Känslor kring influencerreklam

Det finns några varumärken som mer eller mindre helt byggt sin framgång kring influencer-marketing. iDeal of Sweden är ett sådant varumärke, Daniel Wellington ett annat och Chimi Eyewear ett tredje och det som är gemensamt för alla dessa företag är att jag blivit negativt inställd till dem, just på grund av deras sätt att marknadsföra sig på.
Stundtals är företagen och deras produkter överallt och ingenstans på en och samma gång, och det gör mig mer irriterad än shoppingsugen, en känsla jag vet att vissa av er håller med mig om.

Företaget Stronger, som säljer träningskläder, använder ofta influencers och sociala medier till sin marknadsföring men deras reklam väcker inte alls samma negativa känsla i mig, vilket i sig är lite märkligt så jag tänkte kolla med er hur NI tänker och resonerar kring det här?
Det borde ju vara samma sak för Stronger som för iDeal of Sweden, DW och Chimi men icke..
Kanske beror det på att jag älskar träningskläder och deras kollektioner ofta är jättesnygga? Fast jag älskar ju både solglasögon och accessoarer också och är trots det inget fan av de andra företagen?

Jag får känslan av att de flesta av er inte alls är lika negativa till Stronger som andra influenciska reklamföretag – stämmer det? Och varför i så fall?

 

154 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är för man alltid får rabattkod. Vem vill betala 799 kr för ett par tights

      Jag gör gärna det! Om det är ett par riktigt bra tights, som lever upp till mina krav. Men så har jag alltid bara tre par tights i min garderob också (ett par korta, ett par långa och ett par vinterfodrade), så då spelar kostnaden för ett par mindre roll (köper nya när de gamla slitits ut).

        Jag älskar Strongers tights!! Har testat massor med tights men deras är mina favoriter i garderoben. De sitter uppe och sitter snyggt utan att skära in. Älskar budskapet bakom dom också samt att alla deras tights är så himla snygga! Sen om de samarbetar med influencers spelar inte mig så stor roll – alla företag gör ju så numera ?‍♀️

      Betalar gärna för bra tights. Strongers tights åker tyvärr ner i grenen, inte ok för tights som kostar 799kr.
      Blaccs kompressionstights är däremot väldigt prisvärda och sitter bra!

        Tack för tips! Har beställt från Blacc

          Kan också tipsa om Röhnisch shape tights, eller klassiska 2xu som sitter där de ska. Testade ett pain Aimn seamless och de är ok, inte fantastiska men ok.

        Håller med om Blacc, blev positivt överraskad när jag köpte de för att de var billiga att ha till ett biathlon för att inte lorta ner de betydligt dyrare 2xu. Sitter bra och där de ska och kostar helt ok!

        Jag gillar Nike. De är snygga, sitter bra och otroligt sköna att träna i. Blacc har jag varit nyfiken på iom priset, det går åt några par i veckan när man tränar mycket. Men läste någonstans att Blacc är genomskinliga..

        Jag vill ha ljusgråa, så snyggt ?

          Blacc är limmade i sömmarna och inte sydda! Sämsta kvalitén någonsin. Tränade med en tjej vars tights sprack i hela grenen…

          Håller med om Nike. Bästa tightsen jag äger.
          Annars måste jag säga att jag är positivt överraskad av vintertightsen från Soc! De sitter perfekt, verkligen över förväntan.

        Älskar med Blacc, köper allt från dem nu

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Stronger har kopierat hela sin produktidé, kollektioner och design från Aim’n.
    Aim’n började tidigt med att lägga två sträck på låret i deras logga, sen gjorde stronger samma sak, nu nyligen gjorde A tights med ficka på låret för telefonen och på den var det två stäck i reflex, och några månader senare släpper stronger sin hero kollektion med exakt likadana.
    Aimn drivs av två tjejer med en hel tanke bakom företaget, Stronger startades av en snubbe som tjänar pengar på att kopiera andras produkt

      Låter som en smart snubbe i mina öron.
      Money talks!

