        För att mannen inte kan det? För att han har skadat foten?

    Bara det att ”hennes design” finns att köpa på AliExpress säger ju allt! Ridå för ytterligare en som försöker lura konsumenter.

      Att hon raderar alla frågor på inta säger ju allt om hennes så kallade egna designade produkter. Jobbigt när de redan ligger på kinasidorna för en 20-lapp

        Så pinsamt att få kommenterer om vad duktig man är när man bara har klickat hem grejer från Kina.

        Jag blev blockad på tre röda sekunder. Tycker fan inte det är okej. Kan du inte stå upp för ”dina” produkter ska du inte driva ett företag där du säljer dem. Jävla skit alltså. Otroligt att sådana som henne kan hålla på såhär. Blir på riktigt upprörd.

          Hon har uppdaterat sin story och säger i princip att hon kollat på fabriker ”runt om i hela världen”, vilket omöjligen stämmer eftersom denna typ av produktion endast lönar sig att ha i länder med dåliga arbetsvillkor men anyway. Hon tycker att allt är pinsamt, att man inte ska lita på allt en skvallerblogg skriver för inläggen här bara har som syfte att skapa hat och att hon kommer radera alla negativa kommentarer i sina kanaler. Vill man ”rasa” får man skicka ett mail till henne. Men hon har iaf inte lurat någon för hon har aldrig sagt att hon själv designat dem och att AliExpress minsann även säljer iPhones… som ngt sorts försvarstal. I dunno. Hennes prissättning lämnar hon bekvämt nog utanför diskussionen…

            Herregud, hon gräver sig djupare ner i skithögen

            Känns ju ändå passande att hårkramset produceras i Kina då hon verkar tagit efter hela landets syn på censur. Hon ska radera alla negativa kommentarer men man får privat ranta på mail till henne om man vill? Just snyggt, så inte lättlurade kunder ska se kritiken. Jag är så frustrerad. Jävla lurendrejare är vad hon är. Ingenting annat.

              När hon säger att hon ska radera alla kommentarer om detta för att de inte hör hemma på hennes Instagram och att en kan mejla henne istället.. Hon vill alltså lura de stackare som inte känner till detta att fortsätta köpa hennes dyra skräp.

              Att radera kommentarer på sin instagram är inte censur.

                Nähä menar du det? Läs inte allt så bokstavligt, människor fungerar inte så.

            SÅG EN VIDEO I morse som tar upp det här – alla borde se den för den va så ON POINT!
            Den heter ”Why Can’t Influencers Take Accountability?” och tar upp flera kända fall när influencers hamnat i blåsväder för att de på ett eller annat sätt fört sina följare bakom ljuset. Hur de vägrar erkänna att de gjort fel även när det står svart på vitt, att de krigar in i det sista för att deras business och varumärke ska kunna fortsätta. Och hur de på olika sätt vrider på sanningen, vrider konstruktiv kritik till ”hat” för att deras mest lojala fans ska försvara dem, tycka synd om dem och fortsätta support och köpa saker av dem. SÅ JÄKLA BRA VIDEO!

            https://youtu.be/fK_w6cgUIfU

              Verkligen bra video!

      Är det Bellsibubsan som skrivit säljtexterna?

      ”The most luxurious hairclips you can have.”

      Anmäl hennes konto direkt till Instagram så får de undersöka om det är falsk marknadsföring (bluff och bedrägeri)Så tar de bort hennes konto.

    Eller så är hon bara korkad. Prata om magi och att man ska lita på henne. Kära nån.

    Men vadå, tror folk på riktigt att en influencer är delaktig i design och prosuktion av krafset de tar fram, mer än att pumpa ut de på sina kanaler sen?

      Jag trodde i alla fall att sånt som de säljer under eget namn och har ”tagit fram” inte redan finns och köps in från Ali Express. Sen förstår jag ju att nån annan kanske designar och att de bara får välja bland olika förslag och att grejerna tillverkas i Kina.

      Finns iallafall de som är bra mycket mer delaktiga än såhär eller där åtminstone företaget bakom har producerat produkterna själva.

      Ja. Till viss del.

