Hur bra är det är för Nellies varumärke egentligen?

Kanske uttryckte mig hårt, men så kände jag för stunden, för hästens skull. Är fullt medveten om att saker händer i livet. Men önskade att det inte skulle drabba djuren och inte i detta fallet Laissa som har gjort SÅ mycket för mig. Jag ville ge tillbaka och det var som sagt ett tryggt, långvarigt och mysigt hem. Som de bekräftade både i text och irl. ÅTERIGEN, saker kan ändras. Jag har bara fett mycket känslor för hästen nedan, som de vet mycket väl om. Man kan kanske inkludera mig och ställa frågan, hade du velat köpa tillbaka henne? Eller vet du Någon bra som hade passat för Laissa? Ingenting, bara en stor tystnad. Vilket gör mig ledsen. // Nellie Berntsson

I stundens hetta kan man uttrycka sig både taktlöst och hårt – det har vi nog alla gjort någon gång och även fast det inte är bra så är det mänskligt.
Det man brukar göra, om man befunnit sig i stundens hetta och vräkt ur sig både ett och annat, är att man pudlar, kanske förklarar sig och kanske ber om ursäkt till den som drabbats?
Har man sedan även blandat in sitt varumärke på ett sätt som är negativt som kan det sannerligen vara på sin plats att svälja stoltheten och lägga sig platt. Kan man tycka…

Men inte Nellie Berntsson. Icke.
Med sitt beteende så har hon tvingat Laissas nya ägare att gå ut med extremt privat information om varför hon behöver sälja sin häst, information som fan INGEN har att göra med!
Det är hennes ensak att dela med sig av om hon vill, hon ska inte – som här –  behöva göra det för att Nellie Berntsson skickar en hatstorm på henne.
Kanske är Nellie på tok för ung och omogen för att ens kunna försöka sätta sig in i den här situationen?
Kan kanske någon som är en smula mer vuxen förklara för henne att hon drar sig själv och sitt företag i smutsen genom att behandla en köpare på det här sättet. Syftet med hennes företag är trots allt att förmedla (köpa och sälja) hästar och om det här är vad man kan räkna med om man köper en häst via Nellie så hade jag nog sett mig om efter en mer seriös aktör.

Under all kritik, Nellie.
Under all kritik.

 

329 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon kanske lär sig om sponsorerna tackar för den tid som varit, och avslutar samarbetet.

      Det är väl bra att hästen får en ny ägare då den nuvarande inte har tid/ork/annan orsak än att istället stå där och förfalla?

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Jag skulle säga tvärtom, att det är bra för hennes varumärke. Nu är jag ingen hästmänniska men hela hennes inlägg lyser av omtanke och kärlek till hästen, det hyser jag stor respekt för.

      Visst, men hon har ingen som helst anledning till att kräva svar på varför hästen ska säljas.
      Bortskämda snorunge är vad hon är.

        Och om hon nu verkligen brydde sig om hästen så mycket (vilket jag faktiskt tror att hon gör) så hade det väl varit så mycket bättre om hon tog upp sin oro enskilt och privat med den det gällde. Det fanns ingen som helst anledning att skriva om saken för hela världen på sin blogg.

          Om hon nu brydde sig så mycket om hästen, varför sålde hon den själv?

            Pengar.

              Då brydde hon sig ju mer om pengar än om hästen. Så Nellie ska bara vara tyst. Sen herregud det är en häst. Sålänge ägaren är snäll/rider den ok och ger den mat/bra omvårdnad bryr sig inte hästen om vem som äger den.

          Det fanns anledning till det eftersom att hon hade fått flera kommentarer på bloggen om att Laissa är till salu. Hon svarade helt enkelt på allas frågor om hon visste om det, hon skrev det bara på ett dåligt sätt.

      Vart lyser det med omtanke? Hon hade en häst som inte dög för henne, en häst hon sålde och istället köpte en ny häst. Sen tycker hon att den nuvarande ägaren ska behålla den hela livet oavsett vad som hänt, hon själv då? Varför behöll inte hon? Jo för hon ville ha en bättre tävlingshäst så hon själv skicka bort den men andra måste behålla den livet ut. Hade man brytt sig så oerhört så hade man inte sålt den.

        Ja, Nellie får minsann köpa och sälja hästar som om de vore cyklar, men hon ska bestämma över vad nya ägaren gör med hästen och säljer de vidare, precis som Nellie gjort, så är det offentlig gapstock.
        Hon förstör sitt sk företag, ingen vill köpa häst av en tokig unge som hänger ut sina kunder offentligt. Skamligt. Om hon vore så himla mån om den hästen och älskade henne så hade hon aldrig sålt henne, oavsett tävlingsresultat. Kärleken till hästarna är knappast det som står i fokus för Nellie.

          Tycker många hästfolk verkar vara totala stollar. Börjar redan i ridskolan som barn, alla diviga dryga brudar… Och ”cirkus Tyra” kan man ju minnas ☺️

            Så sant. Fick en mindre chock första gången jag skulle ha häst i inackorderingsstall.

            Kanske ligger nåt i vad Mikaela Laurén sa om att ”hästfolk är en sekt”…

            https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/VJGaV/hastfolket-ar-som-en-sekt–det-ar-skandal

              Obs:
              Inte Alla Hästfolk.
              Inte Alla Sekter.

                #inteallahästar

              Hästar finns inte.

                Snel hest

                Havremoped.

        Fast jag tycker att hon har rätt i sakfrågan, den tidigare ägaren bör tillfrågas om återköp. Sen kan jag väll hålla med om att det är onödigt att hänga ut köparen på det sättet

          Nja om man har det inskrivet i köpekontrakt så absolut annars har hon inte med det att göra tyvärr. Var i samma sits så förstår

            När man köper hund uppskattar seriösa uppfödare att man hör av sig till dem om man skulle vara tvungen att sälja hunden vidare. Bra uppfödare brukar dessutom ta tillbaka jycken och själva försöka hitta en ny, seriös ägare. Kanske funkar likadant i hästvärlden?

              Framför allt ska man inte mosa andra genom sin stora närvaro på sociala media, oavsett vad man tycker om varandra.

              Ger man tillbaka hunden, eller säljer man tillbaka hunden för samma pris den köptes för? (Ot, jag vet, men nyfiken)

              Nej det gör det inte. Det är snack om lite andra pengar än i hundavel.

            Muntliga avtal gäller inte eller??

    Den här tjejen är väl knappt 18 år, varför inte bara lämna henne i fred… det är för tidigt att tro att hon ska vara mogen och förståndig. Ointressant.

      Hon är myndig. Eller menar du att man bara får kritisera människor som fyllt 25? 30?

        Nu är det så att vi har något som kallas yttrandefrihet i Sverige, en del av demokratin. Nelly har rätt att tycka och tänka Precis vad hon vill. Hennes blogg, dagbok som hon delar med sig av till flera 100.000 människor. Där hon är ärlig rättfram och med anledningen av det, nått framgång. En blogg berör inte så många utan att vara autentisk. Det just äktheten som gör Nelly unik och så också hennes varumärke. Skulle hon börja konstuera känslor eller ”ljuga” för att det ”passar” ”somliga” bättre, skulle hon tappa poängen med Identiteten som är hennes varumärke, hon själv!

        Förövrigt håller man ett avtal, skriftligt eller muntligt behöver vara rädd för Något. Laissas ägare borde varit ärliga direkt med Nellie. Personligen har jag haft ett långt samarbete med Nellie och har bara gott att säga. Hon är enkelt ärlig och rättfram. Är man inte det, så får man stå sitt kast och skylla sig själv.

        /Fredrika (fias ägare)

      Hon blir 20 i år.

      Är man snart 20 så är det dags att börja ta konsekvenserna för sitt beteende. Man kan inte komma undan med vad som helst bara för man är ung. Hon är inget barn längre.

        Hjärnan är inte fullt utvecklad förrän vid 25-26 års ålder.

          Ok, då kan alla skylla på det fram tills den åldern. Tack, jag kan åtminstone skylla på att min hjärna inte är utvecklad ordentligt förrän om 6 mån.

          Hjärnan går dock inte från helt omogen till helt mogen över en natt.

            Och en del blir aldrig mogna.

            Nej eller hur. På en del låter det som att vid 25 kan man börja tänka, inte förr.

        Håller med dig. Jag gjorde jättemkt korkade saker mellan 20-24 typ. Men jag var ju vuxen och får ju stå för det även om det är pinsamt i efterhand ?

      Knappt 18 (20) och för tidigt att hon ska vara mogen och förståndig?? Men tillräckligt mogen för att driva företag, bland annat ett försäljningsstall som har hand om levande djur? Köper och säljer dessa djur för otroligt mycket pengar?

      Man kan inte välja och vraka när man använder ”ung och omogen-kortet”.

      Sen får gärna någon utbildad rätta mig nu, men att skriva in i kontrakt om: meddela/rätt att köpa tillbaka, kan bara vara en önskan från säljaren. Har du köpt en vara (Som en häst räknas som) så har säljaren ingen rätt att bestämma att hästen SKA säljas tillbaka eller att nya ägaren meddelar vid eventuell försäljning. Då får man ha fodervärdsavtal.
      Då skulle ju människor kunna skriva in alla möjliga konstiga krav i ett kontrakt.

        Nellie känns som någon som vill ha en vuxens rättigheter men ett barns skyldigheter…

      Hon har betraktat sig själv och krävt att bli behandlad som vuxen sedan hon var 13. När det passar henne alltså.

      Självklart är hon inte för ung, men kanske för omogen.

      Hon flyttade ju ifrån sina föräldrar för att hon är vuxen nu.

        Då kanske det vore bra att skaffa sig ett vuxet beteende.

      Så att en 20 åring skickar folk efter en annan 20 åring är helt ok?

        Hon skickade inte folk efter den nya ägaren. De är att ta i lite. Det är ju vårat ansvar som medmänniskor att inte attackera så fort ett tillfälle dyker upp.

