213 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Zzzzz.

      Gäsp

      Bästa som hänt influenser världen?

      När blondinbellas pojkvän lånade pengar från maffian och hon blev tvungen och fly landet pga hot bilden som fanns mot henne och hennes barn eftersom tungt kriminella och lönnmördare var efter dem.

      Aldrig har sociala medier eller bloggbevakning varit mer underhållande

        Det var väl i 2018 oktober att detta hände? 🙂

          Jo men det var legendariskt. Slår allt år efter år

            Erkänn bara att du inte kan räkna.

              Sluta skamma mig för min dyskalkyli

            Neeej, inget slår ju gabbjosstape-gate, det var otroligt underhållande!!

        Det var 2018

        Och anledningen till att de kom på det var för att dessa dömda kidnappare satt i sin egna bil registrerade på dom utanför hennes hus!!

          Vet inte om någon har sagt detta, men det var 2018

    Alla födde barn

    Sjukt märkligt att du inte skriver något om att Tyra frågat efter narkotikaklassade mediciner på sin instastory 2(!!) gånger den senaste månanden. Du om någon borde lyfta fram att det är olagligt.

      • Ett viss luftslott som sprängdes.
      • Paret Molimenti.
      • Du vaknade äntligen ur narCISSIs dimma. Tyvärr krävdes det ett ”hot” från henne.

        Den här kommentaren skulle hamna längre ner ?

        Du får pimpa datorn!!! Köp lite glitter och fina klistermärken ?

      Ja jag håller med! Tyra har uppmanat sina följare att göra något olagligt i att ge vidare receptbelagd medicin! Medicin som har uthämtnings restriktioner vilket gör att en person inte heller bara kan ge bort 7 st tabletter och gå och hämta ut nya…. det måste ha gått ett visst antal dagar innan man får hämta ut igen. Helt galet att hon ens lägger ut en sådan fråga!!!

        Vid missbruk går jakten på drogen före sunt förnuft. Desperation.

        Fattar inte hur hon fortfarande kan hålla på, flera år senare. Hoppas hennes föräldrar ansvarar för hennes ekonomi.

        Det det vore sunt att inte skriva ngt alls om detta faktiskt. Bättre att berörd person inte får mer uppmärksamhet och istället kanske får hjälp med sitt beroende.

      Inte alls märkligt. Bättre att inte skriva om en person som är så sjuk.

      Tycker det visar på omtanke och mognad att inte uppmärksamma en person, influencer eller ej, som uppenbarligen mår mycket dåligt. Psykisk ohälsa, eller psykiatriska sjukdomstillstånd är inget att ”gotta” sig i. Huruvida det är olagligt att efterlysa läkemedel är det minsta problemet…

        Tyra verkar ha blivit beroende av Elvanse som hon fick utskrivet trots att hon hade ett tramadolmissbruk. Det är en absolut kontraindikation, eftersom risken att den nya medicinen även den börjar missbrukas är väldigt hög. Den läkaren som satte in Tyra på Elvanse begick tjänstefel om hen visste om hennes tramadolberoende. (Kanske struntade de pga slarv att ta det obligatoriska screeningstestet för droger och narkotikaklassade läkemedel).

        Tyra skriver väldigt ofta hur ofta hon ”dygnar” och är vaken flera dygn och har massa energi. Precis vad som händer vid stora doser av Elvanse. Hon skrev något om ett tre månaders rehabprogram på smärtenheten i Linköping som hon varit på bedömning för. Jag arbetar i vården och det finns inget annat än Laro som gör att personen måste bo i Linköping i 3 månader. Då rör det sig om medicinering med buprenorfin eller metadon resten av livet mot tex tramadolberoende. Verkar som att Tyra är beroende av både tramadol och Elvanse nu. Laro är verkligen sista steget och man ser på de patienterna att de är påverkade. Vore sorgligt att som då ung behöva börja med ännu starkare opiater. Anledningen till att de då måste bo i Linköping är för att de varje morgon måste hämta och inta sin dagsdos av läkemedlet. Det ingår även övervakade urinprov osv.

        Verkar inte som att Tyra på riktigt vill sluta, och innan dess är det omöjligt. Men samtidigt är beroende en otroligt svår sjukdom som många inom vården ser ner på och saknar kunskap om. Felbehandling av den här patientgruppen är skrämmande stor, då alla dras över en kam. Bara för att man har ett beroende innebär det inte att alla beroende tänker likadant, och den förståelsen saknas i vården idag.

        Hoppas verkligen Tyra ska vilja sluta, och att hon erkänner för sig själv att hon är beroende. Hon skyller ofta på mycket annat, som den med kunskap/erfarenhet direkt ser igenom.