    Vilken pinsam människa ??‍♀️

    Men alltså… Om allt från hennes sida ändå är en bluff, varför kan hon inte bara ljuga vidare om fabrik, material och allting? Hon hade ju kunnat säga att hon öppnat en fabrik som enbart anställer hemlösa i Detroit eller vad sjutton som helst. Att inte svara alls ger ju bara intrycket att hon är så usel på att bluffa att hon inte ens kunde göra det rätt…

      Eh? Tycka vad man vill om ”hennes” produkter och att hon inte svarar på frågor, men det hade ju varit betydligt värre om hon började ljuga om att hemlösa tillverkat grejerna i Detroit…?

        Men alltså…? tror inte du ska läsa kommentaren så seriöst och bokstavligt.

          Haha nä just det ? Viktors avancerade humor flög mig över huvudet ??

        Självklart. Men hon verkar ju inte bry sig ett skit om hennes följare utan vill bara tjäna pengar så varför inte löpa linan ut då?

          Jo, du har rätt, hon borde helt enkelt ljugit om sitt uppstartande av en fabrik för hemlösa i Detroit! Det hade nog givit mer klirr i kassan och ingen hade kollat upp det. ?

            Du skulle nog låtit bli att skämta tillbaka ???

    Caia cosmedics fälls en tredje gång för att de gör sexistisk reklam och Marguxx och Jacob bekräftar att de har gjort slut.

      Vart bekräftar Margaux och Jacob de?

        Sorry hittade det. Tyckte inte videon svarade på det, men såg på bloggen ☺️

        Hon har skrivit i kommentarerna att de inte är ett par. Att de är förvirrade och inte vet mer än så just nu.

          Tur att de inte gifte sig då.

            Hahahahaha

          Hahahah sååååå pinsamt att hon har inaktiverat kommentarerna till den videon????

        Du menar VAR?

      De bekräftar inte alls att de har gjort slut.

        Jo. Hon har bekräftat att de inte längre är ett par.

        Videon var otydlig, men senare bekräftades det i kommentarerna.

    Förstår inte riktigt, hur kommer det sig att hennes produkter finns på Ali? De släpptes ju igår?

      För att hon köpte in produkterna från Ali. Det är inte hennes.

      Jämför priserna som hon tar med priserna på Ali, så förstår du nog hur det hela hänger ihop!

      För att hon köpt dom därifrån! Det är inte hennes produkter.

      Alla ni som svarat ovan ’Anonym 09:19’:
      Hen är ju ironisk…….

        Nej jag är inte ironisk alls undrade bara men tack för omtanken. ;-D

        Har bara svårt att tro att någon är så extermt..vad ska man använda för ord…korkad/dum/annat att tro att ingen kommer upptäcka dessa på Ali….

          Haha exakt därför jag trodde du var ironisk ???

            Snarare förvirrad är jag….o inte blir det bättre när hon säger live…att hon endast valt ut dessa, jag trodde hon hade designat dom…men i dagens sändning säger hon att hon kämpat i månader….men för vad då? att hitta en fabrik som gör dessa håraccesoarer? Så är du med nu jag är alltså inte ironisk utan förvirrad, mer än i morse 🙂

        Fast har hon verkligen köpt från Ali?
        Eller använder hon en leverantör som också levererar till Ali?
        Oavsett är det ju överpriser på produkterna hon säljer eftersom de går köpa billigare på andra ställen men skillnaden ligger i att hon kan ”försvara” sig.
        Sedan att hon inte uttrycker sig väl är en annan femma.

    En influenser som däremot bör uppmärksammas för allt kring sitt nya märkte är Julia som driver the line up (engelsktalande yt-kanal men svensk). Såg videon och blev otroligt imponerad över transparensen och informationen. Så det ska vara.

    https://youtu.be/N_-H4C62lVU

      Såg också, mycket bra gjort!

    Jag gillar att Elin nu la upp en story på Instagram nu om att hon suttit i bilkö i två timmar och därför inte hunnit svara angående kritiken. Men hon har jobbat jävligt intensivt med att radera kommentarer under två timmar i bilkö???

      hahahaha???