    Nellie kunde nog inte gjort ett sämre inlägg faktiskt, synd att det var för svårt för henne att kort och gott be om ursäkt

      Har man svart bälte i bortskämdhet, så har man.

      Att hon aldrig kan visa sin ödmjukhet och empati som hon själv har nämnt som hennes starka sidor. Men jag är inte förvånad. Märkte på hennes tv-serie för något år sedan att tjejen saknar förståelse och empati för andra människor och att hon blir väldigt arg om det inte blir som hon har tänkt sig.

        Det är precis som med män som presenterar sig som ”snälla”. Det är de sällan. En snäll, ödmjuk och empatisk person har inget behov av att informera och övertyga sin omgivning om att de besitter egenskaperna därför att det kommer naturligt att vara en schysst människa, det är egenskaper alla normalt funtade människor har. Men skryter någon av att vara snäll och ödmjuk brukar deras handlingar snabbt visa att detta faktisk är egenskaper som saknas hos personen.

          Exakt!!!

          Som Monas universum

            Tänkte precis skriva det som du skrev när jag läste anonym 09.49 kommentar.

            Just det, snälla Mona……

    Fascinerande.

    Dålig koll på henne, följer henne inte och läser inte inläggen om henne här heller. Vet bara att det skrevs mycket om henne för några år sen då hon var en ”bloggande ryttare”, typ.
    På vilken nivå är hon? Är det nån vi skulle kunna se tävla för Sverige i framtiden liksom, eller hur ligger det till?

      Men om du är så intresserad kan du väl googla? Sett dig/andra ställa den här frågan flera gånger nu.

        Det är definitivt inte jag kan jag lova dig. Är inte ”så intresserad”, det var en fundering som dök upp när jag såg rubriken och jag läser inte ens inläggen om henne annars, vilket säger mycket om mitt ointresse. Man kan komma att tänka på saker ändå. Herregud.

      Hon gjorde sig ovän med ridsportförbundet, bråkade med ledare så hon meddelade sedan att hon inte tänker representera Sverige.

      Resultatmässigt kanske hon skulle kunna det men jag tror hon har sin personlighet emot sig. Och inget fel i det, alla kan inte vara team players.

      Inte så högt placerad och särskilt inte med tanke på att hon gör det på heltid jfr hennes konkurrenter som går i skolan. Har väl inte fått ett genombrott och vinner sällan.

      Men ni andra som svarade snällt, tack så mycket.?Det var första gången jag ställde den frågan så Anonym 09.36 kan vara lugn, JAG kommer inte fråga igen.

      Jag tror så här. Hon hade kunnat vara Janelle Larsson och varit en HMryttare med hjälp från Baryard men hennes attityd har förstört det för henne. Ingen av de stora vill ha med henne att göra.

        Janelle Larsson är där hon är på grund av pengar sp det är ingen större bedrift

          Fast hon måste väl vara duktig ändå? Jag var på Gothenburg Horse Show igår och såg henne. Kan absolut ingenting om hästar och den sporten, men hade hon inte varit duktig hade hon väl inte fått vara med?

            Duktig och sympatisk! JL alltså.

          Absolut, men NB:s hästmaterial är knappast sämre.

          Säg någon inom hästsporten som inte är där dom är pga pengar.

            En sak att få det när man väl börjat bli riktigt bra, en annan att fått levererat dyra hästar sen barnsben.

          Lägg ner. Ja pengar finns där men hon är väldigt väldigt duktig! Pengar gör mycket i hästvärlden men långt ifrån allt.

        Nja halva hästeliten därav b.la mb samt andra tunga namn backar ju upp Nellie. Kolla bara hennes Instagram. Hon kanske har attityd men hon har ett jäkla driv och hon kommer gå långt!

      Med tanke på att bland det första hon gjorde när hon blev utvald till att tävla i lag för Sverige var att dissa förbundskaptenen på IG pga att han sa att hennes häst inte var bra nog (hon sålde den sen) så har jag svårt att se att hon är ett top choice hos förbundet. Hon blev efter det inte uttagen till EM och det blev en stor cirkus av det, att ens beteende har konsekvenser är inte så populärt hos fam. Berntsson. Hon svor även på att hon aldrig skulle tävla för Sverige igen, men det tror jag hon gjorde efter det men hon gör det solo.

      Hon har trots allt levererat resultat. Nu har ibland tävlat ganska sällan, men, hon har ridit felfritt och placerat sig i 140cm med många hästar, kvalade till finalen i morgondagens vinnare som junior, var en av de bästa juniorerna i Sverige när hon var junior, nyss placerad 140 och 145 cm med Fia, stabila resultat med hästarna osv, hästarna sällan skadade. Sen är det mycket drama kring henne som verkar förstöra en del med det vore fel att säga att hon är en dålig ryttare.

      Nej, det är hon inte men hon tror det nog själv

    Jag tycker inlägget är fint och förklarar varför hon reagerade så starkt. Hon har känslomässiga band till hästen och är orolig för hur den lever under andra villkor än hon tror är bra för den.

      Varför gav hon inte hästen möjlighet att leva så hos sig?

      Fast har man sålt sin häst så har man. Då ska hon isf skriva in en återköpsklausul i alla sina avtal (vet inte om man får det ens vid hästförsäljning). Vill man ha 100% kontroll över djuret, då får man behålla det hemma.

      Nej det är inte fint! Allt detta skulle hon ta med hästägaren. Inte över bloggen.
      Så omoget och så fel.

    Äntligen lördag!
    Och vilken uppfriskande krönika Cissi Wallin skriver i sin tidning, Expressen! Bra att det finns någon som tydliggör vad vita kränkta män ställer till med på badhus. ?

      Jag tycker faktiskt den artikeln var tramsig. Jag motionssimmar på ett stort äventyrsbadhus, och de enda som beter sig illa är yngre pojkar. Om de ens gör det! Men då är det gentemot varandra – de är högljudda osv. Känns helt otroligt att hon skulle stöta på alla de där obehagliga typerna under samma besök.

        Min kollega som är runt 60 råkade ut för samma sak under ett halvår. Vågade inte säga ifrån innan.

          Samma här! Inför könsseperation för att få slut på det.

      Lika maxat överdriven som Linnéa Claesons blogginlägg.

        Hon överdrev otroligt mkt i artikeln helt i onödan. Många kvinnor vill helst ha tider själva men att allt detta hände på samma dag samt mkt kränkande text om svett etc var väl att ta i.

          Tänker ofta när jag är på badhuset hur många fina engagerade pappor som är där med sina barn. Alltid fler pappor än mammor. I badhuset och i ishallen.

            App, app, app, tänk på att instagramfeminister alltid har tolkningsföreträde vad gäller genusperspektiv, oavsett vad det gäller.

            Pappor – pedofiler

              Liksom mammor. Allahopa.

            För att många mammor tycker det är äckligt i badhus.

              Men gå på gym går bra? Svettiga yogamattor?

      Men ursäkta…vad har detta med Nellie att göra?

        Näääär ska ni fatta att OT om andra bloggare/influencers är OKEJ?

          Fast varför börja diskutera någon helt annan i ett inlägg som handlar om NB?

            För att OT om influencers är okej?

            Hur mycket mer kan man säga om denna hästtjej?

    Jag tycker båda parterna betett sig omoget men så är dom båda i 20-års åldern. Det är barn. Ena som har väldigt stora sociala medier och som inte riktigt förstår innebörden av detta när man skriver ett ganska utelämnande inlägg i besvikelse…och den andra som skaffar barn när den knappt är torr bakom öronen ? (Ja jag tycker det är galet fel att skaffa barn så ung!)

    Förstår dock Nellie i just denna situation.
    Det handlar om att vett och etikett saknas hos nya ägaren A.F. Nya ägaren skulle först och främst hört av sig till Nellie om att hon nu tänkte sälja Laissa… Det är en självklarhet i denna situation och jag förstår inte hur nya ägaren kan placera sig som något offer. Hon hade INTE behövt lämna ut så privat information…men även hon verkar väldigt ung utefter det man läst på hennes blogg.

    Samma vett och etikett saknas hos Nellie som lämnar sin familj och den nyköpta gården plötsligt hux flux bara för att hon kommit på att hon vill satsa på ett annat upplägg…

    Detta är BARN och jag tycker båda två beter sig riktigt omoget utan ansvar. ?

      Nu blev kvinnan gravid trots p-piller och det var för sent för abort, enligt henne själv.

        Riktigt dåligt hanterat av nya ägaren. Jag hade varit vansinnig!

          Riktigt dåligt hanterat av gamla ägaren. Jag hade varit vansinnig!

          Det är inte kriminellt att sälja en häst vidare. Och att diskutera det så här på sociala medier är väl helt sjukt???

        Och VARFÖR skriver man ut det till hela omvärlden, att man inte hade möjlighet att abortera sitt barn. Så himla privat, ingen hade velat att ens mamma skrev så på internet om en.

          Hon skrev det för att få slut på allt hat Nellie skickade emot henne, hade inte Nellie skickat hat hon hon nog inte sagt att han blev gravid trots p-piller, och inte heller sagt att hon inte kunde göra abort, hon sa det för att få tyst på hatarna från Nellie

            Hat?! Nellie skrev vad hon kände angående att Laissa va till salu. Hatet kommer ju från andra

          För att det antagligen inte är sant. Enligt inre källa har hon vetat om graviditeten sen dec.

            Det är ändå en oplanerad livsomvälvande händelse som ställer saker i nytt ljus och ändrar förutsättningar etc etc

      Vem är det som har stora sociala medier och använder dem för att mosa vem?

      Varför skulle hon hört av sig till Nellie? Om Nellie nu bedömt att hästen mådde bättre av att bli hobbyhäst vilket är hyfsat ologiskt då hon innan hävdat att Laissa springer på hästlastbilen och ÄLSKAR att tävla. Men anyway, varför skulle då fd ägaren sälja tillbaka hästen till en tävlingsryttare ist. för att hitta ett annat hem åt den?