          För att arbeta inom beroende låter du väldigt dömande.

            Tycker S låter mycket klarsynt och INTE dömande.
            Kanske har du inte samma erfarenhet som S?

              S begår (om hen verkligen jobbar inom vården) eventuellt tjänstefel och visar prov på katastrofalt dåligt omdöme.

                Va? Tjänstefel? Hur då? Hon outar ju inget som kräver tystnadsplikt.

                  Är det inte personen i frågas patient, är det ingen skillnad på vad du eller vårdpersonal får spekulera i. Vårdpersonal är inga livegna nightingales med gloria 24/7, året runt, utan även självklart privatpersoner som alla andra. (Newsflash)! Självklart får vårdpersonal kommentera, så länge det inte är deras egna patienter, eller patienter på personens arbetsplats. Det är där sekretessen ligger, vilket alla i vården är medvetna om. Finner inte S kommentar elak på något sätt.

                  Kanske hade S helt rätt i sina aningar, och det är Tyra som är här och skriver. Jag har följt Tyra sedan hon bloggade och har faktiskt tänkt i exakt samma banor som S. Det är ganska uppenbart vad som pågår om man följt henne en längre tid och är utbildad på området.

                  Håller med S i det hon skriver. Hon skriver ju dessutom om bristerna i beroendevården, vilka jag instämmer i. Personer klumpas ihop till en massa trots att alla är olika. Man klumpar inte ihop alla med tex cancer som en massa och behandlar dem därefter. Attityden i vården mot beroendepatienter behöver bli mycket bättre, och kunskapen större även bland personal utanför beroendepsykiatrin.

                  Och dessutom, för att klara av att sluta krävs det att personen själv verkligen VILL sluta. Det går helt enkelt inte annars eftersom det är otroligt tufft att sluta med tex tramadol efter år av missbruk. Det krävs en enorm vilja och uthållighet och den finns inte om patienten inte är helt klar att lämna missbruket/beroendet.

                    Det handlar inte om sekretess utan om etik.

              Jobbar inom psykiatrin – inte beroendespecislistklinik men inte totalt okunnig… Det var inte det sakliga jag reagerade på utan tonen. Som om det inte är en sjukdom. Som om man bara kan/bör/ska ”skärpa sig”. Med tanke på hur usel beroendevården är (ofta) är det övermänskligt att ens få vård.

                Och det är det S skriver; att Tyra måste inse att hon har en sjukdom.

                  Nu har ju dock S noll insyn i Ts sjukdomsbild. Det blir alltså ett väldigt osakligt uttalande.

                    Som ssk har man sekretess mot sina patienter eller andras på det sjukhus man arbetar. Självklart kan en ssk likväl som en polis kommentera på nätet när det gäller någon de inte har eller har haft någon vårdrelation till, eller fått information om i sitt arbete.

                      Jaha? Vad har det med saken att göra? Etiska regler slutar inte gälla för det.

                      Vad förstår du inte? Sjuksköterskans etiska överväganden sker i vården av sina patienter.

              S borde inte spekulera. Vårdpersonal borde veta att det finns en gräns för skvaller och speciellt då personen är sjuk.

            Håller jag inte alls med om

            Det håller jag verkligen inte med om, snarare informerande ovh klarsynt.

          Jag hoppas att du INTE arbetar inom vården. Missade du kursen i medicinsk etik? Eller är du inte såpass utbildad? Sök nytt jobb eller gå en kvällskurs är mitt tips, usch och usch igen för såna som dig.

            Vad är fel i S kommentar tycker du? Eller har du kanske själv ett beroende du förnekar som gör dig väldigt känslig för klarsynta tydliga kommentarer?
            S ifrågasätter vården men även Tyras vilja och förmåga att i nuläget förändra sig.

              Ni 33 + anonym. Ni fattar väl att det är dåligt omdöme av en utbildad inom vården att sitta och slänga runt sig med det S gör. Etik är nyckelordet.

                Nej? Det är inget som är hemligt eller hemligstämplat utan det är ren information.

                  När du vänder dig till vården ska du vara skyddad från personer som S. Ingen seriös personal med någon form av utbildning hade spekulerat så om en patient på en blogg. Du måste ju kunna respektera människors integritet eller så får du arbeta nån annanstans.

                    Personen har ju inte vårdat Tyra utan utgår från det Tyra lägger ut/lagt ut på blogg/instagram.

                    Hon är ju inte en patient!!!

          Spekulera om en ev patient på internet och göra antaganden om hennes sjukdom och vilja? Jag hoppas du skäms så in i h-e.