      Hej Tekla:)

      Tyvärr är det tvärtom! Stronger släppte sin Herokollektion i Januari 2019 har jag för mig och Aimn släppte sin kopia i somras. Bläddra bak på deras instagram så får du se 🙂

      A. Jag måste bara fråga, vad är sträck och stäck? Förstår inte vad du menar?!

        Det framgår väl rätt klart att hon med sträck menar streck, och att stäck är sträck där hon missat en bokstav.

        Om A lovar att tänka på sin stavning så kan ju du gå och jobba på din läsförståelse. För det var väl inte så att du låtsades att inte förstå som en pik istället för rakt ut säga att hon stavat fel?

          Ellie. Jag förstod faktiskt inte, men tack för din förklaring. Jag har dyslexi så det är inte så lätt att läsa mellan raderna. Och ja, jag har fått hjälp att skriva för jag kan knappt läsa det jag skriver själv!

        Va? Förstod du inte vad A menade? Vad har hänt med folks förmåga att förstå ett stavfel utifrån kontexten?

        Men seriöst?! Sluta vara elak för att någon stavat fel. Du har ingen aning om bakgrunden, kan vara en person med dyslexi/skrivsvårigheter som tar riktiga illa upp och inte vågar fortsätta skriva kommenterar pga elaka påhopp.

          Det kan ju också vara så att Syster faktiskt inte alls visste, och att det var därför hon frågade?
          Nu talar jag för egen del, men jag brukar själv alltid tänka ”ränder” om det handlar om den här typen av kläder och inte ”streck”, och om det nu råkar stå ”sträck” så kan det väl mycket väl vara så att det var ett genuint missförstånd och inte ett elakt påhopp?
          Människor kan ha dyslexi, ja. Men människor kan också missförstå till synes självklara saker utan att för den skull mena illa. Nu vet ju inte jag hur det verkligen ligger till här, men jag tycker i alla fall inte att Systers kommentar är ett uppenbart elakt påhopp.

            Såklart hon visste. Streck och sträck uttalas ju likadant när man läser det och man förstod vad som syftades i detta sammanhang. Var inte så naiv.

            Just Mee! Tack för din förståelse!

      Stronger var först med sträcken, det är sen gammalt.

      Och från allra första början var det Adidas som började med strecken..

      09.05//
      Varför går gubben bättre då?
      Not med marknadsföring och göra?
      A imee kan ju kolla om det är något som kopierat!
      Lycka till ? jag köper de som passar bäst- ??

    Glöm inte Twist and shake. Fyfan, väntar mitt andra barn vilken dag som helst men är allergisk mot att ens se produkterna pga all reklam från olika ”influensers”. Allt från riktigt kända profiler till lokala småstadsprofiler som förmodligen inte ens får något betalt för marknadsföringen. Inte det minsta sugen på att testa deras produkter!

      Haha håller med här. Dessutom är deras produkter så himla fula.

      Det var inte jag heller. Sugen o testa alltså. Sen föll jag dit ändå o köpte tallriken med mattan. Mattan höll tallriken på bordet väl. Det var jag nöjd med. O då köpte jag även en flaska men den var jag inte så nöjd med då den läcker och mitt barn tuggade sönder silikondelen av sugröret.

      De kontaktade mig, skulle få köpa för typ 30% rabatt (eller 50%?).

      Jag har inga barn och inte en enda bild med barn, fick inget svar på hur de tänkt att jag skulle marknadsföra skiten ?

    DW är värst så förbannat trött på deras klockor ?

      09.11//
      Uschh ja ? men fyy dessa märkliga klockor ? ser ut som asia- kopier

      Jag köpte en DW klocka för många år sedan, superfin tyckte jag, precis en såda stilren typ som jag letat efter. Betalade kring 1000kr för klocka +2 band. Den låg i lådan i väntan på rätt tillfälle, sedan fick veta att DW är ett märke som bloggare bara bar för att de fick betalt. Förstörde glädjen, har inte använt den en enda gång = dyr!!

      Jag förstod inte grejen med dessa klockor ens när de började säljas. De är så otroligt tråkiga?