      Tjejen köpte en häst. Tjejen gör precis vad hon vill med SIN häst. Vill hon inte sälja till Nellie så säljer hon inte till Nellie. Lägg av att lägga skuld på denna tjej nu.

      Det är bara barn som tror att versaler hjälper

        Man betonar ordet, hur kan det provocera dig så?

        Skulle vara ganska kul att transkribera en dag på dagiset Skrikgrisen. Blir många versaler då …

      Nya ägaren kanske anser att gamla ägaren inte är det bästa för hästen. Byter stall varje år, byter tränare, skapar drama, är emotionellt instabil och byter också ryttare (även på tävling) baserat på impulser. Då säljer man såklart hellre själv. Nellie är inte ensam i Sverige om att ha bra öga. Många ryttare har det och har dessutom andra egenskaper som Nellie bara kan drömma om. /tävlar 155

    Fast ibland undrar jag – är kanske all publicitet ”bra” inom rimliga gränser i alla fall? Trafiken på hennes sociala media har rusat i höjden de senaste dagarna och hon har hundratals kommentarer på inläggen istället för två eller tre. Hon släpper också igenom kommentarer olästa vilket är väldigt ovanligt så kanske skrattar hon hela vägen till banken just nu? Nästan lika många som kritikerna är ju de som håller med henne – och som tyvärr skrivit och attackerat A som säljer Laissa.

      Samtidigt verkar ju folk kontakta hennes sponsorer och samarbetspartners, och berätta hela situationen. Det kan inte göra så gott

        Japp tror inte det kommer gå så bra när folk kontaktar dem

          Se 11:33.

            Och dem kommentaren kom ju helt fel. Suck. Glöm bort den.

    Dåligt planerat av nya ägaren. Omdömeslöst. Förstår Nellies reaktion. Det normala hade varit att höra av sig till gamla ägaren oavsett om det skrivits återköpsklausul eller inte.

      Hej, familjen Berntsson.

        Nix, sitter i Vvik och är således inte familjen B.

          Se 11:33.

      Nej. Man har som köpare ingen skyldighet att göra så. Såld vara är såld. Vill man inte sälja så säljer man inte punkt

      Det kanske finns en anledning till att nya ägaren inte ville ha med gamla ägaren att göra när det blev aktuellt med försäljning?

      Dålig planering?? HAHA

      Eller hur! Och det minsta man kan begära är att nya ägaren söker tillstånd hos Nellie innan hon blir gravid.

      Varför skulle det vara det normala? Om Nellie nu bedömt att hästen mådde bättre av att bli hobbyhäst vilket är hyfsat ologiskt då hon innan hävdat att Laissa springer på hästlastbilen och ÄLSKAR att tävla. Men anyway, varför skulle då fd ägaren sälja tillbaka hästen till en tävlingsryttare ist. för att hitta ett annat hem åt den?

      Det är hennes häst, hon kanske inte vill sälja tillbaka till Nellie av olika anledningar? Hon ska inte behöva försvara sig, alls.

    Bråk för några år sedan med en annan ungdom om en ponny. Familjen B startade en blogg enbart i syfte att smutskasta den andra ungdomen. Ett enda inlägg. Med ett enda syfte.

      Ja, den svarta D-ponnyn som var hos familjen i 1-2 v typ? Då var hon ”smart” och skaffade en annan blogg så skitsnacket inte kunde kopplas till hennes egen blogg med sponsorer etc.

        Isabella Nilssons (?) ponny Becky. Hon blev utkastad från bloggportalen HorseSpot för att de tog Nellies sida i det hela ?

    Hon ville såklart köpt tillbaka hästen därav reaktionen.

      Hästen är knappast såld så det är nog bara att köpa i så fall.

        Fast Nellies hästliv är en business. A:s hästliv är familj, gård, ridning för nöjes skull. Nellie har ingen användninb av den här hästen, som tydligen är så ”konstig” och speciell att inte ens Malin Baryard ville köpa den tidigare när den var till salu. Om hon köpte tillbaka den, skulle den isåfall stå hos föräldrarna? Vem skulle rida den? Eller ska hon ta den med sig till SDanmark, hyra box och bara låta den stå? Nej, Nellie har ingen användning av Laissa och kommer knappast att vilja ta henne tillbaka.

        Man kan ju tycka att andra också (A t.ex. i det här fallet) kan få sina skäl tungt vägda fastän de inte är proffessionella motiveringar från en tävlingsryttare. Varför ska Nellies skäl väga tungt men A:s skäl inte räknas? Människor har olika skäl i livet för sina handlingar och en influencers skäl ska inte väga tyngre.

      Nellie har svarat i en kommentar på sin blogg att hon inte vill köpa tillbaka henne, så tydligen handlar det mer om en principsak för henne – att få frågan och tacka nej – än någonting annat.

        Sjukt

    Bortskämd ung liten tösabit är vad hon är. Hon har få verkligen ingen förståelse för hur det är att vara vuxen och livet som kommer med det.

      Hmmm varför använda nervärderande ord.. onödigt. Tösabit känns lite förlegat.

        Jamenvisst, bara nya rikssvenska ord borde få användas.

    Inte första gången Nellie Berntsson inte klarar av att hantera sociala medier på ett moget sätt:

    https://www.tidningenridsport.se/svante-vill-se-regler-for-anvandande-av-sociala-medier/

      Hon har aldrig kunnat hantera saker professionellt. Det är bara att se på hur hon betett sig genom åren. Dock är hon väldigt noga med att slänga in hur professionell hon är i var och varannat inlägg.

        Glöm inte ödmjuk!!! ”Sjukt ödmjuk” som hon själv brukar kalla sig för.

    Jag hade varit livrädd för att köpa en häst av henne. Tänk så får mamma cancer? Man tvingat amputera ett ben? Får deömjobbet utomlands? Eller helt enkelt bara tappar intresset? Skulle inte vilja bli uthängd bara för att det råkade vara NB jag köpt hästen av. Vill hon ha kontroll får hon hyra ut den istället eller skaffa medryttare.

    Jag tycker att Nellie agerat väldigt illa så som hon hängt ut nuvarande ägaren. Bloggsvaret gjorde bara saken ännu värre. Jag kan inte se något annat syfte med det än att misskreditera nya ägaren, framförallt då Nellie inte är intresserad av att köpa tillbaks hästen.
    Istället har Nellie tydligt visat vilken osympatisk person hon är. Hejade på henne tidigare, var imponerad över hennes driv och målmedvetenhet. Men nu tycker jag bara hon är otrevlig och oempatisk.
    Det är inte bra reklam för hennes hästföretag – jag menar, vem vill bli uthängd på detta sätt? Kunderna lär väl fly…
    Om nuvarande ägaren läser här, så ska du veta att du har stöd av många.

      Verkligen. Hur hemskt det än låter så hoppas jag att hennes företag får rejält stryk av detta.

      Instämmer.

      Tyvärr har Nellie fått hålla på så här i massa år, tidigare skyddad av att hon varit ett barn.

      Men det som man kan se genom fingrarna på med en 10-åring är inte ok när man är dubbelt så gammal.

      Nellie påpekar själv ibland att hon minsann är vuxen men agerar som ett bortskämt barn.

      Enstaka gånger vänder hon och påpekar att hon minsann inte är så gammal…men man kan inte både ha kakan och äta den. Antingen betraktar man sig som vuxen eller ej och en 20- åring som bloggat i 10 år bör definitivt veta vad som gäller i den branschen.

      Det är bara att hoppas att alla har fått upp ögonen för hennes beteende en gång för alla och att sponsorer mfl drar öronen åt sig och satsar på mer välförtjänta personer att sponsra.

        Verkligen. Hoppas fler folk kontaktar sponsorerna och säger hur det ligger till. Tror det är typ det enda som kan påverka nellies beteende.Om pengarna försvinner så kanske man måste tänka lite på varför.

          Om sponsorerna är det minsta seriösa har de själva koll på de personer de sponsrar!

            Ja absolut men de kanske inte följer allt skvaller och nellie raderar ju alla negativa kommentarer så väldigt svårt att inse att det är typ 95% som anser hon gjort bort sig totalt. Därav lättare att make a point om man kontaktar dem.

              Någon som hört av sig till sponsorer?

                Gör det i helgen (känner ett par av dem).

    Fan också, jag som sålde min älskade bil, och nu vill köparen sälja den till någon annan. Dåligt planerat av nya ägaren. Omdömeslöst. Jag vill i och för sig inte köpa tillbaka den för jag trivdes aldrig med den bilen, men jag borde åtminstone ha fått frågan, eller hur? Skit samma att det inte fanns någon återköpsklausul. Förstår ni min reaktion? Nu ska jag använda mina stora sociala medier och mosa köparen så totaaaalt!

      ???

      ? Köparen av din bil borde verkligen inte få ha bilar! Skandalöst att hen inte kunde ge din fina bil ett livslångt garage! ?

      Förtår att du vill göra dig rolig här, men vännen, du kan inte jämföra en levande häst med ett dött ting. Kom igen Lena…

        Jo det kan man. Juridiskt är de samma sak.

          Juridiskt, ja.

        Tycker så jäkla synd om bilen. Stackare. Att vandra från den ena till den andra när jag blivit lovad att den skulle få vara hos nya ägaren tills det blev dags för skrot.

    Alltid tyckt att hon verkar vara extremt bitchig och elak. Nu har man bara fått det bekräftat!

      Hon har alltid kört med en extrem översittarstil. Hade nöjet att åka på samma ponnytävlingar, till samma veterinär, till samma tandläkare. Va hemskt. Hon skulle var först, hon skulle ha röda mattan utrullad, man skulle anpassa sig efter henne. Om och om och om igen. Kanske mest skulle anpassa sig efter föräldrarna? Eftersom de styrde och ställde då. Träffa nellie på en framhoppning va knappast något man njöt av. Sen skaffa hon Hilda o åkte iväg på pay n jumps med syrran så de kunde kaosa tillsammans istället. Så har alltid dessa ponnyakuten-kändisar varit. Nellie har alltid känts mer som en tjej som tyckte hästar va söta så en sån ville hon ha så pappa köpte en sen eskalerade det. Nu de senaste kanske två åren så har hon skaffat sig lite känsla för ridningen men nån hästmänniska känns hon knappast som.