            Bara för att man arbetar inom vården betyder det inte att man inte, som andra här spekulerar, får lov att spekulera i hennes mående och beroende. Om något uppskattar jag kommentaren som var betydligt mer innehållsrik än era andras. Det är ju inte hens patient.

              Du får ju tycka det. Själv hoppas jag S får sparken. Med den etiken och det omdömet bör man inte ha någon form av patientkontakt.

              Spelar ingen roll om det är ens egen eller nån annans patient. Sådär får man självklart inte göra och alla som arbetar inom vården borde veta om det.

                Under vilken regel?

                  Under flertalet regler under samlingsbegreppet medicinsk etik.

                    Men vad skulle vara orsak till avsked?

                    Du verkar inte kunna något om medicinsk teknik. Läs på och sluta uttala dig så kategoriskt.

                      Medicinsk etik ska det stå.

                      Du menar att det är acceptabelt att under förevändningen ”erfarenhet inom vården” uttala sig om en patients vilja att bli frisk och deducera fram vilken medicinering hen erhållit? På en blogg? Med all respekt så tycker jag att du ska läsa på själv.

                    Utveckla gärna

                    Där har du fel. Man har sekretess mot de patienter man vårdat eller som man fått info om genom sitt arbete. Att uttala sig på sin fritid anonymt i en blogg om någon man aldrig haft ovanstående relation eller kännedom om, och som själv valt att berätta om sitt missbruk, har inget med patientsekretessen att göra.

                      Det handlar om medicinsk etik, inte patientsekretess i det här fallet.

                      Jag hör att du inte är sjuksköterska. De etiska överväganden man gör som ssk berör de patienter man vårdar eller vårdat.

                      Vill du som privatperson kommentera på en blogg så får en ssk på sin fritid givetvis göra det lika mycket som alla andra. Sjuksköterskor är inte livegna som du tycks tro ?.

                      Däremot får en ssk såklart aldrig skriva något om en patient, men så är ju inte fallet här.

                  Patienter har rättigheter. Det betyder att vårdpersonal har skyldigheter. Om du går till läkaren för ett brutet ben så har inte sveriges samlade läkarkår rätt att pseudodiagnisticera dig över Internet eller göra antaganden om ditt vårdbehov eller sjukdomsinsikt.

                    Fy fan vad trött jag är på denna sekundärkränkthet. Det är tamefan omöjligt för någon att uttala sig om nånting nu för tiden ?

                      Men patienter är liksom inte hundar i nåt land där man inte tycker om hundar? Föreställ dig att du har en sjukdom i kiruna och att ett gäng uskor från göteborg diskuterar dig och den på bloggbevakning. Fattar man inte att det är fel så ska man ju bara byta bransch.

                      S kunde uttalat sig men det S så puckat gjorde var att hen gick ut med att hen jobbar inom vården. I det läget borde hen vetat bättre.

                      Är det inte personen i frågas patient eller patient hen fått kännedom om på sitt arbete, är det ingen skillnad på vad du eller vårdpersonal får spekulera i. Vårdpersonal är inga livegna nightingales 24/7, året runt, utan även självklart privatpersoner som alla andra. (Newsflash)! Självklart får vårdpersonal kommentera, så länge det inte är deras egna patienter, eller patienter på personens arbetsplats. Det är där sekretessen ligger, vilket alla i vården är medvetna om. Finner inte S kommentar elak på något sätt. Du verkar dessutom inte ha läst hela.

                      Kanske hade S helt rätt i sina aningar, och det är Tyra som är här och skriver. Jag har följt Tyra sedan hon bloggade och har faktiskt tänkt i exakt samma banor som S. Det är ganska uppenbart vad som pågår om man följt henne en längre tid och är utbildad på området.

                      Håller med S i det hon skriver. Hon skriver ju dessutom om bristerna i beroendevården, vilka jag instämmer i. Personer klumpas ihop till en massa trots att alla är olika. Man klumpar inte ihop alla med tex cancer som en massa och behandlar dem därefter. Attityden i vården mot beroendepatienter behöver bli mycket bättre, och kunskapen större även bland personal utanför beroendepsykiatrin.

                      Och dessutom, för att klara av att sluta krävs det att personen själv verkligen VILL sluta. Det går helt enkelt inte annars eftersom det är otroligt tufft att sluta med tex tramadol efter år av missbruk. Det krävs en enorm vilja och uthållighet och den finns inte om patienten inte är helt klar att lämna missbruket/beroendet.

                      Tyra har också själv skrivit om sitt missbruk och beroende offentligt.

                      S pratar om nån som officiellt letar smärtstillande mediciner och har gjort i flera år, det är inte hens patient. Hen är insatt i problematiken. Vad fan är problemet.