    Jag är precis lika negativt inställd till Stronger som alla andra populära influencer-samarbeten! Men tror det har att göra med att jag inte alls identifierar mig med de personer som gör reklam för märket. Kläderna är i och för sig snygga, men jag vill inte ha ”influencer-tights” på mig…

      Instämmer! Tränar regelbundet och är på jakt efter ny tights, men vill absolut inte se ut som en influenser. Tycker snarare det är pinsamt att ha köpt kläder som en influenser har marknadsfört eller är känd för. Det känns liksom väldigt try-hard?

    Gillade stronger innan. Men fick erbjudande om att sammarbeta med dem. Erbjudandet var att jag får -25% rabatt (var alltså tvungen att betald för produkterna) för de kör på goodwill ? och synlighet fick jag som svar.

    Tackade nej

      Det här är anledning till att jag läser bloggen, för när Camilla skriver ett totalt innehållslöst inlägg (ja vem fan bryr sig att du gillar stronger) så är det i kommentarerna man kan läsa sånt som man kanske egentligen vill läsa i huvudinlägget. Dvs skit om ett skitföretag

        Men snälla hur ska hon veta allt och exakt allt och alla? Då kan det väll vara intressant att läsa vad andra har att säga i kommentarerna. Det har väll inget med Camilla att göra. Sluta klaga för fan

      Fått så många liknande förslag från klädmärken. Vad frestande att betala för att få marknadsföra produkter… not.

    Jag ÄLSKAR verkligen Strongers kläder och budskapet bakom hela varumärket?

      Köpte från Stronger för att de hade ett par svarta leopardtights. Passformen är katastrof på dom.
      2xu däremot ??

        köpte svarta leopardtights på Ullared för 49:- för två år sedan.
        Helt fantastiskt bra, tål 60 grader och ej genomskinliga.

        MEN med det sagt, har gjort många sämre billighetsköp också 🙂

          Ullared har skitbra tights! Köpt många par där. Får också ofta komplimanger om att jag har snygga brallor när jag tränar. Jag brukar viska att dom är från ett väldigt exklusivt ställe?

    TROR det beror av:
    -de tilltalar många i designen
    – de har inget (uttalat) överpris som di däringa klockorna

    Vet inte alls hur de är i tyget, är de ”squat” säkra eller genomskinliga?
    Kör alltid på HM- bra kvalitet, bra pris och INTE genomskinliga.

    (for the record, nej, det gör inget om mina trosor syns igenom, men det är inget jag önskar)

      Jag tycker att de är bäst på marknaden! Dels för att många köper sina tights på hm så man kan sticka ut lite mer med Strongers tights, men också för de är squatproof. Men bra att HM också gör bra produkter ??

        Fun fact. Många varumärken delar fabriker/material/osv. Exempelvis så är det ingen skillnad på H&M och Nikes träningskläder förutom loggan (och design såklart). 🙂

          Också fun fact. Att varumärken delar fabrik betyder inte alls att produkterna håller samma kvalitet.

          Det kallas Private label och betyder att det tillverkas av fabriken, men säljs under andra namn. Kvaliteten avgörs helt och hållet av vilka material m.m man valt att använda. Och det är INTE samma material eftersom olika varumärken har egna underleverantörer m.m.

          Så det är definitivt skillnad mellan H&M och Nike m.fl.

          Jag älskar mina tights från Craft! Ett extra plus att det är ett Svenskt företag som säljer snygga och sköna träningskläder ??

        Jag tycker snarare man sticker ut om man köper på hm för alla tjejer kommer i tights från stronger, gymshark och dylikt

          Så är det på mitt gym också.

          ICIW också. ? Så trött på det märket, har synts hos massa influencers. Kommer aldrig köpa pga det.

    Bästa träningskläderna !

    Köpte svarta stronger-set’et men den vita loggan ”stronger” och ränderna försvann gradvis från tvätt nr ett. Någon annan som också upplevde att de förstördes med tvätten? Första och sista gången jag köpte influenser-reklamprodukter, skitkvalité för samma pris som produkter med hög kvalité.