    Någon som har koll på om antalet följare minskat pga detta?

      Inte märkvärt än. Men kommer nog göra det. Hon har förlorat följare under en lång tid.

        Otroligt hur många som följer morsan bara för att få ha koll på Nellie. Pinsamt.

    Nellie klara sig inte många dagar utan mammsen och pappsen innan hon fullständigt tappa det på socialamedier

      Vad du inte vet är att detta är mammans sätt att hantera allt på, mamman har lärt NB hur man agerar och beter sig mot andra. Det vill säga full attack, hot och hat.

        Då kan mamman attackera, hota och hata sponsorerna allt hon orkar när de ifrågasätter Nellies beteende.

    Hon skrämmer mig nästan lite, hon tycker verkligen inte att hon har gjort något fel själv. Hon har ingen verklighetsuppfattning utan tror att jorden snurrar runt henne och att det är hennes värld och bara hennes. Många av hennes följare är väldigt unga och det är dom som fortfarande stöttar Nellie och ger henne ett litet hejarop I allt detta men en gott vuxen människa med rent sunt förnuft förstår att detta inte är ok, att hennes beteende både när hon agerade och nu i efterhand är helt skruvat.
    Jag hoppas innerligt att hennes sponsorer reagerar på detta och andra inom ridsporten, att det uppmärksammas, hon måste få sig en läxa och komma ner med dom där fötterna på jorden igen, våran jord som vi alla delar och är en del av, inte hennes egna planet där ingen vill vara.
    Önskar jag hade kunnat möta henne ansikte mot ansikte, jag hade förmodligen klöst ur mina egna ögon i ren frustration haha.

      Narcissistisk personlighetsstörning

      Jag tycker att det är synd att hon är för ego för att lyssna. På bloggen skrev hon bara om hur hon kände för stunden. Hon får det att låta som att hela världen hatar henne för att hon blev besviken på en köpare. Ingen bryr sig väl om att hon är besviken? Folk bryr sig om vilken situation hon har skapat för Alexandra och allt hon har utsatt henne för genom detta. Att hon har fått folk att hoppa på henne, tvingar henne att gå ut med privat info för att få det att sluta.

      Hej Maja

      Detta är Fias ägare. Nellie är enkel ärlig och rättfram att jobba med. Hon skriver vad hon känner det gör henne unik och hennes blogg autentisk.
      Det är kul att jobba med Nellie tycker jag och är säker på att jag talar för fler av hennes sponsorer.

      Tack för mig!

    Finns kanske tusen anledningar till att inte kontakta föregående ägare. Man kanske vet att hen inte är intresserad, man kanske inte finner denna lämplig eller har god kontakt? Vem vet? Såld vara är tyvärr såld och hundfolk är likadant. Och det vore bättre att ta allt privat när det gäller sånt här än hålla på och tjafsa på bloggar. ?‍♀️

    Kära Christy. Jag behöver låna en hundring till pizza i kväll. Kan du swisha över pengarna? Säg 200, då kan jag ta ett par öl också. Ska vi säga så?

      Oops. Ta bort min kommentar, den fyller inte längre någon funktion.

    Det här med att skicka sina följare på en person som man ogillar! Det känns igen från en viss wallin.

    Nellie verkar faktiskt inte riktigt klok. Så där gör man bara inte. FY FAN! Förstår om folk drar sig för att köpa häst därifrån i fortsättningen.

      Men vem är så dum att den köper en häst då för att sedan oooops nu ska jag ha en unge… bort med hästen som jag lovade ett livslångt hem… ?‍♀️

        Vem är så dum att man tänker som du?

        Hon blev gravid trots p-piller och insåg detta när det var för sent för abort. Jättetrist att hon ska behöva förklara sig och lämna ut så personliga saker men tydligen behövs det.

        Det visar snarare på klokhet att sätta hästens bästa i första hand. Det är inget konstigt att sälja en häst för att ens livssituation ändras och det här med att ”lova ett livslångt hem” är väl ungefär som att stå i kyrkan och svära varandra evig trohet livet ut. Saker förändras. Människor förändras, ekonomi, intresse och mycket annat förändras.
        Man kan bli rädd för sin här, man kan känna att man inte passar ihop helt hundra, det finns så mycket som gör att man kanske inte vill lägga en så pass stor summa varje månad på en häst som man inte har maximal glädje av. Är det då inte bättre att någon annan får chansen att ha kul ihop med den?

        Nellie däremot, hon har precis gjort något bra mycket jävligare än vad Alexandra gjort. Hon har fått sina föräldrar att lämna huset, köpa en gård för att Nellie ska kunna satsa hemifrån och innan de ens flyttat dit så drar både Nellie och killen.
        Vem FAN är hon att döma andra i deras beslut. Hon är ju inte ett dugg bättre själv.
        Hur kan hon tycka att Alexandras graviditet och försäljning av en häst är något att hänga ut efter vad hon just gjort mot sina egna föräldrar? Rubbat av Nellie och jag hoppas inte att den här idiotin påverkar Alexandras graviditet.

          ”Man kan bli rädd för sin häst” ska det så klart stå.

            Vem är så dum som nellie att man inte accepterar andras livsförändringar när man själv går igenom massiva? Alexandra har ju sagt att hon inte passar med hästen. Låt henne sälja då. Det är väl för fan inte bra för hästen att va kvar om den inte passar med ägaren? Det finns beslut man kan lägga sig i, ifrågasätta osv. Att behålla ett barn eller inte är inget som andra får lägga sig i. Jag är oplanerat gravid och jag hade aldrig klarat en abort. Min sambo har på papper att han inte ska kunna få barn naturligt. Det är ingen som vet hur hela Alexandras situation har sett ut, och det är inget vi har rätt att begära. Mitt liv har med lite omställningar plats och råd för ett barn. Inte med några direkta marginaler. Jag måste hoppa av skolan, vi har knappt råd eller möjlighet att flytta för det är inte direkt gratis eller lätt att hitta en lägenhet i Skåne. Jag jobbar timmar inom vården och har en arbetsgivare som aldrig ger mig pass. Men min dotter kommer ha mat, rena kläder, tak över huvudet och föräldrar som älskar henne. Inte tänker jag ta risken att aldrig få ett barn, eller behöva gå igenom otaliga behandlingar som regionen inte alltid står för, för att det inte är helt optimalt just nu.

    Går inte komma in på A s blogg längre..

      Vad konstigt. Blir väl inte bättre när sponsorerna börjar höra av sig i början av nästa vecka.

      Hela nouw är nere.

    Men gud nu verkar det som alexandra tagit bort sin blogg helt

      🙁 stackars tjej.

        Ja, stackars A som blir uthängd som omdömeslös på Nellies sociala medier.

          Jag hoppas hon ändå känner någonstans att de flesta nog förstår hennes beslut och tycker att Nellie är galen.

            Håller med dig. Det är nog fler som förstår Alexandras situation än Nellie som inte ens kan be om ursäkt.
            Tyvärr går det inte att lämna en konstruktiv och saklig kommentar hos Nellie. Hon raderar direkt.

      Mysteriöst, eller hur?

        Mysteriöst är inte ett ord.

            My bad men vad är det för fel med mystiskt?

              Vad är det för fel med att använda annat än standardord?

    Vantar med spanning tills nasta person saljer en hast kopt av Nellie 😀

    Nellie Berntsson, är du nöjd nu när Alexandra tvingats ta bort sin blogg efter att du förödmjukat henne på dina sociala medier? Är du det? Och några halvkvävda undanglidningar från din sida gör inte saken bättre. Usch vilket unket beteende du har. Skäms.

      Jag hoppas verkligen att hennes sponsorer drar sig ur och slutar samarbete med henne. Nellie tillför inget positivt öht. Hennes sätt att behandla andra människor är dessutom under all kritik.

    Vilka sponsorer har hon?

      A Equipt (Danmark)
      Alfab Service (hästlastbilar)
      Bris (Nellie är Bris-idol)
      Bruno Delgrange (sadlar)
      Daniel Wellington (klockor)
      HållbarHäst i Skåne (skadeförebyggare)
      Kidsbrandstore (kläder)
      Lantmännen Krafft (hästfoder)
      LEAD Sports (återförsäljare av sadlar)
      Ljunits-Herrestads RF (ridklubb)
      Lyko (onlineförsäljning)
      Scandbio (stallpellets)
      Trolle Company (import och sälj av hästprodukter)

        Nellie som Bris-sponsor mot mobbning?! Det är ju verkligen rätt person. Vad säger Bris om det?

        Hon rider i CWD nu, inte Bruno.

          Cwd som kommer från lead sports

            Ja precis men BD finns med på listan ovan.

        Varför skulle ridklubben ljhr sponsra henne? Sponsra med vad i så fall? Hon tävlar inte för den klubben

          Har hon slutat hålla hoppträningar där?

            Ingen aning. Men vara anlitad som tränare är väl inte samma som sponsring?

    Det var säkert ingenting hon ville avslöja för omvärlden men hon kände sig väl tvungen att försvara sig.

      Oj den här hamnade fel. Det var svar på en kommentar på hur man skriva till hela omvärlden att det var för sent med abort.

    Jag fattar inte riktigt vad Nellie har sagt eller var?
    I inlägget på sin blogg skriver hon ju det som står här ”att det kan uppfattas hårt” men vad är det som har varit hårt?
    På insta eller i andra tjejens blogg eller vad?

      Att hon i andra inlägg skrivit att tjejen inte borde få ha djur och borde planerat sin oplanerade graviditet bättre.

    Läs gärna 13:39-kommentaren från Nellie-inlägget i går (längst ner):

    https://bloggbevakning.se/2020/02/21/aningens-skenheligt-av-nellie-berntsson/#comments

    Beskriver mycket tydligt hur Nellie och hennes mamma fungerar.

      Inte ett dugg förvånad.