          Kan vi inte prata om missbruk istället för beroende? Jag är beroende av min medicin men det betyder inte att jag missbrukar den.

            Ingen har uttalat sig om dig.

          För att ”jobba” med missbruk verkar du kunna väldigt lite, det är inget ovanligt att få centralatimulerande adhd-medicin som missbrukare (dock krav på drogfri när man börjar offcurse) iom majoriteten missbruk börjar med någon form av sjäkvmedicinering för psykisk ohälsa, obehandlade diagnoser, trauman osv.

            Och det är precis vad S skriver. Tyra var inte drogfri när adhd-utredningen gjordes/läkemedel sattes in. Det kommer jag också ihåg eftersom jag läste hennes blogg då, och reagerade på att utredningen gjordes när hon tog tramadol

      Fast Tyra??! Då är ju för fan dessie mer intressant.

        Försöker även hon köpa narkotikaklassad medicin av sina läsare, eller vad menar du?

          Dessie hade ju knivincidenten i våras när hon högg sin kille och han högg väll henne? Båtkillen som tog henne till Miami

            Va?!

              Stod i Aftonbladet också. Kolla på Flashback, bloggare + kniv

    Och så fick du in Blondinbella ännu en gång… Du kanske drabbades av karma. Så kan det gå.

      Men det var ju ett skämt herre gud… chilla!

        Haha kanske Du som ska chilla 21:14, skämt eller ej hon fick in Blondinbella ju, var ju det som var poängen inte huruvida det var skämt eller ej. Jösses!

          Tror det är kommentarer som dessa, ”bla bla du får allt att handla om Bella” som Camilla driver med i inlägget 😉

      Tycker ni att ert gnäll om det verkar haft effekt? De senaste 1-2 åren?

        Det var inget gnäll, bara ett konstaterande att hon än en gång fick in Blondinbellai ett inlägg. Det var tydligen ett känsligt påpekande för somliga. Men nej ingen effekt, dock bidrar det till fler kommentarer och det är nog syftet, en strategi 😉

          Men snark.

          Är du sån som kommer med otrevliga pikar till människor i din omgivning också? Får saker människor gör att låta som något dåligt fast det inte är det?

    Vänta, va, guldig? Vad har jag missat?

    Det positiva är väl att Isabella Löwengrip alltmer försvinner ut ur sociala medier-bilden, i riktning mot +1 i Svensk Gamtidning.

      Vem är hon egentligen? Det blir nog en del terapi framöver för hennes del, nu när hon måste hänga med familjen och käka polarbröd igen.

        Och komma överens med ”bonusbarnen” och X-frun ?

          Kommer inte att bli så.

    Fayme (LD:s girlfriend) blev anmäld till soc och ska sluta med sociala medier pga detta (försummat barnen).

    Hur vet hon att det inte var förskolan eller grannar som anmälde? Behöver inte vara någon följare.

      Därför att vi på socialtjänsten behöver uppge vem som står bakom orosanmälan och innehållet i den. Personer som saknar anmälningsplikt kan göra en anonym orosanmälan, men oftast förstår föräldrarna vem ändå som gjort anmälan, beroende på uppgifterna i den.

      Notera att en orosanmälan per automatik inte innebär att man som förälder är en dålig förälder som försummar sina barn.

        Fast det är ju tveksamt hur bra förälder man hinner vara med yrkesarbetande partner och all tid ägnas åt Instagram och drinkar och restauranger och poddar… när jag var hemma med barn fanns det liksom ingen tid för annat än dem och typ matlagningen:)

          Hon kanske har en barnflicka som hon inte visar upp pga dålig image.

            Hennes barn går på förskola. Hon poddar osv främst hemifrån

          Borde inte hennes ”yrkesarbetande” partner få en släng av sleven då? Hen jobbar inte ens i hemmet men det är tydligen helt ok.

            Tror båda blev anmälda, ja.

          Hon är ju inte hemma med barnen? De går på förskolan och hon jobbar med sociala medier.

            Då är det väl något annat de anmält för. Hon skrev själv att hon hade låst ute ett av barnen utomhus när hon var arg, kan ju vara såna grejer också.

      Har hon sagt att hon försummat sina barn?

        Den/de som anmälde sa, tydligen

        Det skulle hon väl inte säga själv

      Vaaaaa??! ??

      Vi får anmälaren tog med LD också? Borde de rimligtvis gjort. Inte bra för barn att leva med så aggressiva människor.

        Hon blev ju anmäld för ett tag sedan? Det var väl här jag läste det? Kan minnas fel.

          Var inte det av Cissi?

            Det vet väl ingen? Eller har hon blivit anmäld 2 ggr?