      Japp, vissa detaljer försvann även av bara vanlig användning.. fick även massa noppror på ett par av tightsen. De är fortfarande sköna dock men inte i närheten lika prisvärda som Gymshark.

    Ot om träningstights (är det tillåtet?)

    Hur är storlekarna för aimn tights? Kan man beställa den storlek man vanligtvis har på byxor/tights eller bör man gå upp/ner en storlek? Jag har inte sett dessa i någon butik för att kunna prova men har hört bra om de tightsen.

      aimn? aldrig hört talas om

      Aimns tights är normala i storlekarna (sjukt bra). Vissa behöver du ta en storlek större i men det står i beskrivningen av tightsen. Lycka till!

        Tack!! ??

        Beror kanske lite på modellen. Jag brukar oftast köpa en storlek mindre i tights, men i Aimn’s seamless tog jag min vanliga storlek och de sitter bra, om än något stora (dock inget som stör)

      Deras ribbade tights fick jag gå ner en strl i.

      Jag har min vanliga storlek 🙂 har xs i lululemon och Nike och tycker aimn’s xs är samma

    Jag har använt Strongers produkter i flera år och har aldrig blivit besviken. Jag tycker att dem i skillnad till andra företag överraskar jämt med nya prints och designs och det gillar jag!

    Åhhhh ÄLSKAR stronger. Jag köpte deras seamless tights och dom är så sköna!

    För att kläderna är snygga och att de har samarbeten med massor av olika influensers, även de som inte är uttalade träningspersoner, tex Helen Torsgården. Tycker de visar att alla kan träna, oavsett hur man ser ut eller vilken nivå man ligger på!

    Men Therese Lindgrens senaste video med stronger blev inte så populär. Iof så hade nog ingen video med så långt reklaminlägg och sedan något helt annat bara några få minuter (som videon enl. titeln ska handla om) varit särskilt populär. Men för mig blev jag faktiskt mest irriterad på reklaminslaget.

    Har använt Strongers produkter under flera år och kvalitén blir bara bättre om bättre!
    Nu är det riktig toppenkvalle!! ? ÄLSKAR att dom är så höga i midjan! Använder tightsen mkt även utanför gymmet.

    Visst är det härligt när man kan diskutera högt och lågt! Jag själv älskar Stronger! Och jag betalar mer än gärna deras kvalité! Jobbar själv inom inköp fast inTe för träningskläder, men jag säger alltid till mina leverantörer ”se till att det är kvalité.. så har jag inte problem att köpa, bara produkten lever upp till det den ska användas till”. Det är exakt vad Stronger gör! Har bytt ut alla mina träningskläder till Stronger! Man är snygg, dom sitter på plats och bra kvalité! Att dom använder influenser är framtid! Vem läser tidning? Stronger är framtiden! Bra inlägg!

      Att dom använder influensers är snarare till nackdel skulle jag säga

      ”Stronger är framtiden” ? wtf

    Nej! Vill jag ha ett par leggings köper jag ett bra (”billigt”) par från stadium eller Intersport =) aggressiv reklam typ som nu dem där barnvitaminerna som smakar godis har gör mig bara irriterad, vissa som gör reklam för dem äter dem som godis med man ska följa rekommendationerna det är ändå vitaminer inte godis fattar dem vill ”prove a point” om att det är gott för barnen men ändå.. 🙂

    Ni är många som tjatar om kvalite här i kommentarsfältet önskar ni kunde jämföra ett stadigt par inte ett billigt från h&m med strongers är hundra procent man kan hitta samma kvalite eller bättre för ett billigare pris än dem erbjuder, deras material är inget amazing eller design.. 🙂

    Gillar inte Stronger egentligen just för att det är ett influencermärke..

    MEN aldrig någonsin hittat träningskläder som är så jävla bra som stronger. Så blir att jag köper ändå!!