    Man undrar ju vad som hade hänt om ngn hängt ut nellie så… dubbelmoral är hennes mellannamn?

      För ett antal år sedan var det några småtjejer som skrev skitsnack om den ännu mindre småtjejen Nellie. Inget namn men folk fattade att det var hon. Då satt pappa/mamma Berntsson igång och ringde runt och skällde ut folk, gjorde anmälningar om förtal osv.

      Nu försvarar sig Nellie med ”jag har aldrig skrivit nåt namn så jag har inte hängt ut nån” ??‍♀️

        Jag veet, bott på samma ort och det kokade under några år både i skolan, stall och på nätet både bland vuxna och barn. Denna familj förutsätter att alla hatar dom och vill dom illa och bemöter därför folk på det sättet, med fientlighet och därför kommer de på kant med alla.

    Förstår inte hur hästägare tänker som lämnar sina hästar till henne. Hennes personlighet åsidosatt så är hon inte direkt superduktig, inte dålig men långt ifrån så bra som en del får det att låta. Ena hästen hon har, den efter Balou DR, Cornets Baloufee tror jag den heter är ju en superhäst med enorm potential. De resultaten hon levererar med en häst av den kalibern är undermåliga. Inte dåliga men med en sån häst som besitter så mycket kapacitet så förstår jag inte vad hästägaren tänker när man låter den stå hos en ryttare som nellie. Publicitet kanske..

      Hästen har varit till salu hur länge som helst så gissningsvis är det priset som gör att Nellie får behålla den så länge.

        Tror personligen hästen hade varit betydligt mer lättsåld hos en annan ryttare där den kommer till sin fulla rätt.

      Cornets Baloufee är inte till salu, ägaren har den hos Nellie för att hon ska träna och tävla den, för rätt pris är dock alla hästar hos Nellie till salu, men Cornets Baloufee är ingen häst som det är meningen att Nellie ska sälja, utan hon ska träna och tävla den. Håller dock med att den hade gjort sig bättre hos någon annan ryttare

        Idag stod det på bloggen att kund ev kommer i veckan så kanske har ägaren börjat dra öronen åt sig?

      Den hade varit mer lättsåld hos nån som kunde rida bättre. Finns ju en anledning till att laissa fick va hos hannes ganska länge. Nellie verkar vara en sån som ville ha en ponny helt plötsligt när hon va liten så hon fick en. Känns inte som en hästmänniska för fem öre. Hon har lärt sig att rida bättre de senaste åren men man ser att hon inte har det i sig. Hon har konstiga benämningar på basic utrustning osv, kan inte hästspråket i nån större utsträckning. Känns bara konstigt.

    Har aldrig förstått hur hästvärlden låtit henne hålla på så länge. Å andra sidan verkar hennes karriär ha avstannat så de kanske inte låtit henne hållas. Kanske därför hon ska flytta till Danmark.

      RC Horses?

        Ja

          Kära nån. Vet RC Horses vad som väntar dem?

            Förmodligen inte. Hon är nog rätt manipulativ om hon vill något

              Kanske att RC får ett litet mejl snart.

                Är inte det bara ett vanligt försäljningsstall? Kolla deras insta snabbt och med ett sådant ridhus kommer nellies hjärna explodera.

            RC Horses: ” Our team consists by smiling, welcoming and especially professional people”

            Nellie: Sur, otrevlig och oproffsig.

            Okej.

              Oj…! Jag undrar om de kommer att böja sig inför Miss N eller om de kommer att stå upp för sig själva och inte ta nån sk*t? I Danmark har hon inte samma status och samma ”makt”, hon är knappast känd där alls, så hon får nog visa upp den där ödmjukheten hon menar sig besitta så mycket av!

    A verkar begära 350 000 kr för Laissa nu, och troligen betalade hon med när hon köpte Laissa av Nellie.
    Hur kan en häst som knappt går att rida, lämnar ojämna resultat och säljs för att få ett bra hem som hobby häst säljas för över 350 000 kr?
    Och nu när det verkar bocka och busa vid varje ridpass, inte igång, och inte startat alls sedan den såldes vara värd 350 000 kr? det är ju som att köpa ”grisen i säcken” och hoppas att den ska kunna bli en tävlingshäst, men man vet ju aldrig vad Laissa kommer klara eller inte…
    Nej ta bort stackarn från tävlingsbanan nu, hon har var hos 2 ryttare som vill tävla, 1 vända för tillridning, och nu hos en hobby ryttare som vill tävla, hästen passar uppenbarligen inte för detta, och dem personerna som har kunskap att förvalta denna häst (proffs ryttare) vill inte ha den, sälj Laissa och låt henne bli skogsmulle häst, någons bästa vän kanske tävla lättare dressyr eller 1 meter hoppning, och bara låta henne leva livet. Men ingen kommer betala 350 000 för en skogsmulle/bästa vän häst.

      Men frågan är också VEM som hobbyryttare köper en tävlingshäst för 350 tusen. Är/var hon ett stort fan av Nellie kanske? Hon har ju köpt på sig en salig blandning av hästar, små ponnies, en travare och sedan mitt i allt en för 350 TUSEN!!! Inget ont om tjejen alls MEN hela hon verkar lite rörig och impulsiv i sitt handlande. Men med det sagt så ska hon oavsett det inte förtjäna en shitstorm från något håll. Allra minst från NB.
      Snarare bör skulden läggas på Nellie som borde valt en bättre matchning med en mer ambitiös ryttare till en häst som denna.

        Ja vill man sälja till hobby ryttare för att hon ska få ett bra hem får ju priset vara inom den klassen kanske, och sedan ha i avtalet att Nellie har förköpsrätt om hästen ska säljas eller liknande, så ingen köper Laissa billigt för att sen sälja henne dyrt. Tror den där hästen skulle må bäst att komma bort från tävlings banorna och bara för vara häst, ridas lättare och bara leva livet :/

      A har ju även Saga, Nellies första storhäst som hon vann med i Falsterbo (fö den enda förstaplaceringen jag kan påminna mig att det blivit?) – Saga såldes till en annan ryttare som sen i sin tur sålde den till A. Kanske var det så kontakten knöts, vad vet jag. Laissa kunde ju gå till avel även om man nog ska fundera ett varv till pga hennes knepiga temperament.

        Dock är ju frågan varför Nellie sålde Laissa ”billigt”, tror inte hon gjorde det för hästens skull, börjar fundera om det finns röntgenfynd som gör att dem stora ryttarna inte vill köpa, och därför Nellie fick gå ner i pris och sälja ”billigt”, och det skulle ju även förklara varför ingen tänkt tanken att prova henne som avels sto, iaf fynden är ärfliga :/

        Enligt nellie så hörde Alexandra av sig om vad hon hade att erbjuda för liv till laissa och på den vägen va det. Men nellie måste ju ha tagit en extrem summa med tanke på vilka kommentarer hon har lagt om att man ska planera sitt liv bättre om man köper häst för så mycket pengar.
        Har själv aldrig gillat laissa. Möjligtvis när hon va hos hannes för hannes kan rida. Känns absolut som att nåt är fel med henne. Hon sålde för ekonomins skull men sålde inte till högstbjudande enligt vad hon har sagt. Om det inte är nåt fel på laissa som stoppar hennes tävlingskarriär så fanns det 1. Ingen anledning att sälja 2. Så borde hon sålt för mer till nån seriös.

      Bockar och busat under ridpass har hästen gjort enda sedan Tyra importerade henne, så inget nytt.
      350k är bara vad nån har kommenterat så behöver inte vara sånt alls.

        nej behöver inte bara sant, men personen som kommenterade skrev på ett sånt sätt att det lätt som att hon hade pratat med A ang att köpa Laissa och då fått priset…

    Sedan vet jag inte om det är hur Nellie vinklar det, men såfort hon får en ny häst, just nu Captain, så går det jätte bra med den nya hästen, den ser fin ut i ridningen, får bra resultat, osv. Men efter 6 månader hos Nellie verkar hästen inte lika bra längre, den är okej men ridfilmerna är inte lika fantastiska och resultaten jämna eller dåliga. Beror på det att Nellie vinklar hur fantastisk hästen är när hon får den, eller är det för att när den kommer är dem i topp skick, men efter en tid hos Nellie har dem tappat mycket av deras teknik och muskler vilket gör att dem presterar sämre?

    Vad tror ni?

      Ja det är föregående ryttares ridning som lite sitter kvar i hästen ett tag. Sedan tunnas det ut och vid första dåliga resultatet eller efter stopp på framhoppningen på tävling så skylls det på hälta, orenhet, lös sko osv.
      I yngre dagar skylldes det på folk som ville henne illa satt och glodde på henne på läktaren om resultatet blev dåligt.

        Jo men tror du det faktiskt är så att hästarna blir sämre hos Nellie, eller att det är hur hon vinklar och berättar det vilket gör att man uppfattar dem fantastiska i början, och sedan efter 6 månader är hon ärlig hur dem faktiskt var hela tiden?

          De blir sämre pg av att de vägrar ta till sig råd från de som vet bättre hur upplägget bör se ut för varje häst. Varje vettig ryttare går ner i klasserna och börjar om lite på nytt under en längre tid för att bli ett sammansvetsat par och få förtroende för varann.
          Nellie har alltid stressat fram och fokus har alltid varit att hoppa högre klasser än hon borde, detta för att kunna visa sig duktig. Sedan när motgångar kommer på banan så finns inget förtroende uppbyggt att falla tillbaka på och Nellie blir arg och hästarna stressade dvs resultaten dalar. Nellie med familj har ingen djupare kunskap om hästar och ridning och när de får råd som inte passar deras visioner snabbt nog så byter de tränare. Varför tror du själv att hon aldrig tränar mer än några gånger för någon tränare medans andra ryttare i hennes ålder som tävlar mycket i de högre klasserna har haft samma tränare och upplägg under många år och med ett långsiktigt mål. Nellies mål har alltid varit att vara yngst och snabbast upp i klasserna utan tanke/insikt/kunskap om att det inte fungerar. Detta glatt påhejad av en helt okunnig familj som skakar på huvudet åt de andra ungdomarna som långsiktigt klättrar 10 cm upp i klasserna ett år i taget med siktet på de största klasserna i framtiden.
          Hela familjen Berntsson är okunniga och forcerande för att de inte vet bättre. Smilla däremot som lugnt fått hoppa lägre klasser med läromästare hade kunnat komma mycket längre än Nellie om hon velat och haft det som mål och med de hästar som Nellie har. Å andra sidan tror jag inte Systern har den tävlingsinstinkten och det målet heller iof.