            Cissi pratade om att anmäla LD till soc med vänner bakom ryggen på LD, och med spelad oro. Hon ville prata skit om LD helt enkelt. Höja sig själv, och sänka LD’s anseende. Det var syftet. Någon anmälan gjorde hon ju aldrig. Till slut sa Cissi det till en person som reagerade och sa detta till LD, som av förklarliga skäl blev förbannad.

        Glömde ”hoppas” i första meningen. Tänkte tillbaka på all aggressivtet den människan står för.

          Kvinna med starka åsikter = aggressiv.

            Va, släpp det.
            Hur ser miljön ut där barnen lever. Inget annat. Hur aggerar vårdnadshavare.

            Pojkar och flickor behöver en snäll och trygg tillvaro. Dessa människor ger inte det. Allt finns ju att läsa på nätet.

              Vad gör LD för fel som ger dig för orosanmälan?

                Det är väl inget hon visar på sociala medier. Det är väl mer de som känner familjerna irl som ser sånt.

              Och hur vet du att barnens tillvaro inte är trygg? Har du träffat barnen? Varit hemma hos LD? Kanske ska vi inte uttala oss om saker vi inte vet något om? Att uttala sig om något så grovt utan att ha belägg är verkligen inte snyggt gjort.

                Vad vet du om hur nån känner LD eller Fayme här inne? De har kanske all rätt att säga sina åsikter anonymt?

                  Om hen har en personlig relation till dem så känns det väldigt konstigt att skriva av sig om det här, istället för till soc eller annan instans som kan hjälpa barnen. Om det på riktigt är så att barnen far illa så är det närmast oansvarigt att enbart skriva om det i en kommentar på en blogg. Jag antog frånvaro av personlig relation på grund av meningen ”Allt finns ju att läsa på nätet.”. Om hen känner dem personligen så behöver hen väl knappast läsa om det på nätet för att vara säker?

        Förstår faktiskt inte alls varför Lady D har gjort videos till folk som bantar/tränar om att de inte ska gå ner i vikt för att de kommer ändå bli tjocka igen, hon själv verkar ju inte ens kunna hålla i sin vikt trots att hon äter bra mat. Enligt henne då. Tycker både hon och faymee har gått upp i vikt en hel del sen de började umgås.

        Och lady D har mage att ge tips om att man inte ska göra nåt åt sin vikt. Typ som skrämselpropaganda att man absolut inte ska ta tag i sin vikt/hälsa för att allt kommer ändå bli kört för en.

          [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

              jag är själv tjock. men har lyckats gå ner 10 kg sen aug. blev väldigt irriterad på lady dahmer när hon säger gång på gång att man absolut inte ska ner i vikt för att man kan inte hålla i vikten eller att det går inte att gå ner i vikt, att det är omöjligt.
              Förstår inte du att det ger en hopplöshets känsla när hon ger sån info på sin stora plattform. Hon ska dessutom alltid påpeka att just folk som går ner i vikt kommer bli feta igen.

                Hon är ju iofs en motpol mot ett samhälle fixerat vid smalhet och tycker det är bra att hon propagerar för kroppsacceptans.

                Det jag inte gillar är att hon låtsas som om det endast finns två läger, vara tjock eller ätstörningar och självhat. Och som med resten av hennes feminism tar hon där ifrån kvinnor sin agens och makt att förändra sin situation när hon låtsas att man inte kan gå ner i vikt och behålla den (ingen ide att ni ens försöker). Det är något slags offerierande av kvinnor jag får krupp på.

                  Och jag kan också tycka att det är synd att hon enbart godkänner ”ful” fetma, dvs man ska sitta i bh-lösa linnen och trosor och valka ut sig över skärmen. Som om fet feminist måste betyda ful och ovårdad.

                    Tycker Linda marie är jättefin. Hon är stor. Men jag tycker hon ser hälsosam ut ändå. Men i Lady Ds värld så finns det bara perfekt smal eller väldigt fet. Bara för att man går ner i vikt så måste inte sitt mål va smal. Kan va mullig tex.

                Jag har gått ner 35 kg på lite mer än ett år. Bra mat och träning. En ätardag i veckan då jag äter precis vad jag vill. Det är fel att sprida att det inte går eller att man måste genomgå gbp för att lyckas.

                  Jag har märkt att hon skrämmer upp folk. En annan grej som hon har nämnt är att hon ej kan själv gå ner i vikt, att hon har testat allt. Men jag tror hon gav upp för lätt. Jag som har gått ner 10 kg så var det skit tufft i början. Fick illamående, hatade att träna. Jag blev lätt sjuk (kan bli det fortfarande, kanske är pga min psykisk ohälsa). Jag frossade också och satt bara och åt massa bakelser.