    Jag hade inga problem alls med Stronger innan den här senaste influencer-vågen. Nu stör jag mig skitmycket på att varenda jävla video jag vill kolla på innehåller deras träningskläder inbäddat. ? Det är lite som när man kollar på TV och samma tvreklam går i varje jäkla reklampaus. Eller när samma reklamslinga går innan varje Youtubevideo. Irriterande bara haha ? Hade varit större chans att jag handlade därifrån om de spred ut sina samarbeten med, så att det inte blev som en tårta i ansiktet helt plötsligt…………………

      …med det sagt så måste jag säga att era kommentarer här i kommentarsfältet gör mer för Stronger än dessa samarbeten.

        Fast alla märken jobbar ju på detta viset numera. Tycker det är bra att de inte bara använder sig av superatletiska tjejer utan även mammor som Helen Torsgården som gjorde en väldigt ärlig recension av Strongers kläder och hyllade dom trots mammamage, samt massa andra kvinnor med olika kroppstyper. Det är viktigt för mig ?

          Det håller jag helt med om. Personligen hade jag bara tyckt bättre om Stronger om de inte körde en våg med alla influencers på en gång. Blir jätteglad att de marknadsför sig via Helen Torsgården som är en av mina favoriter, men hade föredragit om de fokuserat bara på henne och max två till. Sen valt fler några veckor senare osv.

    Sjukt trött på iDeal of Sweden. En del skal är absolut snygga men många är inte ens speciella och man tröttnar på att se reklamen överallt. Jag har köpt 2 skal av dem i mitt liv, på 70% rabatt på Afound.

      Skitkvalitet är det också. Köper aldrig mer skal från dem. Värdelösa.

    Har ni sett att Antonia Mandir gör reklam för barnvagnar…ASSÅ VA??????
    Hon har inte ett barn..

    Blir nog trött på Stronger med, ge det ett/två år

    Håller verkligen med i det här! Tycker att märkena tappar status när de marknadsför sig på det här sättet. Kommer ihåg när DW lanserades och sågs som något exklusivt och speciellt, de har totalt tappat den känslan för mig och många jag känner som jag pratat med det här om känner likadant. Det är ju ett ganska brett spektra mellan vilka influencers som de marknadsför sig mot, är det sannolikt att Blondinbella och Nathalie Eklind skulle gå och köpa likadana klockor liksom? Nej knappast.

    Min kommentar blev inte godkänd?? Men skrev iaf att jag inte håller med om er som tjatar att stronger är värd sina pengar pga kvalite, det är inget speciellt material osv? Är hundra procent man kan få ett par rejäla leggings för ett mycket billigare pris, nu snackar jag inte om ett par tunna h&m leggings.. men man behöver inte betala priset som stronger har för kvalite + vill inte betala för det när dem har en för stark influencer marketing, känns som det är mest tonåringar som blir lockade

      Jag har köpt Stronger och tycker materialet är av hög kvalité.

      Träningskläder är i regel ganska dyra (tyvärr) oavsett kvalité.

      Men det kanske är bra också om kläder kostar mer att vi köper mindre för miljöns skull.

    [Borttagen kommentar]

      Jag tränar inte. Men använder träningstights ändå ?

      [Borttagen kommentar]

      Herrrgud vilken onödig kommentar. Precis som anonym 10:01 skriver så är hon ofta ute på gården och jobbar, ute på promenader osv. Dessutom behöver man ju inte träna i träningskläder? Jag tycker träningskläder är skönt att gå runt i hemma, lite som snyggare alternativ till mjukiskläder

        Håller med. På vintern använder jag varma och sköna skidunderställ som mjukiskläder och när de är för varma bor jag istället i träningstajts och hoodie. Perfekt att lufsa runt i när man är ledig. Tycker det är snyggare än säckiga mjukisbrallor.

          Mjukisbyxan var från början en träningsbyxa men har liksom tagits över av soffhängarna.

    Fabletics tights är dom bästa och kostar bara 24 Euro für 2 par när dom kör kampanjer.

    STRONGER kan va det bästa som har hänt i hela mitt liv. Har äntligen hittat ett par tights av kvalité och som sitter uppe under hela träningspasset. Deras senaste Hero tights vad kärlek vid första gympasset!

      Lugn

    Tänker att det är för Stronger gör produkter som används och hade en stor kundbas innan?