            Intressant! Jag läste också här när nån hästmänniska skrev att Nellie hoppar tok för mycket med sina hästar. Alltså när hon tränar, så är det bara hoppa hoppa hoppa som gäller. Även om hennes hästar är hopphästar, ska man inte hoppa med dem hela tiden utan man ska göra andra saker också, såsom dressyr. Inte undra på att hennes hästar börjar tappa det efter en tid hos henne. Jag vill minnas att det där bråket om ponnyn som hon lånat från nån tjej handlade mycket om just det att Nellie hopptränade för mycket med ponnyn och hoppade för högt hela tiden.

              Vill inte copypasta hela inlägget, men delar av det:

              ”För det första, så hade jag sagt att Becki skulle ha MYCKET täcken på sig, alltid. pga. att hon är otroligt frusen och 16 år gammal, vilket hon ändå inte hade på sig. Jag sa till dem att jag absolut inte ville att Becki skulle tränas för massa olika tränare, utan hon skulle ridas så som jag hade sagt, vilket verkligen inte heller följdes. Jag sa att det var otroligt viktigt med en varierande träningsvecka för Becki, inte för mycket hoppning, utan mest markarbete, vilket inte heller gjordes, hon hoppades 4 ggr inom loppet av 7 dagar och kanske 1 markarbetsdag av de resterande dagarna där. Jag sa att hon inte vart 100 igång riktigt och skulle tas det lugnt med, vilket hon verkligen inte fick göra. Jag sa att hon skulle ha MYCKET hö, som hon inte heller fick.
              Det var saker som vi hade skrivit kontrakt på till och med, det skulle följas. Det var en del av de saker som var viktiga för just Becki.

              Sen att basic-saker i mina ögon inte heller riktigt fungerade, det är ju bara grädde på moset i allt.
              Basic-saker som att tvätta bettet riktigt, eller skritta fram och av ordentligt och sånt ni vet.
              Helt plötsligt säger föräldrarna i familjen att ”*” måste få köra sitt eget race med Becki och göra misstag för att lära sig tillsammans. Vilket verkligen inte var vår plan, hon skulle ha sin andra ponny att lära sig på. Becki skulle vara hennes tävlingshäst, att kunna klättra i klasserna med, med hjälp av MIG och om vi gjorde på mitt sätt såklart. För jag står ju med facit i handen på hur man ska göra med Becki.

              Jag försökte gång på gång berätta för familjen hur viktigt det är att det går rätt till och till på mitt sätt, annars kan det bli farligt. Man har inte råd att härja med Becki för att lära sig själv, hon tar för stor skada utav det och hon blir tokig. Att rida Becki på en tävling utan att ha kontroll, det är livsfarligt, för det kan hända saker, hon kan springa in i folk, barnvagnar, hästar, barn osv. Det vill ingen vara med om, och då hade JAG fått skiten för det som hästägare. Detta gick dock inte fram tyvärr, hur jag än försökte säga det, och då kände jag att det kommer aldrig att fungera med ett samarbete om vi inte kan hålla oss till det vi har sagt eller kommunicera med varandra, bara efter 2,5 vecka.”

              https://isabellanellie.blogg.se

              Tycker det iofs är svårt med sociala medier eftersom man inte får nån uppfattning om tidslinjen. Har man fem hästar, bygger en bana, tränar dessa fem hästar, spelar in det men sen sprider ut innehållet över ett par dagar, så kan det se ut som att man hoppar mer än man gör.

                Känns som hon hoppar ofta, ja. Hon går snabbt upp i klasserna. Mjukstartar inte med nån. Går aldrig ner i klasserna. Känns inte som nån hästmänniska. Hon har chansen att träna för riktigt bra tränare och har haft den chansen hela sitt liv. Innan hon flytt till Skåne så fanns det många att välja på, Sofia björserud, Judit eller Jakob Hellström, Sibban, alltså det fanns MÅNGA. I Skåne finns det också många. Det är ändå hennes jobb så kan andra åka flera timmar en kväll på en vardag efter jobb och skola för att träna för bra tränare hade hon kunnat ta sig sen tiden.

                Fast nej, sprider hon ut videorna blir det ju 1 video/häst, igen har något emot att hon hoppas 1 häst/dag, om hon dock hoppar samma häst 4 av 7 dagar är det inte okej. Och hon har sällan samma utrustning flera dagar i rad så man ser om det är från olika tillfällen eller samma :/

    Vad är hon för en – hästhandlare eller? Annars köper hon självklart tillbaka sin älskade häst och familjemedlem och ger den ett gott hem livet ut.
    Man har ju ansvar för de djur man skaffar sig!

      Ja men typ hästhandlare, dem köper en egna hästar eller får in hästar från kunder som dem ska rida och träna + tävla tills hästen säljs, dem får även hästar för utbildning och som ska tävlas åt kunden utan att säljas.
      Hon vill inte köpa tillbaka hästen av någon anledning…

    Detta skrev en tjej som heter Elin under ett annat Av bloggbevaknings inlägg om Nellie. Dock så är de inlägget lite äldre så kanske inte så många som ser kommentaren Som om den publicas här. Om ni har någon story om N, så publicera den här så fler får veta…

    ”Har velat fram och tillbaka om jag ska lämna en kommentar men jag gör det nu eftersom jag måste få detta sagt. Jag har varit deprimerad länge pga denna tjej OCH hennes familj! Hon flyttade in i samma stall som mig. Vi kom överens om att jag skulle få betalt eftersom jag fodrade alla hästarna (hennes 11 och mina 2) morg och kväll då jag bodde nära, fick rejäl utskällning senare av både mamman och N (två mot en) om att jag borde visa lite tacksamhet och att jag absolut inte fick några pengar av dom. Senare visade sig det att 2 hästar som dom köpt från Holland hade ringorm, mina hästar som stod bredvid hennes blev inte smittade men till saken hör att hon inte ens berättade det förens efter 2 veckor och då var alla hennes hästar redan smittade plus 50% av alla hingstar på gården. Min mamma som försökte hjälpa till fick ett samtal på väg till jobbet där N skrek på mamma att det absolut inte var hennes hästar som börjat smittan. Detta är bara en liten del av vad hon gjort. Mobbning är det hon håller på med, att inte hälsa, svara otrevligt och vara allmänt bitchig var hennes vardagliga attityd. Fast det värsta var nog när hon sket fullständigt i en inridningshäst som hade kolik. Denna 3åriga sto som var dräktigt t.o.m, fick kolik efm, men dom lämnade henne liggandes i boxen eftersom hon hade bajsat en gång… Hon låg ner med kvällsmaten ouppäten enda till morgonen. Denna tjej skulle jag ALDRIG lämna en häst till om jag var ni. Det längst jag har sätt henne rida en häst är 20 min utan uppvärmning eller avskrittning och såklart bara med graman.
    Tack för mig!”

      Usch, hon borde inte få ha häst, varken egna eller andras. Men denna bilden stämmer med vad jag tidigare hört.

        Det är även vad jag hört från personer som vistats mycket på samma anläggningar som hon. Det finns så mycket mer, inte konstigt att de fått fara från stall till stall.

          Någon som har mer liknande historier att dela med sig av?

            Att familjen efter köp av ponnyn Thonna, förbjöd gamla ägarna att hälsa på sin tidigare ponny trots att de bodde några km bort. Inte heller när de var på samma tävlingar fick de hälsa på ponnyn. Familjen bröt all kontakt med förra ägarna en vecka efter köpet så Thonna vägrade på hinder pg av hur Nellie red henne, dvs i full fart och på högre hinder redan från början. Efter kort tid slängde hästen av mot sargen så hon svimmade och mamman skrek att hon skulle skjuta hästhelvetet. Efter det såldes ponnyn.
            Hoppa låga hinder och lära känna ponnierna var aldrig Nellies sätt. Därför hon hade så många som köptes och såldes.

            Här kommer några sanna historier om N.
            *Hon fick min vän avskedad från sitt jobb. Min kompis som är världens snällaste fick skit av en kollega på jobbet, hon åkte sedan till stallet för att ta hand om sin häst. Hon ringde sin pappa gråtandes och berättade om kollegan. N hörde detta och ringde chefen på detta jobb och berättade att min vän smutskastat jobbet. N kände chefen sen innan. Min vän blev grovt anklagad och fick sluta på en gång.

            *Man fick aldrig en lugn stund i ridhuset då porten en plötsligt kunde kastas upp av n då hon skulle rida eller longera (i mitten av ridhuset). Spelade ingen roll om man satt på er oerfaren häst.

            * N ställde sina saker öööverallt, hon som påstår sig vilja ha snyggt i stallet. Petflaskor och burkar överallt på gården och på ridbana.

            * Mobilen konstant vid huvudet på både n och o! Gick inte en sekund utan att man såg henne utan den. Det var lite komiskt att se henne och o rida ut helt tyst med varsin mobil framför ögonen.

              Jisses!!!

              En kompis till mig blev utskälld av henne framför kunder! Hos dem så bokade man ridhuset, så n hade bokat en tid men 2 h efter utsatt tid så var dem fortfarande kvar i ridhuset. Min kompis som mötte o på väg till ridhus frågade när dem skulle vara klara, o sa då att hon fick vänta i 20 till eftersom de hade kund. 30 min senare så var dem fortfarande inte klara så hon skrev ett meddelande till n och bad henne att hålla tiderna. Efter detta så möter hon en arg och otrevlig n som framför kunden dumförklarar henne och trycker ner henne totalt. För n är ju störst, bäst och vackrast! Eller?