                  Men efter allting och att jag nu gillar att träna och har lyckats komma nånvart med viktnedgång så insåg jag att hon har ingen kunskap alls inom vikt eller träning. Riktigt illa av henne att ens uttrycka sig inom det.

                    Såklart kan alla gå ner i vikt och hålla vikten. För det krävs en bestående livsstilsförändring. Man kan inte sluta träna, återgå till att överäta och behålla vikten. Det förstår alla.

          Vilken idiot till människa. Och vilket skitsnack hon sprider bara för att hon är för lat för att göra något åt sin övervikt. Här är en som gått ner och hållt vikten i flera år. Klart det inte går om man äter som en gris, men ändrar man på hela livsstilen och äter inom en viss kalorierna är det helt enkelt omöjligt att gå upp, man går liksom inte upp av att andas.

            Kalorimängd*

          Klart att det är svårt att hålla sin vikt men det är ingen ursäkt för att inte träna. Träning har många andra positiva effekter.

          Tänker att det är jättebra för Fayme om hon slutar med sociala medier, slutar hänga med LD, börjar plugga och gör något av sitt liv. LD är gammal och rik, att hon inte vill något med sitt liv är en sak, men Fayme är ung. Det är synd om hon bara ska sitta hemma med LD och äta för mycket, vara hemma för mycket, fläka ut sig och barnen för mycket på instagram.

      Oavsett så kommer hon inte sluta med sociala medier. Den som slutar, slutar. Skriver inte om det och bla bla.

        Det enda hon har gjort är att göra kontot privat. Såna där människor klarar inte av att inte ha sociala medier. Vad ska de leva för om de inte får lägga upp filmer om det, typ.
        Snart är hon tillbaka med öppen profil igen.

    DIADEMGATE var det roligaste. LETS GO CHAMPS!!

    • Ett viss luftslott som sprängdes.
    • Paret Molimenti.
    • Du vaknade äntligen ur narCISSIs dimma. Tyvärr krävdes det ett ”hot” från henne.

      Håller med om alla tre punkterna men vill lägga till Anna Books cirkus på hemmaplan. Fast det är inte så stort för andra men jag har ett lite osunt intresse för den där familjens bravader ?

        Familjen utan IQ och sunt förnuft.

    Har svårt att kunna förknippa influensers med någonting positivt alls eftersom majoriteten verkar så otroligt dåliga och oseriösa att man automatiskt associerar ordet influenser med något negativt.

      ”Dåliga” = korkade? Det är iaf hur jag ser dem.

        Inte alla. Underbara Clara är ju bra. Och det finns flera. Saknar bloggen en blommig tekopp. Den var himla mysig.

          En blommig tekopp gick väl in i vöggen men är snart färdig skolkurator om jag inte är helt ute och cyklar? 🙂

            Läs den meningen utan kontext ?

              HAHA

      Egentligen är de väl bara förvuxna high school droputs. Tjejerna som var koolast på skolan. Beundrade av alla de fryste ut. Bortskämda offerkoftor som inte kan ta kritik seriöst utan att ropa hat och mobbing. När deras 15 sekunder är över är de bara has-beens utan betyg.

    Kenzas rätta jag kom äntligen upp till ytan! ?

      Är inte hon bara tråkig och menlös? Har aldrig fattat grejen.

        Tydligen tyckte många hon verkade dryg, egoistisk och avundsam i sin podd. Jag håller inte med men den var extremt tråkig pga handlade bara om fucking barn typ SUCK. Sen har vi Dubai-dramat

      Utveckla gärna

      JA JA JA!! det är absolut det bästa och största i år, äntligen! ????

    Förusten för feminismen när Blondinbella ska flytta till USA….

    Cissi Wallins magnifika rättshaveri hamnar nog högst upp på topplistan.

    Kanske inte det ””största”” men en sak jag tänker direkt på är att taxen Milla gick bort :(((

      snark

        SNARK?! vem skriver snark när en hund har dött
        r u satan?

      Jag saknar också Milla.

      UnderbaraClaras hund gick väl också bort i år. Tillsammans blir det kanske stort nog att nämnas i en lista över influenseråret

    Finns väl bara EN stor nyhet – Anna Book är tillbaka på Insta! Denna drog som sociala medier innebär för vissa. Så svår att hantera, så svår att hålla sig ifrån…

      Hon har ju försvunnit från det tänkta medverkandet i Bingolotto och Silja Line-kryssningen eller vad var. Hoppas nu att hon kan ta hand om de sina ett tag, och inte överdosera på sina sociala medier igen.