    Klockor och mobilskal är visserligen bra att ha men konsumtionshetsen blev för mycket med alla dessa ”köp tre skal för xx” eller ”DW har lanserat en ny klocka inför alla hjärtans dag”.
    Tror inte de flesta tänker att det är en bra idé att byta mobilskal eller klocka efter humör och outfit – det känns bara löjligt och onödigt att ha en massa skal liggandes som inte används.
    Träningskläder används däremot mer regelbundet och då blir det lättare att relatera till.
    (Ja, jag vet, inte ”alla” och det finns undantag.

    Tror dessutom att många bara blev less dem för att de dök upp precis överallt med jämna mellanrum. Jag har inte sett samma frekvens av Stronger.

    Träningskläder är ju ändå något man behöver förnya ibland så vill man köpa Stronger ser jag inget fel i det.
    Att vissa grejer/saker är mer ”inne” är ju inget konstigt. Så har det alltid varit.
    När jag var barn var det USA-sockar och cykelbyxor som var mest inne. Minns ni? 🙂 För inte längesen köpte jag Stronger träningsbyxor till min dotter som ville ha det.

    Mobilskalen från Ideal of Sweden är helt värdelösa. Plastskit som går sönder.
    Klockor är ju helt onödiga prylar att ha flera av. Finns ju dessutom i mobilen nuförtiden.

    Själv kör man på HMs tights. Riktigt bra kvalitet! Och då är jag ändå lite av en sk ”märkessnobb”.

    Av luftvapen väl?

    Vad skulle den händelsen representera, menar du?

      Var det bara luftvapen? Jaha, men dåså?‍♀️

        Men är hon ens en influencer?

      Oavsett vapen så är det väl för jävligt ?

      Det eskalerande våldet till följd av … du vet vad.

        Men nu är inte detta ett forum där ”du vet vad” ska diskuteras. Så sök dig någon annanstans om du har det behovet.

          Och det bestämmer du?

            Nej. Men jag råkar känna till reglerna som gäller här?

              Allt för att mörka. Quisling.

                Nej? Det har ingenting med min personliga åsikt att göra. Men den typen av OT är inte okej här. Har du missat det? Detta är en blogg om influncers

                  Och du kommer alltid att få leva med att vara Judas.

    Hatar NAKD och Deo Doc också ?

    Jag tycker dem är fina och värkar vara bekväma ??

    Jag tål inte ens att ha mitt Ideal of Sweden skal.. tror många är otroligt trötta på märken som arbetar med influenser. Som alla som växte upp på 00-talet och kommer ihåg J Lindeberg tröjorna som alla bar, till slut blir det pinsamt.

      Hahahaha jaa exakt! Ville först sååå gärna ha en.. fick aldrig en och efteråt var jag glad för det. Blev så fult så snabbt.. så känns det med DW och Ideal också.

    Är trött på alla samarbeten.

    För mig är det samma sak m Stronger. Blir mindre intresserad av produkten när alla influencer gör reklam för dem.

    Älskar Strongers träningskläder och stör mig inte på att de syns överrallt. Sen är jag ju ett träningsfreak med som kan förklara saken en aning med…

    Köpte Strongers tropical tights back in the days när de släpptes. Dålig passform, och trycket blev mer ”genomskinligt” på de ställen på kroppen där man är lite större. Ska man göra en squat syns hela rumpan typ. Tacka vet jag 2xu kompressionstights. Dyra men håller vad de lovar.

    Jag tror anledningen till just Stronger’s success (åtminstone i början) var att de hade roliga tryck och lite annorlunda design än alla svarta/rosa träningskläder som fanns ute i affärerna.

      Köpte också dom och blev såå besviken

    På något sätt fyller reklamen för träningskläderna ett bra syfte,
    man blir lite sugen på att börja träna när man ser dessa kläder och träning ger möjlighet till en bra hälsa.