                Nellie har sedan hon var liten tillåtits att ha en tyken och otrevlig ton och sätt mot andra däribland vuxna utan att föräldrarna uppfostrat henne. Hemskt att se en 14 åring åring skälla på andra vuxna som om de vore undersåtar som ska läxas upp. Hon har aldrig fått lära sig att respektera andra därav är hon så illa omtyckt.

                Herre gud, jag skulle aldrig köra djur av någon som skäller ut någon annan inför mig som köpare, herre gud vad oprofessionellt

    Sanningen om varför Nellie fick flytta ifrån Sandåkra –

    Nellie kommer säkert förneka deta men vi var fler som red häst samtidigt som Nellie stod uppstallad og har kontakt med ägaren.

    Nellie hyrde stall i Skåne. De hade kvarka misstanke i området och ingen häst fick lämna gården där Nellie stod uppstallad. Nellie hade anmält till tävling. Ägaren av gården så till henne att hon inte kunde lämna gården och komma tillbaks med hästarna pga kvarka misstanken och då säger hon ordagrant ”Det kan inte gälla mig.”

    Det är Nellie i ett nötskal.

      Och så mycket skit den stackars stallägaren fick ta i hennes blogg. Hur synd det var om N och hur jobbigt det var att ha hästarna i två stall. Mycket bra gjort av stallägaren att stå på sig och inte låta hästar komma och gå när såna smittor härjar. Även om det finns mer än ett stall på Sandåkra (tror N hade ett eget) så är det en stor smittorisk.

        Tack! Nellie stod i ett eget stall på en större gård med flera stall, med bara 10 meter mellan stallen.

        Var otrevlig mot de flesta där, många unga tjejer, väldigt arrogant och svårt med att visa hänsyn till andra.

          Hur gick det för Nellie att dela paddock/ridhus med andra där, för vad jag förstod det som så var de ridskoleverksamhet som måste inneburit mycket aktivitet i ridhuset, klarade Nellie att rida med ridskola samtidigt?

            Ridskoleverksamheten pågår för det mesta på sen eftermiddag eller kvällar, Nellie red oftast på förmiddagen. Hon vart otrevlig mot en ridlärare där som stod på sig, då vart såklart ridläraren dum och fick sig en känga utan namn på hennes IG händelser.

              Ett annat exempel på familjens dubbelmoral: några av tjejerna som red häst på gården tittade ibland in i stallet utan att gå in, då var hennes otrevliga och kaxiga mamma snabb med att jaga bort dem. Sa att det var tävlingshästar och smittorisk m.m..

              Sen förstår hon inte att hennes dotter inte kan flytta tillbaks hästarna till gården pga smittorisk. Man bara…..??

    Skrev just en kommentar som togs bort. Svaret var till en Åsa som skrev ett försvarstal åt Nellie om att ev ursäkt såklart i så fall tas privat.

    Min kommentar var

    Så Åsa, du tycker att kritik mot en person är ok att ge öppet inför 350 tusen läsare men en ursäkt ska ges mellan fyra ögon?? Hur fel tänker du egentligen?

      Det viktigaste är väl att få folk att sluta gå till attack mot Alexandra. Därför behövs nån sorts offentlig ursäkt eller att de har pratat privat eller nåt. Nellie har stora namn som sitter och försvarar henne. Det har inte Alexandra.

    Nu är det någon konstig översättningskommentar från någon Daniel

    Precis som alla trodde har Nellie nu gjort ett IG inlägg där hon tar en paus från sociala medier och kallar alla andra dumma och skyller på dem. Stackars liten…

      Åhmen Nellie-gumman, så tråkigt det kan bli. Men du, vänta till nästa vecka då dina sponsorer börja höra av sig till och fråga vad fan det är du håller på med. Och lycka till med RC, synd att det kommer att skita sig där också.

      Så j—la genomskinligt!

      Typisk mansbebis!!

      Och hur dåligt hon mått och så mycket hon gått igenom på sistone. Då får man hoppas att hon i alla fall mår bättre nu när hon hängt ut en tidigare köpare. Kämpa.

        Jag har också gått igenom ett helvete det senaste halvåret om om något så har det lärt mig att vara rädd om mig och andra och inte göra eller säga elaka saker om andra (även om jag velat) och sedan skylla det på min situation.
        Det hon gjort den här gången är verkligen en gång för mycket över gränsen, gränsen som hon gått över gång på gång tidigare.
        Hon verkar vara en genuint elak person. ?

      Men boohoo, stackars liten då.

      Det kan vara hårt ibland när verkligheten kommer ikapp en och man inser att man inte längre kommer undan allt ??‍♀️

      En paus … till i övermorgon! JÄTTElång paus…..

        Ha ha ha….så var det med den pausen….nytt inlägg på Instastory nyss…..

        Hon skrev nog det då hon sag att hon skulle uppdatera bloggen idag/igår (söndag), och eftersom hennes läsare är ledsna på att hon lovar och lovar, men aldrig håller det ville hon nog bara säga det så hon slipper få skit för att hon inte uppdaterat som hon sagt.

    Hur kan man bli så genomskinlig??!!

    Jag blir illamående av hennes senaste IG-inlägg.
    Folk vet inte hur dåligt hon mått och allt hon gått igenom, blaha blaha.
    Hon skrev bara sin åsikt utan namn (fortfarande inte förstått att det inte krävs ett namn för att vara att hänga ut nån…)
    Folk som reagerar är elaka som skriver direkt till henne (bättre att vara en backstabbing bitch och lägga upp på SIN IG inför flera 100 tusen följare istället för att vända sig direkt till personen?)

    Hon fattar VERKLIGEN inte. Hon verkar fullständigt inkapabel till empati och att läsa och förstå kritik. Det eller så är hon helt enkelt elak. Hon verkar på fullaste allvar tycka att hon ska få förståelse och respekt, men själv behöver hon inte ge det till någon. När hon berättar ”sin sida” är det sanningen och stackars henne, när andra berättar ”sin sida” kontrar hon iskallt med att de ljuger och är elaka. Allt för att sätta dit henne.

    Hon avslutar allt med att hon kommer tillbaka på måndag ”när ni slutat hata”. Tror att konsekvenserna, som vanligt, försvinner om hon ignorerar allt ett par dagar. Tyvärr, för hennes del, tror jag inte närmsta tiden blir så kul för henne utan att konsekvenserna kommer fortsätta trilla in i form av fortsatt kritik (eller ”hat” som det heter när det är riktat mot henne…), eventuella sponsorer som reagerar, potentiella kunder och samarbetspartners som backar och så på det att hon ska göra en ”nystart” i DK. Jag tror inte det här blir en del av hennes framgångssaga, om man säger så.

      Det otroliga….eller inte….är att av över 200 kommentarer på hennes blogg är 90 negativa till det Nellie har gjort medan 100% av över 200 kommentarerna på hennes Instagram är stöttande!?!? Rensar hon bort alla negativa kommentarer på Insta eller vågar inte folk skriva negativt där och skylta med sina namn?

        Man är väl rädd för att hängas ut och få en armé av Nelliesupporters efter sig…

          Jag hade aldrig pallat kommentera på insta. Mina gamla tränare, andra jag känner, Linn ztrelin, Stephanie holmen o andra coolingar sitter och skriver gott om henne. Hade blivit shitstorm. Vill inte ha tolvåringar som skickar massa skit, massa irriterande samtal, arga berntsson-föräldrar. Nä, min telefon är för gammal för sånt. Den hade vibrerat tills den dog.

            Att Stephanie Holmén satt ett hjärta där är nog rent rutinmässigt, tror inte ens hon vet vad det handlar om utan såg bara paus, hat osv. Hon är väl mitt uppe i tävlandet och har säkert inte sett Nellies beteende.
            Jag tror tyvärr att många går på Nellies snyfthistorier pga att de inte har bakgrunden till varför hon hamnar i dessa ”hatstormar” som hon påstår sig få. De är ju totalt självförvållade.

            Alltså anonym! Så jävla rolig haha! Håller med dig det du skriver synd bara att jag inte vet ”vem” du är då det finns så många anonyma. Men det finns ju många ”andra namn” också. Men aja, du behövs i kommertarsfältet 🙂

        Ja vad tror du själv? Skulle du vilja bli uppringd av hennes pappa och bli hotad? Skulle du vilja att dina barn blir retade av hennes barnföljarskara som litar blint på allt Nellie skriver? Vill du bli uthängd på bloggen med allt utom namnet men med info om i vilken by du bor i och i vilken gren du tävlar? De drar sig inte för någonting och att ha 2-3 hundra barn som skriver hat till dig i Pm för att du vill att Nellie ska förstå att hon gjort fel som inte bett om ursäkt är inte kul..

        Hon rensar rejält.

        Jag är blockad med mitt vanliga konto, jag har gillat en kritisk kommentar en gång 🙂

      Jag tror på riktigt att hon är elak.

        Hon är elak, det bevisar hon gång på gång.
        Allt hon skriver och gör är för egen vinning, aldrig ett förlåt eller att hon tar på sig ansvaret. Hon är alltid offret. Hennes senaste Instagraminlägg är så narcissistiskt att det nästan vore skrattretande om det inte var för den stackars Alexandra.
        Det hatet som Nellie säger sig få är ju enbart pga hennes eget agerande.

          Om det nu skulle vara så att hon faktiskt har någon form av psykiatrisk problematik (narcissist, psykopat eller sociopat till exempel) så är det egentligen fruktansvärt sorgligt att hon har den stora följarskara hon har och att hon av så många blir satt på en piedestal. Det lär ju isåfall göra hennes eventuella psykiska ohälsa tio gånger svårare att någonsin komma till rätta med eftersom det bara förstärker såna sjukliga vanföreställningar och försvårar verklighetsförankring.

            Då ska man inte ha sociala media.

              Jag är helt enig, men problemet med den typen av diagnoser är att den ”drabbade” ofta inte är medveten om att den har problem. Det är ju en (stor) del av sjukdomsbilden.