      Haha åh nej redan? Det höll inte länge! När hon inte ens kunde få utlopp för sitt bekräftelsebehov i tjejgrupper på Facebook ansåg hon väl sig illa tvungen.

      Haha, läste hennes bloginlägg nu. My god vilken korkad kvinna.

    Hade min grå flera år, guld/rosé-varianten verkar vara inte så bra. Har haft min i max ett år och den strular redan. Sjukt irriterande eftersom det tar hundra timmar att få tillbaka allt på rätt plats som man vill ha det i en ny. Köper garanterat en grå nästa gång, glad grå eftersom grå levererar och överlever. Har två gamla grå här som backup men de är ju inte Blixt Gordon direkt

      MacBook Air? Jag har en från 2011 som används dagligen.

      Men det viktigaste är att man gör backup, automatisk sådan. Annars kommer man att få ångra sig en vacker dag.

      Hahahahah när man tror det handlar om färgen på datorn hur hållbar den är ??

        Som dom säger i Alla ska bada; måla om skiten då.

      Trodde du snackade om Bottegas prosecco.

      Driver du?

    Varit roligast/mest intressant att läsa om:
    Luftslottet
    Myglarmenti
    MärstaAnna
    #AllthandlaromCissiWallin

    Finns nog mer får tänka lite..

    Molimenti is baaaaack

      Back? Vart då? Alltså nåt nytt det lagt ut eller vad menar du?

        Det var ju en av alla André Möllestams, förlåt Molimentis, catch phrases på sina ”peppiga” videos

          Jahaaa jag är trög idag.
          Tack ?

        Gissar att hen menade att det här var det största och mest minnesvärda haha

    ”Kändisar” som jag blir genuint glad av är Emily Kind och Elliot bakar.

    Sen har jag skrattat gott åt Heinz skidtävling idag. Någon mer som sett att tävlingen är riggad?

      Alltså Elliot bakar är det bästa som hänt internet på länge! (Och då gillar jag varken barn el bakning annars…)

      Hur då riggad? Den är ju inte ens avgjord än. Berätta gärna mer!

        Juryn utser vinnare som består av representanter från Heinz.

          Åh ett syftningsfel. Wow.

    Positivt: jag har bestämt mig för att aldrig mer köpa någon produkt som någon influencer gör reklam för. Härlig konsumtions-detox!

    Negativt: tycker ändå det var synd att Bella inte kom iväg till USA, vore lite roligt att se hur det skulle gått för henne där.

    En till positiv sak: Nya komikerstjärnor på influensa-himlen, dessa mygelimontos eller vad de heter, superroligt! Nu när Bella tappat lite fart är det bra med nya stjärnor som får en att skratta högt, både när man ser deras videos och läser hur de uttrycker sig i skrift. Magiskt!

      Det hade ju gått åt helvete för Bella såklart. Nu hoppas vi på att hon sparat lite slantar så barnen slipper växa upp på polarbröd och annan maskrosföda.

    Tycker alla influensor blir knäppare och knäppare så tar inte med mig något positivt i det avseendet. Men jag har iaf fått ligga en gång i år

    Alla verkar ha glömt Catrin Hedlund. Samtidigt som hon flyttade blev hon misshandlad av senaste pojkvännen. Hur står det till med skulderna?

      Hon glöms bort för att hon inte är aktuell för nåt brott och hennes liv i övrigt är för jädra tråkigt och tragiskt.
      Tycker det är bra att hon försvann så att barnen kan få fullt fokus. Om hon bara kunde ge fan i att dejta nya karlar också så tror jag barnen kommer ha det väldigt bra.

      Och alla verkar ha glömt kvinnan på Södermalm som har bytt namn flera gånger och dömd för mängder av brott. Senast så hittades hennes kvinnliga sambo hängd i förrådet på söder. En farlig kvinna.

        Va? Vem?

        Vad är det här??

        Det var på Kungsholmen, men googlar man så hittar man lite info

    1.) Molimentos, starka ettor och de bara fortsätter leverera!!! ???????
    2.) IQ-badboll nr 2 går till Booken.
    3.) Lövengripen
    4.) Wallinskan

    Älskar allas självinsikt/distans och sanningsenliga ärlighet! Bra jobbat! ??

    Det bästa är att Cissi W har blivit dömd och att en del har upptäckt vilken narcissist hon är! Och mycket annat. Och att Camilla faktiskt berättade att hon var med och trixade med Cissi, men Camilla är förlåten.

      Okej Roger.

      Cissi är dömd. Nu väntar nirvana o fred på jorden. Att hon dömdes var det viktigaste för världen! Nu välkomnar vi 20-talet!

    Behållningen var Blondinbella. Nu är hon trist.