      Det måste vara det jobbet hon beskriver som ’svett och tårar’?
      Designen och tillverkningen har hon ju inget med att göra så där kan det inte gått så mycket svett eller tårar…

    Konsumentverket säger ( https://www.konsumentverket.se/for-foretag/regler-per-omradebransch/textilier/markning-av-textila-produkter/ ):

    Hur textila produkter ska märkas beror till viss del på vilken typ av produkt det är:

    – Textila produkter får tillhandahållas på marknaden, men bara om de är etiketterade, märkta eller åtföljs av handelsdokument i enlighet med textilförordningen.

    – Textila produkter ska förses med etikett eller märkning med information om deras fibersammansättning när de tillhandahålls på marknaden.

    – Etiketten och märkningen ska vara hållbar, lätt att läsa, synlig och lätt att komma åt. I de fall en etikett används ska den vara ordentligt fastsatt. Om produkten har ett ytteremballage ska informationen även finns tillgänglig på detta.

    – Om en textilprodukt innehåller icke-textila delar av animaliskt ursprung så ska detta anges genom att texten ”Innehåller icke-textila delar av animaliskt ursprung” står på etiketten eller märkningen.

    – Etiketten eller märkningen ska vara på svenska om produkten ska finnas på den svenska marknaden.

    – Det finns inga lagkrav på att en textil produkt ska ursprungsmärkas. Det finns dock ingenting som hindrar att företag frivilligt använder sig av ursprungsmärkning. Om ursprungsmärkning används så måste den, precis som all annan marknadsföring, vara vederhäftig och inte vilseleda konsumenterna.

    Omg nej vad pinsamt! Hon fortsätter lägga upp stories där hon fortsätter hävda att hon valt ut en fabrik.. men att hon aldrig påstått att hon designat dom själv.. och att hon inte kan hjälpa att dom finns på Ali express också ?

      haha va? vilken konstig grej att säga?!?! ”det är mina produkter men kan inte hjälpa att precis likadana säljs innan jag lanserar”

      Ja, och hon är så noga med att säga att hon noggrant valt ut denna fabrik. Så lät det inte igår på liven när hon ignorerade frågorna om vart de kom ifrån och vad de är gjorda av. Då stängde hon av liven istället ? men ”nej, jag försöker inte lura någon” haha.

      Fast det kanske stämmer. Hon har kanske bara valt i urval fabriken har, då har hon valt fabrik men inte designat. Men hon måste ju oavsett förstå kritiken.

        Hon påstod ju även att hon krigat för att dom inte ska skava bakom öronen ??

      Också hävda att hon valde Kina för att de är så ledande på denna typ av tillverkning. Alltså snälla, tror hon att konsumenterna föddes igår? Produktion i Kina stavas stavas ekonomiskt vinning, inte kvalitet.

      Igår sa hon att hon hade skickat dom fram och tillbaka för att få helt rätt. Och att pärlorna va lösa för hon ville ha dem så.

        ?

        Va??? Vadå att hon ville ha lösa pärlor?

      Hon indikerar ju åtminstone att hon varit med och designat dom när hon säger:

      ”Jag är genuint kär i alla produkter jag har, känslan att varje bit av dom är framtagna med kärlek, noggrannhet och omtanke.”
      ”Detta band har jag jobbat mest med för att säkerställa kvalité och känsla”

      Det är det jag upplever som det värsta i sammanhanget, den falska marknadsföring som ska få kunderna att tro att de köper något exklusivt, när produktionsvärdet för produkten egentligen understiger en dollar (bedömt utifrån AliExpress prissättning på exakt samma produkt).

        Ska anmäla till konsumentverket för vilseledande marknadsföring. Hon tror det är smart marknadsföring, men den är bara dum och regelvidrig.

        Det är speciellt vid såna här tillfällen som jag är så glad över din blogg, CC. Så sånt här kommer fram i ljuset och influencers inte kan fortsätta ljuga och bedra utan konsekvenser. De kan kalla det drev, skvaller, mobbing och hat. Men nej, det är hederlig grundläggande granskning av deras förehavanden och påståenden. Av deras produkter och företag. Tror de att de ska få en räkmacka in i företags-och ”entreprenör”-världen för att de är influencers/kvinnor/individer? De säljer och försöker sälja med hjälp av sin person, då ska de också tåla att de och deras företag granskas. Pinsamt att de ens försöker leka företagare när de inte kan ett jäkla skit eller ens kan låtsas vara professionella. De är en skam för riktiga företag och entreprenörer.