    Har någon hört av sig till hennes sponsorer och fick ni iaf svar?

      Jag jobbar på att formulera ett mail jag kan skicka till ett gäng sponsorer, har legat däckad i feber hela dagen så har inte fått iväg det än men det blir under morgondagen.
      Värt att notera är att bl.a. Kidsbrandstore skriver detta som ett ”Viktigt!” inför samarbete med influencers:
      * Du är en god förebild för andra ungdomar. Detta är superviktigt för oss!
      * Du har alltid en god ton i dina och andras kommentarer

      Jag kommer trycka på de förväntningarna.

        Skrattar ihjäl mig, god ton?? Hon är den bitchigaste bitchen på att snäsa av läsarna som till stor del består av barn.

        SNÄLLA skriv vad du får för svar och maila till bb så vi andra får ta del. Är supernyfiken på vad företagen säger!!!

      *isf

      Jag har hört av mig till Leadsports (CWD) men har inte fått något svar. Rider själv med CWD (och Samshield) och tycker det känns lite tråkigt med märken som förknippas med Nellie.

        ???

    Hur lockande kan det vara för potentiella köpare att veta att Nellie och hennes läsare ingår i köpet?

    Fyfan för hennes senaste ig inlägg. Rent av äcklas. Hon har haft det ”jobbigt” rättfärdigar det dig då att hänga ut en annan person? skulle inte tro det. Har man haft det ”jobbigt” förstår man att andra även kan ha det, iom oplanerade graviditeter osv. Men saknar man empati så saknar man..:

      Ja verkligen. Att hamna i situationen A har nu är jobbigt ”på riktigt”.

        Tror bara N aldrig haft det jobbigt så när ngt är en motgång e livet bajs

    Alltid vetat och sett att hon var pittögd men att hon var så har trångsynt trodde jag inte.

    Helt okej när Nellie imiterar häxjakt på en stackars tjej bara för hon gjort precis samma som Nellie själv, som lovat sina hästar att hon aldrig ska sälja dem men I slutändan ändå gjort det – hon hänger ut en stackas gravid tjej för samma beslut som hon själv fattat om hästar hon sagt hon aldrig ska sälja.

    Inte synd om Nellie någonstans,nu är det dags hon växer upp och offentligt ber om ursäkt.

    Publicerar denna kommentar här med, för garanterar att hon inte kommer låta de bli godkänd utan radera på sin egen blogg. n

      Och mycket riktigt, trots hon påstår sig inte vara på sociala medier har hon godkänt andra kommentarer, men min släpptes inte igenom…

    Hon verkar ju inte ens förstå varför folk anser att hon har gjort fel!
    Hon skriver på Instagram att vi inte har en aning om hur hon har mått de senaste månaderna. Säkert synd om henne, men det gör det inte mer ok att vara elak mot en kund!
    Hon skriver att hon som varit i branschen länge brukar kunna skaka av sig kommentarer. Men Laissas ägare då, som inte är i branschen och som pga Nellie fått så många hatkommentarer att hon tagit bort sin blogg.
    Och så ”vi hörs när ni hatat klart”. Seriöst?
    Har det inte ens slagit henne att läsare är upprörda av en anledning, och inte ”bara för att”?
    Tänk om hon i stället kunde inse att det faktiskt är hon som har gjort fel den här gången, och att det är dags att be om ursäkt!
    Jag hoppas att det här inte är något som glöms bort efter ett par dagar, för det lär sannerligen inte glömmas av A som blev utsatt för Nellies hatstorm!

      Nej, hon fattar ju inte. Det är som att förklara politik för en katt = helt jävla omöjligt.

      Nånstans i nåt kommentarsfält på sin blogg försökte nån förklara för henne varför folk var upprörda. Svaret? ”Jag har aldrig varit elak mot nån” ??‍♀️ Men KOM IGEN!

        Men hur kan hon skriva att hon aldrig varit elak mot någon? Hon är ju alltid elak mot människor? Är hon så konstig att hon på fullaste allvar inte märker av det själv? :/

          Kanske är det så det blir för någon som växt upp med olika storlekar av offerkofta som bekvämaste plagg, alltid nära som en snuttefilt. Och där föräldrarna bidrar till att lära ut att problem löser man genom att gå ifrån dem, eftersom det alltid är någon annans fel. Dvs byta vänner, pojkvänner, hästar, hundar, stallägare och tränare. Till och med körläraren fick sig en omgång för att hon inte blev godkänd direkt, och sedan vidare till nästa.

          Detta samtidigt som man mäter sitt värde som person i att hela tiden tjäna mer pengar tills det blir en fixering – från typ tio års ålder – det kan liksom inte sluta lyckligt. Extra olyckligt också att tappa flera års skolutbildning som både hade varit hälsosamt och behövligt för bildningen men framför allt tvingat fram en miljö där man är en i mängden.

          Dvs det är ganska tragiskt alltihop men med den uppväxten som skyddad verkstad (på ett dåligt sätt) och vissa personliga drag inte jättekonstigt. Och en mycket svag prognos att något nu ska bättras i personligheten eller att hon ska komma till någon insikt, vilket kanske kunde ha skett för några år sedan.

            Jag undrar också hur det ska gå framöver – mamman ffa har ju alltid stått bakom och framför och tagit strider så det rykt om det. Nellie har kunnat ta skydd bakom henne. Nu ska hon reda ut allt på egen hand – och att lösa konflikter är ju inget hon fått lära sig, inte att lösa dem på ett konstruktivt sätt. Välkommen ut i den riktiga världen, skulle jag säga. Förhoppningsvis tänker hon några extra varv och tar lärdom. Annars vet jag inte hur det här ska sluta.

              Så länge naiva barn läser hennes blogg och inte förstår hur fel hon gör, utan med hull och hår sväljer hennes snyfthistorier, så kommer det nog inte att sluta.
              Däremot tror jag att sponsorer, följare osv successivt försvinner (eller fortsätter försvinna) från henne och om 5-10 år är hon nog i princip ingen alls längre. Förutom i sin egen lilla värld då naturligtvis.

            Just det ja! Körläraren hade jag glömt, men visst var det så! Hoppas innerligt att man aldrig någonsin behöver komma i kontakt med fam B av någon anledning, de känns allt annat än människor man vill umgås alt ha affärer ihop med!

    Jag var en av de som kontaktat Leadsport som sponsrar henne med CWD. De har inte svarat på mitt faktiskt välformulerade meddelande. Däremot har de lagt ut det här för 20 timmar sedan.

    https://www.instagram.com/p/B838YxOnjXe/?igshid=t6f3pycu0546

    Jag får lust att byta ut mina CWDsaker och Samshieldsaker enbart för att de förknippas med Nellie.

      Låt dem veta det! Om de har hela bakgrunden och ändå väljer att stötta henne förtjänar de att veta att folk väljer bort dem, och varför.

      Herregud, hoppas verkligen du får svar. Och dela mer än gärna med dig isf.

      Kändes mkt märkligt att de la upp den bilden just i denna vevan. Nellie verkar tagga sponsorer extra mkt på instastory idag med

      Ja det var ju vältajmat (INTE!)… Men Nellie med familj kan väl snacka för sig och det kan ju funka rätt långt, dock inte hur långt som helst…

    Men ni som är i branschen och håller på med hästar. Snackas det inte om henne och hennes ständiga byte av stall och tränare. Hade jag varit tränare hade jag inte velat ta i henne med tång. Man hade ju vetat att man hade blivit utbytt inom en kvart liksom.

      Jo de snackas mkt om nellie, det är många som inte vill ta i henne med tång. Tror de blev ännu fler efter detta dramat och kaoset som hon skapat. Ingen ville längre hyra ut boxar/stall till henne. Och hon har inte alls den kundkretsen hon förväntade sig när hon startade företag. Hon har 2 hästar för kunder bara.

      Det är många som tar avstånd från henne. Högt uppsatta inom förbundet gjorde det redan för flera år sedan på grund av hennes attityd – och fick sin beskärda del av kritik på hennes blogg. Många anläggningar, tränare osv vill inte ha med henne att göra. Kanske därför hon nu flyttar till Danmark, alla broar kanske är brända för henne hemma i Skåne.

        Håller med dig Emma, tror exakt likadant om anledningen till DK-flytten.

    A blogg ligger inte nere.

    Var kommer siffran 350K från?

      A’s blogg låg nere pga att sidan bloggen låg på hade tillfälligt problem, men nu är bloggen åter upp igen.
      350 000 kr för Laissa nu är en uppgift som en person skrev i Nellies kommentarsfällt, det lätt som personen vart i kontakt med A och fått ett pris för Laissa på 350 000 kr 🙂

    ”Vi sätter våra kunder och hästar i första hand” skrivs det på onsporthorses instagram. Det har man inte märkt av…

      De har väl panik nu och måste ägna sig åt lite damagecontrol. Men tror många fjortisar kommer att fortsätta att anlita dom eftersom det är lite ”kändisvarning” samt att de inte förstår bättre.

        Massa taggade sponsorinlägg på hennes ig idag med, patetisk är vad hon är?

      Tror absolut att deras verksamhet fick sig en törn av detta. Sen undrar jag om det verkligen är så intressant att skicka en häst härifrån Sverige ända till Nordjylland (för det är väl där de är nu?) för att den ska ridas av Nellie Berntsson, liksom? Finns ju många bra mycket bättre ryttare här i Sverige att anlita, än just henne. Många hästägare vill väl ha mer ”nära” koll på sin häst också skulle jag inbilla mig, och kunna se den live då och då. Kanske framförallt efter det här som hänt nu i sociala medier. Nej Nellie är nog på utgång som både bloggare och hästföretagare skulle jag vilja säga.

    Hej Maja

    Detta är Fias ägare. Nellie är enkel ärlig och rättfram att jobba med. Hon skriver vad hon känner det gör henne unik och hennes blogg autentisk.
    Det är kul att jobba med Nellie tycker jag och är säker på att jag talar för fler av hennes sponsorer.

    Tack för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.