    Det enda grejerna som jag känner att nej, jag vill inte ha det, är de märken som Isabella L har gjort reklam för, det känns som falsk marknadsföring och hon gör faktiskt märkena rätt fula och icke attraktiva för mig men det är min känsla. Min dotter som har köpt alla hennes produkter förut från skönhetsmärket, slängde faktiskt allt. ”Det känns inte lyxigt längre”, sa hon.

    Man tror inte det men det spelar en stor roll vem som bär märket utåt. Isabella har gjort bort sig, hon kommer aldrig att återhämta sig efter det här fallet. Hon framstår som wannabe-something.

    Äger träningskläder från de flesta populära märken och Stronger har aldrig varit en favorit alltså.. Ännu mindre efter all influencer-reklam.

    Stronger har verkligen supersköna träningskläder, superb passform, o väldigt snygga, väl värda varenda krona. Har använt dom i flera år nu.

    stör mig otroligt mycket på Stronger…

    BJÖRN BORG gör bästa tightsen!

    Jag ääälskar Stronger. Har använt dom i flera år. Jag tycker bara det är positivt att man kan få se dom på olika influencers för att se passform på olika kroppstyper och i olika sammanhang. Kan också flika in med att de är squat-proof! Tacka gudarna för det.

    Om ni stör er på influensers som gör reklam. Sluta följ, öppna tidningen och stör er på någonting viktigare istället. Alla företag marknadsför sig via influencers nu för tiden. Skitbra tycker jag!

      Det roliga är att jag inte har Instagram och läser bara den här bloggen men på något jäkla vänster ser man skiten ändå. Överallt. Och jag läser tidningen. Så jag tar mig nog rätten att störa mig på det iaf 😉

    Jag känner inget agg när influencers marknadsför produkter hos stronger just för jag själv har testat de och håller med om att märket är fantastiskt. Jag har blivit besviken av andra produkter som har marknadsförts. De enda negativa känslorna jag får är avundsjuka då influencers verkar få hem flera uppsättningar av träningskläder, jag unnar mig ca ett plagg om året och bara när det är rea.

    Vill gärna veta från er som är större hur ni tycker stronger är? Köpte ett par tights från dom för typ två år sedan när dom började och dom var superbra i strl sen så ändrade dom storlekar och material känns det som så att hade man xl borde man ha xxl istället, är det något som fler märkt? Gäller high waist tights Enkelfärgade med ränderna. Blivit så besviken så nu håller jag mig till Nike.

      Är tjock just nu och har XL i mina från Stronger. Upplever dom true to size och blir inte heller genomskinliga när jag böjer mig ner eller så. Har helsvarta med svarta ränder runt benet. Tycker heller inte att de glider ner trots att de saknar dragsko i midjan.

      För referens så är jag en XL/XXL, 180cm och 118kg.

    Alltså Gynnings brazilian butt lift är så dåligt gjord så jag orkar inte.

      På vilket sätt?

    Jag har liten midja, smala ben och breda höfter stor rumpa, alla tights åker typ ner för de är stora i midjan men bra i rumpan. Nån som har liknande kropp och använt stronger?

      hej! jag har normalt supersvårt att hitta tights och byxor överlag pga att alla plagg är för stora i median. Men ICKE stronger. Deras xs sitter som en smäck på mig. Har på mig dem varje dag!

        Tack för svar ??

      Röhnish! Dom har tights med knytning, så smidigt och bra

      Har samma problem med tightsen från stronger, de verkar vara rätt anpassade för en mer rak atletisk kropp än kurvig. Köper inte tights från dem längre utan köper bara när man kan kombinera med att knyta i midjan 🙂

    Kolla med Kim Kardashian ?

    Camilla har startat en tråd om Bianca och lukt från snippan etc etc. Men här i tråden så pratar ni om träningskläder! Varför i helvete kan ni inte hålla er till ämnet?

    Håller med! Stronger är enda företaget jag inte stör mig på. Men det har nog att göra med att det inte är typ Kenza som sitter med 5 olika par solglasögon i februari (inget ont mot Kenza) utan snarare Paula som visar upp ett svettigt träningspass. Känns mer naturligt helt enkelt. Sen sponsrar stronger också saker som kanske inte syns
    Tex gav de ett träningsteam i poledance helt nya outfits. Eller så gillar jag bara träning mer än solglasögon.