    Ifrågsatte henne på IG nyss, blev blockad typ två minuter senare. Herregud, tror hon att detta går att borsta under sängen i all evighet?

      I all evighet? Hur många timmar har det gått…? ?

        jisses

        ?‍♀️ läs om, läs rätt.

        Du behöver inte ta det så bokstavligt ?

      Någon gång måste hon sova …

    Men egentligen, vad kan man förvänta sig av en tjej som under flera år sammarbetat nära med Blondinbella?

    Ar det inte kring denna tjej det blåste ang nån platsbyggd bokhylla? Eller drömmer jag nu? ?

      Det har jag missat helt! Vart kan man läsa om det?

        Här är första inlägget:
        https://bloggbevakning.se/2018/06/18/85799/

          Hehe, DÅ var det inte så kul att bli blåst men sen kan man lätt blåsa sina följare, inga problem. Vilken dubbelmoral

      Tyvärr är det nog inte första gången Elin ljuger.Tänk att leva på lögner!

    Bra att hon försöker skylla ifrån sig på Insta story nu. Då blir hennes kunder, som kanske inte läst här, också uppmärksamma på vad som händer och hittar hit.
    Jag hade varit riktigt förbannad om jag hade köpt något från henne. Hon har uttryckligen gått ut med hur mycket hon har ”krigat” för att få ihop de här produkterna och att hon gjort allt själv. Men vad har hon gjort egentligen? Inte hemsidan, inte logistiken (hon packar inte ens beställningarna själv), hon har ingen koll på hur lång tid frakten tar, hon har inte designat produkterna.
    Hon har bara beställt hem, godkänt och sen har andra skött resten.
    Hon har alltid bara varit ute efter att tjäna pengar, det har hon själv erkänt (skulle aldrig färga en grå utväxt för det är under hennes värdighet).

      Nej men gud, skäms så mycket över henne

    Elin är jävligt noga att påpeka andra som gör fel, så det här känns ju riktigt pinsamt. Har alltid gillat henne, men nu tappade hon all min respekt för sitt arbete. Ojojoj, det här är verkligen inte bra för fröken …

      Aldrig hört talas om denna tjejen förut tills nu pga det här. Jag kunde snabbt konstatera att jag inte gillar henne utifrån hennes insta och stories. Hon känns inte äkta och hur hon bemöter kritiken känns inte proffessionellt. Känner typ att detta är ytterligare en ”flunsa” som försöker lura sina följare på pengar. Trött på flunsor som tror att de som följer dem är helt bakom flötet.

      Följde henne ett tag pga hon verkade bra på det hon gjorde (hår). Dock har hon alltid, i mina ögon, haft en dryg attityd. Sen började hon proppa ansiktet med fillers så hon ser helt annorlunda och svullen ut samtidigt som hennes dryghet bara blev värre. Kommer aldrig glömma när hon skrev att hon använder filler i ”förebyggande” syfte mot rynkor. Alltså jag baxnade. Stackars unga tjejer som följde henne då och trodde att fillers bara var som en dyrare anti-age kräm. Usch.

    Blev blockad då jag skrev ”aliexpress levererar ?” Gynnna inte såna här vidriga människor!

      ”Vidrig”? Ganska hårt ord känner jag. Girig ja, lögnaktig kapitalist ja. Men vidrig? Nä…

    Så länge hon skrivit om detta. Att hon inte kunnat sova, krigar varje vaken timma etc
    Alltså, jag blir fan arg! Har ändå gillar henne innan men nu! Nä bedrövligt dåligt och så oseriöst. Fan vad pinsamt!

      Det är så komiskt med hennes försvarstal på insta att hon veeeerkligen understryker hur hon kvalitetssäkrat och burit i flera månader för att de ska vara så himla bra. Men det är ju mest bara reklam för Aliexpress? VARFÖR skulle jag lägga 499:- på exakt samma FANTSTISKA KVALITETSSÄKRADE hårband som jag kan få för 20:-? Skulle vara intressant att ställa den frågan och höra hennes argument till att då välja hennes…. men då blir man väl blockad

        Bedrägeri som bör anmälas till polisen och Instagram bör ta bort hennes konto

    Vem är hon?? Jag har aldrig ens hört hennes namn tidigare.