    Att margaux (inte) gifte sig med Ebt som (Fejkad) vigselförrättare!
    Att bb sa hej då till Sverige i sommar.
    Att alla i första generationen influensers har barn nu.
    Efterslängarna av hajhistorien…!

      Har verkligen alla från 1:a gen barn? Kissie, Tyra, Amir, Angelica Blick, Paow osv?

        Sandra Beijer

    Granskningen av Linnéa C och allt som efterföljde!

      Och vad hände sen?
      Hon kör på som vanligt uppfattar jag det som, eller?
      Det hon håller på med är allegorier, fattar man inte det är man man. Eller dum i huvudet. Same shit ?

      Allt efter tanken: även fast det är fake, så e d förjävligt.

    Vore det inte roligt om Hajen som nu frontar sin feja konsekvent på instagram blir nästa års stora influencer? Han hade kunnat köra alla Bellis reklamgrejer som satir. Jag hade fan köpt Ellentamponger då.

    Hallå cam kenza har skrivit i kommenterarna under sitt näst senaste inlägg att hon funderar på att sluta blogga! Samt har tappat följare på insta. Relaterat till all reklam hon lagt ut/Dubaiskandalen?

      Eller bara relaterat till att hon är dötrist

      För att hon tycker det är ”dålig stämning” på bloggen nu.. Amen vems fel är det då? Sluta ignorera kritik/ge icke-svar och att exploatera din unge som du sa att du skulle vara försiktig med att lägga ut bilder på så kanske det reder upp sig.

        ??????

    Jag förstår fortfarande inte varför det faktum att det inte var Bianca som skrev hennes blogg inte blev en större grej. Det blev ju inte ens en grej överhuvudtaget!
    WTF!? Hur kunde det bara passera?

      Bianca skriver ej sina egna blogginlägg, redigerar ej sina klipp på youtube…. vad fan gör hon ens? ?

    1. Blondinbellas fall. Hon är ju ändå en av de äldsta och den allmänt mest kända influencern som hyllats och vunnit pris och så bam, ridå på några veckor.
    2. Instafeministernas fall. Linnea Claesson, Gardet och allt annat med CW inte minst bråket med Lady Dahmer, scheisse vilken soppa.
    3. Idiotförklarandet av sina följare. Hit räknar jag Molimento och andra influencers som tokhyllar en produkt ena veckan och påstår att de alltid använt just den produkten för att veckan därpå göra likadant med en konkurrents produkt eller göra samarbeten för kopior som My flawless och sedan bara radera allt utan förklaring.

    *LoL* Detta tycker jag är asroligt. 😛 Knäppa översättningar och andra spr

    spräckliga ordvitsar. Ge mig en Göteborgare – vilken dag som helst! 😉

      Detta var menat för inlägget med den misslyckade översättningen ”krälande”.

    För övrigt Cissi Wallin – förtalsrättegång p.g.a. stor spridning via sociala medier. Man undrar ju var gränsen går? Kan jag berätta ”sanningen” för en arbetskollega som sprider vidare och sen vet 300 pers i byn och sedan – vadå? Vem står på ett våldtäckstoffers sida när åren har gått och de synliga blåmärkena har försvunnit?? (detta oavsett om hon ljugit eller inte, de flesta som vågar berätta är inga lögnare – inte med dagens klimat som fortfarande liknar medeltidens…)

      Ja det kan du.

      Det är flera rekvisit som skall uppfyllas för att det skall bli förtal. Att berätta för en kollega om sitt privatliv är inte ett av dem.

    Positivt: luftslottet sprack. Bella visade sig vara svenska bloggvärldens största bluff.

    Negativt: att en bluffbloggare (som Bella är) kunde komma så långt med sitt bluffande (tjäna storpengar, starta företag med andra, vinna utmärkelser inom näringslivet osv) utan att behöva bevisa något.

      Ja, tänk om det varit en man. Han hade varit statsminister vid det här laget.

    Jag gillar att Nellie gått från trumpen fjortis vars liv handlar om olika killar, kläder och drama – till en riktigt proffsig ung tjej med driv och passion och ett stort mål som hon tar in på bit för bit. Hon känns helt annorlunda nu. Hoppas verkligen att allt flyter på och blir precis så bra som hon – och Olav – drömmer om! Stor tummen-upp!

      Har vi läst samma blogg?

    Det bästa är att under detta år har Greta Thunberglyckats få ut budskapet om miljön och att hon nu är uppe i 8,9 miljoner följare på Instagram.

    Det sämsta är att många får komplex av att läsa och titta på bilderna på sociala medier.

    För vi är egentligen så bra utan prestation, vi behöver inte tänka på utseendet hela tiden vi duger alldeles utmärkt precis som vi är. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.