    Tyckte samma som dig innan men sen testade jag ideal skal och det är faktiskt bra kvalité för priset och finns många designer att välja på.
    Samma sak med DW, de gör faktiskt riktigt bra produkter som är stilrena och har bra kvalité och deras butiker är väldigt fina och har superbra service.
    Men de har ju definitivt byggt sina företag på influencers och rabattkoder men det har ju funkat! Så det är ju ändå ganska coolt, cred till dem båda!

      Fast i fallet med dw så får du inte kvalitet för de pengarna. Du får ett smycke. Skulle du lägga samma summa på en annan klocka så skulle du få mer kvalitet för pengarna.

    Aldrig köpt från stronger så är uppenbarligen inte tillräckligt intressant, men föredrar deras approach där de använder influencers i olika kategorier, inte bara de pinnsmala i blond-ligan typ.

    Fick en DW-klocka av min make i 40-årspresent för ett år sen. Jag trodde jag skulle dö! Hatar klockjäveln! Och maken frågar minst en gång i veckan var klockan är och varför jag inte har den på mig. Lögnerna börjar ta slut 😉

      ?

    Dessa inlägg om träningskläder, diadem, tandblekning, deo för vaginan osv osv osv visar hur kvinnor (gissar på mellan 20-40 år gamla) är en stor del av problemet med konsumtion. Ni köper så mycket skräp rent ut sagt och verkar ha väldigt lite eftertanke på problemen kring det.
    Ännu värre är hur ni stöttar och möjliggör för lågbegåvade människor som My Martens, Bianca, Blondinbella att fortsätta sin meningslösa karriär på att tjäna pengar på korkade idioter som köper deras produkter.
    Ni som köper allt skräp är en del av problemet.

      Jag har ett shoppingberoende 🙁 är bara glad när jag har köpt nåt

    Stronger har aldrig retat mig särskilt mycket, litegrann nån period när alla gjorde reklam för dom samtidigt bara. I början kände jag ”wow” när jag såg alla fina prints. Det som dock gör att det inte känns som ett skitföretag är Helen Torsgårdens video – då blev jag sugen att köpa för hon kändes så genuin i sin recension ?

    Vill helst inte ha något som är förknippat med influencers, känns överlag som konsumtionshets och sunkiga reklammetoder.

    Beställde ett par solglasögon från Chimi, hann upptäcka att de var samma slags bolag som iDeal och DW och glasögon blev returnerade direkt. Blev liksom en ”billig” och tråkigt.

    Blir generellt sett mer avogt inställd till produkter jag ser på insta och liknande. Kollar på resväska just nu, alla Cavalet går bort direkt pga att jag tänker på Isabella L.

    Mardrömmen är ju att någon produkt en gillar skulle börja marknadsföras så.

    Jag får precis samma negativa känsla av stronger som alla andra ”influencer företag”. Blir fruktansvärt negativ till ett företag när man ser det dyka upp på alla konton man följer, Instagram som youtube. Förlorar helt sin trovärdighet. Det blir ett jä*la tjat helt enkelt.

    Min fru gillar byxorna.

    Jag stör mig lika mycket på Stronger som de andra du nämner. Har helt enkelt sett dem krängas för många gånger hos olika influencers.

    Jag har sett att iaf 2 av influencerna som gjort reklam nyligen för stronger har tidigare gjort reklam för ett annat märke och sagt att dem älskar det andra märkets kläder men nu är det helt plötsligt Stronger som Influencerna älskar. Dessutom är där en stor influencer som gjort reklam för stronger sen rönnisch och nu stronger igen. Jag vet att vid upprepade gånger har den influencern rensat kläder och där uttryckt sina åsikter vilka träningskläder hen gillar! Skulle vara intressant att kolla igenom allt igen för att se vad hen säger. Blir lite dubbelmoral kan jag tycka att rekommendera 2 olika ”träningsklädersföretag” för känns inte som de görs för att kläderna är bra utan för pengarna..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.