    Det var jag som undrade om de var veganska. Om det tex är riktigt läder osv. Fick ett lite nonchalant svar tyckte jag. Hon jämförde frågan lite ”roligt” med att det var samma sak som när kunder frågar om torrschampon är glutenfria…? Inte riktigt samma sak kanske ?

      Hon visste ju knappt om dem var veganska.. Men klart, det är inte lätt att veta när man inte vet de är gjorda av för material eller hur dom tillverkas. Undrar när hon ska förklara det höga precis… Det går ju uppenbarligen inte att förklara med god kvalité och ordentliga arbetsförhållanden som hon sa på liven.

      Hon verkar ju ha noll koll. Skojade hon bort det typ? Folk som frågar om gluten gör ju det för att de är allergiska och får klåda och håravfall som resultat om de använder hårprodukter med vete.

        Hon svarade lite dumförklarande och förvirrad att ” ja jo det är ju inte äkta läder eller mocha, så ja, dom är väl veganska då.” ”Det är ju lite samma sak som när kunder frågar om torrschampon är glutenfria haha”

          Men hon tror förmodligen att veganism enbart handlar om vad man äter och inte äter.

    Hahaha och där blev Herr Molimentis instagram privat… Aj aj

      Steeelt

      Är han oxå inblandad i företaget? Vem är han ens?

    Jag vet att det inte gäller alla. Men så fort någon frågar om produkten är vegansk/miljövänlig/etisk så framstår de bara som pretentiösa som vill ”sätta dit” andra. Jag tror inte att de flesta som frågar om dessa är veganska ens är veganer utan bara vill kunna visa sig bättre. Samma med var fabriken finns. Misstänker att de flesta köper annat som produceras i Kina utan att bry sig det minsta.

    Igen, inte alla så ni behöver inte komma med ”men jaaaag är vegan!!”

      Den yngre generationen är nog mycket mer medveten än vad du tror. Det är vi som får ta konsekvenserna av att våra förfäder inte brytt sig om såna här ”detaljer”.

        Missförstå mig inte. Jag äter själv vegetariskt och lever utan bil, sopsorterar, handlar second hand osv bla bla. Men vill jag kolla upp vad någon vara är av för material eller var den är tillverkad så härjar jag inte runt i ett kommentarsfält (för att sedan rusa in hit och skratta åt att jag blev blockad). En del frågar bara för att kunna ha något att kommentera lustigt om här inne och skiter nog egentligen i svaret på frågan. Det är ju bata att se hur vi konsumerar mer och mer för att förstå att vi inte alls är mer medvetna. Eller ja, vi lever inte mer medvetet i alla fall.

          Ja du är förstås en jättefin och perfekt människa men aaalla andra som frågar är dumma och vill bara vara elaka ?❤️️

            Nej jag är inte alls jättefin. Finns mycket jag kan göra bättre. Men jag tror bara inte att alla som frågar gör det för att de bryr sig om svaret. Speciellt inte när man ser alla ”höhö frågade om hårspännet var veganskt och blev blockad!!” här inne. Då tror jag att man bara frågar för att kunna komma hit och skriva av sig vilken dålig människa hon är. Och det gäller inte bara de här produkterna.

              Ja det är väl klart att det finns den typen av människor med, precis som att det finns folk som frågar för att de genuint vill veta. Människor är olika. Vad förväntar du dig? Vart vill du komma ens?

                Vill nog inte komma någonstans alls. Bara en reflektion att folk är så godhetsknarkande på sociala medier. Men när man ser sig omkring i samhället så är det bara massa snack. Vi konsumerar mer och mer och lever inte alls som vi lär. Lätt att peka på andra i kommentarsfält men många (inte alla) behöver sopa rent framför sin egen dörr först.

                Men ja.. Det är nog bara den årliga julkonsumtionshetsen som får mig bitter.

      Jag är inte vegan men det betyder ju inte att jag inte bryr mig om eller har kunskap om hur ex. djur och miljö påverkas av mina val? Och att jag på de sätt jag kan försöker göra bättre, medvetna val även om jag kan bli mycket bättre på det. Är väl snarare positivt att folk reagerar och faktiskt ifrågasätter, i synnerhet när någon försöker få random producerad skit framställd som exklusivt och värdefullt.

      Jag är inte heller vegan, men frågade henne ändå. Försöker göra mer medvetna val. Håller det inte till punkt och pricka. Men varje val som är bättre för miljö osv gör ju skillnad. Man behöver inte vara vegan helt och hållet för att vilja köpa veganska produkter?

    Patetiskt ???

    Jag förundras över vilket dåligt ordförråd många av dessa influencers har. De verkar ha väldigt svårt att uttrycka sig i tal.

    Wow, många styrkekramsmongon som har beställt hennes produkter ?

      Kan inte alla bara skriva ett privat DM till de som skrivit att de beställt, att de kan beställa tusen ggr billigare på AliExpress istället? De blir ju lurade på pengar?! Varför ska de behöva betala flera hundra kronor mer än vad de hade behövt?!

    ”Jag undrar vart dina produkter är tillverkade?”
    *Blockerar personen*
    ”mmmmm aah jag väljer att radera kommentarer som denna för dom sprider så mycket hat, ”

    Vaaaa?

    Vad trist att hon väljer att inte vara öppen med vad för typ av produkt hon säljer. Hon lindar liksom in det i att det är handplockat, noga utvalt, kvalitetssäkrat osv. Och sätter priset därefter.
    Visst, man får absolut sälja billiga kina-grejer om man vill, men då kan man väl vara ärlig med det och inte låtsas som att det är något exklusivt med produkterna.
    Nåväl syftet är väl knappast att bygga något seriöst varumärke på det, utan att tjäna pengar på ett enkelt och snabbt sätt.

    Ställde en fråga om hon designat men tror att jag blev blockad?! Har aldrig hänt mig förut men jag hittar inte hennes konto på IG längre så jag måste ha blivit det, eller?? Obehagligt ju!!

      Yup, hon blockar för fullt nu. Om du loggar ut från ditt konto och kollar på en webbläsare kan du se hennes konto.

        Inte en enda kommentar kvar som inte är 1 dygn gamla.

      Japp, jag blev också blockad på 10 sekunder

      Jag har blivit blockad av Elin för länge sen. Jag vet fortfarande inte varför.
      Det enda jag skulle kunna tänka mig var när Elin nyss hade köpt sitt hus. Hon la ut massa flashiga bilder på Instagram med bland annat en takterrass. Hon gav sken av att det var ett lyxigt hus dom hade köpt när det i själva verket var ett radhus (som sitter ihop med grannen bredvid).
      Jag skrev något typ ”hoppas ni får trevliga grannar när ni bor så nära”. Och efter det så vart jag blockerad.

    OT, fast ”aktuellt”; har Musikhjälpen bytt ut programledare och tagit bort den tjej som skulle varit och sa i ngn podd att det viktigaste var att ”släppa till” i ett förhållande..? Det sa väl iofs Anna Anka för massor av år sedan och det blev hennes ”claim to fame”..

      Bytt programledare? Det är ju Farah, Miriam och Daniel precis som de utannonserade i november.

      Nej, programledarna är desamma som planerat. Uttalandet du menar kom från en tilltänkt gäst (Hanna ”Hannalicious” Friberg) inte programledarna. Hanna verkar fortfarande stå kvar i schemat (13/12).

        Ah, tack för svar.

    När jag löser alla kommentarer påminns jag om ett klassrum fullt med elever höga på socker som pratar/skriker i mun på varann…

    Pinsamt är ordet jag letade efter. Såg Elins ”svar på tal” i sin instastory nu och tycker genuint att det var så otroligt jobbigt att se. Så otroligt pinsamt ”svar på tal” och sen det det där om att blocka ”allt hat” som hon beskrev det samtidigt som hon sekunden tidigare ”tackar för all kärlek alltså WOW”. Alla de där små reklamfilmerna också för produkterna, PINSAMT! Ska man skratta eller gråta? På riktigt alltså.

      … om det förövrigt är något hon ”lagt ner sin själ i” så är det snarare i raderandet av kommentarer just nu?

      Och att hon ska fortsätta kommentera i form av den där texten om hur Kina är bäst i världen på produktion?! NEJ ELIN SLUTA, SLUTA NU SA JAG LÄGG NER TELEFONEN!!!

    Kommentarer från hennes insta:

    ”Du är ett GENI ❤️ BRA JOBBAT!!”

    ”Älskade du! Just WOW, en powerwoman med hjärta… du förtjänar allt..! Kommer shoppa som FAN! ?❤️❤️❤️”

    ”Jag sa ju deeee!!! Det är så DU”

    ”Så himla fina accessoarer Elin , snyggt jobbat ????”

    Sorry, men: HAHAHAHAHAHAHAHAHA! LMAO!

      Och hennes svar:
      ”men whaaaat omg”
      ”men whaaaaaaat harrrrruuuuu bästa”
      ”hihi bästa”
      ”woohoooo, alltså tack som fasen”
      ”men shiiiit så glad jag blir”

      Vad är det här? Är det ett skämt?

        De är en parodi på sig själva men de ser det inte

    Det hade varit så uppfriskande om denna Elin på riktigt hade lagt ner tid och kärlek på dessa hårprylar. Att hon faktiskt designat och sytt prototyper, valt ut material, hittat en fabrik någonstans i Europa, kunnat erbjuda garantier på sina produkter, erbjudit sig att sy tillbaka tappade pärlor, samarbetat med några svenska leverantörer av naturmaterial t.ex.
    Hon har ingen yrkesstolthet och hon bryr sig inte.

    Från @mynolimenti insta: ”Ni känner mig: jag gör INGENTING halvdant och det viktigaste är att NI får det ni förtjänar”.

    På tal om pinsamt.

      Varför försöker hon få det att framstå som att hon säljer sitt hårskit för en bättre värld och sina följares välmående?

    Varför är ”läs 05.30-inlägget först” inlägget borttaget? Vad stod det där?
    Är det någon som sitter på Elins live sändning igår och skulle kunna lägga upp den? Jag missade den tyvärr.

      Det är bara länken som inte fungerar, inlägget finns längre ner om du scrollar 🙂

      Det finns en länk till livesändningen i nästa inlägg!

        Jag kan inte hitta någon länk till livesändningen. Kan du länka här?

    Senast från hennes story:
    ”Hej.
    Jag vill förtydliga att det absolut inte är samma produkter som säljs på tex AliExpress.
    Det finns en anledning till att dessa sidor säljer kopior som inte håller samma kvalitet som från utvalda fabriker.
    Om ett hårband kostar 13:- så förstår alla att kvalitet är därefter. Det finns en anledning till att jag arbetat länge med detta projekt för att säkerställa varor från olika fabriker.
    Asien är i framkant med alla typer av produktion och hittar man rätt så går Inte kvaliten att jämföra med Sverige eller övriga Europa. Majoriteten av all produktion inom mode, teknik och skönhet framställs i Asien. Dom är helt fantastiska på produktion och varför ska ni framställa Asien som något negativt? Jag är enormt stolt över produkterna jag har valt och det jag kunnat påverka för att säkerställa kvalite och vägen mot försäljning. Kvalitet kostar med och vill man köpa kopior: då finns AliExpress.

      Om hon är så stolt över sina Kina-fabriker varför sa hon då inte från början var de tillverkas?

      Men har hon koll på aliexpress-leverantörerna då menar hon?

      Om hon verkligen köper in kvalitetsprodukter skulle hon inte kunna återförsälja dom för 300-500 kr styck, då går hon ju inte med vinst?

    Nu lägger hon ut att Kina är bäst, bättre än Sverige OCH Europa på denna typ av produktion. Att de har bättre fabriker och kvalité! Man storknar. Undra om de som jobbar där hade ansett samma.
    Och om det nu skulle vara så undrar man ju varför det är så billigt att producera där.. Borde ju vara dyrare än i Europa med tanke på att både fabrikerna och kvalitén är bättre ?

    ”Tala är silver, tiga är guld”

    Jag kan informera om att hon är likadan när det kommer till att prissätta sina behandlingar. Jag har varit hos Elin vid ett tillfälle för att göra Hairtalk (Jo, hon tar absolut in nya kunder – att hon inte skulle göra det är en ”front” för att verka extremt upptagen och omtyckt.). Det fanns inga priser att gå efter överhuvudtaget men eftersom jag läst på extremt mycket om Hairtalk innan och kollat upp priset hos massor av andra duktiga frisörer (Bland annat hennes egen frisör ”HairtalkEmelie”. Så jag visste på ett ungefär det det skulle landa på, +/- nån tusenlapp tänkte jag. Kan säga att jag blev MÄKTA förvånad när hon ville ha 25,000 kr för samma behandling som HairtalkEmelie tar ca 14,000 kr för enligt sin prislista. Jag säger inte att 25,000 kr är helt orimligt, jag kan förstå att det kostar så mkt beroende på hur mycket hår du sätter in och hur mycket tid frisören behövt lägga på behandlingen. Men det var väldigt, väldigt uppenbart att hon drog till med ett extremt överpris för att ”hon är hon”. 11,000 kr mer än den frisör som är Sveriges ambassadör för märket Hairtalk är verkligen i överkant. Kan säga att jag aldrig mer satt min fot hos henne igen, och nu går till Emelie istället – som aldrig tagit mer än ca 10,000 kr av mig för samma behandling jag gjorde hos Elin förra året. Att hon hittat på den här skiten med håraccessoarerna är bara för jäkla hysteriskt. Var det någon som såg en utav hennes första videos hon la upp på storyn när hon hade lanserat. ”Ni äärrrr gaaaalnaaa!! kan inte förstå att ni kommer kunna ha på er det här!!??”. Man bara va? Och hennes texter är så konstiga. ”Jag har inte gjort det här för min skull, det är för ER!”. Men jag tycker verkligen synd om den här människan, för hon verkar extremt osäker på sig själv. Kolla hennes gamla videos på youtube så ser ni hur hon tidigare såg ut, det ser ut som en helt annan människa. Hon har förändrat sig själv jättemycket med fillers, botox, operationer. Jag skulle inte kalla detta för att förfina utan totalförändra.

      Men frågade du inte innan vad det skulle kosta? Hade hon ingen prislista online och på salongen? Herregud, 25 000?!

      25 K för att sätta i LÖSHÅR? VAD I HELA HELVETET är det jag läser?????!!!! Jag måste ta en tupplur nu och fundera över min världsbild efter denna nyheten. Det var det sjukaste mvh mer än vad jag har i månadslön

      Får ångest av att göra en hårbehandling för 25 tusen!! Huuuur kan det kosta så mkt? Fan, inser ju att jag är snål när jag tycker det är för mkt med 800 spänn för en klippning ?

      Helvete !!! Hon är så pengakåt så det skriker om det

        Men man frågar väl innan vad det kommer kosta?

    Hon har gjort mycket fillers va? Ser så skumt ut.

      Oja googla henne får du se

    Hela hennes live är fake. Dessutom alla lögner om hennes ex. Hon snodde dessutom deras hund Torsten som han hade köpt. Hon är så falsk. Hela hon är uppbyggd på lögner. Kanske kan folk börja se det nu.

      Hon har verkligen snackat jättemycket skit om sitt ex. Hade varit kul att höra hans sida av det hela…

        Hunden var hennes sedan innan de träffades, gå och lägg dig Sofia

          Stämmer verkligen inte. Hunden köptes av Oskar. Hon har nog ljugit om mycket. Att hon ens kan sova på nätterna med dessa lögner. Karma.

          Du har helt fel!Hennes ex köpte hunden

        Bara jag som lagt märke till hur lik Mr dammsugare är hennes otrogna ex. Tvillingar? Skönt att man inte behöver höra en till live på länge där hon börjar och slutar varje mening med asså. Fröken asså

    Hennes nya bild med quote ”om det hade varit enkelt då hade alla gjort det” … herregud vad lever hon i för lögn ?!!?

      Massa gulliggull svar på alla ”heja dig” – kommentarer. Men en som faktiskt kom igenom som frågade tillverkarland fick vääärldens tråkigaste svar. Inget gulligull där inte.

    Hårbanden finns även på Wish ?? Krigat i 1 år. För att få ner priserna från alibaba ytterligare??? Hahaha undra mer vilka lögner hon har spridit. Hon verkar ju duktig på detta. Sen att jämföra sig med Apple som hon gör på Instagram hahahahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.